×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Niet-vibrerende masturbators

Artikelen 33 tot 64 van 830 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Streetgirl's #4 Skin

    Prachtig vormgegeven met een mooi gespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is gegoten naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring

    € 129

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

    Fit is onze nieuwste sensatie met meeslepende SuperSkin-technologie met geribbelde knobbeltjes, gemaakt voor uithoudingsvermogen-intervaltraining. Ontworpen voor maximale seksuele prestaties, je zult zeker calorieën verbranden terwijl de kenmerkende Lady-textuur van Nicole Aniston je in vorm brengt.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi

    Kazumi AVN is een 25-jarige multi-getalenteerde vrouw en een pionier in de sekswerkindustrie. Ondanks dat ze was opgevoed door strenge Filippijnse ouders in Los Angeles, stopte ze met de filmschool en werkte ze als Shake Shack-kok voordat ze zich tot sekswerk wendde. Kazumi werd snel beroemd op OnlyFans en werd in minder dan drie jaar multimiljonair.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Flight Pilot

    De nieuwe Flight is strak, compact en discreet. De belangrijkste kenmerken van Flight zijn onder meer een nieuwe, slanke behuizing, verfijnde textuur en een compact ontwerp.

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Air

    Het schoonmaken van je Fleshlight is nu eenvoudiger dan ooit. Met de Fleshlight Air hoef je je geen zorgen te maken over hoe je een schone, natte Fleshlight moet positioneren om ervoor te zorgen dat deze droog is. De Fleshlight Air is een efficiënte en effectieve oplossing voor al uw Fleshlight-droogbehoeften.

    € 76,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Riley Reid Movie Download With Realistic Body Stroker

    Houd je vast voor de plezierrit van je leven met deze fantasierijke stroker met dubbele ingang die je alle toegang tot de voor- en achterdeur geeft die je aankan - met een levensecht gewicht en gevoel dat echt is gebouwd om te bevredigen! Sexy dijgrepen houden je op het goede spoor en gefocust op de intense dubbele glorie terwijl je in een realistisch vaginaal kanaal en een superstrak anaalkanaal glijdt dat zich uitstrekt en beweegt net als het echte werk! Laat je inspireren door de gratis downloadbare film van de onverzadigbare hardcore koningin Riley Reid om je fantasie nog heter te maken.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Cecilia, een jonge vrouw, heeft een schattig en klein kontje van 18,7 pond. Daarom kun je gemakkelijker doggy-seks met haar hebben. Haar kleine lichaam en ongeëvenaarde strakke tunnel zijn perfect voor jouw behoefte aan echte seks, en ze is ook gemakkelijk schoon te maken en te verplaatsen, wat zeker kan voldoen aan jouw kinky seks op verschillende plaatsen.

    € 429

    € 349

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Air-Tech Regular

    Ontdek de sensatie van aerostimulatie. Na veel feedback van consumenten en bedrijven heeft TENGA eindelijk een hygiënische, herbruikbare masturbator in CUP-stijl ontworpen!

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Scarlett is een jonge vrouw met een sappige en schattige kont. Terwijl Scarlett geen vrouw met een platte bovenlijf kan worden genoemd. Ze is er trots op dat ze twee veerkrachtige borsten heeft. Je zult dus snel genieten van haar uitdagend gespannen tepels en parmantige borsten. Door het optimale gewicht van haar masturbator voel je je zo gemakkelijk om een geweldige tijd met haar te hebben en daarna is het ook een koud kunstje om haar schoon te maken en op te bergen voor het volgende gebruik.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men One

    Stress op het werk? Ontspan met de Satisfyer Men. Bij de Satisfyer Men stel je eenvoudig zelf het drukniveau in. Afhankelijk van hoe jij het wilt, creëert de innovatieve interne drukregelaar een sterk of zacht vacuüm. Het sexy effect: de Satisfyer Men slikt je penis praktisch in. Een sensatie die je naar een intens hoogtepunt brengt.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Het gewicht van deze sekspop speelt een GROTE rol in de ervaring. Met het gewicht ervan kun je hem neerzetten en gebruiken zonder dat hij beweegt. Het feit dat je deze sekspop overal handsfree kunt neerzetten en hem terug kunt zien wiebelen is verbazingwekkend, veel beter dan ermee bezig te zijn met vlees*licht mannelijke masturbator naar onze mening. De anale en vaginale gaten zijn realistisch met de juiste hoeveelheid glijmiddel. Binnen voelt het heel goed aan, met veel plezierige sensaties en een strak zuiggevoel.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Streetgirl's #3 Skin

    Prachtig vormgegeven met een mooi gespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is gegoten naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring. Met een afmeting van 19,5 x 16 x 9 cm en een nettogewicht van 1,45 kg kan haar elegante lichaam met gemak jarenlang stoten aan.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Het heeft een sterke innerlijke structuur, waardoor het zijn vorm mooi behoudt. De wervelkolom voegt er veel stijfheid aan toe. De metalen spin is in staat om na verloop van tijd zware schokken te absorberen zonder te vervormen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Zero

    De Flip Hole Zero is ontworpen in de vorm van een 0 en is van de grond af aan opnieuw opgebouwd, met behulp van de 10 jaar ervaring die TENGA heeft opgedaan.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Rosie 15.5kg Full-sized Durable Big Ass

    Houd je van een grote, mollige kont? Bent u eenzaam terwijl uw partner een paar dagen afwezig is? Heeft jouw partner een gemiddelde kont? Als een van deze vragen bij u past, bent u op de juiste plek. Tantaly heeft de beste selectie sekspoptorso's met grote kont, die je seksuele fantasieën vervullen die je in het echte leven niet zult ervaren. Onze sekspoptorso's met grote kont zijn gemaakt van zacht TPE en hebben realistische poriën, kippenvel en mollige konten voor veel spankingplezier.

