×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage

Artikelen 193 tot 224 van 261 in totaal

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Oxballs Claw Glove Black

    Schuif je hand naar binnen, buig en buig 3 verschillende zachtzachte dildo's - bereik die plek zoals geen enkele andere penetrator of vibrator dat kan.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Stimuleer je anale genot met de Spark Ignition. De ontsteking is speciaal ontworpen voor maximale prostaatstimulatie. Met een strak koolstofvezelpatroon voor een strakke hightech look. De meegeleverde bullet heeft 10 verschillende trilfuncties en is eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    De Eclipse Probe is een sensuele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Terwijl het ergonomische ontwerp en de zachte siliconen ervoor zorgen dat je gemakkelijk kunt spelen, zorgen een roterende punt en 12 krachtige vibratiefuncties voor wereldschokkend plezier.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Deze Booty Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren. Het speelgoed kan ook op andere manieren worden gebruikt. Voor vrouwen kan hij ook gebruikt worden als anale vibrator, waarbij het korte uiteinde de schaamlippen kan stimuleren. De Booty Pleaser kan gebruikt worden als vaginale vibrator met clitorale stimulatie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Het G-Play [+]-assortiment is echt veelzijdig voor een verscheidenheid aan toepassingen. Verkrijgbaar in drie maten afzonderlijk of als 'Trio'-set. Elke maat beschikt over 6 verschillende trilfuncties: langzaam, gemiddeld, snel, langzame puls, snelle puls en escalerend. G-Play [+] is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft een afneembare motor. Dit maakt het schoonmaken super eenvoudig of als je de hoes wilt gebruiken als een niet-vibrerende vingervibe, dan kan dat! G-Play [+] is waterdicht en ook oplaadbaar.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Maak kennis met Viotec's Loyte, een luxueus zachte vibrator ontworpen om uw genotservaring te verbeteren. Loyte bedien je moeiteloos via de powerknop aan de onderkant van deze prostaatvibrator.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed P-Spot Trainer Kit Prostatic Massagers Black

    Kom je in de verleiding om de opwinding achter je achterdeur te verkennen? Dit setje is daar perfect voor! Het bevat 3 pluggen van verschillende grootte, perfect gevormd voor prostaatstimulatie. De handige basis verzorgt de dam en zorgt ervoor dat de plug niet te diep gaat. Geniet van de aanraking van zachte siliconen en nodig een van de 3 pluggen uit!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Archenemy Black

    Droom jij van sensuele ervaringen achter je achterdeur? Het is duidelijk dat je een handig speeltje nodig hebt om je hierbij te helpen! Dit kan deze prostaatstimulator van Pretty Love zijn. Het heeft een soepel en ingenieus gebogen ontwerp en geeft je de functie van pulsatie aan de punt. Kies 12 geweldige modi!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme is alleen voor ervaren gebruikers. De dikke schacht zal zelfs de moeilijkste bevrediging vervullen. Het heeft twee sterke, rommelende motoren: één in de schacht en één in de basis voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    NexusBendz is een dubbele prostaat- en perineummassager met een aanpasbare schacht. Met siliconenballen met dubbele dichtheid en twee krachtige motoren biedt dit luxe, op afstand bestuurbare speelgoed eindeloze mogelijkheden voor plezier.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    De druk en het plezier nemen toe met Pleasure Pleaser. De schacht van deze tikkende prostaatstimulator is gemaakt van fluweelzachte siliconen en beweegt met je lichaam mee en verwarmt tot een stomende 109 graden terwijl je 7 vibrerende snelheden en ritmes verkent. Het vibrerende handvat stimuleert de externe erogene zones, terwijl de afstandsbediening je de vrijheid geeft om handsfree te spelen. Vrijheid om te spelen!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Perfect gevormde RC Roterende Prostaat Massager met vibratie van ANOS, beschikt over een roterende tweekoppige punt die specifiek op de prostaat gericht is tijdens een anale massage. Twee krachtige motoren zorgen voor intense rotatie en diepe trillingen, die ook sterk voelbaar zijn in de brede en gebogen stopperbasis om tegelijkertijd de anus en het perineum te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Anale vibratie met één druk op de knop!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    3-delige prostaatplugset van Rebel bestaande uit 3 buttplugs met verschillende maten en gewichten voor spot-on prostaatstimulatie. Ook zijn ze uitstekend geschikt voor stretching en training. Elke plug heeft een ergonomische vorm met een uitpuilende P-spot tip, een gebogen perineumstimulator en een praktische vingerlus die tevens als stopper fungeert.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Deze duwsonde zal zeker tevreden zijn met zijn sterke motor en 3 snelheden. De schacht is perfect gevormd voor G- of P-spotspel en het handvat maakt bediening voor gebruik met een partner of alleen eenvoudig. Het is oplaadbaar en waterdicht/onderdompelbaar, waardoor Thrust een product van topkwaliteit is.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Helix Syn Trident Blue

