×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kegelballen

Artikelen 97 tot 128 van 197 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Met een elliptische vorm, microvibratieontwerp en een responsieve, gemakkelijk schoon te maken externe vertegenwoordigers MYA Beads een krachtige combinatie van functionaliteit en plezier.

    € 76,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Misha is een dubbele kegelbal, wat betekent dat er twee ballen aan vastzitten. Met siliconenmaterialen is de aanraking zeer zacht en het inbrengen is comfortabel en zeer aangenaam.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Een leuke workout voor beginners en gevorderden!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Een buitengewoon ei dat op de meest bevredigende manier rotatie en vibratie levert! Gebruik de afstandsbediening om met je partner of handsfree te spelen en geniet van de intens erotische sensaties die alleen een ronddraaiende bol kan creëren! Met 9 krachtige vibratiesnelheden en -functies en 3 verschillende rotatietempo's, is de perfecte combinatie aan jou met dit speelgoed in de vorm van een 8, zelfs onder water omdat het volledig waterdicht en onderdompelbaar is. Een veiligheidslus geeft je gemoedsrust bij het plezier, en opruimen is eenvoudig met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Sterkere orgasmes, gezondere intieme spieren, verhoogd persoonlijk genot. Versterk uw bekkenbodemspieren met deze tweedelige set, ontworpen om u te verbinden met uw persoonlijke seksuele zelf. Ontdek de voordelen voor de intieme gezondheid met ingewikkelde hulpmiddelen voor bekkenversteviging die helpen bij het versterken van de vaginale en bekkenbodemspieren van een vrouw. Stalen kogels in elke gladde siliconen kegelbal creëren natuurlijke dynamische trillingen als reactie op de bewegingen van uw lichaam. Uw geheime accessoire geeft u onmiddellijke voldoening en positieve resultaten op de lange termijn. Intieme oefening. Interne gezondheid. Orgastische resultaten.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Je Joue Ami Black

    Aangenaam, eenvoudig, nuttig – versterk en versterk uw pc-spier met Ami voor sterkere orgasmes en nog veel meer.

    € 57,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Het was haar kleine geheimpje. Ze was bijna twee weken geleden begonnen met de lichtste kegeltraining en had zich opgewerkt naar de zwaarste kegeltraining. In het begin was ze een beetje nerveus over het inbrengen van iets verzwaard in haar vagina. Maar de lichtste Kegel-trein leek niet zo zwaar en ze merkte dat wanneer ze de zachte siliconen bij haar opening plaatste, deze gemakkelijk naar binnen gleed alsof het daar thuishoorde. Ze genoot van het volle gevoel en de intieme sensaties als het lichaam erop reageerde, en van de seksuele vochtigheid die soms optrad als ze het droeg.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    De siliconen kegelballen hebben een gladde afwerking voor non-stop erotische bewegingen waarbij plezier verzekerd is met je geliefde of voor solo-plezier.

    € 12,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Silver Blistercard

    Het vibrerende effect van de heen en weer schommelende ballen zorgt voor een geweldige seksuele stimulatie.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Prachtig verpakt in het roségouden verenontwerp van Je Joue, is deze doos meer dan alleen een geschenk, het is een gebaar van liefde en een belofte om meer quality time door te brengen met de persoon van wie je houdt. Verwen die ene speciale persoon in je leven met deze limited-edition seksuele wellness-geschenkdoos van Je Joue.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Verbeter je seksleven, versterk je bekkenbodemspieren, (her)verbind je met je vrouwelijke energie, verhelp pijnlijke vrouwelijke ongemakken zoals PMS-klachten of ongewenst urineverlies, door het gebruik van onze 100% natuurlijke yoni-eieren.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    MR BOSS lanceert de nieuwe collectie vibrators en rotators met motoren van de nieuwe generatie, waardoor een toename van het vermogen met een grotere duurzaamheid wordt bereikt. De premium, superzachte siliconenafwerking is een pluspunt voor de meest veeleisende orgasmes. Alle vibrators en rotators van de nieuwe MR BOSS-collectie worden opgeladen via USB, ze zijn elegant en hun premium, superzachte en hypoallergene siliconenafwerking is een pluspunt voor de meest veeleisende orgasmes.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Houd je bekkenspieren in vorm en vergroot je plezier tijdens de seks met deze Ben Wa Ballen. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en geven u elke keer dat u beweegt een intense massage.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lust Love Balls Pink

