×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Elektroseks

Artikelen 65 tot 96 van 222 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • E-Stim Electro Egg Medium

    Welkom bij het Medium Electro-Ei. Net zo mooi gevormd als het Small Electro Egg, maar deze keer met een iets grotere rode isolatiering die de 2 spiegelgepolijste helften van het ei scheidt en het is duidelijk groter dan zijn kleinere broer of zus. Maar hoeveel groter?

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Combineer de opwinding en het plezier die deze tepelversterkers creëren tijdens het masseren of cuppen van de borsten en stimuleer ze bovendien met elektriciteit! Deze ELECTRO SHOCK NIPPLE TWISTERS werken eenvoudig en zijn zeer effectief!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    In tegenstelling tot de meeste andere glijmiddelen op waterbasis die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, is onze ElectroGel speciaal gemaakt voor gebruik bij electro-spel. Met een helder gelachtig gevoel helpt het bij het smeren, hydrateren en verbeteren van de geleidbaarheid, waardoor een verbeterde electro-speelervaring ontstaat, zowel op het huidoppervlak als, nog belangrijker, inwendig.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    De Impulse E-stimulatiecollectie is er om nieuwe energie te krijgen met de Intimate E-Stimulator Wand. Deze slanke stimulator beschikt over 5 elektrostimulatiefuncties en 7 vibratiefuncties voor krachtig verhoogd genot bij elk gebruik. De sensuele en goed geplaatste stimulatorpads zorgen ervoor dat je altijd precies de juiste plek raakt en je plezier vergroot.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    In chique zwart en zilver ziet de nieuwste stimulator van Mystim er elegant uit, maar zijn innerlijke waarden zijn nog indrukwekkender: de Mystim Cluster Buster wordt geleverd in een set met daarin de afstandsbediening en de kleinere ontvanger. Deze ontvanger is compatibel met alle Mystim-accessoires, zodat ze voortaan allemaal op afstand kunnen worden bediend. De Cluster Buster doet zijn naam eer aan, want hij kan niet alleen 1 of 2, maar een onbeperkte hoeveelheid speelgoed tegelijk verwerken – gegroepeerd in 8 kanalen. Dat wil zeggen, je kunt 8 totaal verschillende instellingen en intensiteiten hebben voor zoveel speelgoed als je wilt.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus biedt de gebruiker tegelijkertijd zowel trillingen als elektrische stimulatie. Er is geen extra bron voor nodig, omdat het uit zichzelf tintelt en pulseert. Homunculus is uitgerust met 12 vibratiemodi en 5 niveaus van elektrostimulatie. De vibrator is via Bluetooth te bedienen via je mobiele telefoon.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Als je ooit een beetje/veel kontspel hebt gedaan of misschien ooit een vibrerende cockring hebt aangetrokken, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat beide dingen behoorlijk opwindend kunnen zijn, qua sensatie. Voeg daar echter wat echte elektriciteit aan toe, en de kunst van anale stimulatie en vibrerende vernauwing gaat van metaforisch zinderend naar letterlijk schokkend - op een hele goede manier! De Ouch! combineert klassieke trillingen met tintelingen, tikken en schokken van opwindende elektriciteit. E-Stim Vibrerende Buttplug met Ring geeft jou, of jij en je partner, niet één, maar twee unieke, volledig handsfree sensatieopties.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Laat je tepels trillen met deze vibratorklemmen. Ze zijn volledig verstelbaar, zodat ze op bijna alle tepelgroottes passen en hun zachte bedekking zorgt voor maximaal comfort. Het heeft 7 vibratiefuncties en 3 intensiteitsniveaus voor elektroshockstimulatie.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luxe RC Vibrerende E-Stim Love Ball van XOUXOU voor diepe elektrische stimulatie en een tintelende, spannende training van de bekkenbodemspieren.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    De elektroshock vibrerende urethrale plug is gemaakt voor mannen die grenzen durven te verleggen. De vibrerende dilatator zorgt voor een ongeëvenaard gevoel op en in de geslachtsorganen. Je stuurt moeiteloos elektrogolven de penis en urethra in. Als je een totaal nieuwe sensatie wilt ervaren, dan is dit iets voor jou.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Altijd al een schop onder je kont willen hebben? Zoek niet verder, want deze fantastische prostaatstimulator met dubbele motor is alles wat je nodig hebt! Met de knoppen regel je de vibratie met 10 snelheden, 5 snelheden in de elektromodus en de 2 lichte elektroshockgebieden voor extra stimulatie.

