×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Draadloze anale pluggen

Artikelen 97 tot 128 van 182 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou Milton Powerful Dual Tapping Anal Plug with Remote Control Black

    Milton is een anaalplug met een klassiek lichaam en een ankervormige basis. Aan de zijkanten zorgen twee kralen ervoor dat je kunt genieten van 10 krachtige tiksnelheden, variërend van zachte kietels tot intense golven van genot. Hierdoor kun je elke sensatie ervaren die je op elk moment nodig hebt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-buttplug RC Thrusting Massager van ANOS met een krachtige stuwkrachtfunctie. Voor intense anale stimulatie met een zachte, taps toelopende punt blijft de prostaat recht stimuleren met zijn stoten. Bij het dragen van de plug zijn de trillingen ook voelbaar op het perineum.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. De krachtige motor biedt 6 vibratie-instellingen voor de prostaat. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. USB oplaadbaar en waterdicht, zowel speelgoed als afstandsbediening.

    € 209

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    De vibro-buttplug Remote Controlled Butt Plug van ANOS heeft een uitgesproken spiraalvormig ontwerp voor een intense anale massage. De roterende massagekralen in de onderkant van de schacht en de stimulerende stippen op de schacht stimuleren direct de anus. Ook zit er op de voet een klein rond goudkleurig spiegeltje dat de anus op een prachtige manier versiert.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • HookUp Panties Remote Princess Panty Black

    De Remote Princess Panty van HookUp Panties is een prachtige transparante slip met kanten details die de meegeleverde vaginale plug in de meest intieme zone van de drager houdt. Er wordt ook een waterdichte vibro-bullet meegeleverd die in de vaginale plug kan worden gestoken, zodat deze stimuleer de persoon met extra trillingen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Buttocks The Charming Buttplug Fuchsia

    De Charming is een vibrerende, ijzig roze buttplug en beschikt over een krachtige motor met 7 verschillende vibratiestanden en 3 trilsnelheden. Elke modus biedt diepe rommelende trillingen, die eenvoudig te bedienen zijn op het item of met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Verwarmingsplug en vibrator voor mannen en vrouwen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    De Brave is een vibrerende anaalplug en beschikt over een krachtige motor met 7 verschillende vibratiestanden en 3 trilsnelheden.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera is een dreunend speeltje, voor wie op zoek is naar een alternatief voor trillingen. Het gevoel is zachter en voelt meer als een ‘tom-tom-tom’ dan als een ‘brrrrrrr’.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    De vibro-buttplug Remote Controlled Butt Plug van ANOS heeft een klassiek plug-ontwerp. De roterende massagekralen in de onderkant van de schacht stimuleren de anus direct op een intense manier. Ook zit er op de voet een klein rond goudkleurig spiegeltje dat de anus op een prachtige manier versiert.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer is uitgerust met speciale auto-thrusting-technologie die 3 op-en-neer bewegingen mogelijk maakt. Intensiveer de sensaties met 10 vibratiemodi. De afstandsbediening zorgt voor eindeloos veel plezier. De USB-oplaadkabel zorgt voor onbeperkt speelplezier!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venus zal je heerlijk genot bezorgen dankzij de roterende kralen die voor buitengewone anale sensaties zorgen! Deze anaalplug met roterende kralen uit het Startroopers assortiment wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de 7 rotatieritmes en 3 snelheden met 2 knoppen. Je kunt ook de enkele knop op de stekker gebruiken.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    De Wild is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Schitter en straal terwijl je de innerlijke verrukking ervaart van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, variërend van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloos siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Versier je billen met deze Red Heart Gem Anale Plug! Pronk met je prachtige achterdeur en voel het intense plezier van 4 snelheden en 7 patronen van rommelende trillingen die je P-spot wakker maken en tintelingen naar je A-spot sturen!

