×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kiotos

Artikelen 65 tot 96 van 453 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Maak kennis met onze stalen kusheidskooi. Deze kooi is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en ontworpen voor comfort en een lange levensduur. Het mesh-patroon zorgt niet alleen voor een elegantie, maar zorgt ook voor optimale ventilatie en hygiëne.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Dit luxe enkele pinwheel heeft een speciale warmtebehandeling ondergaan om de staalkleur te veranderen in een prachtig regenboogeffect. Dit pinwheel heeft één puntige wielen die zeer licht van gewicht zijn en perfect voor beginners. Deze regenboogversie geeft je een heerlijk gevoel als je ermee speelt en je kunt de druk eenvoudig verhogen voor een intenser gevoel.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Pharma Penis XL Tablets 60 tabs

    Kiotos Penis XL Tabletten ondersteunt de lichamelijke gezondheid van mannen en bevordert de seksuele kracht, dankzij ingrediënten als Tribulus Terrestris. Deze uitgebalanceerde tabletten ondersteunen de geslachtsorganen en de hormoonactiviteit. Kiotos Penis XL Tabletten is een boost voor uw seksuele kracht.

    € 45,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Dit is een geweldige luxe zweep dankzij het glazen handvat, dat als je wilt ook als dildo kan fungeren. Gemaakt van handgemaakt sterk glas, zowel koud als warm te gebruiken, het glas neemt de temperatuur aan die jij wenst. Houd het onder een koude of warme kraan en het glas neemt de temperatuur van het water op.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 46

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode en witte kleuren is deze dildo 20,5 cm lang met een diameter van 3,8 cm tot 6 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 4-10mm

    Maak kennis met onze roestvrijstalen Dip Stick Wand, een perfecte dilatatietrainerstick gemaakt voor uw comfort en vooruitgang. Deze toverstok begint met een gladde, kleine punt, ideaal voor beginners, en neemt geleidelijk toe tot een maximale dikte van 10 mm. De totale lengte van de staaf bedraagt 214 mm, wat zorgt voor een zachte en gecontroleerde trainingservaring.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Maak kennis met onze stalen kuisheidskooi. Deze kooi is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en ontworpen voor comfort en een lange levensduur. Het mesh-patroon zorgt niet alleen voor een vleugje elegantie, maar zorgt ook voor optimale ventilatie en hygiëne.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Prachtige ontwerpen van Kiotos Glazen dildo's van vrijwel onbreekbaar glas. Wie niet beter weet, denkt dat dit een glaasje kunst op je nachtkastje is. Het grote voordeel van een glazen dildo is dat je hem kunt koelen of verwarmen, waardoor een extra prikkelend effect ontstaat. Houd het onder koud of warm water en het glas neemt de temperatuur van het water op. De penetratie met een warme of koude dildo geeft een heel ander gevoel dan met een dildo op lichaamstemperatuur.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Dit zwarte verstelbare siliconen kuisheidsapparaat van Kiotos X zorgt ervoor dat de penis niet hard wordt. De kooi is zeer comfortabel, ook voor lange tijd. Het is lichtgewicht en flexibel en heeft zijventilatie zodat wassen zonder verwijderen mogelijk is. Deze kooi houdt hem lange tijd vast terwijl hij onzichtbaar onder de kleding wordt gedragen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Houd je pik achter slot en grendel gevangen met deze echte stalen kuisheidskooi. Deze Kuisheidsgordel met Gordel en Ball Divider is gemaakt van roestvrij staal. Er wordt een extra riem meegeleverd, zodat je de basisring strak kunt omwikkelen voor een stevige grip op de balverdeler. Sluit je pik op in dit prachtige apparaat. Steek uw penis in de kooi met een inbrengmaat van ongeveer 70 mm.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 14

    Introductie van de revolutionaire Monstar Sleeve – Special Girth Edition, de ultieme verbetering voor uw intieme ervaringen! Laat je innerlijke beest los en begin aan een reis van onbeperkt plezier met onze nieuwe volledig zachte vloeibare siliconen penishoezen.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Touw is het originele hulpmiddel voor bondage en fixatie, en het vinden van het juiste touw voor de klus is essentieel voor veilig en plezierig spelen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Maak kennis met de vibrerende aluminium buttplug medium met LED RGB-verlichting – de perfecte mix van plezier, verfijning en visuele allure. Dit doordacht ontworpen apparaat biedt een veelzijdige en bevredigende ervaring met discrete trillingen en een boeiend LED RGB-lichtscherm. Til je anale spel naar nieuwe hoogten met deze unieke pleziergenoot.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Touw is het originele hulpmiddel voor bondage en fixatie en het vinden van het juiste touw voor de klus is essentieel voor veilig en plezierig spelen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Puppy Mask

