×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 129 tot 160 van 275 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • SilexD Plug Model 2 L Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele aanbevelingen en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanrakingen voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te voorbereiden met zijn fluweelzachte buitenkant en zwaar metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knippen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Plugz is een serie prachtige buttplugs die gemaakt zijn van zware medische siliconen en volkomen veilig zijn voor het menselijk lichaam.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Black

    Geniet van constante stimulatie, vanwege het gewicht en de klassieke vorm van deze buttplug. Deze buttplug is gemaakt van siliconen, heeft een flexibele hals en een prachtige diamant aan de uitlopende basis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    De Snug Plug 4 is een ultracomfortabele buttplug met een gewicht van 257 gram die is ontworpen om een sensueel gevoel van volheid te geven.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    Het innovatieve ontwerp en de premium zijdezachte siliconen van de All Day Long van Brutus tilt de klassieke buttplug naar een hoger niveau. Je zult genieten van elke centimeter van deze stoute jongen als je de All Day Long inbrengt, omdat de breedte geleidelijk over de plug wordt verdeeld.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Deze exclusieve Thunder Plug is voorzien van gepatenteerde Sliding Ring-technologie en is speciaal gebouwd voor dynamische anale stimulatie! De interne uitpuilende ring glijdt op en neer door het midden van de siliconen schacht om over je binnenkant te wrijven en je diepten, anus en alles daartussenin te plezieren.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Een vakantie op Ibiza kan vele vormen accepteren, maar je kunt het beste doen als een spannende reis met deze vibrerende anaalplug! Het heeft een mooie klassieke vorm met een taps toelopende punt en flexibele hals, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen. Bovendien is de basis versierd met een charmant strasssteentje en worden de trillingen geactiveerd via een afstandsbediening die je kunt bewaren of toevertrouwen aan je tegenhanger!

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Snug Plug 6 Black

    De Snug Plug is een ultracomfortabele, verzwaarde buttplug die is ontworpen om een sensueel vol gevoel te geven. Draag tijdens partnerseks of geniet discreet voor langdurige stimulatie. Snug Plugs zijn gemaakt van lichaamsveilige, naadloze siliconen en hebben een dunne, flexibele nek en een soepele handgreep.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll voor exquise plezier met Knock Knock van Renegade. Anatomisch ontworpen, hoekige siliconen plug met een vrij zwevende stalen kogel. Taps toelopend voor eenvoudig inbrengen.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. De krachtige motor biedt 6 vibratie-instellingen voor de prostaat. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. USB oplaadbaar en waterdicht, zowel speelgoed als afstandsbediening.

    € 209

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Afterdark is het merk dat je nodig hebt om veilig en vertrouwd te genieten van de meest waardevolle geneugten.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Wearable Night Rimmer Kit Black

    Een beetje training nodig? De Candy Rimmer-kit van Blush wordt geleverd met 3 pluggen, variërend van klein tot groot. Een anale trainingsset is de meest effectieve manier om kennis te maken met anaal spelen. Beginnend met de kleinste maat voor beginners, kun je langzaam overstappen naar de middelgrote maat en vervolgens naar de grote maat als je je helemaal op je gemak voelt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Swirled Butt Plug Set Black

    Deze buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen en loopt taps toe aan de punt voor een gemakkelijke en comfortabele inbreng. De onderkant van de stekker doet dienst als handige zuignap voor handsfree plezier of als veiligheidsbasis om hem veilig op zijn plaats te houden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-buttplug RC Thrusting Massager van ANOS met een krachtige stuwkrachtfunctie. Voor intense anale stimulatie met een zachte, taps toelopende punt blijft de prostaat recht stimuleren met zijn stoten. Bij het dragen van de plug zijn de trillingen ook voelbaar op het perineum.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Geniet van constante stimulatie, vanwege het gewicht en de klassieke vorm van deze buttplug. Deze buttplug is gemaakt van siliconen, heeft een flexibele hals en een prachtige diamant aan de uitlopende basis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NMC L Seeker Silicone Prostate Plug Black