    € 129

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Plug & Play Black

    Eindelijk - anaal genot gemakkelijk gemaakt met Plug and Play. De dikke kop van deze buttplug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en loopt taps toe naar een afgeronde punt voor gerichte stimulatie en een heerlijk gevoel van volheid. Ontdek 10 krachtige vibrerende snelheden en ritmes en speel handsfree met de elegant eenvoudige afstandsbediening. Vrijheid om te spelen!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Deze blije, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Eenvoudig inbrengen dankzij het toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaalvrije terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Discover Black

    Discover is prachtig ontworpen om je mee te nemen op een reis van verleidelijke anale verkenning. De stevige fluwelen aanraakbasis zorgt voor diepe pulserende trillingen om je wangen te plagen en te prikkelen terwijl je lichaam de slanke nek vastgrijpt, waardoor de voorgevormde schacht perfect in positie glijdt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Deze gladde, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Gemakkelijk inbrengen dankzij het taps toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaal terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Train je kont om een plug op zijn plaats te houden met behulp van dit harnas! De zachte, hoogwaardige siliconen plug is perfect voor beginners die lange, anale sessies en wat lichte bondage willen verkennen. Met een slanke, taps toelopende punt kan de plug er gemakkelijk in glijden met een beetje glijmiddel op waterbasis.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona is een geheel zwarte vibrerende anaalplug die wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze stimulator is geweldig als je graag de achterdeur gebruikt. Partners kunnen met deze plug spannende mogelijkheden ontdekken om elkaar te plagen en te verrassen, een avontuur dat kan eindigen met een intens orgasme als absolute climax.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Kloppende, bonzende trillingen in de achterdeur!

    € 109

    € 40,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Wiebel in je kont met Alpine by INYA. Deze op afstand bediende buttplug is voorzien van een innovatieve ronddraaiende motor voor buitengewone sensaties. Ervaar luxe en plezier met de waterbestendige en oplaadbare Alpine.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    10 vibratiemodi en 3 snelheidsmodi voor rimkralen

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Discover Purple

    Discover is prachtig ontworpen om je mee te nemen op een reis van verleidelijke anale verkenning. De stevige fluwelen aanraakbasis zorgt voor diepe pulserende trillingen om je wangen te plagen en te prikkelen terwijl je lichaam de slanke nek vastgrijpt, waardoor de voorgevormde schacht perfect in positie glijdt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Ontworpen voor ultieme gedeelde bevrediging Cocktail is een krachtig koppelspeeltje met dubbele motor, gemaakt om de anus en de vagina te plezieren en tegelijkertijd de penis te stimuleren tijdens seks.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    De Egon vibrerende kontvibrator is ontworpen voor zijn multi-sensationele ervaring. De naam, wat 'sterk met een zwaard' betekent, heeft krachtige driehoekige randen die voor de drager een meer of minder intens gevoel op de P-Spot of G-Spot geven. De zijdezachte siliconen en grote gestalte creëren een gevoel van erotische empowerment. De krachtig laagfrequente rommelende trillingen zullen je genotsplekken van diep binnendringen.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Breng je anale spel naar een hoger niveau! Nexus Tornado heeft 6 stimulatiemodi voor trillingen, pulsatie en escalatie, plus 3 rotatiesnelheden voor een echt bevredigende ervaring. Tornado is oplaadbaar en waterdicht, net als de afstandsbediening die erbij wordt geleverd. Het bereik is 8 meter, dus prima te gebruiken met een partner. Tornado is klein van formaat, wat betekent dat hij niet intimideert.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Versterkt en stimuleert van voren en van achteren!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Laat je kont en sfeer naar hartenlust stralen met 15 unieke vibratiepatronen en 6 genotsintensiteiten, van zachte pulsaties tot diep en krachtig.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug M/L Red

    Laat je kont en sfeer naar hartenlust stralen met 15 unieke vibratiepatronen en 6 genotsintensiteiten, van zachte pulsaties tot diep en krachtig.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Asher is het nieuwe lid van Action, een vibrerende anaalplug met afstandsbediening. Hij heeft 6 vibratiefuncties, krachtig en leuk, waarmee hij een wereld vol intense passie kan betreden.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 182 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.