×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale speeltjes

Artikelen 129 tot 160 van 2033 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Njoy Small Pure Plug

    Njoy's Pure Plugs zijn net zo leuk voor spelen in de hete slaapkamer of om de hele dag te dragen voor een ondeugende geheime stimulatie, en stralen echt waar de zon niet schijnt!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Tulip-Shaped Plug with Pump Black

    Breng anaal spelen naar een hoger niveau met deze opblaasbare plug! Deze plug is eenvoudig op te blazen door middel van het inknijpen van de handpomp. Het beschikt over een eenvoudig ontlastventiel (op de pomp) voor snel leeglopen. Deze opblaasbare anaalplug heeft een tulpvormig ontwerp met een enorm mondstuk in het midden. In standaard staat heeft de anaalplug een diameter van 40 mm met een lengte van 110 mm. De plug is opblaasbaar tot een diameter van 120 mm met een lengte van 145 mm.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 15" Black

    vele dildo met siliconencoating, een kern van Silexpan en een memory-effect: wanneer de dildo samengeknepen of gebogen wordt, blijft deze gedurende een bepaalde tijd in deze staat! Het materiaal reageert ook op hoge temperaturen (het wordt zachter) en lage temperaturen (het wordt harder). Perfect voor alle soorten wild vrijen! Met zuignap.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    De Diamond Booty Jewel is een kwalitatieve buttplug met een imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Veilig in gebruik: Knijpbol-anaaldouche is zacht, duurzaam en gemaakt van zachte siliconen. Het is ftalaatvrij, latexvrij, niet-poreus en is een lichaamsveilig materiaal.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Anal Lover

    Golvende vibrator met afgeronde, licht gebogen top. Trilling traploos instelbaar.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Black

    Verwen uw verlangens! Heldere, snoepkleurige Jelly Rancher Pleasure Plugs maken anaal spelen leuk en vertrouwd. Zacht en comfortabel in gebruik, deze rijke en kleurrijke pluggen zijn gemakkelijk te ontvangen. Verkrijgbaar in 3 sappige kleuren en 3 introductieformaten. Stevig en toch flexibel, deze taps toelopende schatten zijn gemaakt van lichaamsveilig en geurloos TPE en zijn geschikt om van te genieten met alle glijmiddelen.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Small 102 - Sliding Buttplug

    Met deze klassieke ankerbutplug geniet je van een heerlijke anale stimulatie. Hij is gemaakt van flexibele siliconen voor comfortabel gebruik. De stekker is eenvoudig in gebruik: knip de twee samen en steek de stekker erin.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Inflatable Latex Dildo

    Bevredigende minnaar!

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Dit hightech hulpmiddel heeft een taps toelopende punt, zodat hij comfortabel naar binnen kan glijden en het ultieme anale genot kan opleveren! Dit revolutionaire seksspeeltje is beter dan de gemiddelde buttplug en masseert de opening naar je gaatje met roterende kralen langs de steel, waardoor een gevoel ontstaat dat lijkt op dat van een rimjob!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Het Armor Tug-slot is voorzien van de Armor Tug-cockring die is bevestigd aan een buttplug met een omtrek van 14 cm voor extra stimulatie. De riem geeft de gebruiker een verbazingwekkende scheiding tussen uw penis en scrotum en geeft tegelijkertijd een grotere lift.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Open nieuwe deuren met de Bfilled Classic Unleashed draadloze massageplug op afstand. Doordacht ontworpen met een taps toelopende punt die ideaal is voor beginners en een onopvallende basis.

    € 49,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    De seks gaat beide kanten op met de anale ballon. Een zachte latexballon die drie keer zo groot is. Bevredigt zelfs de meest anale persoonlijkheid.

    € 12,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Geniet van verhoogd anaal genot dankzij twee e-stimulatiepulspunten, die intern en extern tintelend genot bieden. Er kunnen 5 niveaus van elektrostimulatie worden gebruikt, met of zonder 5 krachtige trilfuncties. De algehele ergonomische vorm zorgt voor specifieke prostaatopwinding en aangename stimulatie rechtstreeks in het perineale gebied. Kan solo of tijdens seks worden gedragen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze Grote glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • All Black Steroid En-Garde Dildo

    Als je klaar bent om voorbij The Sabre te komen, dan is de En-Garde perfect voor jou. Dit wapen wacht erop om zijn weg naar je hongerige hol te vinden, en met een lengte van 50,5 meter is er veel om te ripoden! Dus kleed je uit, ga in een rij staan op de piste en neem die gereedstaande positie in!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • COLT Anal Douche

    Eindelijk! Een anaaldouche die reiniging combineert met plezier. Deze douche van topkwaliteit is voorzien van een afneembare pleziertip met 5 ribbels voor extra sensaties!

