×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Elektroseks

Artikelen 97 tot 128 van 222 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • E-Stim 2B Power Supply

    Voeding ontworpen om de 2B powerbox van het E-Stim-systeem van stroom te voorzien, wat een onmiddellijke vermogenstoename van 30% oplevert en de mogelijkheid om aanzienlijk langer te spelen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Gehoorzaam of word gestraft met de TABOOM PRIK STICK ELEKTRO SHOCK WAND! De PRIKSTICK plaagt met een luide maar onschadelijke knetterende vonk. Je speelkameraadje zal opspringen van opwinding elke keer dat de bliksemschicht zijn intieme zones streelt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    De Moaner-elektrode is gebaseerd op onze best verkopende flenselektrode, maar heeft een iets langere nek en een grotere kop. Zo genoemd omdat een van onze testteams zei dat ze ervan moest kreunen!!!. De kop maakt gemakkelijke penetratie mogelijk en voelt substantieel aan bij het inbrengen, maar is niet te groot bij zowel vaginaal als anaal gebruik, en de grote geflensde basis zorgt ervoor dat de elektrode niet te ver kan doordringen.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    De Impulse E-stimulation-collectie is er om nieuwe energie op te doen met de Intimate E-Stimulator Petite Wand. Deze slanke stimulator beschikt over 5 elektrostimulatiefuncties en 7 vibratiefuncties voor krachtig verhoogd genot bij elk gebruik.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Stuur elektriciteit rond de basis van je pik en ballen, en rechtstreeks in je schacht! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om van je Zeus Power Box een penisstimulator te maken, inclusief de benodigde snoeren, een verstelbare elastische band die je om je pakket wikkelt voor e-stim, en een 30 cm lange siliconen sondestaaf die stroom geleidt.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Schok en zoem van binnen en van buiten met dit E-Stim siliconen ei! Met krachtige interne motoren voor intense vibraties en gemakkelijke elektrische stimulatie zonder de noodzaak van een powerbox, draden of elektroden. Perfect voor mensen die op een ongecompliceerde manier willen electroplayen - shockeer jezelf of je geliefde van binnen en van buiten terwijl je geniet van intens zoemend plezier en je zintuigen prikkelt!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Impulse™ Intimate E Stimulator Dual Kegel Exerciser met afstandsbediening gebruikt de stimulatorpads van zinklegering om automatisch de bekkenspieren te versterken en te versterken die verantwoordelijk zijn voor opwinding en climax. Ons tintelende kegelgewicht heeft 7 vibratiefuncties, 5 elektrostimulatieniveaus en een flexibel ophaalkoord.

    € 149

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Intensiveer je seksspel met dit ELECTRO SHOCK-item! Door gebruik te maken van elektrische stromen om de zenuwuiteinden in de erogene zones te stimuleren, zullen deze vibrerende stimulatoren uw orgasmes naar een geheel nieuw niveau tillen! Door zich te richten op de meest intieme gebieden, maar door elektriciteit toe te voegen, met name erotische elektrostimulatie, zal deze hightech vorm van seks schokgolven de slaapkamer in sturen, waardoor er veel geroezemoes tussen de lakens ontstaat!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Sluit je Rimba electro-seksspeeltje aan op andere powerboxen zoals Orion of Mystim.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Hou je van echte jongens? Dan is onze Real Deal Neal zeker iets voor u. Een krachtige motor en een opwindend ontwerp zullen u verrassen met zowel e-stim als trillingen. Je kunt ervan genieten om met Neal aan de slag te gaan – hij zal je plezieren met 8 vibratie- en 5 e-stim-programma’s – of hij kan zelfs je nieuwe favoriete trainingspartner worden. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot met extra crème: deze extra lange dildo is een uitnodiging om jezelf of je partner te verwennen, zowel vaginaal als anaal. Het gladde metaal glijdt sensueel over je huid terwijl je bal na bal inbrengt. De sterke rondingen zelf zijn al genoeg voor een toenemende opwinding, waardoor je bij elke kleine beweging die je maakt nieuwe wellustige genoegens krijgt. De stimulatie is het sterkst op het punt dat gestimuleerd wordt met het dikste deel van de ballen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    Pas uw ElectraStim-stimulator aan zodat deze werkt met een banaaningang van 4 mm.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Ontworpen als onderdeel van ons ElectroRing-systeem, maar kan worden gebruikt als een enkele monopoolelektrode, of zelfs als een eenvoudige metalen cockring.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Ontworpen als onderdeel van ons ElectroRing-systeem, maar kan worden gebruikt als een enkele monopoolelektrode, of zelfs als een eenvoudige metalen cockring.

