×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Stimulerende gels voor vrouwen

Artikelen 65 tot 96 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Slow Sex is een cosmetische lijn die de betekenis van het woord 'voorspel' opnieuw definieert. Voorspel is niet slechts een middel om een doel te bereiken; het is een reis vol plezier... Jouw plezier! Voorspel is veel meer dan alleen een zoektocht naar iets dat daarna komt, het is HET ding. Het is aanraking, likken, verslinden, voelen, versterken, jezelf laten gaan zonder druk en zonder grenzen.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Deze vloeibare vibrator heeft een onmiddellijk tintelend en verwarmend effect dat de bloedtoevoer naar de clitoris stimuleert. Het verrassende effect zorgt ervoor dat je gefocust blijft en dat je een tijdje niet meer naar rechts en links hoeft te swipen op je telefoon. Een vloeibare clitorisbalsemformule met Acmella-bloemextract, erkend in de traditionele geneeskunde vanwege een verscheidenheid aan eigenschappen, waaronder ontstekingsremmende en lustopwekkende effecten en Aloë Vera, algemeen bekend om zijn verzachtende en hydraterende kracht.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Orgasm gel 100ml

    Au! Orgasm Gel is een unisex gel speciaal ontwikkeld om de gevoeligheid te verhogen en de seks intenser te maken. Een intenser orgasme voor hem & haar en een nog spannendere seksuele ervaring voor jullie allebei!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    ON INSANE voelt anders aan dan elke andere stimulerende persoonlijke vochtinbrengende crème die je ooit hebt geprobeerd. Samen met een intens verwarmend gevoel creëert het een gevoel van beweging in het lichaam. Vrouwen kunnen een intens gevoel ervaren als ze het ook extern gebruiken. Goed schudden voor gebruik.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Stimulerende gel ontwikkeld met hennepzaadolie, de Braziliaanse formule levert meerdere sensaties: tintelingen, verwarming, verkoeling en nog veel meer waar je achter zult komen. Het is gemaakt voor hem en haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator Hot 15ml

    Exclusieve en baanbrekende Orgie-formulering voor Europa, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Opwindende gel met actieve stoffen uit de Amazone die een vibrerend en tintelend effect heeft op de intieme gebieden en tegelijkertijd een aangenaam verwarmend gevoel geeft, waardoor de effecten nog verder worden versterkt. Zorgt voor ongelooflijke orgasmes en ongekende genotsensaties.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Orgasm Now Female Enhantsments Gel 15ml

    Wetende dat 80% van de vrouwen geen orgasme bereikt vanwege de prestaties van hun partner of simpelweg hun lichaam, heeft INTT een revolutionair product ontwikkeld dat in staat is een orgasme te induceren door de kennis van genotsplekken en onontdekte sensaties.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Orgasm Drops Intense is geformuleerd om geïntensiveerde effecten van een verwarmend gevoel en sensibilisatie van de clitoris te leveren, waardoor extreme clitorale opwinding en overweldigende orgasmes worden bevorderd. De rijke zoete, zachte smaak van rode appel werd begunstigd door de doorbraak van deze nieuwe formule: Orgasm Drops Intense bevat geen essentiële kruidnagelolie en heeft dus geen sporen van de karakteristieke smaak van kruidnagel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Geïnspireerd door de tropische allure van klassieke cocktails, Dual Vibe! Sex On The Beach geeft een vleugje verfijning aan intieme momenten. De goed gemaakte Sex On The Beach-cocktailsmaak is ontworpen om de smaakpapillen te prikkelen, terwijl het mildere, maar zeer bevredigende vibratie-effect een extra laagje opwinding toevoegt aan orale seks, waardoor het comfortabeler en aangenamer wordt.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    G-Spot Arousal met ingrediënten uit het Amazone-regenwoud. She Spot zorgt voor heerlijke meerdere sensaties die evolueren en verschuiven tijdens de actie: tintelingen (vibratie), koelte, warmte en een milde pikantheid.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil 6ml

    OH! HOLY MARY Original Vibrating Pleasure Oil is een zeer intense orgasmeversterker op basis van Cannabis sativa zaadolie. De exclusieve formule, die meer dan een jaar nodig had om ontwikkeld te worden, heeft een van de meest intense, verschillende en langdurige stimulatoren gecreëerd die ooit bekend zijn.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Vortex Gel Cooling Effect is een stimulerende gel voor het vrouwelijke clitorisgebied die vóór de seks moet worden aangebracht. Vortex-gel is speciaal ontwikkeld om het vrouwelijke seksuele genot en de gevoeligheid van intieme delen te verhogen, waardoor het verlangen en seksueel genot toeneemt, evenals de frequentie en intensiteit van orgasmes. Dit is een veilige en praktische gel voor alle vrouwen.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • YESforLOV CBD Concentrate Bio 15ml

