×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dream Toys

Artikelen 65 tot 96 van 190 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Small

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en glanzende kleine anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Deze Mr Dixx 7,6 inch Dual Density-dildo heeft een stevige kern met een zachtere, levensechte buitenkant. Dit heet Dual Density en het draagt bij aan de ervaring tijdens het gebruik: penetratie voelt alsof het echt is! Ook de aderen, eikel en balzak dragen bij aan deze ervaring. De dildo heeft een zuignapbasis, zodat hij stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en compatibel is met voorbindharnassen. Gemaakt van antibacterieel TPE, vrij van ftalaten en latex, geurloos en lichaamsveilig.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    De Iduna is een vibrerend ei met kegelbal, gemaakt van lichaamsveilige siliconen en ABS, met een draadloze afstandsbediening. De krachtige motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 7 verschillende ritmes. Dit zorgt voor een intens genot en is tegelijkertijd een ideale training voor je bekkenbodemspieren. Breng het ei in door het voorzichtig in de vagina te duwen. Druk het niet tegen de achterkant van de vagina. Houd minimaal 2 cm van het trekkoord vrij.

    € 109

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Deze waterdichte vibrator is gemaakt van lichaamsveilige 'vloeibare' siliconen, waardoor hij zeer zacht aanvoelt. Het voelt als het echte werk. De krachtige motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 9 verschillende ritmes.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Bied jouw klanten de ultieme genotservaring met deze Ramrod Strong Vibrerende Cockring met Afstandsbediening! Deze premium penisring is gemaakt van zwarte siliconen en beschikt over een tweede ring voor extra stimulatie. Het biedt 10 sterke trillingen en een draadloze afstandsbediening voor ultieme controle en gemak.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Verhoog de gevoeligheid van je vagina met deze automatische vacuümpomp. Het vacuüm stimuleert de bloedtoevoer naar je erogene zone, waardoor deze supergevoelig wordt. Je vulva, clitoris en schaamlippen zullen er levendiger en weelderiger uitzien. Een krachtige vibrator met één snelheid stimuleert de clitoris en omgeving. Als er ongemak optreedt, gebruik dan het ontlastventiel voor onmiddellijke drukontlasting.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos is gemaakt van donkerblauw siliconen met goudkleurige details, geheel in stijl met het andere Goddess Collection speelgoed. De elegante vibrator heeft een ringvormig handvat met metalen coating waardoor hij gemakkelijk vast te pakken is en er luxueus uitziet. Deze vibrator is gemaakt van vloeibare siliconen, heeft een zachte punt en voelt zijdezacht aan.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Een bedbeveiligingsset met pols- en enkelboeien. Schuif eenvoudigweg de banden onder de bodem van uw matras, van boven naar beneden of van links naar rechts, om uw bondagespel aan te passen. Met de kunststof gespen kunnen de riemen worden aangepast aan de grootte van het bed. De manchetten zijn gemaakt van nepbont, zacht en donzig en comfortabel om te dragen, met klittenbandsluitingen. Ze worden met handige musketonhaken aan de O-ringen van de bedriemen bevestigd. Een bevestigingsset is een geweldig hulpmiddel voor BDSM, maar gebruik het met zorg en laat een vastgebonden persoon nooit onbeheerd achter.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Small

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en kleine anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt voor gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Deze gebogen wanddildo is gemaakt van borosilicaatglas dat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De gebogen vorm leent zich uitstekend voor nauwkeurige stimulatie, de bolvormige uiteinden zijn perfect om de G-spot te bereiken en voor een variatie aan druk en sensaties. Echt veelzijdig en echt spannend, met een glamoureuze uitstraling en zeepbelkleuren.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    De Remote Duo Pleaser van Vibes of Love is een dubbele pleaser met een penisvorm om van te genieten in de vagina en een aangehechte clitorisstimulator met de juiste rondingen om de clitoris aan te raken en de vibraties over te brengen. De 9 verschillende vibratiepatronen zijn verspreid over het hele speeltje en zijn eenvoudig te bedienen met de draadloze afstandsbediening. De Remote Duo Pleaser kan worden opgeladen met de meegeleverde magnetische USB-kabel en kan veilig worden gebruikt in bad of onder de douche omdat hij waterdicht is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistische siliconendildo met schacht met dubbele dichtheid.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    De Gleaming Love-collectie presenteert deze kegelvormige en glanzende middelgrote anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Liefhebbers van G-spot stimulatie zullen dol zijn op deze spatwaterdichte vibrator van Purrfect Silicone. Door de gebogen vorm is het gemakkelijk om de peniskop deze bijzondere hotspot te laten raken, terwijl de siliconen schacht met aderen de vagina stimuleert. De vibrator heeft zeven verschillende functies: 3 pulsaties, 1 escalerende modus en 3 trillingen. De diameter van de schacht wordt breder nabij de basis van de vibrator.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze Grote glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Geheel in stijl met het andere Goddess Collection speelgoed is Belenos gemaakt van donkerblauw siliconen met goudkleurige details. De klassieke vibrator heeft een ringvormig handvat met metalen coating waardoor hij gemakkelijk vast te pakken is en er luxueus uitziet. Deze vibrator is gemaakt van vloeibare siliconen en voelt fluweelzacht aan.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Maak kennis met het toppunt van glamour en plezier: de magnifieke Glam Dual Wand Vibe! Ontketen de kracht van veelzijdigheid met twee bruikbare uiteinden, elk ontworpen om ongeëvenaarde tevredenheid te bieden. Aan de ene kant kun je genieten van de zachte streling van de kop van de toverstok, die op een flexibele nek zit die naar jouw wensen buigt. Aan de andere kant kun je de diepten van plezier verkennen met de gebogen G-spot vibrator, gemaakt om je meest intieme gebieden met precisie en genot te bereiken. Beide zijden kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en grote anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt voor gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Booty

