×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Zwepen en paddles

Artikelen 97 tot 128 van 202 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Paddle Love Black

    Laat zien hoeveel je echt van ze houdt. Het woord LOVE is omgekeerd, zodat het op hun huid te zien is. Gemaakt van stevig maar flexibel gestikt leer.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Crop HEART Small Black

    Laat een blijvende indruk achter op uw partner. Dit hartvormige gewas met korte steel is de perfecte manier om uw partner te disciplineren. Laat een blijvende indruk achter op uw sub. Met een klein hartje in het midden zal het met een flinke klap op hun huid verschijnen.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    De Noir Flinch Crop is een zeer sensueel BDSM-accessoire. De prachtige Flinch Crop heeft een lang handvat en een getextureerde grip en is voorzien van twee kunstleren strips die een opwindend geluid en een verbluffende respons produceren. Flinch Crop is gemakkelijk vast te houden en te manoeuvreren. Van sensueel en zacht tot gierig, de tips kunnen een verscheidenheid aan sensaties veroorzaken. Dankzij de lus aan het handvat glijdt hij nooit uit je hand! Gemaakt van veganistisch leer.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Leather Flogger Wood

    Must-have voor beloning en straf!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Als je klaar bent om je pijnspel naar een extreem niveau te tillen, geef ze dan een koude stalen staaf op hun huid.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Slapper Synthetic Leather Paddle XL 48cm

    Deze lange, sterke peddel heeft een ruggengraat! Gebouwd met een lange, metalen ruggengraat aan de binnenkant, zal hij krachtige en bijtende pijn veroorzaken bij een botsing! Laat je partner gillen terwijl je tussen het peddelen door het gladde, platte oppervlak van het PU-leer tegen hun gevoelige huid wrijft. Geniet van het uiterlijk, het gevoel en het gebruik van deze klasse slapper-paddle terwijl je hem gebruikt tegen gevoelige plekken zoals de dijen of billen!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Crop Whip Black

    Deze opwindende korte zweep is perfect voor elk kinky BDSM-spel! Streel je partner zachtjes of voer een provocerende aanval uit. De zweep is gemaakt van kunstleer, ABS en siliconen en heeft een comfortabele grip. Laat je fantasieën de vrije loop!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Submissive Origin Flogger Vegan Leather

    Verhoog het niveau van je fetisjspellen en ontdek je dominante of onderdanige kant met dit veganistische leer van Submissive-kwaliteit! Met deze fetisjzweep kun je je geliefde plezier geven, controleren en onderwerpen. De strips zijn gemaakt van zacht leer en het handvat is van hoge kwaliteit geschikt voor gevorderde spelers

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Silicone Crop Black

    Het klassieke gewas voor plezierige spankingmomenten!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Deze zware en massieve houten peddel is gemaakt voor serieus spankingplezier. Het is niet alleen visueel indrukwekkend, maar zal zeker ook een indruk achterlaten op de huid van de sub als het met enige kracht wordt gebruikt. De twee uitgesneden sleuven in de peddel dragen bij aan het visuele resultaat. Rollenspel en/of bondage zijn geweldige combo's met deze paddle.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado CatONine Flogger Black

    De beruchte Cat-O-Nine-Tails!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Small Whip Red

    TABOOM Bondage in Luxury is ontworpen voor zij die graag kinky plezier op een luxe en stijlvolle manier ontdekken en ervaren.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Deze 12-inch paddle is gemaakt voor impactspelers. De peddel heeft verhoogde stippen voor precieze prikplekken. Voor gemiddelde tot gevorderde spelers.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed BDSM Line Cord Flogger 70cm Black

    Een lijn ontworpen voor liefhebbers van de meest intense en duistere genoegens, betreed de Latetobed Bdsm Line en geniet van je seksualiteit als nooit tevoren.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Zin in iets om je adrenaline te laten pompen en je zintuigen te laten bruisen? Houd jij ook van kwaliteit? Mis dan deze prachtige Rimba Paardenzweep niet! Het is een prachtige helper gemaakt van echt leer en met een verbazingwekkende lengte van 45 cm laat hij je eruit zien als een totale BDSM-professional zonder dat je jarenlang hoeft te trainen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intense Fetish Vegan Leather Flogger Black

