×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale speeltjes

Artikelen 65 tot 96 van 2033 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Trilogy Orgasm Balls zijn ideaal verzwaard voor het versterken van de Kegel-spieren en zijn gemakkelijk verwijderbaar door middel van het nylon ontgrendelingskoord.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Chisa Novelties Black Mont 360° Water Flow

    Siliconen doucheslang voor reiniging vóór anaal spelen.

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest is jouw gids in een wereld van sensuele ontdekkingen. Vind vertrouwen en controle op het pad naar nieuwe genoegens.

    € 41,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Neem anaal spelen serieus met de Ass Vault Locking Ass Expander! Deze plug is gemaakt van duurzaam, niet-poreus roestvrij staal en is compatibel met alle soorten smeermiddelen en gaat jarenlang mee!

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Prostate Plug Black

    Zijdezachte buttplug van Orion in een ideaal gebogen ontwerp met een uitpuilende punt. Bereikt gemakkelijk de prostaat voor gerichte stimulatie. De brede stopper zorgt voor veilig anaal gebruik zonder dat hij naar binnen glijdt.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Ontdek The Vibe 2, een cockring en prostaatstimulator in één! De Vibe 2 is ideaal voor een solo-avontuur of met je partner. Plaats eenvoudig de rekbare siliconen ring over het scrotum en de penis en geniet van 10 heerlijke trillingen rond het perineum, terwijl de vibrator tegelijkertijd voor anale stimulatie zorgt. Deze veelzijdige vibrator wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, zodat jij of je partner de leiding kan nemen.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 15" Flesh

    vele dildo met siliconencoating, een kern van Silexpan en een memory-effect: wanneer de dildo samengeknepen of gebogen wordt, blijft deze gedurende een bepaalde tijd in deze staat! Het materiaal reageert ook op hoge temperaturen (het wordt zachter) en lage temperaturen (het wordt harder). Perfect voor alle soorten wild vrijen! Met zuignap.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Njoy Medium Pure Plug

    Njoy's Pure Plugs zijn net zo leuk voor spelen in de slaapkamer of om de hele dag te dragen voor een ondeugende geheime stimulatie, en stralen echt waar de zon niet schijnt!

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Silicone Anal Beads Black

    Premiumproduct voor een onverslaanbare prijs!

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave Black

    Dankzij de innovatieve WaveMotion-technologie is LOKI Wave het ultieme nieuwe genotsproduct voor mannen, dat heen en weer krult in een wenkende beweging voor de meest bevredigende prostaatmassage.

    € 249

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Rim Seat 2.0

    BRUTUS Toys brengt je deze Rim Seat 2.0 om rimmen en X-Play eenvoudig te maken! Zeer stevig en oersterk en makkelijk in hoogte verstelbaar zodat je DIEP kunt gaan zonder dat je ongemakkelijk wordt.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Amethyst Rain Butt Plug

    Onze prachtige buttplug is een duurzaam seksspeeltje en een kunstwerk. Ontworpen om de zeer gewilde P-spot te verwijden, te ontspannen en te stimuleren, zult u merken dat uw orgasmes intensere hoogten bereiken dan ooit tevoren.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Blob L

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE biedt een unieke collectie anale uitrusting, speciaal gemaakt voor degenen die de grenzen van plezier durven te verleggen. De BEADED ANAL POWER VIBRATOR is vakkundig ontworpen voor soepel inbrengen. Eenmaal diep van binnen genesteld, activeer je de ongelooflijk krachtige motor en geef je over aan de intense, rommelende trillingen die je naar een explosief orgasme zullen leiden.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Twist M

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel. Zacht elastisch siliconenmateriaal voor gemakkelijke anale toegang.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Little John e-stim butt plug

    Big John is meer dan alleen een playboy en daarom verdwijnt hij graag waar de zon bijna nooit schijnt. Terwijl zijn lichaam van helder gepolijst aluminium smaller wordt richting zijn zacht afgeronde punt, kun je hem gemakkelijk inbrengen, zelfs als je maagd bent als het om anale speeltjes gaat.

