×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kegelballen

Artikelen 129 tot 160 van 197 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Deze kegelkralen zijn perfect voor het vinden van persoonlijk welzijn door het versterken van je bekkenbodem. De verschillende vibratiemodi maken een Kegel-oefeningsroutine voor u mogelijk. Ze hebben een zeer zachte en aangename aanraking. De hoogwaardige siliconen zijn volkomen veilig voor het lichaam. U zult verrast zijn door de voordelen van het gebruik ervan.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Versterk je vaginale spieren en je bekkenbodem met Fitty 2.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimina Laselle Kegel Routine

    Vind uw innerlijke kracht met gebruiksvriendelijke gewichten die uw bekkenbodemtraining naar een hoger niveau tillen. Net als gewichten in de sportschool bieden Laselle Weighted Exercisers eenvoudige en veilige weerstandstraining voor de bekkenbodem, zodat u snel kracht en tonus opbouwt. Kracht aan het bekken!

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Deze eeuwenoude techniek van genot wordt vandaag de dag nog steeds door vrouwen over de hele wereld genoten. Ze stimuleren en masseren je terwijl ze je bekkenspieren uitdagen om ze op hun plaats te houden. Ze zijn ook perfect om samen met ander speelgoed te gebruiken. Probeer ze te gebruiken terwijl u zit, onder de douche of in huis.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    SMARTBALL UNO biedt een eenvoudige en effectieve manier om de bekkenbodemspieren te trainen terwijl u uw normale dagelijkse bezigheden verliest.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Deze Sphere Balls van FUCK GREEN is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van PLA Plastic op zetmeelbasis. Dit bestverkochte ontwerp geeft je het gevoel alsof je in schone lucht zweeft. Laat de temperatuur stijgen op een manier die niet mondiaal is, het is alleen jij.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Ontdek vanavond... Noir roestvrijstalen kegelballen zijn ontworpen om de sensatie te vergroten. Houd ze vast terwijl u zich voorbereidt op uw avondje uit, nadat u thuiskomt of terwijl uw spel begint op te warmen. Het hoogwaardige roestvrij staal van Noir Kegel Balls is glad en zwaar. Combineer ze met andere Noir BDSM-accessoires voor een extra ondeugend effect!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    De Leigh Individual Ball is perfect voor beginners, voor vrouwen die willen genieten van alle voordelen die Kegel-oefeningen bieden. En u zult zich afvragen: wat zijn deze voordelen? Wij beschrijven ze aan u. Naast dat uw bekkenbodem sterker en flexibeler wordt, blijven uw vaginale spieren jong en elastisch, wat zich vertaalt in krachtigere en intensere orgasmes.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Ervaar een heerlijke stimulatie terwijl je rondloopt met deze schattige liefdesballen. De contragewichten aan de binnenkant van het speeltje wiebelen rond bij elke beweging, waardoor je voortdurend gestimuleerd wordt terwijl je de love balls draagt. Het speeltje is voorzien van een praktisch trekkoord, zodat je hem er gemakkelijk af kunt halen. Daarnaast voelen de ballen zeer zacht en soepel aan voor een comfortabele penetratie. Maak de ballen na gebruik schoon met lauw water en speelgoedreiniger of een milde zeep.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Versterk je vaginale spieren en je bekkenbodem met Geisha.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Train uw bekkenbodem om buitengewone voordelen te bereiken. Kelly helpt je, naast dat je bekkenbodem sterk en soepel wordt, om je vaginale spieren jong en sterk te houden. Al deze voordelen vertalen zich in krachtigere en intensere orgasmes. Je hebt twee opties: gebruik de dubbele bal of de individuele bal. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, hij is volledig waterdicht.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Deze kleurrijke gele siliconen kegelballentrainingsset is ontworpen om uw bekkenbodemspieren te trainen en te verbeteren, waardoor uw algehele welzijn en plezierige ervaringen worden verbeterd. Ontdek eindeloze momenten van vreugde en verrassing met deze Loveline trainingsset.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Stimulatieballen voor dagelijks gebruik! De set bevat 5 stimulatieballen, elk met een ander gewicht (30 g, 40 g, 60 g, 85 g en 110 g). Door de verschillende gewichten in de set is de set ideaal voor het trainen van uw bekkenbodemspieren. Begin uw training met de lichtste bal en verhoog geleidelijk het gewicht naarmate u vordert. Sterke en discrete stimulatie, zacht afgerond voor gemakkelijk inbrengen. De ballen zijn eenvoudig te verwijderen door middel van een trekband, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    De Garbo individuele bal is perfect voor vrouwen die de wereld van Kegel-oefeningen en de voordelen die ze bieden al kennen. Deze dubbele bal is ideaal om uw bekkenbodem sterker en flexibeler te maken, uw vaginale spieren jong en elastisch te houden en uw orgasmes krachtiger en intenser te maken.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Verbeter je seksleven, versterk je bekkenbodemspieren, (her)verbind je met je vrouwelijke energie, verhelp pijnlijke vrouwelijke ongemakken zoals PMS-klachten of ongewenst urineverlies, door het gebruik van onze 100% natuurlijke yoni-eieren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    BRILLY GLAM is altijd naar om van uw intieme momenten de meest krachtige ervaringen te maken, en om ook aan uw behoeften te voldoen, waardoor uw leven comfortabeler en met totale discretie wordt gemaakt. BRILLY GLAM-speelgoed is niet uitsluitend bedoeld voor solo-plezier, nu kun je je favoriete ervaringen als koppel delen dankzij de compatibiliteit met Watchme.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Train je bekkenbodemspieren met de Zane love balls en geniet van meer stimulatie en intensere orgasmes! De balletjes zijn eenvoudig in de vagina in te brengen met wat glijmiddel op waterbasis. De bekkenbodemspieren worden gespannen om het speeltje in de vagina te houden en zo de spieren te trainen. Draag het speeltje elke dag gedurende 20 minuten voor het beste resultaat. Beide ballen zijn aan de binnenkant voorzien van een contragewicht dat bij elke beweging heen en weer rolt.

