×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kuisheidsgordels voor mannen

Artikelen 97 tot 128 van 230 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Als je een fan bent van Oxball's superzachte cockcage, COCKLOCK, dan zul je dol zijn op MEAT BALLS... het is een geheel nieuwe manier om je rommel op slot te zetten. Nu verkrijgbaar bij Mister B. MEAT BALLS grepen achter de kop van je gezwollen terwijl je een trekkend gevoel aan je gezwollen zaadjes creëert... voelt als een hand die lekker strak om je rommel is gewikkeld.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    De volgende stap in sensuele terughoudendheid van CB-X®. Mr. Stubb® is jouw toegangspoort tot de lockdown waar je op hebt gewacht. Geef uw sleutelhouder nog meer controle met dit nieuwe apparaat waarmee u onder strengere beperkingen opgesloten blijft.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    MEATLOCKER is Oxball's grote, harde kuisheidsgordel, het omhult je lul en ballenzak in superrekbaar rubberachtig PLUS+SILICONE™, het is ons eerste volledig bedekkende kuisheidsgordel - en het is gemakkelijk aan te trekken en comfortabel voor langdurig dragen. Dit ding rekt zich uit zodat het past en grijpt je vast als een handschoen. Het voelt aan als warme siliconen, de sterkte en rek van TPR en het uiterlijk van een dubbel gepiercete lul.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    De BRUTUS Cyborg Cock Cage is een op maat verstelbare Kuisheidskooi gemaakt van stevige kunststof. Hij is perfect aan te passen aan de persoonlijke maat en zeer geschikt om over een langere periode te dragen. De Sleutelhouder beslist – durf jij de sleutel te overhandigen?

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Deze ademende, lichtgewicht plastic kuisheidskooi is perfect voor kuisheidsliefhebbers die iets comfortabelers willen dan heavy metal. Het plastic is vergevingsgezinder dan de zware weerstand van metaal en is perfect voor langdurig gebruik. Het ademende ontwerp maakt het gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de spleten tussen de douchebeurten door volledig kunnen drogen, zodat de kooi hygiënisch en veilig in gebruik is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Echt zadelleren kuisheidsgordelslip met 2 hangsloten. Het harnas heeft een gat waar de penis doorheen kan. Deze slip is aan beide zijden verstelbaar in 7 posities van 78 tot 115 cm.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Deze draagbare stimulatiering, bestuurd via app of afstandsbediening, viert de band tussen seksuele partners en benadrukt het belang van nieuwsgierige, avontuurlijke intimiteit. Draag Bond onder je kleding om elk moment plezierig te maken, en gebruik het om je voorspel naar een hoger niveau te tillen.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Breng uw seksuele leven tot het uiterste met de veiligheid van een CB-3000® lulkooiset. Leer uw plaats kennen als u zich onderwerpt aan het kuisheidsapparaat dat de industrie heeft gemaakt.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    De Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren! De ringen hebben een comfortabele pasvorm en zijn absoluut veilig.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Eerste ring Ø 45 mm en kooi-ingangsopening is Ø 35 mm.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Ben je klaar voor een opwindende bondage-ervaring? Deze Lockdown kuisheidskooi maakt het voor de drager onmogelijk om een erectie te krijgen. Door de doorzichtige kooi kun je er nog steeds doorheen kijken. De kooi kan zelfs meerdere dagen achter elkaar gedragen worden voor intens voorspel.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Dit Torture-kuisheidsapparaat is gemaakt van roestvrij staal. Dit is het echte BDSM-pijn- en plezierapparaat voor gevorderde gebruikers. Steek uw penis in de kooi.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Houd het opgewonden lid van je partner gevangen met deze luxe afsluitbare kuisheidskooi! Als ze te geobsedeerd zijn door hun eigen opwinding, is het misschien tijd om ze op te sluiten! Schuif deze roestvrijstalen kooi op en vergrendel hem zodat ze alleen aan jou, de sleutelhouder, denken zolang jij ze gevangen houdt! Laat ze hun vrijlating verdienen op welke slinkse manier je maar wilt!

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Standard Chrome

    De Vice Chastity Device is het eerste en enige onontkoombare kusheidsapparaat ter wereld waarvoor geen PA-piercing (Prins Albert) vereist is. Het biedt een veiligheidsniveau dat nog niet eerder bij andere kusheidsapparaten wordt gezien. Het gestructureerde ontwerp op de binnenste lipjes van de anti-uittrekelementen is de sleutel tot de claim dat ze onontkoombaar zijn. Hoe langer het apparaat wordt gedragen, hoe veiliger het wordt. Na 2 dagen constante slijtage wordt het onontkoombaar!

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Dit stevige leren stuk staat geweldig bij je speelgoedjongen en zorgt ervoor dat hij niet kan spelen zonder jouw toestemming. Zijn pakket zit in het leren zakje, terwijl het ontwerp in netstijl de boel laat ademen en je een mooi zicht geeft op zijn gekooide goederen. Dankzij de afsluitbare tailleband heb je de toegang zelf in de hand, en zowel de taille- als de achterste bandjes zijn verstelbaar voor een goede pasvorm.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Ben je klaar voor een opwindende bondage-ervaring? Deze Lockdown Kuisheidskooi maakt het voor de drager onmogelijk om een erectie te krijgen. Door de doorzichtige kooi kun je nog steeds doorheen kijken. De kooi kan zelfs meerdere dagen achter elkaar gedragen worden voor intens voorspel.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Het Tap Cage-kuisheidsapparaat is een uniek kuisheidsapparaat. Naast dat het comfortabel en veilig is, heeft het een VERGRENDELD hol urethraal geluid met een TAP aan het uiteinde! Alle vloeistoffen zijn onder controle dankzij deze lulkooi!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • World Cage SFW Padlock