    € 179

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Intensiveer je seksspel met deze gloednieuwe lijn ELECTRO SHOCK-speeltjes! Door gebruik te maken van elektrische stromen om de zenuwuiteinden in de erogene zones te stimuleren, zullen deze vibrerende stimulatoren uw orgasmes naar een geheel nieuw niveau tillen! Door zich te richten op de meest intieme gebieden, maar door elektriciteit toe te voegen, met name erotische elektrostimulatie, zal deze hightech vorm van seks schokgolven de slaapkamer in sturen, waardoor er veel geroezemoes tussen de lakens ontstaat!

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Deel de Spark™ met de ElectroErotic™ Power Tripper™ van KinkLab® - het electro-seksspeeltje dat de vonken echt uit je vingertoppen laat vliegen!

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    De ElectraStim Rocker Butt Plug is ontworpen voor echt handsfree gebruik. De unieke gebogen Rocker-bases zijn voorzien van feitelijk 2 mm-ingangen waarmee je tijdens het dragen op de e-stim buttplug kunt zitten, rocken en grinden.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Deze bipolaire elektrisch geleidende lichaamsklemmen creëren een tintelend, wellustig genot op tepels, lippen en diverse andere lichaamsdelen.

    € 95,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Verdubbel het effect: de Mystim Tingling Aparte combineert pulserende trillingen met tintelende elektrische stimulatie in één enkel, extravagant gevorkt apparaat. Elk van de twee armen beschikt niet alleen over vijf elektrische stimulatieprogramma's waarmee u uzelf kunt verwennen, maar ook over een speciale vibratiemotor met acht verschillende programma's en vijf intensiteitsinstellingen om onvoorstelbare hoogtepunten van genot te bieden. Ook in bad kun je Aparte veilig gebruiken. Bovendien vergroot deze getalenteerde alleskunner je kansen op een orgasme met een bekkenbodemtrainingsprogramma. In zijn gladde, siliconen lichaam heeft Aparte een lithiumbatterij met een lange levensduur die kan worden opgeladen met behulp van de Mystim Magnet Charge USB-kabel, zodat hij altijd klaar staat voor jou.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Deze Starterset wordt geleverd inclusief 9V batterij, klemmen, zelfklevende pads en kabels.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    We zijn begonnen met E-Stim Systems, begonnen in 2004 met de originele Series 1. Sindsdien is het een klassieker geworden en de steunpilaar van ons starters-elektro-assortiment, waardoor vele duizenden mensen kennis hebben gemaakt met de geneugten die electroplay kan bieden. Maar zoals met veel dingen denk je na verloop van tijd dat je misschien net iets meer wilt, misschien iets kleiner, zelfs iets beter - het resultaat in de ElectroHelix™, of kortweg 'Helix'.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Op zoek naar speelgoed dat veelzijdig en eenvoudig te gebruiken is? Deze oplaadbare eiervibrator is een geweldige aanvulling op je solo-spel, maar is ook het perfecte formaat om als stel in de hand te houden. Gemaakt van de paarse siliconen met een flexibel koord, is het ei ideaal voor externe stimulatie maar is ook geschikt om inwendig te dragen. Waarom draag je dit stimulerende ei niet eens tijdens het voorspel met je partner, of zelfs tijdens een ondeugend uitstapje naar de winkel?

