×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Massagetoestellen

Artikelen 65 tot 96 van 292 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Geniet alleen of samen met je partner van alle intieme momenten. Deze Rosy Gold wandvibrator is een ideaal speeltje voor externe stimulatie. De vibrerende kop heeft 10 standen waarmee je naast je clitoris ook andere gevoelige delen, zoals de tepels, kunt stimuleren. Wees creatief en stimuleer alle gevoelige delen met verschillende snelheden en verschillende patronen.

    € 119

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Voor volledige lichaamsmassages en nauwkeurige stimulatie!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam en Eva Intimate Curves oplaadbare toverstaf van Evolved Novelties. Ervaar alle kracht van een full-size stimulator in een luxe en lichtgewicht pakket. De kop van deze oplaadbare siliconen toverstaf buigt zich om je favoriete plekjes te bereiken met 10 intense vibratiefuncties.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Het ontwerp van deze wandvibrator is geïnspireerd op de scepter van machtige Egyptische farao's. De vibrator zendt sterke trillingen uit, geconcentreerd op de kop van de toverstaf, voor een krachtige, directe stimulatie. De grote massagekop helpt pijnlijke spieren te verzachten en stress te verlichten. Kyro is uitgerust met twee multifunctionele siliconen accessoires om de mogelijkheden van plezier uit te breiden. Het ene accessoire kan worden gebruikt om gevoelige gebieden te plagen en te stimuleren, bijvoorbeeld de tepels, terwijl het andere accessoire perfect is om de G-spot te verkennen en tegelijkertijd de clitoris te stimuleren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Met de Satisfyer Mini Wand-er van siliconen kun je onderweg of op reis toch sensuele lichaamsmassages krijgen. Het compacte ontwerp stimulator is geschikt voor zowel massage als clitorale stimulatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Deze lichaamsmassager kan de gebruiker helpen spierstijfheid en pijn te verlichten, de bloeddruk te verhogen en de algehele gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam te verbeteren.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Binnenkort meer details over dit product. Smally van Wooomy is een kleine draagbare persoonlijke stimulator, ideaal voor het masseren van de rug, nek, schouders, benen of externe erogene zones (clitoris, borsten, anus).

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Enora Black

    De ENORA, pulse-wave wand en vibrator met twee afzonderlijke, voorzien van een vibrerende toverstafkop met 10 functies en een pulse-wave vibrerende handgreep met 10 functies, waardoor het een allround perfect genotsinstrument is. De 2 motoren bieden je meer dan 100 mogelijke unieke instellingen om mee te spelen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Deze Vibes of Love wandstimulator is echt veelzijdig en opwindend! Het is een wandstimulator en een vibrator, met 9 vibratieritmes en 3 intensiteiten. Het heeft ook een verwarmingsfunctie in het inbrengbare uiteinde, wat het gebruik van de vibrator zeer comfortabel maakt, aangezien deze opwarmt tot lichaamstemperatuur.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    De Wonder Wand Massager is een slanke wandstimulator met verbluffend krachtige trillingen. Deze slanke genotsverschaffer zal liefhebbers opwinden met zijn 3 vibratiesnelheden en werkelijk sensationele pulserende functie. De ergonomisch gebogen staaf is gemaakt van hoogwaardig ABS en beschikt over een hoogwaardige siliconen kop voor maximaal comfort. Het ontwerp is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop en biedt meer kracht dan je wildste verbeelding.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand is een compacte wandvibrator in zakformaat, perfect voor plezier waar en wanneer dan ook. Het biedt verbazingwekkend krachtige en diepe rommelende vibraties en verschillende puls- en golfpatronen, waardoor degenen die genieten van genot op aanvraag worden tevredengesteld. Hij is uitgerust met twee veelzijdige hulpstukken om te verkennen en voor meer plezier.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Grande Wand Green

    Extra sterke vibratievariatie voor massage en stimulatie!

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Vibrato Opal

    Bereik hoge noten van plezier met Vibrato. Deze vibrerende toverstaf met twee uiteinden heeft een afgeronde, getextureerde kop met een superflexibele nek die gemakkelijk over je lichaam rolt voor een verkwikkende externe stimulatie. De gestructureerde basis van de Wand bewijst zijn sterrenkracht en kan worden gebruikt voor vibrerende en ronddraaiende interne stimulatie. Ontdek een verscheidenheid aan instellingen en manieren om te spelen waardoor je met voldoening kunt zingen.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Bij Action weten we dat je fantasieën niet altijd hetzelfde zijn. Om ervoor te zorgen dat je van elk moment kunt genieten, hebben we No. Fifteen gecreëerd, speelgoed met drie motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    De gepatenteerde Five Finger multi-speed vibrerende massagehandschoen verhoogt een sensuele massage.

