×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage

Artikelen 129 tot 160 van 261 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Een matzwarte prostaatvibrator met afstandsbediening van Mr. Play by Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Anale speeltjes arriveren bij Latetobed, bedacht en ontworpen voor liefhebbers van anale seks.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    De Eclipse Polsband Remote Thrusting Rotator Anal Plug is een sensueel siliconen speeltje gemaakt om je te laten genieten van spannend anaal- en prostaatplezier. De slanke afstandsbediening met polsbandje bedient 12 krachtige vibratiefuncties met intens gesynchroniseerde roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Maak kennis met Sphinx: het ultieme genotscentrum voor mannen. Met een verwarmde/vibrerende/flexibele prostaatstimulator, een vibrerende balzakring, 2 oplaadbare motoren en lichaamsveilige luxe siliconen, kan de Sphinx worden gebruikt met de meegeleverde draadloze controller of onafhankelijk voor handsfree bediening. 7 functies/snelheden. Geschikt voor alle smeermiddelen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Ervaar de vibrerende omvang van een lamp die in je gaatje wordt gestopt, terwijl de perineumstimulator je van buitenaf zoemt. De 10x P-Flexer kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 vibratiesnelheden en 7 pulsatiepatronen te bladeren, intern en extern geleverd via de krachtige dubbele motoren. De grote lamp zit op een buigzame, smalle steel waardoor hij zich kan aanpassen aan de natuurlijke hoeken van uw innerlijke werking.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Geef je over aan de stevige, volledig mannelijke ervaring wanneer je de iconische Rude -Boy Xtreme omarmt voor diep, krachtig prostaat- en perineumplezier.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Duke Black

    Sir DUKE: Vervulling van P-Spot-stimulatie van een hertogelijke klasse.

    € 76,90

    € 62,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Trident Helix

    De Helix Trident komt uit onze nieuw uitgebrachte Trident-serie, gebaseerd op de legendarische Helix-vorm die werd gebruikt voor de Helix Classic en onze bestverkochte Helix Syn. Het is iets moois, met een agressief gebogen hoofd, nieuwe Trident "W"-armen en een voorgevormd lichaam dat geweldig is voor beginners en gevorderden.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    De RC Roterende Prostaatplug met Vibratie van ANOS heeft een uitgesproken textuur en een roterende vibro-tip die de prostaat stimuleert. De brede stopper zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat het speeltje naar binnen glijdt, waardoor dit verfijnde speeltje voor langere tijd draagbaar is.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    De Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe is er om zelfs de meest ervaren achterdeurliefhebber te verrassen met een krachtige rollende punt, geribbelde schacht en 12 intense vibratiefuncties. . Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Breng prostaatspel naar een ander niveau. Ontworpen om de ultieme anale vibe voor mannen te bieden, dringt deze toevoeging aan de Kink by Doc Johnson®-collectie diep door om meerdere gebieden te stimuleren met slanke premium siliconen, anatomische contouren, sterke rommelende trillingen en krachtige draaiende ribbels, perfect geplaatst voor extreme kont-rimming actie . Afzonderlijke bedieningselementen met geïndividualiseerde modi voor elk stimulatiepunt – de vibrerende schacht met 10 functies, de vibrerende perineumstimulator met 10 functies en de in meerdere richtingen roterende ribbels met 3 snelheden – personaliseer uw ervaring elke keer weer.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    De eenvoudig te gebruiken, kleine en compacte Prostaatplug met Vibratie van ANOS is een perfect gevormde vibro-buttplug met trillingen aan de onderkant van de flexibele schacht. Daarnaast beschikt de plug over een perineumstimulator die perfect is voor het bevredigen van de prostaat en het perineum.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Geef jezelf urenlang prostaatstimulatie terwijl je je kont traint om een plug op zijn plaats te houden met behulp van dit harnas! De zachte, hoogwaardige siliconen plug is perfect voor beginners die lange, anale sessies en wat lichte bondage willen verkennen en ook uithoudingsvermogen willen opbouwen voor het melken van de prostaat.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Tapping Buttplug

    Ervaar optimale stimulatie met deze stijlvolle tikkende buttplug uit de Hueman collectie. De plug is gemaakt van zachte siliconen en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden, waaronder 3 snelheden en 7 patronen. De schacht van de buttplug is gebogen om de prostaat te stimuleren en voor heerlijke sensaties te zorgen tijdens het inbrengen en verwijderen van de plug

