×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dream Toys

Artikelen 97 tot 128 van 190 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima is een geribbelde vibrator met een glijdende kraal om te plagen en te plezieren, terwijl de gebogen vorm op zoek gaat naar de G-spot.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Deze robuuste wandmassager van het Dinky label heet Jacky O. Hij heeft een stevige kop op een flexibele nek om al haar hotspots te bereiken.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venus zal je heerlijk genot bezorgen dankzij de roterende kralen die voor buitengewone anale sensaties zorgen! Deze anaalplug met roterende kralen uit het Startroopers assortiment wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de 7 rotatieritmes en 3 snelheden met 2 knoppen. Je kunt ook de enkele knop op de stekker gebruiken.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Deze Booty Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren. Het speelgoed kan ook op andere manieren worden gebruikt. Voor vrouwen kan hij ook gebruikt worden als anale vibrator, waarbij het korte uiteinde de schaamlippen kan stimuleren. De Booty Pleaser kan gebruikt worden als vaginale vibrator met clitorale stimulatie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    De knijpbare masturbator is gemaakt van gladde siliconen en biedt 6 vibratieritmes met 3 snelheden. Het is zacht en knijpbaar, zodat gebruikers het zo strak of los kunnen houden als ze willen en de druk zelf kunnen aanpassen. De opwarmfunctie maakt het allemaal nog gebruiksvriendelijker, want de masturbator zal met zijn aangename lichaamstemperatuur zo lekker warm aanvoelen dat het een genot wordt om te penetreren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Double Dipper

    DROOM SPEELGOED DUBBELE DIPPER

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Deze gebogen vibrator van het Dinky label heet Jaimy D. Hij kan gemakkelijk haar G-spot bereiken en haar passiemotor op gang brengen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Medium

    De Gleaming Love-collectie presenteert deze kegelvormige en duurzame anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt voor gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Double Dipper

    Deze krachtige duovibrator is geschikt voor koppels en solospel. De Double Dipper is flexibel. Het korte uiteinde kan in een hoek van 120 graden bewegen. Het kan worden gebruikt als strapless strap-on.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona is een geheel zwarte vibrerende anaalplug die wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze stimulator is geweldig als je graag de achterdeur gebruikt. Partners kunnen met deze plug spannende mogelijkheden ontdekken om elkaar te plagen en te verrassen, een avontuur dat kan eindigen met een intens orgasme als absolute climax.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    De Romance producten hebben een uitgesproken robijnrode kleur en een luxe uitstraling. Met uitstekende prestaties zoals u van luxe Dream Toys mag verwachten.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Deze dildo is gemaakt van borosilicaatglas wat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De dildo heeft zeepbelkleuren wat hem een glamoureuze uitstraling geeft. Het slimme ontwerp heeft een schuine punt die perfect is om gemakkelijk de G-spot of P-spot te bereiken. De noppen op de schacht zorgen voor extra stimulatie. Voor eenvoudig gebruik heeft het een trekring aan de basis.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys hebben wij genoten van een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    De Panacea vibrator uit de Royal Fantasies collectie van Dream Toys is een paarse vibrator met een stijlvol roségoudkleurig accent aan de basis en een transparante ring voor verlichting door rode en blauwe LED-lampjes. De Panacea is stoer en stevig, met 2 krachtige motoren die 7 trilpatronen en 3 snelheden bieden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Large

    De Gleaming Love-collectie presenteert deze kegelvormige en glanzende grote anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Small Green

    Glow-in-the-dark-dildo van Dream Toys' label Radiant, gemaakt van zacht en semi-transparant siliconen met een sterke zuignap voor handsfree gebruik.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Ervaar een wereld van glamoureuze betovering met de grote Glam Wand-vibrator. Deze wandvibrator is ontworpen met jouw tevredenheid in gedachten en heeft een XL-formaat, wat volledige dekking en maximaal plezier garandeert. De flexibele nek zorgt voor moeiteloze manoeuvreerbaarheid en past zich gemakkelijk aan de rondingen van uw lichaam aan. Maak je klaar om betoverd te worden door de 5 verkwikkende vibratieritmes. Met 3 instelbare intensiteiten heb je de mogelijkheid om je ervaring aan te passen, waardoor je genot tot in de perfectie wordt versterkt.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    De Black Butterfly G is een krachtige vibrator met een gebogen vorm, flexibel en perfect geschikt voor G-spot stimulatie. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen, oplaadbaar en heeft een eenvoudig te gebruiken bedieningsknop tussen de vlindervleugels. De motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 9 verschillende ritmes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Breng plezier naar een hoger niveau met de Ramrod Rabbit Vibrerende Cockring! Deze innovatieve penisring heeft een vibrerend konijnenontwerp voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de penis en biedt ongeëvenaard genot voor beide partners.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Purple

