×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Massagetoestellen

Artikelen 33 tot 64 van 292 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Spiegeltje spiegeltje aan de muur, waarom kan ik helemaal niet ontspannen? Uw nieuwe stimulator van Satisfyer biedt de oplossing: eindelijk een metgezel die niet klaagt over het geven van een royale massage! Dankzij zijn indrukwekkende XXL-formaat en de verborgen kracht achter zijn verleidelijke siliconen kop, lost de Wand-er Woman problemen op, verlicht hij de spanning en krabt hij aan elke orgastische jeuk.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Zachte aanraking. Ontworpen voor krachtige en continue stimulatie. Ontworpen met gedempte geluidsniveaus. Eenvoudige bediening met één vinger. Geen lege batterijen voor onbeperkt genieten.

    € 179

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Ervaar een onbeperkte ontspanning terwijl u geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Terwijl de consistente kracht van 10 verschillende massagepatronen bevatten spieren verzacht en stress verlicht, zorgt een stabielere handgreep en een nog oplaadtijd ervoor dat u urenlang plezier kunt ervaren.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Vind je het leuk om spannende speelsheid te ontdekken? De Woomy-collectie bestaat uit charmant speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen met een leuk en elegant uiterlijk en de beste eigenschappen. De Woomy-collectie bevat een prachtige roze vibrerende kop die pijn in je nek, schouders, rug en meer verlicht. Aarzel tegelijkertijd niet om uw gevoelige gebieden ermee te verwennen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Stap de toekomst in met BLACQ, waar vibrators worden versterkt door een innovatief digitaal scherm! BLACQ begrijpt dat iedereen uniek is. Bied daarom onze vibrators een breed scala aan instellingen, zodat jij de ideale stimulatie kunt creëren. Pas de snelheid aan, ken verschillende trillingspatronen en vind jouw perfecte ritme.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Massage Wand Black

    Deze massagestaaf produceert de meest sensuele vibraties die je ooit zult voelen! Met zijn 10-versnellingsmodus en ultrasterke, maar geluidsarme (55dB) motor is de sky the limit! Het zachte siliconenmateriaal voelt heerlijk aan op je huid en past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De flexibele kop biedt veel comfort en is prettig in gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    DE COMBINATIE VAN KRACHT EN VEELZIJDIGHEID MET TWEE MOTOREN EN DUAL-ENDED VOOR CLITORALE, G-SPOT EN ANALE STIMULATIE

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Geniet overal van rustgevende trillingen met dit draadloze mini-stimulator. Aangedreven door een fluisterstille motor, is de Mini Wanachi-stimulator de beste keuze voor het revitaliseren van vermoeide spieren.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Kom in contact met je lichaam en ervaar onbeperkte ontspanning terwijl je geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Smart Wand 2 Medium is een ultiem voorspelhulpmiddel voor opname van uw partner. Bevrijd de spanning in uw lichaam door stress los te laten en uw spieren te ontspannen, waardoor de deur wordt geopend voor uw seksuele energie om een holistische orgastische ervaring te ontvangen.

    € 259

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Het beste wordt nog beter met de Cock Stroker Attachment for the Kink van Doc Johnson Power Wand. Deze strakke, getextureerde neuktunnel strekt zich uit tot een goede pasvorm in helder materiaal dat niets aan de verbeelding overlaat, en is ontworpen om perfect te passen in de formidabele vibrerende kop van de Power Wand. Elk uiteinde heeft zijn eigen unieke pasvorm en textuur voor een gevarieerde ervaring: plaag het hoofd door de uiteinden af te wisselen, of penetreer het helemaal via de andere kant.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Kom in contact met je lichaam en ervaar ongeëvenaarde ontspanning terwijl je geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Smart Wand 2 Medium is een ultiem voorspelhulpmiddel voor uzelf of uw partner. Bevrijd de spanning in uw lichaam door stress los te laten en uw spieren te ontspannen, waardoor de deur wordt geopend voor uw seksuele energie om een holistische orgastische ervaring te ontvangen.

    € 259

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Voor intense lichaams- en intieme massages!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Rondom plezier en plezier!

    € 80,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Beetle Massager

    Geweldig voor je rug, nek, schouders, armen en benen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Maak kennis met de krachtigste wandvibrator die er is: MyMagicWand. Met zijn krachtige motor en vele toepassingen, zoals het masseren van spieren en het stimuleren van erogene zones, zal hij zowel mannen als vrouwen zeker verrassen en verrukken. Ontdek MyMagicWand nu!