    RealStuff The Perfect Booty heeft een realistische 3D-structuur met een blijvende vorm. Het is gemaakt van niet-giftig, reukloos Real Feel-materiaal. De mega masturbator is 22 x 15 cm groot en heeft levensechte billen, een verleidelijke vulva met strak kutje en een anus, waardoor je tijdens het solospel gemakkelijk de fantasie de vrije loop kunt laten. Voor maximaal masturbatieplezier gebruik je een glijmiddel op waterbasis, zodat de penis soepel in één van de 2 ingangen kan glijden.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimulator voor koppels met 12 vibratieritmes en een draadloze afstandsbediening. Ze zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en ABS. Beide zijn oplaadbaar met de meegeleverde magnetische USB-kabel. Met het kleine uiteinde van Pandora in de vagina gestoken, is er ruimte voor de penis om binnen te dringen en zal het grote deel de clitoris stimuleren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Voeg wat innovatie toe aan je solo- of koppelspel met deze automatische stroker met krachtige vibratie- en strijkmodi.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Maak kennis met het Essentials Flexibel Draagbaar Vibrerend Ei - de ultieme genotsgenoot voor discreet en veelzijdig genot! Dit vibrerende ei is ontworpen om vagina-eigenaren spannende sensaties te bieden waar en wanneer ze maar willen.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Vibrerende masturbator met warmtefunctie. Deze masturbator heeft 7 vibratieritmes en 3 snelheden om de penis te stimuleren, en 7 pulsatiefuncties en 3 snelheden in de top om de peniskop te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Rose Gold

    De Gleaming Love collectie presenteert deze set conisch gevormde en glanzende anaalpluggen met een edelsteen in de basis. Gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos, dit plezierspeelgoed is gemakkelijk te glijden en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    De Prostate Hero is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco is een duovibrator gemaakt van zachte stevige siliconen en ABS met een licht flexibel, gebogen lichaam en een flexibele clitorisstimulator. De duo vibe is lichaamsveilig, latexvrij en ftalatenvrij. Het beschikt over 2 motoren die sterke en diepe trillingen bieden, met 3 snelheden en 7 ritmes, zodat ieders favoriete stimulatie-instelling beschikbaar is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Voeg wat innovatie toe aan je solo- of koppelspel met deze geautomatiseerde stroker met krachtige vibratie- en strijkmodi.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Ontsteek je innerlijke verlangens en ontgrendel een wereld van verleidelijke betovering met onze voortreffelijke flexibele G-Spot-vibrator. Ga op een reis die het gewone overstijgt en het stof van het dagelijks leven transformeert in een boeiende gouden waas van passie en plezier.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana is een wandstimulator gemaakt van zacht stevig siliconen en ABS met PU-coating. Het is lichaamsveilig, latexvrij en ftalatenvrij. Met 3 vibratiesnelheden en 7 ritmes biedt Nana ieders favoriete vibratiestand.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    De Gleaming Love collectie presenteert deze middelgrote glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    De Naughty Baroness is een elegante vibrator met een siliconen buitenkant die aangenaam zacht aanvoelt en is voorzien van stimulerende ribbels op de schacht. De krachtige motor biedt 9 vibratiepatronen, die te bedienen zijn met 1 knop aan de onderkant van de vibrator.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    De Heating Thruster heeft een stevige as met 2 motoren, een eikel en stimulerende ribbels. Ook beschikt de vibrator over een clitorisstimulator met eigen motor. Met zijn 3 motoren en 9 verschillende trilpatronen kan hij de meest veeleisende gebruikers trillen en stimuleren.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 190 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.