×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kuisheidsgordels voor mannen

Artikelen 129 tot 160 van 230 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    De BRUTUS Airmesh Cage is een ideale kuisheidskooi voor langdurig gebruik. Doordat deze Airmesh kooi is gemaakt van lichtgewicht kunststof en kleine ventilatiegaatjes heeft, zit hij zo comfortabel dat je nauwelijks merkt dat je op slot zit.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    De P-Cage collectie bestaat uit verschillende soorten peniskooien. Deze kuisheidskooi is gemaakt van siliconen, wat een comfortabele pasvorm biedt en tegelijkertijd een lange levensduur garandeert. Een kuisheidskooi voorkomt dat de drager een erectie krijgt.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Deze kuisheidskooi is gemaakt van roestvrij staal, geen verchroming en geen vernikkeling, gewoon met de hand gepolijst. Dit is het echte bdsm-werk voor gevorderde slaven. Door de penis in de kooi te plaatsen krijgt men een diameter van 35 mm. De handboei die eraan bevestigd is, is verstelbaar van 50 mm tot 70 mm. De schroeven met tamelijk stompe punten kunnen worden vastgeschroefd als de penis in zijn geheel uitsteekt. Durf geen stijve te krijgen

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    CELLMATE introduceert de FlexiSpike-kuisheidskooi: een herhaaldelijk kusheidsapparaat voor mannen dat ultieme controle biedt in een discreet, douchevriendelijk ontwerp.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    CELLMATE introduceert de FlexiSpike-kuisheidskooi: een herhaaldelijk kusheidsapparaat voor mannen dat ultieme controle biedt in een discreet, douchevriendelijk ontwerp.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zet je geliefde op slot met de Hardcore Silicone Cock Blocker! Maak het slot vast, verberg de sleutel en zorg ervoor dat je partner zijn pik houdt waar hij hoort! Deze hoogwaardige kuisheidskooi is gemaakt van onze lichaamsveilige, ftalaatvrije Elite Silicone en is ontworpen voor comfortabel langdurig dragen. Het kuisheidsapparaat is lichtgewicht, flexibel en ademend, maar zodra het slot is aangebracht, kan je onderwerp niet meer stijf worden, hoe opgewonden hij of zij ook is!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    De Rimba P-Cage collectie bestaat uit verschillende soorten peniskooien. Deze kusheidskooien zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en bieden een comfortabele pasvorm en zorgen voor een lange levensduur. Een kusheidskooi voorkomt dat de drager een erectie krijgt.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kwaliteitskooi op penis met sexy uitstraling! Hij is gemaakt van roestvrij staal en in de verpakking vind je alles om zo'n ongehoorzame vogel gevangen te zetten. Het veroorzaakt geen fysiologische behoeften en langdurige slijtage. Zing lief je Ptice en lep hem in de kooi!

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Geslachtsdelen om houten schandpaal te bewapenen De zwarte houten cockringschandpaal is middeleeuwse eenvoud op zijn meest effectief. Deze nederiger sluit rond pik, ballen en polsen voor of achter het lichaam, waardoor de drager volledig hulpeloos wordt en volledig onder jouw controle staat.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    De Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren! De ringen hebben een comfortabele pasvorm en zijn absoluut veilig. Met een metalen slot of tie-wrap slot kan de kooi eenvoudig worden afgesloten. De meegeleverde tie-wrap sloten zorgen ervoor dat ze niet het alarm van metaaldetectoren op feestjes, festivals of zelfs luchthavens laten afgaan! Omdat hygiëne bij het dragen van een kooi erg belangrijk is, is de superieure Man|Cage-serie uitgerust met diverse ventilatieopeningen en een urine-opening. De kooi maakt het onmogelijk om een erectie te krijgen, maar deze zal na de bevrijding super intens zijn, net als het bevrijdende orgasme dat volgt! De Man|Cage Kuisheidskooi geeft de sleutelhouder optimale macht over seksuele bevrediging!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    De Rimba P-Cage collectie bestaat uit verschillende soorten peniskooien. Deze kusheidskooien zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en bieden een comfortabele pasvorm en zorgen voor een lange levensduur. Een kusheidskooi voorkomt dat de drager een erectie krijgt.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    De ballen in een stalen kooi achter de tralies. Wat een prachtig gezicht maar wat nog mooier is als het je scrotum is. Het intense gevoel van het gewicht van bijna 500 gram dat aan je balzak trekt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    De CB-6000® is wereldwijd het populairste kuisheidsapparaat en is de kit waarvoor CB-X® het meest wordt erkend onder de kuisheidsgemeenschap. De CB-6000®-set is de perfecte starter voor uw kuisheidstraining, of kan de perfect passende lulkooi zijn voor uw anatomie. Houd jezelf in bedwang in de nr. 1 peniskooi waar duizenden dragers en hun partners van genieten.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Deze vergulde, afsluitbare kuisheidskooi is het perfecte cadeau voor je speciale onderdanige of geliefde. Houd ze op slot, maar met de grootste zorg en een eersteklas stijl! Dankzij de 18-karaats vergulding is deze roestvrijstalen kooi ook duurzaam, sterk en gaat lang mee.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Kunststof rode kuisheidskooi met 3 maatringen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Breng je BDSM-spel naar een hoger niveau en sluit de boel! Of u nu van controle houdt of gecontroleerd wilt worden, ManCage is hier om uw wensen te vervullen. De flexibele siliconenconstructie zorgt voor langdurig gebruik, terwijl de strategisch geplaatste openingen een verleidelijke blik bieden op wat erin zit.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Standard Pink

    De Vice Chastity Device is het eerste en enige onontkoombare kusheidsapparaat ter wereld waarvoor geen PA-piercing (Prins Albert) vereist is. Het biedt een veiligheidsniveau dat nog niet eerder bij andere kusheidsapparaten wordt gezien. Het gestructureerde ontwerp op de binnenste lipjes van de anti-uittrekelementen is de sleutel tot de claim dat ze onontkoombaar zijn. Hoe langer het apparaat wordt gedragen, hoe veiliger het wordt. Na 2 dagen constante slijtage wordt het onontkoombaar!