    Dit revolutionaire CBD-concentraat, gemaakt in Frankrijk, kan alleen worden gebruikt of worden toegevoegd aan elk YESforLOV-glijmiddel, massagekaars, lichaamsolie, stimulerend middel of cosmetica.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    ON INSANE is zeer intens, meest intense persoonlijke vochtinbrengende crème op de markt. Een aantal vrouwen meldt het gevoel van beweging in het lichaam, plus een intens warm gevoel rond de clitoris. ON INSANE is voor vrouwen die van intense spanning houden en het misschien willen combineren met ON Arousal for Her-producten voor een maximaal effect.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan worden gebruikt voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke wodka-smaak.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verkoelende, pulserende en vibrerende sensaties gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan gebruikt worden voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke muntsmaak.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sensuva ON Arousal Oil Ultra Single Use Ampoule 0,5ml

    Deze schokkend krachtige botanische formule creëert een warm en uiterst uniek zoemend gevoel. 25% sterker dan ON Original Arousal Oil. ON Ultra Arousal Oil wekt de zenuwuiteinden, verhoogt de bloedstroom en creëert een sensatie als geen ander.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    JO VOLT is een op olie gebaseerde topische formule die is ontworpen om sensueel genot te stimuleren en te verhogen met een opwindend zoemend gevoel. Het lichte serum is ontworpen om het libido, de aanrakingssensatie en de gevoeligheid tijdens het voorspel en solospel te verbeteren. Formules vrij van conserveermiddelen en bevatten geen L-Arginine.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros-Art Onagra Woman Orgasmic Gel 100ml

    Lokaal stimulerend super vrouwelijk orgasme Enhancer-gel en intiem exclusief en zeer nuttig voor de vrouw van vandaag.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oh! Holy Mary Cannabis Orgasm Gel 60ml

    De familie van intieme cosmetica op basis van cannabiszaden “Oh! Holy Mary” groeit met de toevoeging van twee nieuwe referenties: de Masturbatiecrème “Oh! Heilige Maria” en de orgastische gel “Oh! Heilige Maria”.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma Female Orgasma Cream 30ml

    Orgasm Cream voegt extra intensiteit toe aan het orgasme en het sensuele, dankzij het tintelende en warme gevoel op de clitoris. De crème op basis van natuurlijke ingrediënten en rijke oliën, voedt en versterkt de aanraking op de huid, zodat je meer plezier ervaart tijdens intieme momenten. Orgasm Cream zorgt voor een onvergetelijk orgasme door de verwarmende tintelingen.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • High On Love Stimulating O Oil 30ml

    Een sensuele mix van volledig natuurlijke oliën en hennepzaadolie van topkwaliteit, gemaakt om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je liefhebt door een intensere en diepgaandere orgastische ervaring te ontketenen. Deze opwindende mix kan de bloedstroom verhogen, de productie van natuurlijke smeermiddelen bevorderen en uiteindelijk de zintuigen prikkelen die je naar onbekende gebieden zullen brengen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Ghosting Remedy 8g

    Je vergeet hun naam sneller dan dat je hun nummer kunt verwijderen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma G-Power Orgasm Creme 30ml

    G Power Cream is een unieke voedende crème voor het clitorisgebied. De huid in deze gevoelige gebieden wordt nog gevoeliger en de eventuele stimulatie nog intenser. Zachtjes masseren en dan bezwijken, het zal superlekker zijn!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan gebruikt worden voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke koffiesmaak.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Arousal Sex Oil with CBD 30ml

    Als je CBD nog niet hebt ervaren, dan is onze Arousal Sex Oil met CBD een perfecte introductie. CBD heeft de afgelopen jaren zijn weg gevonden naar de mainstream vanwege de pijnstillende en stressverminderende eigenschappen, maar dat is slechts het topje van de ijsberg.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Olympia is de vloeistof van de goden! Een krachtig stimulerend middel dat Cannabis sativa-zaadolie bevat, zorgt voor een langdurig effect met een stimulatie van mild tot sterk, waarneembaar voor iedereen, ongeacht de gevoeligheid.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Voeg een sensationele warmte toe aan je intieme spel met de Spark Warming Clitoral Gel van S8. Deze premium gel heeft een zacht verwarmend effect wanneer hij op het gewenste gebied wordt aangebracht, waardoor uw hotspots tintelen en pulseren van puur, hartstochtelijk genot! Intensiveer uw orgasme en geniet van maximale stimulatie met deze hoogwaardige, lichaamsveilige formule.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.