×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage voor mannen

Artikelen 97 tot 128 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Aneros Trident Helix

    De Helix Trident komt uit onze nieuw uitgebrachte Trident-serie, gebaseerd op de legendarische Helix-vorm die werd gebruikt voor de Helix Classic en onze bestverkochte Helix Syn. Het is iets moois, met een agressief gebogen hoofd, nieuwe Trident "W"-armen en een voorgevormd lichaam dat geweldig is voor beginners en gevorderden.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Gerichte prostaatstimulatie: de bi-roterende as met twee snelheden wordt aangedreven door een aandrijfmotor met hoog koppel voor een grondige prostaatmassage. Dubbele sensaties: In combinatie met de roterende as maakt de perineumstimulator gebruik van luchtaanzuigtechnologie om intense sensaties te leveren. Veelzijdige gebruikerservaring: ontworpen om te voldoen aan de IPX7-waterdichtheidsnormen, zodat de gebruiker van Revo kan genieten.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Een matzwarte prostaatvibrator met afstandsbediening van Mr. Play by Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Als anale stimulatie jouw voorkeur heeft, kun je met dit ergonomisch ontworpen speeltje niet fout gaan! Uitgerust met een USB-oplaadbare vibratiemodus met 10 snelheden, zal de GERON er altijd zijn voor jouw ultieme genot! De gladde 100% pure siliconen en ABS zorgen, samen met voldoende smering, voor een soepel in- en uitstappen, iedere keer als de GERON op afroep aanwezig is!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Deze flexibele prostaatvibrator Cock Shaped Butt Plug met Vibratie van ANOS heeft een penisontwerp. Het stimuleert niet alleen de P-spot en het perineum, maar kan ook nauwkeurig de G-spot en de clitoris stimuleren.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Er is niets zo erotisch als het gevoel van gelijktijdige prostaat- en penisstimulatie, en dit speeltje levert die buitengewone combinatie met krachtige trillingen en warmte! De flexibele siliconen schacht is ontworpen om naar je prostaat toe te buigen met een verwarmde punt die de P-spot op een prikkelende manier masseert, terwijl de getextureerde penisring zijn magie uitoefent met zijn eigen trillingen. Gebruik de afstandsbediening om handsfree te spelen of samen te spelen, het hele speeltje is volledig onderdompelbaar.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    De Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe is er om zelfs de meest ervaren achterdeurliefhebber te verrassen met een krachtige rollende punt, geribbelde schacht en 12 intense vibratiefuncties. . Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Geef jezelf urenlang prostaatstimulatie terwijl je je kont traint om een plug op zijn plaats te houden met behulp van dit harnas! De zachte, hoogwaardige siliconen plug is perfect voor beginners die lange, anale sessies en wat lichte bondage willen verkennen en ook uithoudingsvermogen willen opbouwen voor het melken van de prostaat.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Maak kennis met Sphinx: het ultieme genotscentrum voor mannen. Met een verwarmde/vibrerende/flexibele prostaatstimulator, een vibrerende balzakring, 2 oplaadbare motoren en lichaamsveilige luxe siliconen, kan de Sphinx worden gebruikt met de meegeleverde draadloze controller of onafhankelijk voor handsfree bediening. 7 functies/snelheden. Geschikt voor alle smeermiddelen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    De Wall Banger P-Spot is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies of deel hem met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Deze multifunctionele vibrerende stimulator heeft een verwijderbare magnetische afstandsbediening die eenvoudig aan de onderkant van de stekker kan worden bevestigd, zodat u de bediening binnen handbereik hebt, of nog beter: laat uw partner de afstandsbediening gebruiken! Een krachtige zuignapbasis houdt de Wall Banger P-spot vast om die perfecte plekken te bereiken! Ervaar het plezier en ontdek eindeloze mogelijkheden!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te voorbereiden met zijn fluweelzachte buitenkant en zwaar metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knippen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Anale stimulator met roterend lichaam en vibrerende kop, met 12 trilfuncties en 3 draaifuncties van Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Laat je kont rommelen met deze uniek bevredigende vibrerende anaalplug! Binnenste kralen draaien in de basis voor een schuddend gevoel dat aansluit bij de trillingen om je verlangen naar achterdeurtjes diep te lessen. De taps toelopende punt van de romig-gladde schacht is ontworpen voor gemakkelijke toegang en navigeert moeiteloos rechtstreeks naar uw P-spot. Prostaatgestimuleerde orgasmes worden beschreven als het meest intense genot dat je je kunt voorstellen voor mensen met een prostaat, dus ontdek zelf het genot. Zelfs onder water, want dit speelgoed is volledig onderdompelbaar. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    Met het uiterlijk van een zwarte sportwagen en het gevoel van Aneros' populaire Progasm Ice, is de nieuwste release klaar om naar huis te racen. De nieuwste zwarte Progasm heeft dezelfde eigenschappen als glas en is toch onbreekbaar! Bestel vandaag nog en heb hem als eerste in jouw 'garage'!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    De eenvoudig te gebruiken, kleine en compacte Prostaatplug met Vibratie van ANOS is een perfect gevormde vibro-buttplug met trillingen aan de onderkant van de flexibele schacht. Daarnaast beschikt de plug over een perineumstimulator die perfect is voor het bevredigen van de prostaat en het perineum.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Iker Black

