×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kiotos

Artikelen 33 tot 64 van 454 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Monstar Dragon Dildo Beast 31

    Deze geweldige draakachtige dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een realistisch glanzend vleeskleureffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Wil je je geile sub opsluiten? Dan is deze Body Bag Full Cover dwangbuis een musthave!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos 3 Heads Enema Shower Attachment

    Zilverkleurige anaaldouche met 7 sproeigaten aan de bovenzijde van de verwisselbare koppen en een aansluiting waar alle standaard doucheslangen op passen. Gemaakt van aluminium materiaal en super netjes afgewerkt voor langdurig gebruik.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Penis Mouth Gag Long Pink

    De Penismondknevel is ontworpen om uw speeltje stil te maken en volledig comfort te bieden. Het unieke penisontwerp omvat hoekbanden om het normale schuren te voorkomen dat kan optreden bij standaard gags. De riem is verstelbaar zodat hij goed aansluit en is voorzien van een vergrendelgesp, waaraan u uw eigen hangslot kunt toevoegen. De gag zelf is gemaakt van geurloos, smaakloos en ftalaatvrij siliconen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Rattan Wooden Thick Single Cane

    Enkele stuks rotan riet zweep-spanking peddel met zwart handvat. Deze zweep is gemaakt uit één enkele stok bamboemateriaal en is uiterst flexibel. Het is intenser dan de andere zwepen als je hiermee gestraft wordt. Wanneer de flexibele wandelstok van 60 cm op je billen valt, laat hij prachtige sporen achter. Wie durft...? (geleverd in een plastic zak)

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Introductie van BDSM Silicone Short Whip, een krachtige en veelzijdige toevoeging aan uw intieme productselectie. Deze zweep is gemaakt voor impact en precisie en is ontworpen voor zowel beginners als liefhebbers.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mesh Chastity Cage M

    Maak kennis met onze stalen kusheidskooi. Deze kooi is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en ontworpen voor comfort en een lange levensduur. Het mesh-patroon zorgt niet alleen voor een elegantie, maar zorgt ook voor optimale ventilatie en hygiëne.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 037 Extra Long Flesh 30cm

    Deze dildo heeft een langwerpige, blije vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Deze Bubblesplug-dildo is samengesteld uit een inbrengbare lengte van 14 cm en een progressieve breedte tot 6,5 cm. De vorm is origineel en verrassend. Het oppervlak van de plug wordt doorkruist door verschillende belletjes die de seksuele zone tijdens het inbrengen sterk stimuleren. Dit seksspeeltje is perfect om het seksuele moment op te fleuren. Het is gemaakt van kwaliteitsvinyl. Het is gemaakt van ftalaatvrij vinyl.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Large Male Ass & Cock

    Til uw intieme ervaringen naar nieuwe hoogten met onze Mannelijke Kont met Zachte Penis Masturbator, ontworpen om u binnen enkele ogenblikken naar een rijk van ongeëvenaard genot te brengen. Dit zorgvuldig vervaardigde speeltje beschikt over royale mannelijke billen, compleet met realistische testikels en een uitnodigende anus, waardoor je je diepste verlangens naar anaal genot kunt vervullen. Wat dit onderscheidt is de levensechte, zachte penis die uitsteekt en een ideaal oppervlak biedt voor een prikkelende tastervaring zonder penetratie.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Maak kennis met onze stalen kusheidskooi. Deze kooi is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en ontworpen voor comfort en een lange levensduur. Het mesh-patroon zorgt niet alleen voor een elegantie, maar zorgt ook voor optimale ventilatie en hygiëne.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Houd je pik achter slot en grendel gevangen met deze echte stalen kuisheidskooi. Dit Korte kuisheidsapparaat is gemaakt van roestvrij staal. Sluit je pik op in dit prachtige apparaat. Steek uw penis in de kooi met een inbrengmaat van ongeveer 42 mm.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 Supercock

    Maak kennis met de ongeëvenaarde Kiotos Monstar Dildo Beast: Supercock – een zorgvuldig vervaardigd meesterwerk voor intiem genot. Deze unieke, beestachtige dildo is met precisie en zorg ontworpen om een buitengewone ervaring te bieden die anders is dan alle andere.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 43

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, witte en zwarte kleuren is deze dildo 22 cm lang met een diameter van 4,8 cm tot 7 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Nipple Clamps Double Chains Rose Gold

    Deze tepelklemmen roségouden dubbele kettingen zien er geweldig uit en voelen geweldig aan. Ze worden geleverd met 2 kleine, verbonden roségouden kettingen om het geheel een zeer elegante uitstraling te geven. Past altijd goed rond uw harde of zachte tepels. Dit zijn een leuk sieraad voor rollenspel en je tepels zullen extra hard en gevoelig zijn doordat de verstelbare schroeven op de knijpers de druk op je tepels verhogen of verlagen.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Dit rozenknopgeluid is zeer geschikt voor plasbuisspel.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Zwarte mooie mondknevel. Deze mondopener zorgt ervoor dat jij altijd klaar staat. Plaats je eigen lippen in deze mondopener en de rest gaat vanzelf. Altijd al gespoten lippen willen hebben bij orale seks? Grijp nu je kans met deze zachte rubberen PU-leren mondopener.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Bed Sheet Cover Thin Black

