×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende anale pluggen

Artikelen 65 tot 96 van 281 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Ontdek de meest comfortabele, innovatieve buttplug die je achterdeurervaring zal transformeren. Met een opblaasbare schacht is de druk weg van de instap en de grootte, waardoor de focus volledig ligt op dat waanzinnig erotische gevoel van volheid dat je orgasmes maximaal versterkt. Schuif het speeltje naar binnen met voldoende glijmiddel en tril en blaas vervolgens op tot zeven glorieuze snelheden en maten, bestuurd met een handige afstandsbediening of rechtstreeks op het speeltje.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Als je ooit een beetje/veel kontspel hebt gedaan of misschien ooit een vibrerende cockring hebt aangetrokken, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat beide dingen behoorlijk opwindend kunnen zijn, qua sensatie. Voeg daar echter wat echte elektriciteit aan toe, en de kunst van anale stimulatie en vibrerende vernauwing gaat van metaforisch zinderend naar letterlijk schokkend - op een hele goede manier! De Ouch! combineert klassieke trillingen met tintelingen, tikken en schokken van opwindende elektriciteit. E-Stim Vibrerende Buttplug met Ring geeft jou, of jij en je partner, niet één, maar twee unieke, volledig handsfree sensatieopties.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    De Meteoroid buttplug is speciaal ontworpen voor liefhebbers van rimmen. De buttplug heeft roterende kralen in de steel, wat het gevoel van rimmen simuleert. De stekker beschikt over maar liefst 4 snelheden en 6 patronen die eenvoudig in te stellen zijn met de draadloze afstandsbediening. De buttplug is gemaakt van zachte siliconen voor comfortabel gebruik. Maak de buttplug na gebruik goed schoon met toycleaner en lauw water.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze op afstand bedienbare stekker biedt een combinatie van sensaties en langdurig genot. De Ultrasilk Silicone, met zijn zijdezachte gevoel, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    De perfecte trainingskit voor beginners om te booty spelen! Geniet van 2 verschillende texturen in 2 verschillende maten voor een goede anale training voor beginners en een uitstekende opwarmoptie voor veteranen. Inbegrepen bij dit pakket van 4 is een bullet-vibe die precies in elke Rimmer past om een laagje vibrerend plezier toe te voegen aan je anale training!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Turquoise

    De Rimming Plug 2 is de nieuwste versie van ons originele en best verkochte anale seksspeeltje, de Rimming Plug.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug is speciaal ontwikkeld met extra plezierzoekers in gedachten. Perfect voor mannen, vrouwen en alle geslachten (iedereen met een kont die graag gestimuleerd wordt!) om alleen of met een partner te gebruiken. Je kunt G-plug gebruiken tijdens het voorspel of penetratie voor dat extra volle gevoel en het stimuleren van de p-spot en de g-spot. Maak je klaar voor sterkere, langere en intensere orgasmes als je Gvibe-speeltjes en pluggen aan je spel toevoegt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    We weten allemaal waar konijntjes het beste in zijn! Transformeer in een verrukkelijk konijn met deze schattige roze staartplug en ontdek 3 snelheden en 7 functies voor zoemende bliss! Door de afstandsbediening is deze plug supermakkelijk te gebruiken als je solo speelt, maar super leuk om te gebruiken als je de macht aan een partner overdraagt. Ze zullen het heerlijk vinden om je sensueel zachte staart te voelen terwijl deze in je zoemt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Prachtig gevormde anaalvibrator Auto-Throb Opblaasbare Vibrerende Plug uit de Anal Fantasy Elite Collectie met een stimulerende gegroefde textuur en een stopper voor veilig gebruik. Hij kan automatisch worden opgeblazen, zodat hij heel groot is – voor een heerlijk vol gevoel. Het is ook geweldig voor het strekken van de anus.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Met Spinning Tail Teaser kun je op meer dan één manier ronddraaien. Ontdek 7 vibrerende en roterende snelheden en ritmes handsfree dankzij deze elegant eenvoudige op afstand bedienbare Butt Plug. Ervaar het klassieke gevoel van volheid dankzij het gewicht en de vorm. Het gestructureerde oppervlak van de plug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en verbetert het gevoel terwijl hij draait en trilt. Vrijheid om te spelen!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    De Tough is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Voeg een praktische fluweelzachte vulling toe aan je achterdeur met deze op afstand bedienbare siliconen buttplug! Het klassieke, taps toelopende ontwerp maakt het gemakkelijk om deze buttplug in te brengen voor een aanvullende vulling zonder ongemakkelijke inbreng. Deze traditionele gevormde plug beschikt over een krachtige motor die je gaat trillen en zoemt! Uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden, perfect voor solo- en partnerspel.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Een matzwarte prostaatvibrator met afstandsbediening van Mr. Play by Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    De Eclipse™ Thrusting Rotator Probe is het ticket naar een wonderland van ondeugend anaal genot voor zalige beginners of erotische experts. De sonde met 12 functies combineert krachtige trillingen en intense stimulatie met spannende roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve is een anaalplug met een langwerpig lichaam en een heel bijzondere vorm. Het beschikt over 2 motoren die 10 krachtige vibratiefuncties bieden, variërend van zachte tintelingen tot intense golven van genot. Hierdoor kun je op elk moment genieten van elke sensatie die je nodig hebt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Wil je je anale rekoefeningen doen of misschien een zachte introductie in opblaasbare buttplugs met trillingen?

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    ontworpen voor ultieme effectieve bevrediging Cocktail is een krachtig koppelspeeltje met dubbele motor, gemaakt om de anus en de vagina te plezieren en de penis te stimuleren tijdens seks.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    De ronde vorm en krachtige vibraties maken de siliconen Satisfyer Backdoor Lover de ideale anaalvibrator voor beginners. De brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Iedereen die zich wel eens aan een beetje/veel kontspel heeft overgegeven, is het er waarschijnlijk mee eens dat anale verkenning behoorlijk opwindend kan zijn, qua sensatie. Voeg daar echter wat echte elektriciteit aan toe, en de kunst van innerlijke sweet spot-massage gaat van metaforisch zinderend naar letterlijk schokkend - op een hele goede manier! De Ouch! combineert klassieke trillingen met tintelingen, tikken en schokken van opwindende elektriciteit. E-Stim Vibrating Butt Plug geeft jou, of jij en je partner, niet één, maar twee unieke sensatieopties.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Butt Plug with Vibration

    De Buttplug met Vibratie van ANOS heeft een prachtige vorm en heeft 20 vibratiestanden aan de onderkant van de flexibele schacht van de vibro-buttplug.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Deze traditioneel gevormde siliconen anaalplug verbergt een opwindend geheim! Geniet van de wereld van electro-spel zonder dat je een powerbox, draden of elektroden nodig hebt met dit handige alles-in-één anale pakket. Deze premium vibrerende E-Stim siliconen anaalplug is het hoogtepunt van schokkend anaal spel - vervul je verlangen naar anale vulling terwijl je geniet van prikkelende elektrische schokken diep in je gaatje!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Ontdek de geneugten van anaal spelen met de nieuwe b-Vibe Anale Training & Educatie Set.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Plug Black

    Klop klop! Er wacht iemand bij je achterdeur... De Power Plug is gearriveerd om die sterke anale vibraties te leveren waar je naar hunkert. Niet je gemiddelde anale plug, de Power Plug doet zijn naam eer aan met diepe trillingen om je achterdeurhotspot te stimuleren.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 281 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.