    De veganistische leren zweep van het merk INTENSE FETISH is een accessoire ontworpen voor volwassen liefhebbers die zich willen verdiepen in hun meest gepassioneerde en sensuele verlangens. Deze zweep is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig veganistisch leer, wat een intense ervaring garandeert zonder uw ethische waarden in gevaar te brengen.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sportsheets Saffron Loop Paddle

    Deze unieke peddel laat een opvallende indruk achter... Het kan zijn dat uw masochist expres ondeugend wordt om de toorn en vervoering van dit instrument te voelen. Ergens tussen de punt van een gewas en een omgevouwen riem ligt deze slechte Loop Paddle.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Large Whip Black

    Ontdek je ondeugende kant met deze luxe vegan lederen zweep. De TABOOM Large Whip is perfect voor avontuurlijk BDSM-spel. Dit item is onmisbaar in elke bondagecollectie.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Small Leather Flogger Black

    Is je partner stout geweest? Straf hem of haar met deze elegante flogger. Het handvat en de touwtjes zijn gemaakt van leer voor een stijlvolle uitstraling. De flogger is klein en heeft daardoor het perfecte formaat om lekker in de hand te houden. Maak elk SM-spel extra spannend door een spannende geselingsessie toe te voegen!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Firm Arabian Bull Whip 7929

    Deze stierenzweep van het merk Rimba is gemaakt van kunstleer en gevlochten.

    € 169

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Wil je het juiste soort pijn voelen? Dan is Rimba Zweep met iets voor jou! Deze pitta-stijl zweep is gemaakt van luxe en kwalitatief hoogstaande leer. Met een lengte van 35 cm kun je genieten van ongelooflijke ervaringen, en naast scherpe streken kun je hem ook gebruiken voor zachte streling en plagen. De elegante zwarte kleur en het comfortabele handvat en eindlus zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor eenvoudig gebruik.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    De duurzame constructie zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van deze zweep. De originele leren kop is ontworpen voor twee soorten spanking. Een zachte, met leer beklede kant voor zacht, sensueel slaan, en een harde leren kant die wangedrag op de beste manier aanpakt. Het gepolijste roestvrijstalen handvat heeft een leren handgreep die je om de pols kunt wikkelen voor een stevige grip of om de zweep aan de muur in je speelkamer te hangen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Round Paddle

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Hard And Soft Touch Paddle Black

    Ontdek je ondeugende kant met deze luxe vegan lederen paddle. De TABOOM Hard en Soft Touch Paddle is perfect voor avontuurlijk BDSM-spel. Dit item is onmisbaar in elke bondagecollectie.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip 70cm Black

    Zin in iets om je adrenaline te laten pompen en je zintuigen te laten bruisen? Houd jij ook van kwaliteit? Mis dan deze prachtige Rimba Paardenzweep niet! Het is een prachtige helper gemaakt van echt leer en met een verbazingwekkende lengte van 70 cm ziet u eruit als een totale BDSM-professional zonder dat u jarenlang hoeft te trainen.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Wil je de juiste soort pijn voelen? Dan is Rimba Zweep met iets voor jou! Deze pitta-stijl zweep is gemaakt van luxe en kwalitatief hoogstaand leer. Met een lengte van 35 cm kun je genieten van ongelooflijke ervaringen, en naast scherpe streken kun je hem ook gebruiken voor zachte streling en plagen. De elegante zwarte kleur en het comfortabele handvat en eindlus zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor eenvoudig gebruik.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Verwen je sub met deze metalen cat-o-nine-tails-zweep, met een extra geheime metalen pagodeplug die uit het handvat kan worden geschroefd!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 202 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.