×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende anale pluggen

Artikelen 129 tot 160 van 281 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Sweet Seal Black

    De app-gestuurde Sweet Seal zal je inspireren met zijn krachtige motor, volumineuze, ronde vorm en intuïtieve bediening. Daarnaast kun je de siliconen anaalvibrator op verschillende manieren gebruiken met de Satisfyer Connect app.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Shock en vibe je prostaat met deze Pro-Shocker! De Pro-Shocker is gevormd om de prostaat met autoriteit te stimuleren en zit boordevol elektrische kracht om je hele anale gebied te shockeren en te tintelen - perfect voor degenen die iets meer willen dan alleen een normaal vibrerend anaal speeltje. De taps toelopende vorm, de gebogen schacht en de flexibele basis maken deze prostaatplug comfortabel en vervullend, en openen de deuren voor e-stim-spel voor de meeste anale vaardigheidsniveaus.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Vibro-buttplug RC Thrusting Massager van ANOS met een krachtige stuwkrachtfunctie. Voor intense anale stimulatie met een zachte, taps toelopende punt blijft de prostaat recht stimuleren met zijn stoten. Bij het dragen van de plug zijn de trillingen ook voelbaar op het perineum.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Wiebel in je kont met Alpine by INYA. Deze op afstand bediende buttplug is voorzien van een innovatieve ronddraaiende motor voor buitengewone sensaties. Ervaar luxe en plezier met de waterbestendige en oplaadbare Alpine.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    De ronde vorm en krachtige vibraties maken de siliconen Satisfyer Backdoor Lover de ideale anaalvibrator voor beginners. De brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    De vibro-buttplug Remote Controlled Butt Plug van ANOS heeft een uitgesproken spiraalvormig ontwerp voor een intense anale massage. De roterende massagekralen in de onderkant van de schacht en de stimulerende stippen op de schacht stimuleren direct de anus. Ook zit er op de voet een klein rond goudkleurig spiegeltje dat de anus op een prachtige manier versiert.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Breng pure kracht naar je prostaat met Spark Ignition PRV-02! De Ignition PRV-02 is een veelzijdig anaal speeltje dat op drie verschillende manieren kan worden gebruikt: alleen de mouw, alleen de kogel of de mouw en kogel samen. Met 10 trilfuncties vind je gegarandeerd jouw perfecte sensatie.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Buttocks The Glider Vibrating Metal Buttplug Small Silver

    The Glider van Buttocks van TOYJOY - de ultieme anaalplug voor maximaal genot! Dit slanke speelgoed is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en is verkrijgbaar in drie maten.

    € 34,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    De Brave is een vibrerende anaalplug en beschikt over een krachtige motor met 7 verschillende vibratiestanden en 3 trilsnelheden.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Medium

    Een extreem stille, vloeibare genotsgever!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Buttocks The Charming Buttplug Fuchsia

    De Charming is een vibrerende, ijzig roze buttplug en beschikt over een krachtige motor met 7 verschillende vibratiestanden en 3 trilsnelheden. Elke modus biedt diepe rommelende trillingen, die eenvoudig te bedienen zijn op het item of met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Ervaar intense tevredenheid met onze Vibrerende Anale Plug Groot. Met een uitlopende basis voor stabiliteit, is hij harnas- en oppervlaktevriendelijk. Geniet van vibraties op meerdere snelheden en een getextureerde schacht van 100% siliconen voor ongeëvenaard plezier. Met een afmeting van 17 cm is hij ontworpen voor puur achterdeurplezier, oplaadbaar voor eindeloos plezier.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. De krachtige motor biedt 6 vibratie-instellingen voor de prostaat. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. USB oplaadbaar en waterdicht, zowel speelgoed als afstandsbediening.

    € 209

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    De Egon vibrerende kontvibrator is ontworpen voor zijn multi-sensationele ervaring. De naam, wat 'sterk met een zwaard' betekent, heeft krachtige driehoekige randen die voor de drager een meer of minder intens gevoel op de P-Spot of G-Spot geven. De zijdezachte siliconen en grote gestalte creëren een gevoel van erotische empowerment. De krachtig laagfrequente rommelende trillingen zullen je genotsplekken van diep binnendringen.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Discover is een nieuwe editie van onze anaalplugcollectie. De trilkogel beschikt over 10 trilfuncties bestaande uit 5 snelheden en 5 ritmes. Deze waterdichte kogel is ook afneembaar, zodat je hem alleen of samen met de Discover-stekker kunt gebruiken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera is een dreunend speeltje, voor wie op zoek is naar een alternatief voor trillingen. Het gevoel is zachter en voelt meer als een ‘tom-tom-tom’ dan als een ‘brrrrrrr’.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Voor mannen en vrouwen die hun P-spot willen stimuleren! Ook perfect geschikt voor vaginaal genot. Gebogen en licht flexibele vibro buttplug met lichte eikel, een golvende schacht en een basis. Enigszins flexibel. 7 vibratiemodi.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Thrusting Buttplug

