×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Draadloze anale pluggen

Artikelen 33 tot 64 van 182 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • b-Vibe Trio Plug Black

    Bereid je voor om de enige premium stekker te ervaren die de kracht van drie krachtige motoren verpakt in een flexibele, middelgrote stekker.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Geniet van leuk en flirterig achterdeurspel, waar je ook bent met de Screaming O My Secret Charged Plug XL – de op afstand bedienbare, oplaadbare vibrerende plug, nu in een nieuw, groter formaat. My Secret Charged Plug XL gaat ruim 60 minuten mee na één keer opladen en wordt geleverd met een compacte afstandsbediening die tot op 12 meter afstand werkt.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Een vakantie op Ibiza kan vele vormen accepteren, maar je kunt het beste doen als een spannende reis met deze vibrerende anaalplug! Het heeft een mooie klassieke vorm met een taps toelopende punt en flexibele hals, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen. Bovendien is de basis versierd met een charmant strasssteentje en worden de trillingen geselecteerd via een afstandsbediening die je kunt bewaren of toevertrouwen aan je tegenhanger!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Ons vlaggenschipproduct plugt nog steeds fenomenaaler in dan ooit! De b-Vibe Rimming 2 heeft het spel veranderd, omdat het de enige plug op de markt is die rimt terwijl hij trilt voor een dubbele sensatie die buitenaardse orgasmes veroorzaakt. We herzien onze Rimming 2 in onze 5e jubileumcollectie met een fantastische nieuwe glitterkleur, een draagtas in beperkte oplage en andere jubileumswag.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Ervaar het plezier terwijl de plug in je duwt en zachtjes uitzet! Ervaar 3 niveaus en 5 trillingspatronen, evenals 5 stimulerende manieren van stoten en uitzetten. De ribbels langs de schacht masseren je terwijl je hem in en uit schuift, maar ze hebben ook een functie: deze plug zal lang uitrekken en wijd in je uitpuilen!

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaar brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor gewijd aan sterke trillingen en één motor gewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Maak kennis met de vibrerende aluminium buttplug medium met LED RGB-verlichting – de perfecte mix van plezier, verfijning en visuele allure. Dit doordacht ontworpen apparaat biedt een veelzijdige en bevredigende ervaring met discrete trillingen en een boeiend LED RGB-lichtscherm. Til je anale spel naar nieuwe hoogten met deze unieke pleziergenoot.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn opwindend. Combineer deze eigenschappen dus niet in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Dit is je kans om te genieten van prikkelend achterdeurplezier! Deze vibrerende opblaasbare anale ballen glijden naar binnen terwijl ze leeglopen, en blazen vervolgens op tot het formaat waar je het meest naar verlangt, zodat je kunt genieten van een vol gevoel zonder de grote ingang. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening bestuurt zeven krachtige vibratiesnelheden in de ergonomische veiligheidsbasis, en de quick-max-knop zorgt voor onmiddellijk volledig opblazen op verzoek! Ontdek de onvergetelijke ervaring van opblaasbare siliconen buttballen! Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve is een anaalplug met een langwerpig lichaam en een heel bijzondere vorm. Het beschikt over 2 motoren die 10 krachtige vibratiefuncties bieden, variërend van zachte tintelingen tot intense golven van genot. Hierdoor kun je op elk moment genieten van elke sensatie die je nodig hebt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Steek een raket in je kont en wacht op de explosie! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Ontdek de opwinding van anaal spelen met Ditto van We-Vibe™, een vibrerende plug. Gebruik het tijdens het voorspel of seks, de keuze is aan jou en dat geldt ook voor het plezier. Ditto voegt nieuwe stimulatie toe aan je intieme spel tijdens masturbatie, voorspel en geslachtsgemeenschap. Gewoon plug-and-play.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Ontdek de meest comfortabele, innovatieve buttplug die je achterdeurervaring zal transformeren. Met een opblaasbare schacht is de druk weg van de instap en de grootte, waardoor de focus volledig ligt op dat waanzinnig erotische gevoel van volheid dat je orgasmes maximaal versterkt. Schuif het speeltje naar binnen met voldoende glijmiddel en tril en blaas vervolgens op tot zeven glorieuze snelheden en maten, bestuurd met een handige afstandsbediening of rechtstreeks op het speeltje.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    De Meteoroid buttplug is speciaal ontworpen voor liefhebbers van rimmen. De buttplug heeft roterende kralen in de steel, wat het gevoel van rimmen simuleert. De stekker beschikt over maar liefst 4 snelheden en 6 patronen die eenvoudig in te stellen zijn met de draadloze afstandsbediening. De buttplug is gemaakt van zachte siliconen voor comfortabel gebruik. Maak de buttplug na gebruik goed schoon met toycleaner en lauw water.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud is de anaalplug die je sensaties geeft als nooit tevoren. De anaalplug heeft twee parels met 10 vibraties en is op te laden met een USB-kabel. De 2 ballen zijn perfect voor dubbele anale stimulatie, een ergonomisch ontwerp zorgt voor een ideale anale inbreng en Twinny Bud voelt extra zacht aan dankzij de vloeibare siliconen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    We weten allemaal waar konijntjes het beste in zijn! Transformeer in een verrukkelijk konijn met deze schattige roze staartplug en ontdek 3 snelheden en 7 functies voor zoemende bliss! Door de afstandsbediening is deze plug supermakkelijk te gebruiken als je solo speelt, maar super leuk om te gebruiken als je de macht aan een partner overdraagt. Ze zullen het heerlijk vinden om je sensueel zachte staart te voelen terwijl deze in je zoemt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug is speciaal ontwikkeld met extra plezierzoekers in gedachten. Perfect voor mannen, vrouwen en alle geslachten (iedereen met een kont die graag gestimuleerd wordt!) om alleen of met een partner te gebruiken. Je kunt G-plug gebruiken tijdens het voorspel of penetratie voor dat extra volle gevoel en het stimuleren van de p-spot en de g-spot. Maak je klaar voor sterkere, langere en intensere orgasmes als je Gvibe-speeltjes en pluggen aan je spel toevoegt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo biedt twee motoren voor dubbel stimulatieplezier – één intern en één voor het vaak vergeten perineumgebied. Dames, ja (en heren!) jullie zullen blij zijn te horen dat het speelgoed unisex is.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Turquoise

    De Rimming Plug 2 is de nieuwste versie van ons originele en best verkochte anale seksspeeltje, de Rimming Plug.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Met Spinning Tail Teaser kun je op meer dan één manier ronddraaien. Ontdek 7 vibrerende en roterende snelheden en ritmes handsfree dankzij deze elegant eenvoudige op afstand bedienbare Butt Plug. Ervaar het klassieke gevoel van volheid dankzij het gewicht en de vorm. Het gestructureerde oppervlak van de plug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en verbetert het gevoel terwijl hij draait en trilt. Vrijheid om te spelen!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    De Remote Lace Peek-a-Boo van HookUp Panties is een prachtig transparant slipje dat de meegeleverde vaginale plug in de meest intieme zone van de drager houdt. Er wordt ook een waterdichte vibrokogel meegeleverd die in de vaginale plug kan worden gestoken, zodat deze de persoon met extra trillingen kan stimuleren. De slip is ook aan de achterkant open voor een opwindend zicht. Er is een klein zakje voor de vibro-kogel in het kruisgebied.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    De Tough is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 182 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.