    Twee motoren voor één ongelooflijk hoog vermogen. 7 vibratiemodi (11 vibraties beschikbaar via app) met 5 intensiteitsniveaus aan de ene kant plus 5 pulserende modi aan de andere kant om uw orgasme te revolutioneren.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. Twee krachtige motoren bieden 6 vibratie-instellingen voor de prostaat en het perineum. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. Het speelgoed is USB-oplaadbaar en spatwaterdicht. De afstandsbediening is USB-oplaadbaar en waterdicht.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Deze zijdezachte vibrerende prostaatstimulator is ideaal om te rusten in de handige douchehaak wanneer je klaar bent voor een verbluffend orgasme! Het P-spot-verkenningsspeelgoed is volledig waterdicht en onderdompelbaar en beschikt over 10 snelheden van krachtige trillingen en functies die allemaal toegankelijk zijn via de gebruiksvriendelijke bedieningselementen op de ergonomische handgreep. De uitlopende basis houdt je veilig en veel siliconenglijmiddel zorgt voor een gemakkelijke glijervaring. Reinig met Evolved Toy Cleaner en spoel af met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    We dagen je uit om niet spectaculair te komen met LOKI Wave™ 2, een nieuwe generatie van onze gerenommeerde prostaatstimulator. Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden en met twee krachtige motoren is dit apparaat een droom die voltooid voor mensen die langer benadrukt en intensere orgasmes willen ervaren. Gebruik het alleen of met een partner om nieuwe orgastische geheimen te ontdekken met behulp van meer genotsinstellingen voor een onbeperkt vingerachtig prostaatspel.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    De Nalone draak is een stijlvolle vibrator speciaal ontwikkeld voor optimale stimulatie van de prostaat. Hij is gemaakt van zachte siliconen en heeft een geribbelde schacht voor extra sensaties. Het speeltje heeft ook een stimulator aan de onderkant die tijdens gebruik het perineum masseert. In beide stimulatiepunten zit een aparte motor die over 7 verschillende vibratiestanden beschikt.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Ervaar de meest intense orgasmes die mogelijk zijn door gebruik te maken van je P-Spot! De stijve schacht van deze unieke prostaatvibrator is voorzien van een knallende knop aan de punt, speciaal ontworpen om aan te voelen als een vingertikje - een sensatie die de meeste mannen omschrijven als het diepste genot dat ze ooit hebben gevoeld. Maar dat is niet alles! Als je eenmaal binnen bent en tikt, nestelt de vibrerende balstimulator zich er vlak achter voor een extra pit die je echt over de rand van gelukzaligheid zal brengen – zelfs onder water, omdat het hele speeltje volledig onderdompelbaar is.

    € 103,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Elke Aneros Progasm Ice is uniek in zijn soort. Door het productieproces ontstaat er een unieke luchtbel, waardoor ze allemaal anders zijn dan de andere. Het strakke ontwerp zorgt voor een intense prostaatmassage, ondersteund door het gepatenteerde handsfree ontwerp.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Trouw aan zijn naamgenoot produceert Progasm Jr. dezelfde robuuste prostaatmassages als de Progasm Classic, terwijl de kleinere schaal ideaal is voor regelmatig gebruik. Progasm Jr. maakt gebruik van hetzelfde milieuvriendelijke, ultramoderne productieproces als de Progasm Black Ice.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat maakt gebruik van ritmische 'thumper'-technologie om uw prostaat te stimuleren als nooit tevoren. Geniet van de bevredigende sensaties in combinatie met een multifunctionele perineumstimulator voor dubbele stimulatie. Beat tilt prostaatspel naar een geheel nieuw niveau.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    De Lumen is niet zomaar een genotsplug en biedt een nieuwe ervaring voor wie van zijn slaapkamer een podium wil maken. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen met Velvet Wave-comforttechnologie; een gedempte, geribbelde siliconen die zowel comfort als plezier biedt voor een zalige, maar oh zo plezierige ervaring.

    € 219

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimaliseer uw plezier. De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot (of p-spot) genoemd, zit boordevol duizenden zenuwuiteinden om je genot te vergroten. De OptiMALE P-Curve-stimulator beschikt over 7 unieke trillingspatronen die uitstralen van de p-spot aangename interne ballon naar de buitenste perineumstimulator, waardoor alle stimulatie wordt geboden die u nodig heeft om het krachtigste orgasme van uw leven te ervaren.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    De Eupho Trident heeft een slanke body en speciale rondingen voor nauwkeurige controle en beweging voor ervaren solo-gebruikers. Bij geslachtsgemeenschap beweegt het kleinere frame zich vrijelijk door de stoten van de man, voor sterkere en langere orgasmes.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dubbele motoren voor dubbel plezier, waardoor je de controle hebt over eindeloze combinaties van intense hoge tonen en rommelende bastrillingen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Rollen met de stoten voelde nog nooit zo goed! Met twee dreunende motoren aan weerszijden van de bolvormige punt, tikt deze prostaatplezier direct op de P-spot, maar ook aan de achterkant, voor een donderend gevoel dat tot een intense ontspanning leidt. De gladde, glanzend zwarte afwerking glijdt als een droom naar binnen met veel glijmiddel, en de afstandsbediening maakt handsfree spelen of partnerspel mogelijk, zelfs onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is. Sla jezelf knock-out met de 1-2 punch van orgasmes zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Reinigen met ZT speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Krachtige anaalplug met afstandsbediening.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Ontdek de Mustang prostaatstimulator, solo of samen met je partner. De prostaat is de mannelijke versie van de g-spot en het stimuleren ervan heeft meerdere seksuele voordelen. Het uitoefenen van druk op de prostaat versterkt en verlengt de erectie van de penis en kan zelfs een verbluffend orgasme creëren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Met de DUKE krijg je twee speeltjes in één: een prostaatbutplug die perfect aansluit op je lichaam en je perineum omhelst en een uitneembare vibrator met 5 standen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.