    € 619

    € 539

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    De zandlopervorm van de Deep Throat CUP zorgt voor een sublieme strakheid. Speciale kleppen creëren een virtueel vacuüm in de CUP en zorgen voor een geweldig zuiggevoel.

    € 16,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Fleshlight schudt de wereld van mannelijk speelgoed voor zelfgenoegzaamheid wakker door vibrerende sensaties op te nemen in zijn bestverkochte lijn. De Vibro maakt gebruik van dezelfde sensuele SuperSkin als de originele Fleshlight, maar met de toegevoegde allesomvattende trillingen die zorgen voor een intens bevredigende ervaring.

    € 84,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Het kunstkutspeeltje heeft twee indrukwekkende kanalen. Beide ingangen zijn strak en bieden ruim voldoende lengte en wisselende textuur. De gaten zijn op hun eigen manier stimulerend, maar komen dichter bij een realistische ervaring met een veel zachtere binnenkant dan andere aanbiedingen. Hiermee kun je een langere sessie verwachten, die uitmondt in een grotere finish dan je normaal zou krijgen.

    € 87,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Air-Tech Ultra

    Ontdek de sensatie van aerostimulatie. Na veel feedback van consumenten en bedrijven heeft TENGA eindelijk een hygiënische, herbruikbare masturbator in CUP-stijl ontworpen!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Bangin Betty Flesh

    Met haar stevige en spankbare kont en dubbele ingangen kun je Betty beuken als een fijn afgestemde trommel!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    "Ik hou van deze mannelijke pop met kont, maar waarom geen penis, zodat ik op verschillende manieren kan spelen..." Nu komt hij, een goed ontwikkelde mannelijke sekspop met een dildo die al je actieve en passieve behoeften. De real-scale dildo en strakke anus kunnen het dubbele plezier van neuken en geneukt worden realiseren, waardoor meer manieren om te spelen voor jou en je partner worden ontgrendeld

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Mia Malkova's Lvl Up opent met een gloednieuw tentakelspiraalontwerp met kralen, gevolgd door kamers met plezierzakjes en afwisselend strakke en superdichte holtes. Je ontdekt met elke centimeter nieuwe sensaties terwijl je dieper in Mia duikt.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Valentina Masturbator

    Valentina kan al uw dromen waarmaken! Deze liefdespop met levensecht design is voorzien van 3 schachten. elk met zijn eigen unieke geribbelde en opgeruwde textuur. Haar ronde ogen, zachte lippen en mooie billen staan op ieder moment van de dag klaar voor jou en jouw verlangens. T

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Autumn Fall's dame Fleshlight is alles wat je zou verwachten van deze Puerto Ricaanse pornosterrensensatie. Schuif je pik tussen haar prachtige gebruinde lippen en je wordt onmiddellijk geconfronteerd met een verscheidenheid aan verleidelijke texturen met dichte genotshobbels en een kruisvormig wafelrooster met overal golven van intermitterende strakheid. Eindelijk is dit je kans om het poesje van deze Latina-prinses CRÈME te maken.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Wat als je thuis een lieflijk vaginaje had, dag in dag uit, avond na avond, wachtend op je penis? Zou het verlangen zijn dat je hem vastpakt, je lid erin schuift en wegneemt op en neer beweegt totdat hij overspoeld wordt met jouw genotssap? En wat als er een strakke anus in haar vagina zat? Geen tijd te verliezen, dit verleidelijke poesje van Paloqueth zal die opwindende fantasie omzetten in een prachtige werkelijkheid!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Sugar

    Glijd in de zoetheid van Eva's vagina en voel elke kleine nuance van haar ongelooflijke suikersensatie.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Badd Angel 26kg Busty Blonde MILF Celebrity Sexdoll

    Badd Angel is de tweede Tantaly Girls met zachte Tantabosom-borsten. Net als het heiligste godinnenbeeld in een klassiek museum reproduceert ze de verleidelijke proporties en prachtige details van het model, Badd Angel. Als je de witte en zachte huid van de pop aanraakt, haar honingachtige, sappige grote kont proeft en haar zacht als roze borsten kneedt, zul je echt de sexyheid en zoetheid van een MILF voelen.

    € 1.849

    € 1.039

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Oefening baart kunst, vooral in de slaapkamer. De Quickshot Stamina Training Unit combineert twee van onze meest populaire producten in een discrete stroker met open einde, ontworpen om van gewone masturbatie een intens plezierige trainingssessie te maken.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    De schaamlippen van deze kunstkut zijn licht gezwollen en goed gesloten, en de ingang van de vagina is strak, waardoor het ware uiterlijk van de maagdelijke schaamlippen wordt hersteld, waardoor je de strak omwikkelde vagina kunt ervaren de eerste keer dat je in opwinding komt. Nancy is zacht en elegant, je kunt niet anders dan snel in vorm komen. Deze mannelijke masturbator zal je penis stevig omwikkelen en je hoeft alleen maar bezit van haar te nemen en in haar klaar te komen!

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Angela White Indulge

    Bewonder het ongelooflijke gevoel van Angela's werkelijk indrukwekkende nieuwe textuur. Golven van ruimte en behaaglijkheid worden afgewisseld met reeksen stimulerende genotsknoppen om een werkelijk verbazingwekkend gevoel in elke dimensie te geven.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Pamela Doll - The Inflatable Doll

    Pop met 3 openingen, sexy pruilmondje en blond haar.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 830 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.