    € 103,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Geef uw seksleven een boost met deze krachtige Blue-Arc E-Stim vibrerende wandmassager! De intense vibraties gecombineerd met verkwikkende e-stim zorgen voor verrassend sensuele resultaten! Gebruik trillingen of e-stim ook onafhankelijk. Het lange handvat van het massageapparaat is gemakkelijk vast te houden en de ronde, zachte kop heeft een volledig flexibele nek die 360 graden buigt, zodat je altijd de perfecte hoek kunt bereiken als je hem eenmaal hebt gevonden. Slijp tegen de premium, ftalaatvrije en lichaamsveilige siliconen; de zijdezachte en zachte textuur past perfect bij elk glijmiddel op waterbasis. Met een lang snoer heb je altijd een speeltje met volledige capaciteit en hoef je er nooit aan te denken om het op te laden!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Het beste wordt nog beter met de Cock Teaser Attachment for the Kink van Doc Johnson Power Wand. Deze strakke, getextureerde headstroker rekt zich uit tot een goede pasvorm in helder materiaal dat niets aan de verbeelding overlaat, en is ontworpen om perfect te passen bij het formidabele vibrerende hoofd van de Power Wand. De getextureerde opening van de Cock Teaser maakt plaats voor extra grote genotsnoppen en eindigt met een zuigend gesloten uiteinde.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Ontspan in een verhoogde massage-ervaring met de perfecte vibrerende toverstaf. Zoals de naam al aangeeft, heeft deze toverstaf een gefacetteerde diamanttextuur op de bol die zorgt voor een intensere massage. Dankzij de trillingsarme handgreep voel je de 8 standen op 3 verschillende sterkteniveaus op de door jou gewenste plek, in plaats van dat je deze in je hand absorbeert. Met in totaal 24 modi kunt u verlichting vinden die precies bij u past.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Geniet van nieuwe golven van plezier met deze intense stimulator! Dankzij de speciale vorm en krachtige motor binnenin is dit Super Power Gun perfect voor wie van krachtiger speelgoed houdt. Laat de diepe trillingen de juiste plek raken terwijl de flexibele kop zich naar de vorm van je lichaam buigt. Het stimulator kan spierstijfheid en pijn effectief verminderen, verhoogt de bloedstroom en verbetert de gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Deze vibrator kan zorgen voor spot-on-, genotsplek-stimulatie en volledige lichaamsmassages en/of het masseren van de intieme gebieden. Beide uiteinden van de vibrator zijn te gebruiken.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Wand Massager

    Voel de ULTIEME kracht in de palm van je hand en ervaar zelf waarom de verkwikkende, sterke en ontspannende kracht ervan over de hele wereld geliefd is!

    € 99,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Genieten van de originele Palmpower? Natuurlijk doe je dat! Welnu, nu kunt u van dezelfde functies genieten zonder het netsnoer!

    € 103,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Je hebt nog nooit een toverstok als VIM gevoeld. De meeste toverstokken leveren pure kracht en niets anders. Hun lage instellingen zijn levendig of irriterend. VIM heeft een eerste gewogen motor in de sector die rommelende trillingen levert bij elke snelheid, ook op de zachtste.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Nami Black

    NAMI is een nieuwe draai aan onze dubbelzijdige VIVE019-massagestaaf. Met twee nieuwe generatie F1-motoren met 10 functies en zijn geavanceerde technologieën (de twee motoren kunnen onafhankelijk worden bestuurd).

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    De Orchid is een stijlvolle wandvibrator uit de elegante Bloom collectie. Het prachtige design van zowel de vibrator als de verpakking maakt The Orchid een onmisbaar speeltje voor iedere vrouw.

    € 80,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Voor rustgevende of intieme massages – alleen of met partner!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive is een nieuw fenomeen in de wereld van luxe genotsproducten voor volwassenen. De Shiatsu heeft een fantastisch ontwerp, waardoor het een zeer wenselijk speeltje is en de vorm ervan zal je nieuwe sensaties van plezier bezorgen. De 2 motoren die in de kop en onderkant van het speeltje zijn geplaatst, hebben 10 verschillende trillingspatronen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Oplaadbare Wand Vibe uit de Elegant Series met een fluweelzachte textuur. 15 verschillende vibratiemodi met één druk op de knop die zorgen voor puur massageplezier dat perfect is voor elke gebruiker – het heeft zowel zachte vibraties als intense pulsaties. De massagestaaf is zeer licht en ligt daardoor perfect in de hand.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Verwen je partner met deze heerlijke massagehandschoen van Touché. De massagehandschoen is ontworpen om uw partner op een sensuele manier over het hele lichaam te stimuleren.

    € 22,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    DE KRACHTIGSTE VIBRATORWAND TER WERELD!

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Met zijn gemakkelijk afleesbare digitale display biedt de Pink Sunset massagestaaf van You2Toys de beste controle voor ontspannende massages en gerichte stimulatie. Je hebt altijd een exact overzicht van de 10 vibratiemodi, hun 4 intensiteiten, de batterijduur en de gebruiksduur.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand MensWand Black

    De MensWand is de eerste Bodywand die speciaal voor mannen is ontworpen. Het compacte, krachtige USB-oplaadbare massageapparaat heeft een flexibele nek die helpt meer of minder druk uit te oefenen op de gewenste gebieden. De gladde siliconen vleugels van het meegeleverde multifunctionele opzetstuk omhullen de schacht en kunnen worden gebruikt voor solospel, voorspel of als aanvulling op orale seks. Schakel 8 snelheden en 20 trillingspatronen in om te genieten van de stimulerende aanraking van de licht gestructureerde binnenkant van het opzetstuk.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 292 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.