    Deze buttplug beschikt over een stootfunctie! De stekker bedien je met een drukknop en met één druk op de knop voel je de trillingen langzaam toenemen. Het is een fantastische buttplug voor zowel koppels als solo-gebruik. De stekker heeft 7 patronen en 3 snelheden, is waterdicht en gemakkelijk in gebruik.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    De vibro-buttplug Remote Controlled Butt Plug van ANOS heeft een klassiek plug-ontwerp. De roterende massagekralen in de onderkant van de schacht stimuleren de anus direct op een intense manier. Ook zit er op de voet een klein rond goudkleurig spiegeltje dat de anus op een prachtige manier versiert.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    De Kiotos-Vibez Viento Plug is een opblaasbare anale vibrator voor hem en haar. Er zijn 7 vibratiesnelheden, wanneer je de vibrator aanzet activeer je ook de opblaasfunctie, waardoor je de maat naar eigen wens kunt aanpassen. Volledig gemaakt van hoogwaardige siliconen voor veilige seks en supergladde penetratie.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer is uitgerust met speciale auto-thrusting-technologie die 3 op-en-neer bewegingen mogelijk maakt. Intensiveer de sensaties met 10 vibratiemodi. De afstandsbediening zorgt voor eindeloos veel plezier. De USB-oplaadkabel zorgt voor onbeperkt speelplezier!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Schitter en straal terwijl je de innerlijke verrukking ervaart van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, variërend van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloos siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Als jij en je geliefde als konijnen bezig zijn, kleed je dan aan voor de rol met de vibrerende Happy Rabbit konijnenstaart buttplug. Deze plug heeft een pluizige staart en een ultragladde vibrerende lamp en geeft je een heerlijk geluksgevoel, waardoor je slaap verandert in Buzz Bunsy.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venus zal je heerlijk genot bezorgen dankzij de roterende kralen die voor buitengewone anale sensaties zorgen! Deze anaalplug met roterende kralen uit het Startroopers assortiment wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de 7 rotatieritmes en 3 snelheden met 2 knoppen. Je kunt ook de enkele knop op de stekker gebruiken.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    De Wild is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Buttocks The Slider Vibrating Metal Buttplug Large Silver

    De Slider van Buttocks van TOYJOY - de ultieme vibrerende metalen anaalplug voor wie op zoek is naar genot op een hoger niveau! Hij is gemaakt van stevig roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee maten, passend bij uw voorkeur. Met 7 opwindende vibratiestanden en 3 snelheden heb jij de volledige controle.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Stimuleer je anale genot met de Spark Ignition. De ontsteking is speciaal ontworpen voor maximale prostaatstimulatie. Met een strak koolstofvezelpatroon voor een strakke hightech look. De meegeleverde bullet heeft 10 verschillende trilfuncties en is eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Buttocks The Intruder Vibrating Metal Buttplug Silver

    The Intruder van Buttocks van TOYJOY - de ultieme vibrerende metalen anaalplug voor doorgewinterde experts! Het is gemaakt van strak roestvrij staal en heeft een penisvormig ontwerp voor een unieke ervaring.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Een vibrerend vriendje voor op je achterklep! Met een uitneembare minivibrator in de basis trilt deze pin voor je in 10 vibratiestanden. Het is verbazingwekkend sterk en gemaakt van hoogwaardige siliconen, die aangenaam zacht zijn en tegelijkertijd absoluut veilig voor het lichaam. Je anaal zal er dol op zijn!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Deze blije, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Eenvoudig inbrengen dankzij het toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaalvrije terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Versier je billen met deze Red Heart Gem Anale Plug! Pronk met je prachtige achterdeur en voel het intense plezier van 4 snelheden en 7 patronen van rommelende trillingen die je P-spot wakker maken en tintelingen naar je A-spot sturen!

    € 129

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Plug & Play Black

    Eindelijk - anaal genot gemakkelijk gemaakt met Plug and Play. De dikke kop van deze buttplug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en loopt taps toe naar een afgeronde punt voor gerichte stimulatie en een heerlijk gevoel van volheid. Ontdek 10 krachtige vibrerende snelheden en ritmes en speel handsfree met de elegant eenvoudige afstandsbediening. Vrijheid om te spelen!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 281 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.