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Tijd om de betekenis van “hartsverlangen” te heroverwegen, want ons hartsverlangen zal het elke keer waarmaken. Daar kun je op vertrouwen dankzij zijn ontwerp, dat gevormd is naar jouw natuurlijke contouren, maar ook de krachtige en zeer stille motor die je zal verrassen met 8 vibratieprogramma's. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook de elektrostimulatie inschakelen en uzelf verwennen met zachte tintelingen of intens krachtige pulsaties – net wat voor u werkt.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Iedereen die zich wel eens aan een beetje/veel kontspel heeft overgegeven, is het er waarschijnlijk mee eens dat anale verkenning behoorlijk opwindend kan zijn, qua sensatie. Voeg daar echter wat echte elektriciteit aan toe, en de kunst van innerlijke sweet spot-massage gaat van metaforisch zinderend naar letterlijk schokkend - op een hele goede manier! De Ouch! combineert klassieke trillingen met tintelingen, tikken en schokken van opwindende elektriciteit. E-Stim Vibrating Butt Plug geeft jou, of jij en je partner, niet één, maar twee unieke sensatieopties.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    De Opus E masturbator is in alle opzichten een waar meesterwerk. Op het eerste gezicht nogal ingetogen, maar vooral de anale versie heeft veel te bieden. Zijn uitnodigende anus wacht letterlijk om geïnspecteerd te worden. Met Opus E grijpen echte kunstliefhebbers spontaan zelf naar hun gereedschap en beginnen met plezier aan een sensuele ontdekkingsreis naar diepere sferen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Deze traditioneel gevormde siliconen anaalplug verbergt een opwindend geheim! Geniet van de wereld van electro-spel zonder dat je een powerbox, draden of elektroden nodig hebt met dit handige alles-in-één anale pakket. Deze premium vibrerende E-Stim siliconen anaalplug is het hoogtepunt van schokkend anaal spel - vervul je verlangen naar anale vulling terwijl je geniet van prikkelende elektrische schokken diep in je gaatje!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Dit elektroshockapparaat in prod-stijl is een sluwe manier om je sub op één lijn te houden! De Electro Shank is ontworpen voor liefhebbers van elektrospel en nieuwsgierige sadisten en masochisten. Pak het comfortabele handvat vast terwijl je speelding zich voorbereidt op een zap!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Remote System

    Ons nieuwe bewegings- en audiogevoelige E-Stim Remote System biedt elektrogebaseerde afstandsbediening in een klein, discreet pakket. Eenvoudig te gebruiken en zeer effectief.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    De Possessor voorziet je van alles wat je nodig hebt voor een zeer sluwe speelsessie.

    € 109

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Cable 2mm

    Dit is onze standaard aansluitkabel van het 2 mm/TENS-type, bestaande uit een gegoten 3,5 mm mono-jackplug met 1,5 meter kabel, afgesloten met twee gegoten, kleurgecodeerde 2 mm-stekkers, en verkrijgbaar in twee verschillende lengtes.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim's Tristan is een vaginale en anale sonde met bijzonder grote stalen contactvlakken waardoor de elektrische impulsen zeer gelijkmatig worden overgedragen.

    € 103,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Voortbouwend op het succes van hun recente productreleases blijft het team van ElectraStim innoveren en hun productlijn updaten met een gloednieuwe, hoogwaardige stimulatoreenheid: Flux.

    € 489

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Hier is een van onze nieuwste Electroplay-bonuspakketten, de ElectroPebble® XPE. Met onze nieuwste powerbox, de ElectroPebble®, biedt dit pakket je alles wat je krijgt met de ElectroPebble® en MEER.

    € 489

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Exclusief gemaakt voor de behoeften van een man en vervaardigd in Groot-Brittannië, beschikt het Python™ elektrocompressieapparaat over 2 vergulde elektrocontactkussens met instelbare compressie. Als de zachte penis en de ballen er doorheen zijn geschoven, hangen de ballen direct in de greep van het verstelbare compressiesysteem.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Zachte siliconen electro-sex plug met 2 zwarte geleidende delen. Deze stekker is bipolair en wordt geleverd met een voedingskabel met een 2,5 mm jackplug die kan worden aangesloten op onze 3 verschillende powerbox-units ref. #7850, #7880 en #7890

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 222 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.