×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Zwepen en paddles

Artikelen 129 tot 160 van 202 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Glow in the Dark Flogger

    Au! Glow in the Dark, de toekomst van bondage is hier. Ontworpen met een authentieke bondage-esthetiek, maar met het extra genot van de glow-in-the-dark eigenschappen, zullen de fluorescerende groene details van elk evenement een onderdeel maken. Ontmoet Au! Glow in the Dark, het plezier begint pas als de lichten uitgaan.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Zeer mooie lederen zweep met handvat en 12 snaren.

    € 103,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip with 7 Silicone Strings 50cm Black

    Staat u voor kwaliteit? Deze hoogwaardige siliconen zweep met een lengte van maar liefst 50 cm met eindkoorden is speciaal voor jou. Onnodig te zeggen dat je overweldigd zult worden door een gevoel van kracht zodra je het oppakt. Daarna ben jij de enige die de situatie meester of meesteres is en bepaalt hoeveel pijnlijke slagen jouw tegenpartij verdient!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Bondage Couture Paddle Blue

    Verwen je diepste verlangens met Bondage Couture van NS Novelties. Zorgvuldig vervaardigd uit superieure materialen en voorzien van prachtige details, is deze Bondage Couture-peddel uw ultieme accessoire voor BDSM en de slaapkamer. Volledig synthetisch materiaal en nikkelvrije hardware.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Deze Black Label Vampire Rijzweep is een behoorlijk pittige RVS + lederen rijzweep die lekker zwaar in de hand ligt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Hoogwaardige robuuste spankingpeddel van ZADO gemaakt van massief hout met mooie nerf (varieert). Het met leer omwikkelde handvat en de leren polsband zorgen voor een stevige grip tijdens het consensuele bestraffende pak slaag.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Wooden Wolf Paw Paddle

    De massieve insectenvrije houten peddel heeft een uitsparing in de vorm van een wolfspoot die een blijvende indruk zal achterlaten. Breng slechts een gematigde streek aan en u krijgt een aangenaam zichtbaar merkteken. Als je het op de blote kont slaat, maakt het een roze indruk van een wolvenpoot. Gebruik hem lichtjes voor het voorspel of zwaai weg met een stevige klap voor een ondeugende billen van je slaaf. Perfect voor geavanceerd impactspel, dit vreselijke hout kwelt en temt met een breed 'plof' lichaam.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed BDSM Line Double Braided Whip 150cm Black

    Een lijn ontworpen voor liefhebbers van de meest intense en duistere genoegens, betreed de Latetobed Bdsm Line en geniet van je seksualiteit als nooit tevoren.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Rimba-bondagespel. Korte zweep of flogger gemaakt van suèdeleer. Deze zweep heeft een lus aan het gevlochten handvat en heeft een totale lengte van 50 cm lang. Deze zweep heeft 45 strengen van 34 cm.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Maak dat vlees mals! De Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle werkt door de huid te raken met een klap waardoor elk klein punt bij elke slag een gevoel van plezier en pijn creëert. Draai het om voor een zachtere klap en laat hun billen achter in een stekende rode kleur en sensatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Het huidige gebruik van Fetisj verleden in het seksuele domein. Het effectief in populaire taal naar het plezier van het bewonderen van bepaalde lichaamsdelen van objecten op een manier die opwinding van plezier veroorzaakt. Ohmama biedt u alle elementen en accessoires aan, zodat u nooit eerder zonder complexen kunt uitvoeren met materialen van de hoogste kwaliteit.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Ontdek 2 verschillende soorten plezier met de dubbelzijdige spankingpeddel. Deze duurzame peddel heeft een gespleten tawse-kant en een dikke leren kant en wordt ook geleverd met een handige ophanglus voor volledige controle en eenvoudig opbergen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Small Whip Black

    Ontdek je ondeugende kant met deze luxe vegan lederen zweep. De TABOOM Small Whip is perfect voor avontuurlijk BDSM-spel. Dit item is onmisbaar in elke bondagecollectie.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Staat u voor kwaliteit? Deze kwaliteitslederen zweep met een lengte van maar liefst 62 cm is speciaal voor jou. Onnodig te zeggen dat je overweldigd zult worden door een gevoel van kracht zodra je het oppakt. Daarna ben jij de enige die de situatie meester of meesteres is en bepaalt hoeveel pijnlijke slagen jouw tegenpartij verdient!

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Malibu Whip Pink

    De Taboom Malibu Whip is een schattig, sexy, roze kleurig bondageaccessoire gemaakt van vegan PU-leer. Ontdek sensueel dominantie/onderdanigheidsspel met passie en plezier. Laat je verlangens los en geniet van boeiend spel met deze verleidelijke zweep.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Paddle Black

    Deze gedurfde zwarte paddle is perfect voor een spannend kinky BDSM-spel! De peddel is gemaakt van duurzaam kunstleer en heeft een comfortabele grip. Geef je partner een liefdevolle tik of een provocerende hardere klap, laat je fantasie de vrije loop!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Verbeter uw intieme spel met een introductie tot de aangename sensaties van impact. Deze Glow in the Dark-set verlicht je pad naar kinky stimulatie met een drietal accessoires om een partner mee te slaan en te slaan.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Cordellis Crop Black

