×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende masturbators

Artikelen 33 tot 64 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Klaar voor de beste masturbatie-ervaring van je leven? De PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker is perfect voor beginners en biedt een totale zintuiglijke plezierervaring. Krachtige vibratie wordt gecombineerd met hartstochtelijk gekreun en sexy gepraat om je masturbatiesessies naar een geheel nieuw niveau van tevredenheid te tillen!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    De Big Bubble Butt Bitch Vibrating is een sensationele, realistische masturbator uit de Bangers by Hidden Desire collectie. Deze grote, gedurfde kont is ontworpen voor het ultieme doggy-style plezier.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    De CRUIZR CP03 is een luxe en discrete masturbator met zuig- en vibrerende functies. Je geniet van heerlijke penisstimulatie en kunt eenvoudig kiezen uit de 6 zuig- of 7 vibratiestanden. De masturbator beschikt over een verwarmingsfunctie waardoor je een nog realistischer gevoel ervaart. Dankzij de handige LED-verlichting kies je altijd de juiste functie. De zachte elastische siliconen hoes heeft een vagina-opening en is aan de binnenkant voorzien van talrijke noppen en ribbels.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we richten ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het nastreven van ultiem plezier in het privéleven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met andere merken.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Ervaar het unieke gevoel van een rekbare, zachte hoes in een vacuümpomp die knijpt en trekt zoals het echte werk, met een strakke TPE-kamer met textuur voor extra plezier. Kies uit drie snelheden van vacuümzuiging, of kies voor de speciale functie die afwisselend zuigt en loslaat voor een ongelooflijke fantasievervullende reeks, terwijl je ondertussen mee neuriet met een vibrerende basis met 9 snelheden. Gebruik de siliconen hoes om van je vacuümspeeltje een penispomp te maken om lengte en omtrek op te bouwen – en houd zelfs de afmetingen langs de zijkant bij.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    De M for Men Sofia is zacht, open en klaar om te spelen. Het kanaal van deze realistische stroker is gevuld met sensationele texturen. Het wordt geleverd met een vibrerende kogel met meerdere snelheden, om het gevoel tijdens het aaien te verbeteren. De Sofia heeft een open einde en is gemakkelijk schoon te maken, zodat hij geschikt is voor elke penisgrootte.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Geniet van on-demand zuigen met deze vibrerende stroker die onmiddellijke zuigkracht levert terwijl je drukt – en snel loslaat als je dat niet doet. Een aparte knop biedt een automatische zuigoptie, terwijl de binnenkamer zoemt met de kracht van twee vibrerende kogels, opgevangen achter een heerlijk gestructureerd kanaal.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Sasha Gray is 's werelds heetste pornoster die mainstream-sensatie is geworden, en ze kan niet wachten om je af te zuigen! Deze levensechte ULTRASKYN™-masturbator, rechtstreeks door Sasha zelf gevormd, heeft een enkel gat, waardoor een strakke, natuurlijke zuigkracht rond je pik ontstaat, en een krachtige vibrerende kogel met 7 functies die ongelooflijke zoemende sensaties aan je lichaam zal geven. Laat vanavond een hete lading in Sasha's sletterige mond vallen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - een schone en netjes ontworpen masturbator met kleine heupen. Elke opening biedt een uniek ontwerp en gevoel. Vaginale en anale openingen. Deze realistische masturbator wordt geleverd met massagesysteem. Het geeft een massage-effect door tegelijkertijd te draaien en te trillen.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Voor veeleisende sensatiezoekers is Pursuit of Pleasure een ultramoderne Stroker met een helder raam in de kamer, zodat je alle actie kunt zien. Een soepel, gestructureerd binnenkanaal van TPE-rubber houdt je stevig vast terwijl je 7 vibrerende snelheden en ritmes verkent. Ringen met kralen bewegen op en neer langs de schacht, wat voor nog meer stimulatie en plezier zorgt. Vrijheid om te spelen!

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Wand

    Wie heeft er handen nodig als de Satisfyer Men Wand het werk veel beter doet? De flexibele vleugels wikkelen zich strak en hartstochtelijk om je penis terwijl de superkrachtige trillingen je masseren van orgasme tot orgasme. Van deze intensiteit kun je niet genoeg hebben!