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    De oplaadbare vibrerende stimulator van Le Wand kan worden gebruikt met ingebouwde opzetstukken en textuurhoezen om intimiteit naar een ander niveau te brengen. Verschillende stijlen voor verschillende aangename paletten.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Compacte krachtpatser voor massages en stimulatie!

    € 57,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Je hebt nog nooit een toverstok als VIM gevoeld. De meeste toverstokken leveren pure kracht en niets anders. Op hun lage instellingen zijn ze levendig of irritant. VIM heeft een eerste gewogen motor in de sector die rommelende trillingen levert bij elke snelheid, ook op de zachtste.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Opnieuw biedt Dorcel u een nieuw product aan waar u over zult praten en zult gillen van plezier!

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Deze Plug-in Bodywand-stimulator is krachtig en nauwkeurig en de supergladde kop voelt luxueus aan op je huid. Het beschikt over een extra lang snoer dat je extra speelmogelijkheden geeft.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    De massagestaaf voor zeer elegante ontspanning!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen. Pretty Love brengt je een nieuwe sensuele ervaring die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Omdat we professionele teams hebben die het revolutionaire concept gebruiken om nieuwe manieren te ontdekken om aan de behoeften van vrouwen te voldoen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Onze bekroonde oplaadbare vibrerende stimulator heeft zojuist een upgrade gekregen. Le Wand Die Cast Oplaadbare Vibrerende Massager is een krachtige, veelzijdige toverstaf met een versterkte metalen schacht voor zwaar, krachtig gerommel. Met 10 vibratiesnelheden en 20 vibratiepatronen is deze slanke en stijlvolle stimulator perfect voor mensen die een beetje extra pit aan hun genot willen toevoegen.

    € 249

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Werk aan je magie. We hebben de intensiteit van de klassieke stimulator in wandstijl verhoogd en deze opnieuw vormgegeven in de kenmerkende kleuren van Kink.com om de kracht in jouw handen te leggen. Met veelzijdige siliconen opzetstukken voor externe en interne stimulatie, en meerdere snelheden en functies, is de Kink van Doc Johnson Power Wand klaar voor elke bevredigende solosessie of om je vastgebonden partner te plagen.

    € 219

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, een merk dat bestaat uit een assortiment producten waarmee je op de meest eenvoudige en plezierige manier van je seksualiteit kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Een wandvibrator is tijdens gebruik vaak te groot of te zwaar. De Rosy Gold Curve Massager biedt dezelfde stimulatie als een grote wandvibrator, maar heeft een praktisch formaat. De zachte kop, de 10 vibratiestanden en de oplaadbare batterij maken de Rosy Gold Curve Vibrator nog aantrekkelijker.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Deze USB oplaadbare multifunctionele wandvibrator is waterdicht en ontworpen voor spontaan spelen in bad, onder de douche of meer. Deze toverstaf is ideaal voor op reis dankzij het kleinere formaat, de stille motor en het USB-oplaadbare ontwerp.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Draadloze wandmassager met 5 krachtige snelheden 10 trillingspatronen voor nek-rug-diepe Stofmassage, PALOQUETH Handheld lichtgewicht oplaadbare lichaamsmassager met verwijderbare 360 ° buigbare siliconen

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Enora Purple

    De ENORA, pulse-wave wand en vibrator met twee uiteinden, beschikt over een vibrerende toverstafkop met 10 functies en een pulse-wave vibrerende handgreep met 10 functies, waardoor het een allround perfect genotsinstrument is. De 2 motoren bieden je meer dan 100 mogelijke unieke instellingen om mee te spelen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Verzadig je zintuigen en raak in de ban van climax na climax met deze Pretty Love Magical Massager. Deze toverstafvibrator is fantastisch als stimulator, maar kan ook over je clitoris worden geplaatst voor magische vibraties en orgasmes. Er worden twee verschillende hoofdopzetstukken meegeleverd, zodat u uw stimulatie kunt richten op de plek waar u deze het meest nodig heeft.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Dit hardwerkende speeltje heeft aan de ene kant een intens vibrerende toverstok en aan de andere kant een bevredigend zuigspeeltje. Geniet van 10 vibratiesnelheden en patronen in de ronde, getextureerde toverstafkop die met het lichaam meebeweegt op zijn flexibele nek.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motoren, 2 functies, genoeg kracht: maak kennis met de Satisfyer Triple Lover! Dit prachtige liefdesspeeltje kan worden gebruikt als konijnenvibrator voor intense G-spot- en clitorale stimulatie of als stimulator voor sensuele massages van het hele lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 292 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.