    Dit extra dunne zwarte laken van 220 cm x 130 cm is gemaakt van hoogwaardig PVC. Groot formaat ontworpen en beschermt uw bed tegen lichaamsvloeistoffen, vocht, smeermiddelen en oliën. Voelt superglad aan. Gemakkelijk schoon te maken met water. (Geleverd in een plastic zak)

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Introductie van ons moderne kuisheidsapparaat met PU-leren riem, een slanke en eigentijdse oplossing die volledig is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Dit moderne kuisheidsapparaat geeft prioriteit aan zowel comfort als controle, met een verstelbare PU-leren riem voor een veilige en persoonlijke pasvorm.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Leather Leash Black S

    Stevige riem, eenvoudig te bevestigen met draaibare karabijnhaak.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Er zijn niet veel utherische geluiden die kneedbaar zijn, maar deze is er één. Dit unieke geluid buigt mee met de bochten. Met zijn roestvrijstalen kogels van 6 en 8 mm kan hij deze eigenschap bevatten. Hij is dus echt van staal maar toch flexibel voor dat extra gevoel. Superglad gepolijst. Door zijn lengte van 20 cm insteekbare ballen kun je er veel plezier mee beleven.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Zet het meest gewilde lid van je partner vast met Kiotos Bizarre potlood! Dit glanzende potlood wordt geleverd met een slot zodat de penis van je partner vergrendelt en vergrendelt totdat jij besluit hem weer los te laten.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 11

    De Monstar Sleeve is speciaal gemaakt voor gebruik in de groothandel en richt zich op mensen die op zoek zijn naar een premium en aantrekkelijk product om hun voorraad uit te breiden. Onze hoes is zorgvuldig ontworpen met de grootst mogelijke aandacht voor detail, zodat deze voldoet aan de hoge normen en eisen van uw klanten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Heeft jouw ondeugende slaaf teveel vrijheid? Houd hem dan achter slot en grendel met deze echte metalen kuisheidskooi. Sluit hem op en dwing hem zich over te geven door de kooi en de ring over de penisschacht te plaatsen. Dit is waar het spel begint. Met zijn mannelijkheid opgesloten in een fort van metaal, zal hij geen volledige erectie kunnen krijgen, zijn bevrediging en stimulatie zijn beperkt, terwijl je hem graag vasthoudt. Lang leve de dominantie! De ring is 45 mm en de ingang voor de penis is 32 mm.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Dit is een geweldige luxe zweep dankzij het glazen handvat, dat als je wilt ook als dildo kan fungeren. Gemaakt van handgemaakt sterk glas, zowel koud als warm te gebruiken, het glas neemt de temperatuur aan die jij wenst. Houd het onder een koude of warme kraan en het glas neemt de temperatuur van het water op.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Collar with Bell

    Maak kennis met onze elegante zwarte halsband met bel van premium PU-leer. Dit charmante accessoire combineert verfijning met een vleugje speelse allure. Het is gemaakt voor zowel comfort als stijl en voegt een heerlijk zintuiglijk element toe aan intieme momenten.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Dit luxe enkele pinwheel heeft een speciale warmtebehandeling ondergaan om de staalkleur te veranderen in een prachtig regenboogeffect. Dit pinwheel heeft één puntige wielen die zeer licht van gewicht zijn en perfect voor beginners. Deze regenboogversie geeft je een heerlijk gevoel als je ermee speelt en je kunt de druk eenvoudig verhogen voor een intenser gevoel.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Maak kennis met onze roestvrijstalen Dip Stick Wand, een veelzijdige dilatatietrainerstick ontworpen voor uw comfort en vooruitgang. Deze toverstaf is 15 mm dik en biedt een geavanceerdere trainingservaring. Met een totale lengte van 223 mm biedt hij een uitgebreide maar gecontroleerde benadering van uw trainingstraject.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Deze geweldige dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monstertentakel met een 3-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van blauwe, paarse en rode kleuren is deze dildo 28 cm lang met een diameter in het midden is 42.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Touw is het originele hulpmiddel voor bondage en fixatie en het vinden van het juiste touw voor de klus is essentieel voor veilig en plezierig spelen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    De Kiotos Cups kunnen op ieder lichaamsdeel worden aangebracht. Met een roterende beweging verandert de beker in een zuigapparaat. Hoe meer je draait, hoe sterker het zuigt. Een heerlijk gevoel als het op de tepels wordt gelegd door de waanzinnig goede zuigkracht van deze gedraaide zwarte cups die je uiteraard zelf kunt verstellen. ook voor andere lichaamsdelen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Deze prachtige basisklank van hooggepolijst roestvrij staal is er in 3 maten, te beginnen met de klankstok met een diameter van 6 mm. Begin met een gladde traan op de rand met een gladde stevige stok van 3 mm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 454 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.