    Maak kennis met ons voortreffelijke BDSM-puppymasker van hoogwaardig PU-leer, ontworpen om een vleugje verfijning en speelsheid toe te voegen aan je intieme avonturen. Dit verleidelijke masker is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en is perfect voor degenen die hun fantasieën en verlangens willen verkennen.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Large Male Ass & Cock

    Til uw intieme ervaringen naar nieuwe hoogten met onze Mannelijke Kont met Zachte Penis Masturbator, ontworpen om u binnen enkele ogenblikken naar een rijk van ongeëvenaard genot te brengen. Dit zorgvuldig vervaardigde speeltje beschikt over royale mannelijke billen, compleet met realistische testikels en een uitnodigende anus, waardoor je je diepste verlangens naar anaal genot kunt vervullen. Wat dit onderscheidt is de levensechte, zachte penis die uitsteekt en een ideaal oppervlak biedt voor een prikkelende tastervaring zonder penetratie.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Volgens veel reviews de mooiste butplug die we ooit gehad hebben. Dat komt uiteraard ook door het gepolijste oppervlak van deze robuuste buttplug van 12 cm en 70 mm diameter, daarom ook wel de Big Ass genoemd.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    De Hegar Urethral Sounds Set is een verzameling premium urethrale geluiden gemaakt voor veel verschillende sensaties.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Paddle with Wooden Handle

    Introductie van onze peddel met houten handvat, een klassieke en veelzijdige toevoeging aan uw intieme productassortiment. Deze peddel is gemaakt met precisie en duurzaamheid in gedachten en biedt een bevredigende impact voor degenen die zowel vorm als functie waarderen.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Deze prachtige siliconen anaalplugset wordt geleverd met 4 geweldige anale pluggen die geweldig en zacht aanvoelen. Ideaal voor beginners die moeten toewerken naar een grotere anale ervaring. De pluggen zijn volledig gemaakt van zachte en flexibele siliconen die hygiënisch en comfortabel in gebruik zijn. De pluggen hebben allemaal een vlakke onderkant waardoor ze perfect op hun plek blijven zitten. breng hem in met een fijn anaal glijmiddel op waterbasis en speel de spannendste spelletjes.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Deze siliconen dubbele penismondknevel had een unieke eigenschap vergeleken met andere siliconen gags.

    € 53,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Deze dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er geweldig uit met het tie-dye-effect en het trendy dildo-ontwerp. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont kruist.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone 6 Anal Beads

    Zijdezachte anaalkralen gemaakt van hoogwaardige siliconen, speel zo vaak als je wilt. Dit kinky speeltje van het merk Kiotos X is een musthave voor jouw kralencollectie.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Deze Female Body Masturbator brengt je binnen enkele seconden naar de zevende hemel als je wilt! Het beschikt over een vagina, anus en neukbare tieten! Zodat je al je seksuele dromen waar kunt maken: vaginale, titty- en anale seks? Alles is mogelijk!

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Deze prachtige basisklank van hooggepolijst roestvrij staal is er in 3 maten, te beginnen met de klankstok met een diameter van 6 mm. Begin met een gladde traan op de rand met een gladde stevige stok van 3 mm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Deze Siliconen Penis Glans Ring Set van Kiotos X is perfect als je het plezier van een siliconen eikelring wilt ervaren. Speciaal ontworpen eikelringset voor het puntje van uw penis. Deze set bevat 4 siliconen eikelringen beginnend met 24 mm, dan 28 mm, dan 30 mm en uiteindelijk met een binnendiameter van 33 mm.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Roestvrij staal.De Anal Lock creëert een nieuwe dimensie in anaal spelen. Wanneer het wordt ingebracht, kan de drager voelen dat het staal elke centimeter van de holte beweegt. Eenmaal volledig ingebracht, zorgt een simpele druk op het achterste gedeelte van de plug ervoor dat het ingebrachte gedeelte uitzet.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Deze geweldige dildo BEEST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van kersenrode en zwarte kleuren is deze dildo 24,5 cm lang met een diameter die begint rond de 45 mm tot 75 mm bij de beestachtige ballen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Rode mooie mondknevel. Deze mondopener zorgt ervoor dat jij altijd klaar staat. Plaats je eigen lippen in deze mondopener en de rest gaat vanzelf. Altijd al gespoten lippen willen hebben bij orale seks? Grijp nu je kans met deze zachte rubberen PU-leren mondopener.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, grijze en witte kleuren is deze dildo 25,5 cm lang met een diameter van 4,8 cm tot 6,8 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Jij kiest wie de macht heeft: zij, hij of allebei? Dit harnas met verschillende dildo's laat je stralen als nooit tevoren dankzij zijn zachtheid en zijn gebogen vorm. Kies ten alle tijden welke maat je wilt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Met deze 2-in-1 BDSM-knevel zal uw partner zich gedragen als de beste onderdanige waar u naar hunkert. Vul hun mond met de zachte siliconen balknevel, waardoor ze niet meer kunnen praten en ze zich hulpeloos geil voelen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 453 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.