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kwaliteitskooi op penis met sexy uitstraling! Hij is gemaakt van roestvrij staal en in de verpakking vind je alles om zo'n ongehoorzame vogel gevangen te zetten. Het veroorzaakt geen fysiologische effecten en langdurige slijtage. Zing lief je Ptice en lep hem in de kooi!

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Pink

    De Vice Micro is de perfecte lulkooi voor wie op zoek is naar een nog kleinere lulkooi dan de Vice Mini. De kleine kooi zal de ultieme ontkenningservaring bieden, waarbij het vermogen om zelfs maar in de kooi te "opzwellen" wordt ontzegd.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Vertrouwen is geweldig, maar controleren is nog beter!

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Kuisheidsbuis met afneembare hoes - roestvrij staal, cockring is 45 meter

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Rimba Splitleren broek in twee maten met scherpe spijkers aan de binnenkant.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    De CB-3000 in een efficiënte afwerking is de zoetste marteling voor je mannelijkheid; Terwijl u uw penis kunt zien, kan alleen Meester of Meesteres beslissen wanneer deze wordt aangeraakt.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Locking Cock Ring

    Met deze Locked Cock-vergrendelende pik- en kogelringset ben je uitgenodigd om zowel opgewonden en klaar te zijn voor de nacht als om opgesloten te zitten in gevangenschap! Met een veilig vergrendelingsmechanisme ingebouwd in het apparaat, worden de ringen veilig bij elkaar gehouden en worden uw schacht en ballen beperkt gehouden zolang het apparaat aan staat.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Zwarte plastic sloten - 10 stuks

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blueline Deluxe Chastity Cage

    Soms – niet altijd, maar soms – ben je misschien in de stemming om enige controle uit te oefenen over de lul van je partner. Of misschien wil je dat ze de controle over jou overnemen. In beide gevallen zul je op zoek zijn naar een hulpmiddel dat jou (of hen) niet alleen een beetje controle geeft, maar ook een onontkoombare, veilig vergrendelende, roestvrijstalen bediening. Dit is dat hulpmiddel!

    € 139

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Het Curve® Male Chastity Device is ontworpen voor de grotere man. De Curve® is onlangs bijgewerkt met de grotere kooi van het klassieke Curve-model en het innovatieve ringontwerp van de CB-6000. Uw grotere pakket zal hier thuis zijn in een comfortabel en veilig apparaat van CB-X.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Sluit die nutteloze lul op en laat hem niet los! De Steel Black Brutal Chastity Cage is een geweldig hulpmiddel om je pik op te sluiten. Het is dik en zwaar metaal en laat geen ruimte voor je lul om hard te worden. Het wordt slim brutaal genoemd omdat het een hard en zwaar apparaat is en je nutteloze pik er niet uit laat komen. Zeker als hij eenmaal op slot zit met de sleutel, is er geen uitweg meer.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Het huidige gebruik van Fetisj verleden in het seksuele domein. Het effectief in populaire taal naar het plezier van het bewonderen van bepaalde lichaamsdelen van objecten op een manier die opwinding van plezier veroorzaakt. Ohmama biedt u alle elementen en accessoires aan, zodat u nooit eerder zonder complexen kunt uitvoeren met materialen van de hoogste kwaliteit

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blueline Ultimate Cock Tease Cage

    Als je in de stemming bent om de controle over een pik naar keuze te pakken, te behouden en veilig te stellen – of hij nu ongehoorzaam is, te gretig, of de eigenaar hunkert naar enige dominantie – is de kans groot dat je op zoek bent naar een hulpmiddel dat zal winnen. Het geeft je niet alleen een beetje controle, maar een onontkoombare, veilige vergrendelfunctie. Dit is dat hulpmiddel!

    € 139

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Introductie van de nieuwste toevoegingen aan ons beste verkochte AIR-aanbod...AIRLOCK. AIRLOCK is een super blubberige, zachte chasitity-kooi die lichtgewicht en geventileerd is. Een praktische draagband aan de basis zorgt voor een goede grip en houdt AIRLOCK op zijn plaats.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Vice Plus Chrome

    De Vice Chastity Device is het eerste en enige onontkoombare kuisheidsapparaat ter wereld waarvoor geen PA-piercing (Prins Albert) vereist is. Het biedt een niveau van veiligheid dat nog niet eerder bij andere kuisheidsapparaten is gezien. Het gestructureerde ontwerp op de binnenste lipjes van de anti-uittrekelementen is de sleutel tot de claim dat ze onontkoombaar zijn. Hoe langer het apparaat wordt gedragen, hoe veiliger het wordt. Na 2 dagen constante slijtage wordt het onontkoombaar!

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 230 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.