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Zelfsmerend: glad als het nat is. Voeg gewoon een beetje water toe en schuif erin. Getextureerd: geniet van de erotische sensaties terwijl de ribbels je schacht masseren. Heb het allemaal: prachtig gevormd anaal. vaginaal. pijpbeurt lippen. Trilt: de verwijderbare waterdichte bullet-vibrator zoemt langs je schacht voor explosieve orgasmes. Alleen het beste: ontworpen, ontwikkeld, ontwikkeld, uitgeprobeerd, geliefd en verantwoord gemaakt door Blush.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Dankzij het verbeterde M-cup-ontwerp van de F1S V2 kunt u optimale tevredenheid verkennen, met een buigzame hoes, een breder scala aan geluidsintensiteiten en vier pulserende programma's. Deze sextech met open interface is uitgerust met 10 ultramoderne sensoren voor realtime prestatiefeedback via de LELO-app, zodat u de meest karakteristieke reeks programma's voor uw ultieme orgasme kunt samenstellen. Download de iOS- of Android SDK om uw cybersexy-app te bouwen, te synchroniseren met de interactieve wereld en laat uw fantasie de vrije loop.

    € 399

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith SA001-APP Sinloli Automatic Realistic Sex Doll Masturbator with App & Remote Control

    Hallo, ik ben Sherry. Geautomatiseerde en individuele masturbator. Sekspop met afstandsbediening voor lange afstanden.

    € 579

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Twerkt, schudt EN draait als een gek! Melken doet een harde pik goed! We hopen dat je er klaar voor bent, want je staat op het punt te genieten van de meest intense en realistische melkervaring ter wereld met de Milk Me Silly! Deze gigantische bubbelkont-masturbator is klaar om je pik droog te melken met twee mega krachtige ronddraaiende motoren die tegelijkertijd trillen en masseren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende rotatiefuncties en 5 verschillende trilfuncties voor eindeloos combinatiemelkplezier. Er gaat niets boven het neuken van een grote sappige bubbelkont, en dat met meer dan 20 pond. van onze kenmerkende Fanta FleshTM, tilt de Milk Me Silly het zeker naar een hoger niveau!

    € 1.169

    € 729

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tight Lipped Dark

    Deze levensechte stroker zuigt en trilt niet alleen met twee krachtige onafhankelijke motoren, maar buigt en knijpt ook om bij elke slag aan jouw wensen te voldoen. Het dubbellaagse materiaal voelt heerlijk realistisch aan met een zachte binnenlaag en een stevigere buitenlaag – en veel textuur in het kanaal.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Houd jij van grote, krachtige en superrealistische masturbators? Dan zul je dol zijn op de Big Ass Banger Vibrating uit de Bangers collectie van Hidden Desire! Deze anatomisch gevormde masturbator biedt een persoonlijke ervaring van dichtbij alle zintuigen prikkelt.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    De CRUIZR CP02 is een luxe en discrete masturbator met een op en neer gaande beweging en een trilfunctie. Je geniet van heerlijke penisstimulatie en kunt eenvoudig kiezen uit de 5 snelheden of de 10 vibratiestanden. De masturbator maakt een spiraalvormige draaiende beweging waardoor je een nog realistischer gevoel ervaart. De zachte elastische siliconen hoes heeft een vagina-opening en is aan de binnenkant voorzien van talrijke noppen en ribbels.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    De innovatieve compressietechnologie in de PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER is ontworpen om uw schacht automatisch te omringen met stimulerende druk, waardoor ongelooflijk knijp- en loslaatplezier mogelijk wordt. Dankzij een transparant venster kun je de actie bekijken terwijl elke centimeter van je pik keer op keer wordt gemolken door 6 krachtige snelheden.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Vibrating Rider Mouth

    Open de dop en druppel een paar druppels glijmiddel teen voor het beste resultaat. Condooms zijn niet noodzakelijk, maar worden wel aanbevolen voor een betere hygiëne. Maak de beker daarna schoon door deze binnenstebuiten te keren en te wassen met speelgoedreiniger. Grondige spoelen. Bewaar op locatie.

    € 18,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Sasha Grey Experience

    Het kutje, de kont en de mond van de legendarische pornoster en mainstream lieveling Sasha Grey staan bekend om het feit dat ze scène na scène van extreme neukbeurten en hete ladingen nemen. Nu biedt Sasha je al haar onverzadigbare gaten aan in deze luxe kit met alles wat je nodig hebt om haar hard en diep te neuken.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – het penisstimulator. Gevoelig, innovatief, krachtig. De COBRA LIBRE II is het seksspeeltje gemaakt voor de eikel!