    Flirts is de Dream Toys-collectie met felle kleuren en verpakkingen die doen denken aan de lente, blauwe luchten, zonnige dagen en bloemen. Deze set van 3 siliconen pluggen in de kleur paars is ideaal voor gebruikers die willen variëren in pluggroottes of die willen trainen van klein naar groot. De pluggen hebben een hartvormige edelsteen in de basis waardoor je er sprankelend en verleidelijk uitziet. Geniet van anaal plezier met deze Flirts 3-delige plugset.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Large Pink

    Glow-in-the-dark-dildo van Dream Toys' label Radiant, gemaakt van zacht en semi-transparant siliconen met een sterke zuignap voor handsfree gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys genoten wij een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.1 Inch Dual Density Dildo Skin

    Deze Mr Dixx 7,1 inch Dual Density-dildo heeft een stevige kern met een zachtere, levensechte buitenkant. Dit heet Dual Density en het draagt bij aan de ervaring tijdens het gebruik: penetratie voelt alsof het echt is! Ook de eikel en het scrotum dragen bij aan deze ervaring. De dildo heeft een zuignapbasis, zodat hij stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en compatibel is met voorbindharnassen. Gemaakt van antibacterieel TPE, vrij van ftalaten en latex, geurloos en lichaamsveilig.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Colourful Love Colourful Plug L

    Kleurrijke Love Anale plug gemaakt van vloeibare siliconen, zacht en ftalaatvrij, met regenboog Pride-kleuren en een zuignapbasis die stevig op elk vlak, glad oppervlak blijft plakken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en glanzende grote anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Maak kennis met Metal Mike, de multifunctionele metalen stimulator die gebruikt kan worden voor clitorale, anale en vaginale stimulatie, maar ook voor tepels, perineum en scrotum. Met een lengte van 14,2 cm is de vibrator gemakkelijk te manoeuvreren en de bolvorm aan de punt is ideaal voor nauwkeurige stimulatie. De vibrator is gemaakt van metaal met een siliconen onderkant waarin de enkele knop zit voor de bediening van 9 vibratieritmes. Tijdens gebruik wordt de knop verlicht met blauw LED-licht. Gebruik Metal Mike zonder zorgen in bad of onder de douche, want hij is waterdicht. Voor het opladen wordt een magnetische USB-kabel meegeleverd.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi is een gladde pantyvibrator met draadloze afstandsbediening en een glanzende roségoudkleurige magneet om de vibrator vast te zetten in het ondergoed. Het is gemaakt van stevig siliconen en ABS, lichaamsveilig, vrij van latex, vrij van ftalaten.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina van het label Dark Desires is een roterende vibrerende anaalplug met draadloze afstandsbediening, die een variatie aan stimulatie biedt voor overweldigende anale stimulatie. De anaalstimulator heeft 9 gecombineerde vibratie- en rotatieritmes. Bediening met de knop op de stimulator of met de draadloze afstandsbediening. De trillingen verspreiden zich door de gehele plug.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Multicolour

    De Gleaming Love collectie presenteert deze set conisch gevormde en glanzende anaalpluggen met een edelsteen in de basis. Gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos, dit plezierspeelgoed is gemakkelijk te glijden en het toenemende formaat zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Small

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en glanzende kleine anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en het toenemende formaat zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Dixx 9 Inch Dual Density Dildo Skin

    Deze Mr Dixx 9 inch Dual Density-dildo heeft een stevige kern met een zachtere, levensechte buitenkant. Dit heet Dual Density en het draagt bij aan de ervaring tijdens het gebruik: penetratie voelt alsof het echt is! Ook de aderen, eikel en balzak dragen bij aan deze ervaring. De dildo heeft een zuignapbasis, zodat hij stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en compatibel is met voorbindharnassen. Gemaakt van antibacterieel TPE, vrij van ftalaten en latex, geurloos en lichaamsveilig.

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Als je graag de achterdeur gebruikt, zul je Regina uit de Dark Desires-collectie geweldig vinden. Deze stijve kronkelende vibrator is bedoeld voor liefhebbers van anaal genot. Dit prachtige speeltje voegt nieuwe sensaties toe aan je plezier diep van binnen. Regina zal verlangens vervullen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 190 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.