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Eupho Syn Trident

    De Eupho Syn, geïntroduceerd in 2013, werd door ervaren gebruikers al snel erkend als de “Ultieme Aneros” vanwege zijn vermogen om complexe sensaties te produceren met maximale responsiviteit en comfort. Vandaag presenteren we met trots de Eupho Syn Trident™, waarin onze nieuwste innovaties uit de Trident-serie zijn geïntegreerd met onze meest weelderige fluweelzachte siliconen tot nu toe.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Deze flexibele prostaatvibrator Cock Shaped Butt Plug met Vibratie van ANOS heeft een penisontwerp. Het stimuleert niet alleen de P-spot en het perineum, maar kan ook nauwkeurig de G-spot en de clitoris stimuleren.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Kleine vreugdegever voor de prostaat!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice is een app-gestuurde prostaatstimulator die ergonomie combineert met slimme technologie om beginners en ervaren gebruikers een geweldige ervaring te bieden. De krachtige motor, zachte siliconen en comfortabele pasvorm van Solstice, gecombineerd met de Whats Sense-app, bieden vooraf ingestelde trilmodus, muziek, handgeschilderde bedieningsmodi en interactieve stem-, beeld- en tekstinformatie tijdens de afstandsbediening.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X is een verstelbare en flexibele prostaatvibrator, waarmee gebruikers de vorm en grootte kunnen aanpassen aan hun lichaam en voorkeuren en de hoek en kromming van het apparaat kunnen aanpassen om het comfort en de effectiviteit te optimaliseren.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    De Wall Banger P-Spot is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies of deel hem met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Deze multifunctionele vibrerende stimulator heeft een verwijderbare magnetische afstandsbediening die eenvoudig aan de onderkant van de stekker kan worden bevestigd, zodat u de bediening binnen handbereik hebt, of nog beter: laat uw partner de afstandsbediening gebruiken! Een krachtige zuignapbasis houdt de Wall Banger P-spot vast om die perfecte plekken te bereiken! Ervaar het plezier en ontdek eindeloze mogelijkheden!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Vul je achterdeur met een zacht zwellende, krachtig vibrerende anaalplug! De plug is gemaakt van hoogwaardige siliconen die ftalaatvrij en lichaamsveilig zijn voor gebruik met glijmiddelen op waterbasis.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Gerichte prostaatstimulatie: de bi-roterende as met twee snelheden wordt aangedreven door een aandrijfmotor met hoog koppel voor een grondige prostaatmassage. Dubbele sensaties: In combinatie met de roterende as maakt de perineumstimulator gebruik van luchtaanzuigtechnologie om intense sensaties te leveren. Veelzijdige gebruikerservaring: ontworpen om te voldoen aan de IPX7-waterdichtheidsnormen, zodat de gebruiker van Revo kan genieten.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Er is niets zo erotisch als het gevoel van gelijktijdige prostaat- en penisstimulatie, en dit speeltje levert die buitengewone combinatie met krachtige trillingen en warmte! De flexibele siliconen schacht is ontworpen om naar je prostaat toe te buigen met een verwarmde punt die de P-spot op een prikkelende manier masseert, terwijl de getextureerde penisring zijn magie uitoefent met zijn eigen trillingen. Gebruik de afstandsbediening om handsfree te spelen of samen te spelen, het hele speeltje is volledig onderdompelbaar.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Maak kennis met Booty Beads - het meest diverse en flexibele anale speeltje ter wereld - NU OPLAADBAAR!

    € 72,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Anale stimulator met roterend lichaam en vibrerende kop, met 12 trilfuncties en 3 draaifuncties van Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te voorbereiden met zijn fluweelzachte buitenkant en zwaar metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knippen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros MGX Syn Trident

    Toen hij voor het eerst werd gelanceerd, liet de MGX de wereld kennismaken met het fenomeen mannelijke G-spot-orgasmes. De MGX wordt alom geprezen om zijn evenwicht tussen reactievermogen, gematigd gerichte prostaatstimulatie en verbeterde anale sensaties en is al meer dan 17 jaar een van onze meest populaire producten. Vandaag presenteren we met trots de MGX Syn Trident™, de synthese van het MGX prostaatstimulator, de nieuwste innovaties uit de Trident-serie en het comfort van onze meest weelderige fluweelzachte siliconen tot nu toe.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Laat je kont rommelen met deze uniek bevredigende vibrerende anaalplug! Binnenste kralen draaien in de basis voor een schuddend gevoel dat aansluit bij de trillingen om je verlangen naar achterdeurtjes diep te lessen. De taps toelopende punt van de romig-gladde schacht is ontworpen voor gemakkelijke toegang en navigeert moeiteloos rechtstreeks naar uw P-spot. Prostaatgestimuleerde orgasmes worden beschreven als het meest intense genot dat je je kunt voorstellen voor mensen met een prostaat, dus ontdek zelf het genot. Zelfs onder water, want dit speelgoed is volledig onderdompelbaar. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    Met het uiterlijk van een zwarte sportwagen en het gevoel van Aneros' populaire Progasm Ice, is de nieuwste release klaar om naar huis te racen. De nieuwste zwarte Progasm heeft dezelfde eigenschappen als glas en is toch onbreekbaar! Bestel vandaag nog en heb hem als eerste in jouw 'garage'!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Ervaar meer plezier met de oplaadbare gebogen sonde, ontworpen met een comfortabele curve die zich richt op uw meest gevoelige gebieden. Met 10 intense functies van trillingen, pulsatie en escalatie kunt u een reeks sensaties verkennen die bij uw wensen passen.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Iker Black

    Twee motoren voor één ongelooflijk hoog vermogen. 7 vibratiemodi (11 vibraties beschikbaar via app) met 5 intensiteitsniveaus aan de ene kant plus 5 pulserende modi aan de andere kant om uw orgasme te revolutioneren.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Luxe oplaadbare prostaatvibrator met afstandsbediening. Dat is de juiste omschrijving voor deze specifieke vorm van prostaatvibrators. De fijne maatvoering die niet te groot maar ook niet te klein is, geeft een enorme trillingssensatie. Je kunt deze prostaatvibrator ook zonder afstandsbediening gebruiken als je dat wilt, maar leuker is het natuurlijk om hem met afstandsbediening te gebruiken voor spannende gelegenheden.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 261 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.