    Gebruik dit hangslot ter vervanging van het SFW-hangslot dat bij een World Cage-kuisheidsset voor mannen werd geleverd. Dit is geen TSA-vriendelijk slot. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Het volgende niveau in ontkenningsspel, de geheel nieuwe Mr. Stubb van CB-X, introduceert nieuwe beperkingen die je grenzen zullen testen en je nog steviger opgesloten houden. Hetzelfde geweldige gevoel van veiligheid en comfort zit in dit kleine pakketje met alle kenmerken van onze bekroonde kuisheidsapparaten. Uw sleutelhouder neemt op nieuwe manieren de controle over, waardoor u geen ruimte meer heeft om te ontsnappen.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    De Rimba P-Cage collectie bestaat uit verschillende soorten peniskooien. Deze kuisheidskooien zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en bieden een comfortabele pasvorm en zorgen voor een lange levensduur. Een kuisheidskooi voorkomt dat de drager een erectie krijgt. Dankzij de opening aan de voorkant van elke P-Cage kan de drager urineren zonder de kooi te verwijderen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Standard Black

    De Vice Chastity Device is het eerste en enige onontkoombare kuisheidsapparaat ter wereld waarvoor geen PA-piercing (Prins Albert) vereist is. Het biedt een niveau van veiligheid dat nog niet eerder bij andere kuisheidsapparaten is gezien. Het gestructureerde ontwerp op de binnenste lipjes van de anti-uittrekelementen is de sleutel tot de claim dat ze onontkoombaar zijn. Hoe langer het apparaat wordt gedragen, hoe veiliger het wordt. Na 2 dagen constante slijtage wordt het onontkoombaar!

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren! De ringen hebben een comfortabele pasvorm en zijn absoluut veilig.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    De Stainless Steel Black Chastity brutus peniskooi van Black Label gemaakt van roestvrij staal geeft jou en je sekspartner urenlang plezier. Door de licht naar beneden gebogen vorm is het meteen duidelijk dat een erectie hier nauwelijks mogelijk is.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Breng je BDSM-spel naar een hoger niveau en sluit de boel! Of u nu van controle houdt of gecontroleerd wilt worden, ManCage is hier om uw wensen te vervullen. De TPE-constructie zorgt voor langdurig gebruik, terwijl de strategisch geplaatste openingen een verleidelijke blik bieden op wat erin zit.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Als de maten Mini en Micro te groot zijn, is Clitty de perfecte lulkooi voor jou! Clitty is de kleinste pikkooi van The Vice, zelfs kleiner dan de Micro, waardoor de perfecte kooi is voor kusheidsliefhebbers die de kleinst mogelijke kooi willen. De kleine kooi zal de ultieme ontkenningservaring bieden, waarbij het vermogen om zelfs maar in de kooi te "opzwellen" wordt ontzegd.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Deze Modern Torture kuisheidsgordel is gemaakt van roestvrij staal. Dit is het echte BDSM-pijn- en plezierapparaat voor gevorderde gebruikers. Plaats uw penis in de kooi met een inbrengmaat van ongeveer 70 mm.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lock a Willy

    Onthouding leidt tot hogere en intensere niveaus van opwinding. De Lock-a-Willy is gemaakt met een knipoog naar de originele kuisheidsgordel die vroeger werd gedragen zodat de man of vrouw geen seks kon hebben. Wanneer je een tijdje geen seks kunt hebben bouw je de spanning op en is de ontlading des te intenser. De kuisheidsgordel uit het verleden werd ook gebruikt om overspel te voorkomen. Als de man of vrouw met een kuisheidsgordel reisde, was seks niet mogelijk.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Mini Pink

    De Vice Inescapable Mini-kuisheidskooi

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Als de maten Mini en Micro te groot zijn, is Clitty de perfecte lulkooi voor jou! Clitty is de kleinste pikkooi van The Vice, zelfs kleiner dan de Micro, waardoor de perfecte kooi is voor kusheidsliefhebbers die de kleinst mogelijke kooi willen. De kleine kooi zal de ultieme ontkenningservaring bieden, waarbij het vermogen om zelfs maar in de kooi te "opzwellen" wordt ontzegd.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    De Rimba P-Cage collectie bestaat uit verschillende soorten peniskooien. Deze kusheidskooien zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en bieden een comfortabele pasvorm en zorgen voor een lange levensduur. Een kusheidskooi voorkomt dat de drager een erectie krijgt.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Voel de ultieme kracht als sleutelhouder van de meest intieme delen van uw partner. Ervaar de meest bevrijdende gevoelens bij het openen van het slot. Alle controle ligt in de handen van jouw Dominant. Voor mensen die van kinky BDSM houden is deze Mancage een absolute aanrader! Met deze Mancage voorkom je een erectie door je penis te 'kooien' - die zich ophoopt tot een extreem verlies wanneer deze wordt verwijderd. Deze mancage is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en is verkrijgbaar in twee maten.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    De BRUTUS Cock Cage is een mannelijke kuisheidskooi gemaakt van duurzaam polycarbonaat. Hij is perfect aan te passen aan jouw persoonlijke maat en daardoor zeer geschikt om langdurig te dragen. De Sleutelhouder beslist – durf jij de sleutel te overhandigen?

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 230 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.