    € 149

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Hismith richt zich op de productie van seksmachines en bijpassende hulpstukken. Deze mannelijke masturbatiebeker is ontworpen voor mannen, waardoor de machine door een stel kan worden gebruikt, 100% compatibel met de Hismith premium seksmachine. De realistische masturbator is gemaakt van super TPR en milieu-ABS, een mouw van 7,087 inch voor de meeste mannen. Bovendien kun je met deze pocket-kut-stroker met vibrerend ei en 10 patroonvibratiemodi je plezierpunt vinden.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatisch pijpen – geen handen nodig!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley wil je graag meenemen wanneer je maar wilt. Deze zachte, vaginavormige masturbator is gemaakt van levensecht X5, voor de perfecte balans tussen zacht en stevig. Bovendien zorgt de vibrerende kogel met één snelheid voor nog meer sensatie op en neer langs je schacht. Ashley is zo gemaakt dat je hem gemakkelijk met één hand kunt strijken, heeft een open uiteinde zodat hij op alle lengtes past en is uitgerust met een antisliphandgreep, zodat je de snelheid en diepte van je stoten kunt bepalen. Geniet alleen of met je partner van Ashley.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Dankzij het verbeterde M-cup-ontwerp van de F1S V2 kunt u optimale tevredenheid verkennen, met een buigzame hoes, een breder scala aan geluidsintensiteiten en vier pulserende programma's. Deze sextech met open interface is uitgerust met 10 ultramoderne sensoren voor realtime prestatiefeedback via de LELO-app, zodat u de meest plezierige reeks programma's voor uw ultieme orgasme kunt samenstellen. Download de iOS- of Android SDK om uw cybersexy-app te bouwen, te synchroniseren met de interactieve wereld en laat uw fantasie de vrije loop.

    € 399

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Kies voor een bevredigend seksleven, kies voor diep zuigen en intense vibraties, kies voor deze unieke masturbator. Het biedt het beste van zowel de vibratie- als de zuigwereld. Kijk ernaar uit om te worden overspoeld door een opwindend vacuüm, naar binnen gezogen en ontspannen. Kijk uit naar intense vibraties en innovatief design!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Meesteres Alexis smeekt je om haar vol te stoppen met sperma! Deze sexy zijkanten-kut-en-kont-masturbator heeft een realistische look en feel, levensechte handgeschilderde details en twee strakke liefdestunnels voor ultiem realistisch genot. De verwijderbare kogel heeft 10 vibratie- en pulsatiepatronen voor heel veel plezieropties. Het open ontwerp maakt opruimen een fluitje van een cent. Met trots gemaakt in de VS van hoogwaardige materialen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    De Hot Octopuss Pulse Solo Interactive is jouw toegangspoort tot een geheel nieuwe wereld van mannelijke masturbatie. De originele Pulse Solo Essential werd de eerste Guybrator ter wereld genoemd en is nu interactief! Het meermaals bekroonde mannelijke seksspeeltje van Hot Octopuss kan je handsfree laten klaarkomen, zonder dat je hoeft te strelen. Dankzij het veelzijdige ontwerp is dit het perfecte speeltje voor iedereen met een penis.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    De eerste interactieve mannelijke masturbator voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring. Beschikt over bewegingsactivatie, een nauwsluitende anale ingang, ingebouwde oplaadbare hifi-luidspreker, krachtige microkogel en verstelbare stijve pik. Zodra je zijn levensechte huid en keiharde pik aanraakt en zijn sexy stem hoort, kun je je niet meer inhouden.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Eenmaal geopend, staat deze Vulcan-rijpe vagina klaar om het echte liefdeswerk onder de knie te krijgen. Hij is afgewerkt met realistisch Love Skin-materiaal in huidskleur, heeft een getextureerde binnentunnel en je kunt trillingen aan het plezier toevoegen: 6 niveaus van trillingen en pulsatie. Volledige maat: ca. 15 cm, met een strakke maar toch flexibele tunneldiameter. De meegeleverde minivibe is afneembaar. Materiaal: PP, SEBS (masturbator), ABS (minivibe). Inclusief batterij (LR1).

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.