×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Stimulerende gels voor vrouwen

Artikelen 97 tot 128 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Lady Dream is een stimulerende gel voor het vrouwelijke clitorisgebied die vóór de seks moet worden aangebracht. Lady Dream verhoogt het verlangen en het seksuele genot, evenals de frequentie en intensiteit van orgasmes. Dit is een veilige en praktische gel voor alle vrouwen. Het belangrijkste ingrediënt, L-arginine, is een aminozuur dat de bloedtoevoer naar het vrouwelijke genitale gebied stimuleert, wat resulteert in verbeterde seksuele stimulatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Secret Play Liquid Vibrator Unisex Stimulator 15ml

    De unisex vloeibare vibrator is een intieme gel die door trillingsgolven stimulerende sensaties en tintelingen produceert. Het zorgt voor meer plezier in seksuele relaties en een unieke sensatie.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Voeg een sensationele twist toe aan je intieme spel met de Electra Cooling Clitoral Gel van S8. Deze premium gel heeft een zacht verkoelend effect wanneer hij op het gewenste gebied wordt aangebracht, waardoor uw hotspots tintelen en pulseren van puur, hartstochtelijk genot!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Warming 15ml

    Een intieme intensieve gel voor haar die de sensuele bevrediging vergroot met een zacht pulserend gevoel op de huid. De unieke formule zorgt voor opwinding en intensiveert de sensuele respons.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    ON Hemp is een uniek, met hennep doordrenkt intiem product dat het groen nog spannender maakt.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    G, How I Adore you is een nieuwe, opwindende verbeteringsgel die vrouwen helpt hun eigen g-spot te vinden en van meer g-spot-orgasmes te genieten!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan worden gebruikt voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de ongelooflijke cannabissmaak.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Ontdek de magie van het vibrerende glijmiddel Amoréane Med en zijn opwindende eigenschappen die je laten trillen op je meest intieme momenten dankzij de natuurlijke formule die actieve extracten gebruikt van planten uit het Amazone-regenwoud. De belangrijkste ingrediënten zijn de jambu-plant (een krachtig ingrediënt in de kruidengeneeskunde) en aloë vera-sap.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Viva Cream®... Eindelijk een product gemaakt voor vrouwen, door vrouwen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Opwindende gel met eigenschappen van planten uit het Amazonegebied en met een Gin Tonic-aroma, dat een intens effect van trillingen, pulsatie en verwarming kan bevorderen, waardoor intensere orgasmes en sensaties mogelijk worden die nog nooit eerder zijn ontdekt. Product ontwikkeld voor hem en haar. Breng een kleine hoeveelheid aan op het intieme gebied en masseer lichtjes. Vergeet niet om buiten het bereik van licht en warmte te blijven. In geval van irritatie, stop het gebruik en zoek medische hulp.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • High On Love Stimulating O Gel 30ml

    Ongelooflijk soepel en luxueus! HighOnLove™ O Gel is een samensmelting van alle natuurlijke ingrediënten met hoogwaardige hennepzaadolie, gemaakt om liefde een nieuwe betekenis te geven. Deze harmonieuze mix op waterbasis zal elke glijdende beweging opwekken, waardoor het aangenamer wordt bij aanraking en je uiteindelijk die klimatologische ervaring geeft waar je op hebt gewacht! 100% natuurlijk. Gemaakt in kleine st om de hoogste kwaliteit te garanderen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • YESforLOV Couples Elixir Female Pleasure & Male Performance 30ml

    De eerste orgastische gel voor koppels. Het voortreffelijke gevoel van warm en koud zal uw intimiteit vergroten door de opwinding van de clitoris te intensiveren en het genot voor de penis te verlengen. Prestaties en plezier worden verhoogd en geïntensiveerd.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Clitoral Arousal Serum 13ml

    Wij willen jouw clitoris op de kaart zetten en onder de aandacht brengen, zodat jij gefocust blijft tijdens een solo-pleziersessie of een seksmarathon met je partner. Gebrek aan gevoel kan een realiteit zijn voor vulva-eigenaren en dit opwindingsserum verhoogt de gevoeligheid en vestigt de aandacht op de vulva en clitoris.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    JO Clitoral Stimulating Gel is de perfecte sensuele verbetering voor vrouwen. Met een aangename tinteling die begint bij contact, is JO Clitoral Gel uniek samengesteld om uw intieme gevoel en tevredenheid te intensiveren.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Welkom bij je VOLGENDE EXTREME ERVARING!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Als je last hebt van verminderde gevoeligheid van de clitoris, probeer dan deze Kiss Clitoral Gel. Met speciale ingrediënten om de gevoeligheid terug te winnen en te genieten van een vervullender seksleven. Ook geschikt voor solospel. Veilig in gebruik en aanbevolen door seksuologen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Veganistische gel met actieve stoffen uit planten uit het Amazonegebied en met een heerlijke kokossmaak, die voor een intens vibratie-, pulsatie- en verwarmingseffect kan zorgen. U kunt intensere orgasmes en sensaties ervaren die u nog nooit eerder heeft ontdekt.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Cotton Candy Tingling Effect Gel 15ml

    Cotton Candy is een tintelende gel met de heerlijke zoete geur en smaak van suikerspin. De formule bevat actieve ingrediënten uit Amazoneplanten, die zorgen voor intense vibratie, pulsatie en een heerlijk verwarmend effect.