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Herontdek de stomende avonturen van Anastasia en Christian Grey met de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection. Gebaseerd op het erotische literaire fenomeen dat koppels over de hele wereld kennis liet maken met de sensualiteit van BDSM, waarvan wereldwijd meer dan 150 miljoen exemplaren werden verkocht en drie zeer succesvolle films voortbracht, zijn dit zorgvuldig samengestelde speelgoed en bondageaccessoires een wereldwijd succes sinds ze voor het eerst in de schappen kwamen. in 2012.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Geavanceerde vaginale trainingsset voor vrouwen.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Deze kegelkralen zijn perfect voor het vinden van persoonlijk welzijn door het versterken van je bekkenbodem. De verschillende vibratiemodi maken een Kegel-oefeningsroutine voor u mogelijk. Ze hebben een zeer zachte en aanraking. De krachtige siliconen zijn volkomen veilig voor het lichaam. U zult verrast zijn door de voordelen van het gebruik ervan.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Bekkenbodemspiertraining – intensief, zacht, effectief

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Ami+ Purple

    Zodra je alle drie de stappen van onze progressieve Ami-set onder de knie hebt – of als je al een gevorderd niveau hebt bereikt – zal Ami+ je bekkenfitness helpen verbeteren voor diepere en intensere orgasmes.

    € 33,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Met dit liefdesbalspel wordt de dagelijkse training comfortabeler dan ooit! Met een gewicht van 35 gram is de individuele liefdesbal perfect voor beginners. De dubbele liefdesbal daagt je met een gewicht van 70 gram nog veel meer uit.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lust Love Ball Pink

    Een plezierige bal!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Revitaliseer en versterk de liefdesspieren met de unieke 6-delige Strawberry Kegel Trainingsset. Geef uw bekkenbodemspieren de training waar ze naar verlangen met 6 geleidelijk zwaardere sporters om de trainingsintensiteit en het seksuele genot zachtjes te verhogen. De 6-delige set bevat 45 g, 60 g, 75 g, 90 g, 105 g en 115 g en een volledige trainingsroutine.

    € 76,90

    € 45,90

    Niet in voorraad

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Deze trainingsset bevat drie kegelballen met verschillende gewichten, diameter en lengtes om spieren in je eigen tempo op te bouwen. Kegelbaloefeningen helpen de bekkenbodemspieren van een vrouw te versterken, verbeteren de vaginale gezondheid en bieden tegelijkertijd seksuele voordelen en voldoening. Elke kegelbal is voorzien van een siliconenkoord, zodat je de bal er na gebruik gemakkelijk uit kunt halen. Begin met het dragen van de bal met het lichtste gewicht en oefen regelmatig. Verhoog langzaam de duur van de oefeningen en ga na enige tijd over op een zwaardere bal.

    € 87,90

    € 31,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Playboy Put in Work Purple

    Zet aan het werk en intensere orgasmes en sterkere bekkenbodemspieren zijn van jou. Deze 4-delige Kegel Ball-set versterkt en versterkt. Elk eivormig gewicht is gemaakt van staal en omwikkeld met fluweelzachte siliconen. Elk gewicht heeft een kleurcode in prachtige roze tinten, van lichtroze (lichtste gewicht) tot felroze (zwaarste gewicht), zodat je je voortgang kunt volgen. Elk gewicht heeft een ophaalkoord voor een veilige en gemakkelijke verwijdering. Vrijheid om te spelen!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    De Wellness Kegel Training Kit levert een volledig op maat gemaakte versterkingsroutine. Deze complete set bevat zes ballen, geleidelijk per paar gewogen van 0,6 ounces tot 1,8 ounces. De satijngladde siliconenballen kunnen alleen of in paren worden gebruikt, voor in totaal negen mogelijke gewichtscombinaties.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Kegel-trainingsballen met extra gewichten van Sweet Smile bieden stimulatie en training voor beginners en gevorderden. De Love Ball-set bestaat uit een fluweelzachte siliconen hoes (24 g) en 4 ballen (2 x 20 g, 1 x 35 g en 1 x 45 g), die gemakkelijk kunnen worden geplaatst en verwijderd. Door de verschillende gewichten is een geleidelijke en effectieve bekkenbodemtraining mogelijk.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Deze gewogen trainers zijn ontworpen voor Kegel-oefeningen. Dit helpt de bekkenbodemspieren te versterken die ondersteuning bieden aan de baarmoeder en de blaas. De bekkenbodemtrainers maken de vaginawand sterker. De trainers zijn gemakkelijk in gebruik door de zacht afgeronde Kegelballen en het ophaalkoord.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Deze Kegel-ballen zijn gemaakt van siliconen van de hoogste kwaliteit en zijn perfect om uw vaginale spieren op een veilige en effectieve manier te trainen. Deze set bevat 2 ballen met elk een gewicht, zodat u uw vaginale spieren naar behoefte kunt gaan trainen.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Fitty 1 Dumbbell Kegel Ball Fuchsia 35g

    Versterk je vaginale spieren en je bekkenbodem met Fitty 1.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 197 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.