×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 65 tot 96 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    De Diamond Booty Jewel is een kwalitatieve buttplug met een imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Vul je neukgat tot de rand en rek het maximaal uit met de ongelooflijke Insta-Gaper! Zodra je de punten samenknijpt en deze slechte jongen diep in je kont duwt, springt de plug onmiddellijk open en rekt je holte uit tot gapende breedten waarvan je nooit dacht dat ze mogelijk waren.

    € 53,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Steek een raket in je kont en wacht op de explosie! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Stevig en toch flexibel, deze pluggen zijn ideaal voor liefhebbers van anale seksspeeltjes. Door de gladde en zachte siliconen zijn ze een waar genot om te dragen. Ze hebben een elegant ontwerp met een slank lichaam en een puntige punt voor gemakkelijk inbrengen. Experimenteer met de drie verschillende maten en word snel een expert in anaal spelen!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Als anale stimulatie jouw boot drijft, dan hebben wij het perfecte achterdeurspeeltje voor je. Deze buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen en loopt taps toe aan de punt voor een gemakkelijke en comfortabele inbreng. De plug is ontwikkeld met een ingenieus ontwerp voor maximale anale stimulatie, die tegelijkertijd de juiste plekken raakt. Ouch biedt een geheel nieuwe ervaring in plug-play die je zeker onbeschrijfelijk geluk in de slaapkamer zal brengen!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te wrijven met zijn fluweelzachte buitenkant en zware metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knijpen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    De Power Gem® Vibrating Crystal Probe is een oogverblindende, flexibele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Dankzij het buigzame, ergonomische ontwerp en de krachtige vibratiemotoren kan deze sonde meebewegen met uw bewegingen terwijl hij intense trillingen levert. Geniet van persoonlijk genot terwijl de slanke sonde pulseert met 10 levendige vibraties, gepassioneerde pulsaties en erotische escalatie. Bedien deze verscheidenheid aan orgastische opties met de eenvoudig aan te raken edelsteenknop.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    De Temptasia Fuck Me Butt Plug geeft een duidelijke boodschap af: je weet wat je wilt. Deze gewaagde plug is gemaakt van flexibel siliconen en heeft een veilige, hartvormige basis. De satijnzachte afwerking voelt boterzacht aan en wordt glad met glijmiddel. De lamp van de Spank Me Plug heeft een bovengemiddelde omtrek met een conische tapsheid voor eenvoudig inbrengen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, opblaasbare anaalplug

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Sensatiezoekers verheugen zich! De drievoudige sensaties van onze verzwaarde en vibrerende Snug & Tug zorgen voor een flinke dosis stimulatie door meerdere erogene zones en meerdere functies te integreren. Draag de penisring voor langere, sterkere erecties terwijl u geniet van de krachtig vibrerende en heerlijk verzwaarde interne plug voor anale en prostaatsensatie.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Genieten is eindeloos met de gewaagde Boundless™ 2X Teardrop Plug. De gepassioneerde plug is gemaakt voor gestroomlijnd genot met een klein bolvormig ontwerp, een flexibel lichaam en een gemakkelijk te trekken handgreep.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Deze set van 3 gladde, zacht gegradueerde pluggen is geweldig voor een zachte introductie in anaal spel. Het ergonomische ontwerp bootst de natuurlijke rondingen van het lichaam na en de stevige maar zachte siliconen zijn comfortabel genoeg om langdurig te dragen. De zacht afgeronde punten en het niet-bedreigende formaat zijn perfect voor training of opwerken naar de volgende maat. Dankzij de zuignapbasis kunt u elke plug op een glad, hard oppervlak plakken, zodat u hem handsfree kunt inbrengen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele aanbevelingen en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanrakingen voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Zwarte buttplug met zuignap.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Silicone Plug Large

    Innovatief en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, bubbelvrij, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalaatvrij. Materiaal: 100% siliconen, lengte: 12cm, Ø 4,1cm

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele aanbevelingen en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanrakingen voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud is de anaalplug die je sensaties geeft als nooit tevoren. De anaalplug heeft twee parels met 10 vibraties en is op te laden met een USB-kabel. De 2 ballen zijn perfect voor dubbele anale stimulatie, een ergonomisch ontwerp zorgt voor een ideale anale inbreng en Twinny Bud voelt extra zacht aan dankzij de vloeibare siliconen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo biedt twee motoren voor dubbel stimulatieplezier – één intern en één voor het vaak vergeten perineumgebied. Dames, ja (en heren!) jullie zullen blij zijn te horen dat het speelgoed unisex is.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Er is een plug voor elke kont!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    De Rainbow Booty Jewel is een hoogwaardige buttplug met een veelkleurig imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    De Remote Lace Peek-a-Boo van HookUp Panties is een prachtig transparant slipje dat de meegeleverde vaginale plug in de meest intieme zone van de drager houdt. Er wordt ook een waterdichte vibrokogel meegeleverd die in de vaginale plug kan worden gestoken, zodat deze de persoon met extra trillingen kan stimuleren. De slip is ook aan de achterkant open voor een opwindend zicht. Er is een klein zakje voor de vibro-kogel in het kruisgebied.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    Met deze klassieke ankerbutplug geniet je van een heerlijke anale stimulatie. Hij is gemaakt van flexibel siliconen voor comfortabel gebruik. De stekker is eenvoudig in gebruik: knijp de twee uiteinden samen en steek de stekker erin.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Deze kit heeft 3 taps toelopende plugmaten om van klein naar groot te gaan en een comfortabele stretch te bereiken! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exclusief ontwerpen, flexibel en zacht voor het lichaam. Het verleden zich optimaal en soepel aan de anatomie aan.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    De Eclipse™ Thrusting Rotator Probe is het ticket naar een wonderland van ondeugend anaal genot voor zalige beginners of erotische experts. De sonde met 12 functies combineert krachtige trillingen en intense stimulatie met spannende roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze op afstand bedienbare stekker biedt een combinatie van sensaties en langdurig genot. De Ultrasilk Silicone, met zijn zijdezachte gevoel, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Houd uw partner gevuld en klaar voor actie! Dit harnas combineert een harde, meedogenloze metalen cockring met een geribbelde siliconen buttplug. Trek de penis en het scrotum door de ring om een keiharde en ultragevoelige erectie te creëren. Duw het taps toelopende uiteinde van de plug erin en geniet van het plezier van je partner terwijl de ribbels daarna naar binnen gaan. Trek de bandjes aan zodat ze zich gevangen voelen en genieten van hun wanhoop! De plug kan ook worden verwijderd om er zelf mee te spelen, met een handige zuignapbasis. Niet compatibel met siliconenglijmiddel. Reinig met milde zeep en warm water.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • HookUp Panties Crotchless Love Garter Black

    Een prachtige string met een anaalgeheim!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.