×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage voor mannen

Artikelen 33 tot 64 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Geniet van krachtige vibraties, van binnen en van buiten, met deze getextureerde prostaatstimulator en rekbare cockring met perineale stimulator! Dubbele motoren sturen dreunende sensaties naar je anus en bederven terwijl je penis keihard wordt gehouden. Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad... met een bereik van 9 meter!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small is de ultieme vibrerende buttplug voor beginners of voor degenen die willen opwarmen voor anale seks.

    € 109

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dynamische stotende, vibrerende en ronddraaiende stimulatie voor een opwindende intieme ervaring.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V combineert de bekroonde vorm en anatomisch ontworpen contouren van 's werelds populairste mannelijke G-spot-stimulator met de extra intensiteit van trillingen. Het resultaat zijn orgasmes van enorme kracht en diepte, ervaringen die zo intens zijn dat ze je referentiekader over seksueel genot voor altijd zullen veranderen.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Backie Black

    Pretty Love is een nieuwe collectie luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Njoy Small Pure Plug

    Njoy's Pure Plugs zijn net zo leuk voor spelen in de hete slaapkamer of om de hele dag te dragen voor een ondeugende geheime stimulatie, en stralen echt waar de zon niet schijnt!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace is zojuist GROTER geworden! Nexus heeft het Ace buttplug-assortiment gemaakt om je alles te bieden wat je maar kunt wensen in een buttplug.

    € 129

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te wrijven met zijn fluweelzachte buitenkant en zware metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knijpen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Ace is een luxe buttplug voor degenen die meer uit hun genotsproducten willen. Gemaakt van zijdezachte siliconen, gevormd voor comfort met ribbels op de schacht voor extra stimulatie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuleert prostaat en perineum tegelijkertijd!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Rimming Hero Black

    Prostaatstimulator, fantasierijk en slim ontworpen voor dubbele orgastische stimulatie. 2 krachtige motoren met 10 trilfuncties zorgen voor een opwindende stimulatie van de prostaat en het perineum, terwijl een derde motor met 3 snelheden en roterende kralen voor een uitzonderlijk gevoel op de anus zorgt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy is een extra slimme dubbele P-Spot-stimulator die o zo gemakkelijk te gebruiken is. De middelgrote singel van Rude-Boy zorgt ervoor dat je stevige en passende stimulatie krijgt in combinatie met perineummassage.

    € 80,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Dit prachtige nieuwe anale speeltje laat je kont trillen met één druk op de knop! Laat het plezier de controle overnemen met deze gebruiksvriendelijke, op afstand bedienbare, oplaadbare prostaatvibrator! Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    De nieuwste toevoeging aan de Revo-familie heeft een dubbele cockring, zodat je harder en langer door kunt gaan!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Een lust voor het oog voor de meest erotische fantasieën, de onberispelijke heldere series van lovetoy helpen je nieuwe niveaus van plezier te ontdekken! Gebeeldhouwd voor superrealisme en uniek gebogen voor maximale sensaties. Dit huidveilige, transparante speeltje is een ideale keuze voor seksspeeltjesspelers. Het zal je seksspel inspireren met opwindende mogelijkheden en eindeloos genot.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Ontgrendel de geheime geneugten van prostaatspel met deze kit die van beginner tot gevorderd gaat met elke stimulerende fase daartussenin.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Wilt u het orgastische potentieel van uw prostaat ontdekken? Deze stimulator van stevig kunststof heeft een ergonomische vorm voor nauwkeurige plaatsing van de eenvoudige en tegelijkertijd een arm voor het stimuleren van de moeder. U zult ook de eenvoudige bediening en betaalbaarheid waarderen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    De anale vibrator Ass-Gasm Pro P-Spot Milker van Anal Fantasy Elite Collection heeft een perineumstimulator en cockring. De fraai gebogen top van de vibrator maakt ook intense knikbewegingen mogelijk, die niet alleen de prostaat laten pulseren; de knikbewegingen worden ook overgebracht naar de gegroefde perineumstimulator en de cockring voor extra, opwindende wrijving.

    € 109

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    De nieuwste generatie prostaatstimulatoren, die naast de effectieve verruiming van de eigen seksualiteit ook de mogelijkheid bieden tot exploratie. De X2 biedt de perfecte balans tussen prostaat-, anale en perineumstimulatie.

    € 129

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Blue

    De krachtige, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een indrukwekkende en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een dramatische bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te voorbereiden met zijn fluweelzachte buitenkant en zwaar metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knippen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Helix Syn Trident

    In 2012 introduceerde Aneros de Helix Syn. Met de perfecte combinatie van reactievermogen en gerichte stimulatie gecombineerd met het comfort en de elegantie van siliconen, werd de Helix Syn het populairste handsfree mannelijke G-spot-stimulator ter wereld. Vandaag presenteren we met trots de Helix Syn Trident, de synthese van onze nieuwste innovaties uit de Trident-serie met onze meest weelderige fluweelzachte siliconen tot nu toe.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Deze vibrerende E-Stim-prostaatstimulator is ontworpen om een schok aan uw systeem te geven en is het toppunt van intens mannelijk plezier - geniet van de opwindende wereld van electro-spel met een speeltje dat het gemakkelijk maakt om in te brengen en te genieten, geen stroomboxen of verbindingssystemen vereist! Gevormd voor nauwkeurige prostaatstimulatie en perineum-vibes over het hele lichaam om uw orgasme naar buigniveaus te tillen - uitstekend geschikt voor sologebruik of met een partner.

    € 159

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Roestvrijstalen seksspeeltjes zijn een must-have voor liefhebbers van seksspeeltjes!

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Verdubbel de gelukzaligheid van de buit met een anaal accessoire dat zoemt en wervelt. De 7x P-Gyro kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je gat pulseren en kloppen. Ondertussen zal de punt in cirkels in je ronddraaien, ronddraaiend tegen je ‘sweet spot’.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Roestvrijstalen seksspeeltjes zijn een must-have voor liefhebbers van seksspeeltjes!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Flexibele prostaatvibrator met gebogen top, gegolfde schachten en gegroefde perineumstimulator. 9 vibratiemodi. Deze kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Roestvrijstalen seksspeeltjes zijn een must-have voor liefhebbers van seksspeeltjes!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Geniet van elke zwelling in je gaatje, maar stel je de sensatie voor wanneer een van hen je prostaat begint te strelen! De 7x P-Milker kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je hol pulseren en kloppen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Verwen jezelf met deze handige gebogen prostaatstimulator. Dit is het perfecte speeltje voor een beginner die wil experimenteren met anaal. Deze stimulator is gemaakt van kunststof in combinatie met zachte siliconen. De gebogen delen zorgen ervoor dat je perineum wordt gemasseerd. Het stevige handvat zorgt voor eenvoudig gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.