    In 2012 introduceerde Aneros de Helix Syn. Met de perfecte combinatie van reactievermogen en gerichte stimulatie gecombineerd met het comfort en de elegantie van siliconen, werd de Helix Syn het populairste handsfree mannelijke G-spot-stimulator ter wereld.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    We dagen je uit om niet spectaculair te komen met LOKI Wave™ 2, een nieuwe generatie van onze gerenommeerde prostaatstimulator. Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden en met twee krachtige motoren is dit apparaat een droom die voltooid voor mensen die langer benadrukt en intensere orgasmes willen ervaren. Gebruik het alleen of met een partner om nieuwe orgastische geheimen te ontdekken met behulp van meer genotsinstellingen voor een onbeperkt vingerachtig prostaatspel.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    “Spotty RC 2” is een prostaatstimulator met afstandsbediening, die u meer vrijheid en speelmogelijkheden biedt voor uw partner of uzelf. Je mag alleen spelen of met je partner binnen een straal van 5 meter. Spotty RC 2 werkt op de juiste plek, bedoeld voor P-spotmassage (draaikop) en perineumstimulatie (trilling). Deze op afstand bedienbare mannelijke prostaatvibrator kan ook gebruikt worden als handsfree vibrator. Het product is zeer krachtig en door de ergonomische vorm kan de gebruiker ongekend anaal genot ervaren.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Colt Dual Power Probe Black

    De power-pleasure-professionals bij Colt® hebben klassieke ontwerpen met opwindende kracht geüpgraded om de Colt® oplaadbare Power Probe te creëren. De sonde met 10 functies combineert comfort en intense stimulatie met het stevige, bolvormige ontwerp om uw speelgoeddoos te domineren.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Piper Purple

    Met 12 vibratiestanden en 12 pulsatiestanden is de prostaatvibrator de perfecte aanvulling op al je anale behoeften. Met 12 vibratie- en pulsatiefuncties kun je de krachtige vibraties variëren die beginnen bij de basis en door de inbrengbare schacht in het hoofd lopen voor meer gerichte stimulatie. Om je benen echt te buigen, kun je beide knoppen omzetten en een ongeëvenaarde anale bevrediging ervaren.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    De zeer flexibele anaalvibrator RC Two Spot Massager van Rebel heeft een uitpuilende P-spot tip met groeven en een brede anatomische basis voor extra perineumstimulatie. Het is bedekt met siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur voor eenvoudig inbrengen. De siliconen zorgen er ook voor dat het comfortabel is om te dragen en ook gedurende een langere periode gedragen kan worden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Twee sterke rommelmotoren, één in de schacht en één in de basis, voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Duik diep in onbekende gebieden van plezier met de Admiral Training Set. Deze spannende anale trainingsset bevat een set van 2 ergonomisch gebogen anale pluggen met een gemakkelijk te trekken ring en een stevig, flexibel gevoel.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Ontdek een prostaatvibrator die net zo organisch gevormd is als jij! Deze op de prostaat gerichte vibrator is speciaal gebouwd met jouw innerlijke rondingen in gedachten voor een verbluffend gevoel en genot! Gemaakt van ftalaatvrije, fluweelzachte siliconen, is het inbrengen van deze heerlijke achterdeurplug leuk en uniek. In plaats van een grote, taps toelopende bol, kun je dit anatomisch gebogen speeltje in je meest gevoelige gaatjes masseren!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Ontgrendel intens genot als nooit tevoren met de Pointed Vibrating Prostate Massager. Met zijn visionaire puntige vorm is deze metallic groene siliconen vibrator ontworpen om je P-spot te stimuleren en sensaties door je hele lichaam te voelen.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    Shuttle is perfect voor prostaatstimulatie vanwege zijn vorm en grootte en de trillingen geven je een ervaring die niet van deze wereld is! De flexibele Startroopers P-spot vibrator Shuttle heeft ultra sterke vibraties in 5 ritmes en 5 snelheden die eenvoudig te bedienen zijn met de + en – knoppen.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Expand Plug Black

    Introductie van prostaat-pummelin'-plezier in 3 sensationele ontwerpen. De euforische Prostaatcollectie van b-Vibe biedt 3 verschillende manieren om je anale genotszone te activeren. Deze nieuwe lijn pluggen, die elk een unieke ervaring van uitzetting, rotatie of vibratie bieden, zijn ideaal voor het lokaliseren van de prostaat voor urenlange orgastische stimulatie. Met op afstand bestuurbare en verzwaarde opties zul je zeker de perfecte genotsplug vinden voor je volgende anale avontuur.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Glow in the Dark Prostate Kit Set of 3

    Au! Glow in the Dark, de toekomst van bondage is hier. Ontworpen met een authentieke bondage-esthetiek, maar met het extra genot van de glow-in-the-dark eigenschappen, zullen de fluorescerende groene details van elk evenement een onderdeel maken. Ontmoet Au! Glow in the Dark, het plezier begint pas als de lichten uitgaan.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 193 tot 224 van 261 in totaal

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.