    € 30,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Janell Milano Oleogel Natural Stimulating Gel CBD Based 15ml

    Wij vrouwen verdienen plezier en liefde op elke leeftijd, nietwaar? Dan is deze natuurlijke intieme oleogel van Janell, gemaakt in Italië zonder hormonen en oestrogenen, ook iets voor jou. Voor het plezier van ons allemaal en om taboes te doorbreken, omdat ieder van ons in staat is onze innerlijke schoonheid te ontdekken. Je goed voelen betekent dat je de liefde voor je lichaam en je intimiteit niet negeert. Voor ALLE vrouwen werd Janel geboren.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Luxuria Bio Liquid Vibrator is een ultrastimulerende gel met een vibrerend effect, samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten. De innovatieve, volledig ecologische formule maakt gebruik van plantenextracten om uw intieme zone te voorzien van een opwindend effect dat de opwinding verhoogt en u zeer intense en langdurige orgasmes bezorgt. Ideaal om intense stimulatie te bieden en het plezier te vergroten.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Cooling 15ml

    Een intieme intensiverende gel voor haar die de sensuele bevrediging vergroot met een zacht pulserend gevoel op de huid. De unieke formule stimuleert verhoogde opwinding en intensiveert de sensuele respons.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Clit me On is een clitorale opwindingsspray met een heerlijke rode fruitsmaak die zorgt voor een intens vibrerend, pulserend en verwarmend effect. De actieve ingrediënten uit planten uit het Amazonegebied verhogen de gevoeligheid van de clitoris, wat voor intensere orgasmes kan zorgen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml 50 pack

    Swiss Navy® Sensual Arousal Glijmiddel is perfect voor koppels. Deze unieke formule heeft het vermogen om hem te versterken en te stimuleren, maar ook om haar op te winden en te bevredigen - voor een geweldige ervaring! Plezier en sensatie voor beide partners in één fles.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Eromed Libi Spray 50ml

    Geen zin in een close-up? Slechte herinneringen aan de laatste keer? Verander het! Laat jezelf tot een orgasme brengen zoals je nog nooit eerder hebt gehad! Laat de man je meenemen naar de top van vrouwelijk genot! Onthoud dat van je libido veel meer afhangt dan je denkt! Welzijn, humeur en dus ook uw succes in het leven en op professioneel vlak zijn afhankelijk van uw libido!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • High on Love Diamond Stimulating O Gel 20ml

    Ongelooflijk soepel en luxueus, HighOnLove® Stimulating O'Gel is een combinatie van natuurlijke ingrediënten met premium hennepzaadolie, ontworpen om elke beweging en aanraking opwindender te maken, waardoor uw hoogtepunt naar een hoger niveau wordt getild.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Geïnspireerd door de kracht van de krijgergodinnen uit de Noordse mythologie, is Valkiria een orgasme-versterkergel die de gevoeligheid tijdens intieme relaties verbetert en verhoogt.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Kaneel en gember opwindingsgel, op waterbasis en compatibel met siliconenspeeltjes.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Luxuria Bio Warming Gel is een vrouwelijke stimulerende gel met warmte-effect, geformuleerd met volledig natuurlijke ingrediënten. De innovatieve ecologische formule maakt gebruik van plantenextracten om uw intieme zone te voorzien van een warmte-effect dat de gevoeligheid verhoogt en de stimulatie intensiveert, waardoor het genot wordt vergroot, zodat u intensere orgasmes kunt bereiken.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Geef jezelf precies wat je nodig hebt om je verlangen te versterken en je libido te bevrijden.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eromed Libi Gel 100ml

    Worstel je met een verminderde zin in seks? Dan is LibiGel intieme gel iets voor jou! Dankzij dit voel je weer een golf van erotische energie en wil je dichterbij komen. Om een mega-orgasme te bereiken, is het voldoende om het vóór de geslachtsgemeenschap op de intieme plekken aan te brengen. De huidige ontevredenheid over seks zal vergeten worden. LibiGel laat je kennismaken met een compleet nieuwe dimensie van seks. Het zal een grote impact hebben op uw dagelijks leven.

    € 18,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Clit me On is een clitorale opwindingsspray met een heerlijke pepermuntsmaak die zorgt voor een intens vibrerend, pulserend en verwarmend effect. De actieve ingrediënten uit planten uit het Amazonegebied verhogen de gevoeligheid van de clitoris, wat voor intensere orgasmes kan zorgen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Action Stimulation Gel Relax Intimate Gel 30ml

    Een verkoelend, huidvriendelijk anaalontspanningsconcentraat dat binnen de kortste tijd ontspant.

    € 11,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.