    Bent u op zoek naar een accessoire dat uw roofzuchtige look compleet maakt? Zoek dan niet verder, de Cordellis-oogst zal perfect zijn. Gemaakt van een materiaal dat leer imiteert, zal het onmiddellijk uw fantasieën doen ontbranden. Maak je wilde natuur wakker en beslis zelf wat er gaat gebeuren. Er zijn veel opties, vertrouw op je verbeelding, sta open voor nieuwe ervaringen en je zult je nooit vervelen!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Voor nauwkeurige en luide beloning en straf!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Het harde, koude staal van de Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper laat je weten dat het een serieus impactspeelgoed is. Op het uiteinde van deze lange schacht rust een kleine en ronde, maar krachtige malsmaker, bedoeld om meer pijn te veroorzaken dan je op basis van zijn formaat zou vermoeden. Krijg grip op de gladde stalen handgreep en ga extreem op je sub.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Wil je de juiste soort pijn voelen? Dan is de Rimba Zweep met 12 Snaren iets voor jou! Deze zweep is gemaakt van luxe en kwalitatief hoogstaand leer en bestaat uit twaalf sterke snaren die je maximale precisie in je slagen geven. Met een lengte van 75 cm kun je genieten van ongelooflijke ervaringen, en naast scherpe streken kun je hem ook gebruiken voor zachte streling en plagen. De strakke zwarte kleur en het comfortabele handvat en eindlus zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor eenvoudig gebruik.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Staat u voor kwaliteit? Deze kwaliteitsvolle leren zweep met een lengte van 50 cm en een handvat bezaaid met strass-steentjes is echt iets voor jou. Onnodig te zeggen dat je overweldigd zult worden door een gevoel van kracht zodra je het oppakt. Daarna ben jij de enige die de situatie meester of meesteres is en bepaalt hoeveel pijnlijke slagen jouw tegenpartij verdient!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Flogger Black

    Heb jij vaak wellustige, wilde fantasieën in je hoofd? Maak ze werkelijkheid! De unieke Bedroom Fantasies collectie laat al je wensen uitkomen en bezorgen je de ultieme BDSM speelervaring.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Ben jij een liefhebber van BDSM en pittige sensaties? Deze Rimba paardenzweep, gemaakt van hoogwaardig kunststof, is speciaal voor jou. De vorm garandeert maximale precisie bij de slagen en dankzij de lengte van 65 cm kun je zelfs de meest afgelegen hoeken van het lichaam van je onderdanige partner bereiken en hem het beste en meest pijnlijke geven wat hij verlangt. Het handvat en de eindlus geven de zweep niet alleen een strak uiterlijk, maar zorgen ook voor een comfortabele bediening.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Stevige leren peddel met spikes uit de BRUTUS Leather Collection.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Dual Padded Paddle

    Laat je niet misleiden door de zachte, gewatteerde kant van dit impactspeelgoed. De xxx kan een behoorlijke impact hebben als hij door beide partijen wordt gebruikt. De ene kant heeft extra demping voor een zachtere slag, maar verwacht niet dat deze bij herhaling zacht aanvoelt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Dit is de lichtgewicht heavy-hitter! De Mister B Impact Houten Paddle is een gladde, houten peddel met een uniek ontwerp, gemaakt om een steek en brandwond te veroorzaken als deze keer op keer op de huid botst. Zorg voor een goede grip op de gebogen handvatten en laat een rechthoekige rode markering achter op de billen van je partner!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Staat u voor kwaliteit? Deze kwaliteitsleren zweep met een lengte van 70 cm is speciaal voor jou. Onnodig te zeggen dat je overweldigd zult worden door een gevoel van kracht zodra je het oppakt. Daarna ben jij de meester of meesteres van de situatie en beslis je hoeveel pijnlijke slagen jouw tegenpartij verdient!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Glow in the Dark Paddle

    Au! Glow in the Dark, de toekomst van bondage is hier. Ontworpen met een authentieke bondage-esthetiek, maar met het extra genot van de glow-in-the-dark eigenschappen, zullen de fluorescerende groene details van elk evenement een onderdeel maken. Ontmoet Au! Glow in the Dark, het plezier begint pas als de lichten uitgaan.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Guilty Pleasure BDSM Whip Black

    De zwarte kwastflogger heeft leerlook snaren van PU.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Horse Whip 60cm Brown

    Staat u voor kwaliteit? Deze kwaliteitslederen zweep met een lengte van maar liefst 60 cm is speciaal voor jou. Onnodig te zeggen dat je overweldigd zult worden door een gevoel van kracht zodra je het oppakt. Daarna ben jij de enige die de situatie meester of meesteres is en bepaalt hoeveel pijnlijke slagen jouw tegenpartij verdient!

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Au! Glow in the Dark, de toekomst van bondage is hier. Ontworpen met een authentieke bondage-esthetiek, maar met het extra genot van de glow-in-the-dark eigenschappen, zullen de fluorescerende groene details van elk evenement een onderdeel maken. Ontmoet Au! Glow in the Dark, het plezier begint pas als de lichten uitgaan.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 202 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.