    Ballen van plezier!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Dorcel's Love Balls versterkt uw vaginale spiertraining en zorgt voor een sterkere vaginale bekkenbodem. Een magnetische kraal, gelegen in de kegelbal, onmogelijk een automatische "magnetic tech" beweging, waardoor je een krachtig orgasme krijgt. Dankzij het ophaalkoord zijn de Love Balls gemakkelijk te verwijderen.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Krachtige trillingen - eenvoudig te bedienen via afstandsbediening!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Het Polsband Remote Ultra-Soft™ Kegel-systeem is klaar voor uw volgende bekkenbodemtraining en is hier om uw trainingsroutine te intensiveren. Het geheel uit vrouwen bestaande productontwikkelingsteam van CalExotics heeft het opnieuw gedaan door een ultrazachte dubbele kegelvibrator te ontwerpen die even comfortabel als opwindend is, met 12 intense vibratiefuncties, een zacht siliconenoppervlak en een afstandsbedieningsbereik van 10 meter.

    € 119

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMARTBALL UNO biedt een eenvoudige en effectieve manier om de bekkenbodemspieren te trainen terwijl u uw normale dagelijkse bezigheden uitvoert.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Stimulatie en workout voor beginners en gevorderden!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    SVAKOM Nova Ben Wa Ballen zijn gemaakt van siliconen en zijn 100% waterdicht. Volgens de kegeloefeningentheorie hebben we deze oefencursussen speciaal ontworpen om mensen te helpen die na de bevalling een losse vagina hebben. Drie sets Nova-ballen hebben drie geleidelijk verhoogde gewichten voor verschillende trainingsbehoeften. Effectieve kegeloefeningen helpen de PC-spier van de vrouw te versterken, waardoor de gezondheid wordt verbeterd en tegelijkertijd seksuele voordelen en tevredenheid worden geboden. Voor dagelijkse lichaamsbeweging of herstel na de bevalling zijn SVAKOM Nova-ballen de perfecte keuze voor jou.

    € 64,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Bekkenbodemspiertraining – intensief, zacht, effectief

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    De Rosy Gold Ben Wa Balls zijn gladde metalen ballen en geschikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Getrainde bekkenbodemspieren zorgen voor een strakkere vagina en meer stimulatie tijdens de penetratie.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Verbeter je seksleven, versterk je bekkenbodemspieren, (her)verbind je met je vrouwelijke energie, verhelp pijnlijke vrouwelijke ongemakken zoals PMS-klachten of ongewenst urineverlies, door het gebruik van onze 100% natuurlijke yoni-eieren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Deze fantastische siliconen kegelballen met vrij rondlopende balletjes (elk 39 g) geven je de hele dag geweldige stimulatie en werken tegelijkertijd om je vagina strakker en sterker te maken.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Revitaliseer en versterk de liefdesspieren met de unieke 2-delige Lemon Kegel Trainingsset. Geef uw bekkenbodemspieren de training waar ze naar verlangen met 6 geleidelijk zwaardere sporters om de trainingsintensiteit en het seksuele genot zachtjes te verhogen. De 2-delige set bevat een set van 60 g en 100 g en een volledige trainingsroutine.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Met een elliptische vorm, microvibratieontwerp en een responsieve, gemakkelijk schoon te maken buitenkant vertegenwoordigen MYA Beads een krachtige combinatie van functionaliteit en plezier.

    € 76,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Revitaliseer en versterk de liefdesspieren met de unieke 3-delige Lemon Kegel Trainingsset. Geef uw bekkenbodemspieren de training waar ze naar verlangen met 3 geleidelijk zwaardere sporters om de trainingsintensiteit en het seksuele genot zachtjes te verhogen. De 3-delige set bevat een gewicht van 45 g, 60 g en 75 g en een volledige trainingsroutine.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Versterk je bekkenbodem en ervaar diepe orgasmes met de Satisfyer Yoni Power 2. Dankzij drie verschillende maten bieden deze medische siliconen Ben Wa ballen, ook wel kegelballen genoemd, de mogelijkheid om je spieren stap voor stap geleidelijk te trainen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 197 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.