    € 64,90

    € 47,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    De Mystim-elektrodekabels verbinden de zelfklevende of permanente elektroden van elke fabrikant, evenals al het speelgoed dat eindigt op een stekker van 2 mm, met onze e-stim-apparaten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Ontworpen als onderdeel van ons ElectroRing-systeem, maar kan worden gebruikt als een enkele monopoolelektrode, of zelfs als een eenvoudige metalen cockring.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Jack Socket Electro Socket

    Electro-seksspeeltjes voor mannen hebben de afgelopen 10 jaar een lange weg afgelegd en dankzij de moderne technologie zijn we in staat baanbrekende nieuwe speeltjes te creëren die de erotische grenzen van e-stim nog verder verleggen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Shock en vibe je prostaat met deze Pro-Shocker! De Pro-Shocker is gevormd om de prostaat met autoriteit te stimuleren en zit boordevol elektrische kracht om je hele anale gebied te shockeren en te tintelen - perfect voor degenen die iets meer willen dan alleen een normaal vibrerend anaal speeltje. De taps toelopende vorm, de gebogen schacht en de flexibele basis maken deze prostaatplug comfortabel en vervullend, en openen de deuren voor e-stim-spel voor de meeste anale vaardigheidsniveaus.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    Alles wat een beginner nodig heeft om van zijn eerste elektrosekservaringen te genieten, is te vinden in deze voordelige set. Inbegrepen is onze EM32 eenkanaals stimulatie-eenheid, een set van 4 zelfklevende geleidende pads, een 9V batterij, een verbindingskabel en een discrete harde hoes om de hele inhoud veilig te bewaren.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Het ElectraStim Rocker Butt Plug-assortiment is ontworpen voor echt handsfree gebruik. De unieke gebogen Rocker-bases zijn voorzien van ingebouwde 2 mm-ingangen waarmee je tijdens het dragen op de e-stim buttplug kunt zitten, rocken en grinden.

    € 159

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim en vibratie – alles in één speeltje!

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim A-Box 2

    De nieuwe ABox Mk2 is een uniek electroplay-apparaat dat speciaal is gemaakt voor erotische, door geluid aangedreven elektrostimulatie. Eenvoudig te gebruiken en zeer effectief. Een verbeterde versie van onze Classic ABox die oorspronkelijk in 2006 werd ontworpen, de Mk2 is nu kleiner, lichter en krachtiger met een gevoeliger microfoonrespons en hogere uitgangsniveaus.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luxe eG-Spot vibrator van XOUXOU voor elektrische vaginastimulatie die ook de G-spot bereikt. Hij is heerlijk gebogen, licht flexibel en heeft een golvend ontwerp voor intense intieme massages.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Welke koers hij ook volgt, Flexing Flavio komt altijd langs. Vooral als hij rond je prostaat kruist. Ongelooflijk hoe ver deze prostaatstimulator (inclusief de schotten) in alle richtingen kan worden gebogen en gezwaaid. Het geheim van deze indrukwekkende flexibiliteit is de Flex & Stay-technologie van Mystim. Duw het gewoon in de vorm die jij leuk vindt en het zal zo blijven totdat je er een nieuwe, warme draai aan geeft. Probeer dat maar eens met je slurf...of misschien ook niet!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    De enorme rilldildo Groovey George is de grootste en dikste Mystim-dildo van dit moment en stimuleert de vagina of anus bijzonder intens dankzij zijn respectabele afmetingen. Toch maakt zijn puntige punt een gemakkelijke penetratie mogelijk, ondanks zijn omtrek.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Breng controleren of gecontroleerd worden naar een ander niveau! Het gebruik van de ELECTROSHOCK COCK CAGE maakt je BDSM-spel nog sprankelender! Deze hoogwaardige kuisheidskooi van polycarbonaat is de perfecte manier om de penis van uw partner in te sluiten en zijn of haar seksualiteit onder controle te houden. Het is lichtgewicht, duurzaam en hypoallergeen, waardoor het ideaal is om langdurig te dragen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Voor de gefocusten: Onze Pearly Pete wordt geleverd met drie vergulde ballen, uitgelijnd langs de boog die hij over de punt van de penis spant – waar ze de pulserende of tintelende impulsen concentreren en een bijzonder intensieve elektrische stimulatie creëren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    U kunt de intensiteit van uw orgasmes verbeteren en uw genot maximaliseren als u onze ElectraRings cockringset gebruikt. Als je twee van deze unipolaire cockringen overal langs je schacht draagt, kun je krachtige contracties en stimulerende tintelingen over je hele lengte krijgen, als aanvulling op masturbatie, voorspel en orale seks.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 222 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.