    Gemaakt van huidvriendelijk materiaal, zacht, glad aanvoelend, anatomisch perfect gevormde prostaatstimulator met ideaal gebogen ontwerp en veilige grip.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Dolmen in anaalplug voor liefhebbers van de klassieker. Het heeft een afgeronde punt en een body met een traditionele, eenvoudige en aangename vorm. De basis is rechthoekig, ideaal voor een optimale en veilige grip.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black XXL

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 2 Silicone Plug Kit 3 pack

    Een anaalplug voor elke kont! Deze set bevat 3 aangenaam gevormde pinnen met een veiligheidsbasis die zich aan elke gebruiker aanpast. Het unieke van elk van hen ligt in het feit dat ze bij verhitting tot een hoge temperatuur zacht worden en in elke vorm kunnen worden gegoten, een magnetron of kokend water is voldoende, integendeel, ze harden uit in de koelkast. Wacht dus niet en kom spelen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug L

    Het innovatieve ontwerp en de premium zijdezachte siliconen van de All Day Long van Brutus tilt de klassieke buttplug naar een hoger niveau. Je zult genieten van elke centimeter van deze stoere jongen als je de All Day Long inbrengt, omdat de breedte geleidelijk over de plug wordt verdeeld.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    De Snug Plug 2 is een ultracomfortabele buttplug met een gewicht van 114 gram die is ontworpen om een sensueel gevoel van volheid te geven.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Extreme Invader Open Plug XLarge Black

    Extreme van Hidden Desire biedt een unieke collectie anale uitrusting, speciaal gemaakt voor degenen die de grenzen van plezier durven te verleggen. De Invader Open Plug is ontworpen om extra stimulatie te bieden bij elke rib die langs uw sluitspier glijdt.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Begin klein en werk je een weg naar medium en groot met deze hoogwaardige anale trainingsset. Het bestaat uit 3 supergladde siliconen buttplugs in verschillende maten, allemaal met een flexibele schacht met kleine ribbels om te stimuleren waar je het meest gevoelig bent.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Hoe ondeugend wil je het hebben? De Mood Naughty 1 Trainer Set van premium siliconen bevat onze bestverkochte originele Mood Naughty buttplug in drie maten. Deze set is 9, 10 en 17 cm groot en heeft de perfecte vorm en afmetingen om backdoor-beginners te helpen de grenzen van hun anale ervaring voorzichtig te verleggen. De klassieke taps toelopende punt van Mood Naughty glijdt er meteen in, en het stevige maar toch flexibele materiaal en de gebogen rockerbasis maken deze pluggen comfortabel en veilig voor langdurig dragen.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Fur. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om mee te bewegen met je bewegingen, terwijl het slanke lichaam beginnersvriendelijk plezier biedt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie S Black

    BOOTIE – voor alle liefhebbers van anaal genot is hier een klein speeltje vol fantasie dat fans overtuigt met de juiste hardheid en flexibiliteit. Met een fluweelzacht oppervlak geeft de BOOTIE pure geluksmomenten en maakt de diepste fantasieën werkelijkheid.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Plug Black

    Op zoek naar een mooie buttplug voor een mooie prijs? Deze van Pretty Love zal je zeker niet teleurstellen! Het heeft relatief kleine afmetingen, dus het is meer geschikt voor beginners of gevorderde gebruikers, en het is gemaakt van hoogwaardig en zacht aanvoelend siliconen. De afgeronde punt vergemakkelijkt het inbrengen en de praktische basis voorkomt overmatig inbrengen. Ontdek de magie achter de achterdeur!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Het innerlijke gewicht van de Vibra Slim Plug rolt met je beweging mee om de spieren te stimuleren en sensatie toe te voegen! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte. Je bewegingen drijven een kogellager aan in deze gladde siliconen met een comfortabele ankerbasisplug, perfect voor het toevoegen van nieuwe sensaties en comfort tijdens het dragen. Deze plug heeft een lengte van 4 inch (3 inch insteekbaar) en een breedte van 1,5 inch. Deze plug is gemaakt van gladde, lichaamsveilige siliconen en bevat geen ftalaten, paraffines of latex.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 275 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.