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Anal Douche Black

    Voor een aangename intieme reiniging!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Jet's nieuwste en beste. De Stealth is een Pro-formaat buttplug die er strak en dreigend uitziet met een Jet Black Carbon Metallic Finish en is gemaakt van in het laboratorium getest, lichaamsveilig, niet-poreus PVC. Speel het hard. Speel veilig. Deze anaalplug is voor de gevorderde gebruiker.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuleert prostaat en perineum tegelijkertijd!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Butt Plug Black

    De perfecte plug voor anale beginners!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label HEX Hole Expander Xtreme 8 Bars Spreader

    De RVS Hole Spreader Extreme uit de Black Label collectie is ontworpen om de anus wijd open te houden, zodat voorwerpen en vloeistoffen ongehinderd in en uit kunnen.

    € 199

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Een sprankelend gezicht!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Chisa Novelties Black Mont Anal Cleaner Tube

    Je hebt al een paar anale speeltjes in de mand, inclusief gels, en je vraagt je af wat je nog meer moet toevoegen? Natuurlijk een anale douche! Je kunt hiermee niet voor een paar kronen opzij gaan! Het is zo'n klassieker, hij schroeft de doucheslang vast en bereidt je perfect voor op anaal spelen. U hoeft niet te beslissen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • NMC Love Throb

    De Love Throb is een intensiverende en superzachte buttplug met textuur die ultieme sensaties geeft. Wordt geleverd met een sterke zuignap die hem gemakkelijk op zijn plaats houdt.

    € 5,90

    € 3,69

    +

    -

    Voorradig

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Geniet van elke bol terwijl ze soepel en sensueel in je anus glijden, waardoor het genot geleidelijk toeneemt! Dit revolutionaire seksspeeltje is beter dan de gemiddelde buttplug en masseert de opening naar je gaatje met roterende kralen langs de steel, waardoor een gevoel ontstaat dat lijkt op dat van een rimjob!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Vergroot je kont tot extreem nieuwe breedtes met de opblaasbare kontblaster! Deze hardcore oppompbare vinyldildo kan gemakkelijk worden opgeblazen met een paar knijpen in de pompbal in medische stijl, waardoor je anus wordt gevuld met dikke stimulatie.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Ben je op zoek naar de puuurrr-fecte buttplug om te laten zien dat je goed in je vel zit? De Frisky Bad Kitty Cat Tail Butt Plug laat je glimlachen als de kat die de kanarie heeft gevangen. De klassieke spadevorm van de siliconen buttplug heeft een taps toelopende punt voor zacht inbrengen en blijft comfortabel, hoe lang je ook ingeplugd blijft.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Maak je klaar om te rocken en rollen met de P-Rock™ Prostaatmassager. Deze innovatieve nieuwe prostaatstimulator voor mannen is het perfecte seksspeeltje om alleen of met een speelkameraadje te gebruiken. Het unieke, gebogen ontwerp is ideaal voor gelijktijdige prostaat- en teelbalstimulatie, dus bereid je voor op een totale verbijstering!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te wrijven met zijn fluweelzachte buitenkant en zware metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knijpen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink In Deep Anal Snake Black

    Zacht en flexibel met een slank lichaam en taps toelopende punt, de In Deep Silicone Anal Snake is een van de meest innovatieve ontwerpen in de Kink by Doc Johnson-collectie. De smalle breedte van In Deep is perfect voor plagen of een snelle duw, terwijl de extra lange lengte ideaal is voor het stellen van doelen en diepgaande verkenningen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Love Shower

    Vul gewoon de knijpbol (10,5 cm, Ø 5 cm) met een vloeistof en geniet naar eigen inzicht van tintelende sensaties met het doucheopzetstuk (4 cm) of het spuitopzetstuk (7 cm) - vaginaal of anaal.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 2033 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.