    € 139

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Driepuntsstimulator met draadloze afstandsbediening.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Creature Cocks Space Cock Glow-in-the-Dark Silicone Alien Dildo

    Geniet van deze zeer stimulerende Galactic Alien-dong! Deze kleurrijke, met glitters gevulde zonnestraal van roze, oranje, blauw en paars gloeit groen op in het donker! De unieke textuur heeft lagen, groeven, bobbels, ribbels en zowel gladde als grindachtige oppervlakken die moeiteloos naar binnen glijden terwijl ze je open strekken!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Super Long Flexible Butt Plug Set Black

    Super Lange Flexibele Buttplug Set van You2Toys: 3 x zeer lange buttplugs in verschillende maten en gewichten. Elke plug is zeer flexibel en buigzaam. Elke plug heeft een zachte punt die in een punt komt en een zuignap die als stop dient.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy is een echte innovatie op het gebied van mannelijk genot. De flexibele kop bevat de eerste motor met massageballen, die dankzij de golvende schacht op en neer beweegt om de prostaat met de grootste precisie te strelen. De tweede motor heeft roterende kogels om de anale wand te stimuleren, terwijl de derde motor gericht is op het perineumplezier. Dankzij de ronde vorm is een gemakkelijke en zachte penetratie gegarandeerd. De prostaatstimulator heeft 5 op-en-neer-modi, 5 rotatiemodi en 7 vibratiemodi.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Deze dildo-vibrator heeft 8 stuwkrachtfuncties en vibratiestanden, je kunt eenvoudig genieten van de plug voor mannen, stimulatie van stuwkracht of trillingen volgens jouw voorkeur, of je kunt de buttplug tegelijkertijd activeren, 8 verschillende ritmes laten je de verschillende intensiteit van de stimulatie-ervaring en het seksspeeltje met dildo-vibrator voor koppels. Het ultieme heerlijke gevoel.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Dit is de eerste APP-gestuurde anaalplug met een Rex konijnenbontbal op de markt. Je kunt controleren of gecontroleerd worden, zodat je nooit weet wanneer de volgende buzz eraan komt. De Magic Bunny heeft een krachtige wolfraamstalen motor met diepe sterke trillingen.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Let It Bead Black

    Er zal een antwoord zijn... op je wensen...Let It Bead! Ontdek anaal spelen en zuigen aan de clitoris met dit dubbele genot dat is gebouwd voor plezier. Het ultramoderne zuiguiteinde voor de clitoris zorgt voor krachtige orgasmes. Draai het speeltje om en ervaar nieuwe sensaties dankzij de reeks van meerdere rommelende vibrerende kralen. Houd uw grip stabiel met het getextureerde handvat voordat u de Turbo Mode-knop uitprobeert, die de kralen onmiddellijk naar hun maximale snelheid stuurt.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth levert discreet, op afstand gericht genot aan de prostaat en het perineum voor geweldige prostaatorgasmen!

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Medium

    De Gleaming Love collectie presenteert deze korte anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 89 Glow in the Dark

    Deze glow in the dark-dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er niet van deze wereld uit met het glow in the dark-heldere kleureffect en zijn trendy lange dildo-ontwerp. Dit Glowing Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor het extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug 121PUR Anal Jewelry Gold/Purple

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig groot kristal. Gevormd met een taps toelopende punt, glad bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het inbrengen en dragen van je speeltje gemakkelijk is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud aanvoelt, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Je hebt nog nooit gemist; het is de coolste innovatie op het gebied van buttplugs sinds ze op de markt kwamen. In plaats van alleen maar iemands kont te pluggen, kun je hem openen en het ongelooflijke tunnelgat gebruiken dat helemaal door de plug gaat.

    € 64,90

    € 43,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Maak kennis met onze Pu-lederen duivelsstaart met buttplug en geweven zweep 2-in-1, een veelzijdige en verleidelijke toevoeging aan je intieme assortiment. Dit unieke accessoire biedt zowel speelsheid als intensiteit, perfect voor degenen die op zoek zijn naar variatie in hun verlangens.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 58 XL Squirt

    Deze XL Squirting Dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er geweldig uit met het felle vuurrode kleureffect en het trendy extra grote dildo-ontwerp. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Krijg een kijkje in het tuitgat van je partner met de ongelooflijke Open Wide Tunnel Plug. Deze anale plug met open uiteinde is gemaakt van stevig maar flexibel Elite Silicone™ en zorgt ervoor dat je dwars door de tunnel kunt kijken.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Gebogen om zich op de P-spot te richten of, bij vrouwen, om naar de G-spot te reiken, heeft deze anale stimulator ook een uitpuilende bol voor je innerlijke genot! Dit revolutionaire seksspeeltje is beter dan de gemiddelde buttplug en masseert de opening naar je gaatje met roterende kralen langs de steel, waardoor een gevoel ontstaat dat lijkt op dat van een rimjob!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 2033 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.