×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende masturbators

Artikelen 65 tot 96 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornado's zijn een van de meest opvallende elementen van de natuur: luchtkolommen die op een gewelddadige manier in zichzelf ronddraaien en alles meesleuren waar ze ook gaan.

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Laat deze luxe multifunctionele stroker al je fantasieën vervullen! Intense vibraties met 10 snelheden, 7 snelheden en patronen van zuigen en knijpen - en erotische audio - komen allemaal samen om een opwindende ervaring van totale tevredenheid te creëren. Elke functie werkt afzonderlijk, zodat u uw genot kunt aanpassen met een klik op de knop op de ergonomische bus die comfortabel in uw hand past. Volledig oplaadbaar, hoes kan worden verwijderd voor reiniging, spatwaterdicht.

    € 139

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Maak kennis met de CutiePies: een verzameling levensechte masturbators, allemaal met hun eigen gepassioneerde personages. Deze dames zijn gemaakt van ultrazacht TPE-materiaal en zijn allemaal voorzien van realistische openingen voor eindeloos aaien. Makkelijk schoon te maken, perfect formaat en beter dan echt, je zult verliefd worden op CutiePies!

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Met onze gepatenteerde Treble- en Bass-technologie is JETT de eerste Guybrator™ waarmee je oneindig veel keuze hebt over de kracht en frequentie van de trillingen, waardoor je een intens, handsfree orgasme krijgt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    De M for Men Isabella zorgt voor een zachte en soepele mond die wijd openstaat voor jou. Deze realistische stroker is meegevend, flexibel en gevuld met sensationele texturen. Het wordt geleverd met een vibrerende kogel met meerdere snelheden, om het gevoel tijdens het aaien te verbeteren.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Penisverlengingsvibrator. 7 Trillingen / Stil / Opladen via USB / Gemakkelijk schoon te maken

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – de penisstimulator. Gevoelig, innovatief, krachtig. De COBRA LIBRE II is het seksspeeltje gemaakt voor de eikel!

    € 149

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator fantasierijk en slim ontworpen voor het stimuleren van de meest gevoelige plekjes van de man. 2 krachtige motoren met 10 vibratie- en tikfuncties zorgen voor opwindende stimulatie van de penis, testikels en het perineum

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Vibrerende EGG 10 Functies inbegrepen. Realistische, levensechte inzending voelt net als het echte werk.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 is een nieuw doe-het-zelf-seksspeeltje voor mannen van OTOUCH! Deze luxe DIY-masturbator heeft een mooie, discrete behuizing.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Met een steviger materiaal dan de originele FLIP ZERO EV, biedt de vibrerende FLIP ZERO EV BLACK sterkere sensaties en een strakkere knijp. Geniet van de meest dynamische rommelende stimulatie die beschikbaar is, met interne details die zijn verfijnd om te passen bij de intense sensaties van het stevigere materiaal, en de rommelende stimulatie van de Dual Vibration Cores!

    € 349

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Compacte en zeer eenvoudig te gebruiken masturbator met opwindende vibraties en talloze zachte stippen die de eikel en het tongriempje direct plezieren. De 3 flexibele dilatatoren van verschillende grootte kunnen indien nodig worden ingebracht of verwisseld voor extra urethrale stimulatie. De 10 vibratiestanden zorgen voor divers genot en zijn eenvoudig te bedienen via de knop op het speeltje.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Een alternatief voor masturbatie is deze fantastische, USB oplaadbare SM360 masturbator! Schuif je penis, voorzien van wat glijmiddel, in de schacht en laat je verwennen door de magische zuigfunctie in combinatie met vibratie voor maximaal genot.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrerende pijpbeurten met een strakke grip en sexy gekreun!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    De PDX ELITE® MOTO-MILKER™ tilt masturbatie naar een hoger niveau met krachtige intermitterende stoten voor de ultieme stroker-ervaring. Het is een perfecte storm van sensatie voor intensievere solo-sekssessies die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke stemming! Maak je klaar voor explosief handsfree stoten rond je penis met ultrazachte automatische strelingsactie! Je ultieme masturbatie-ervaring is klaar wanneer jij dat bent!

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    CONTROL…¡ is gemaakt met de kracht om te beïnvloeden en biedt technologie om masturbatie te verbeteren en intieme ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Moderne masturbatie met een eigentijds ontwerp, de CONTROL Power-Bator biedt handsfree stoten, rustgevende hitte en sexy praten en kreunen tegelijkertijd of onafhankelijk. De oplaadbare motor biedt krachtige prestaties met 7 intense stuwmodi die persoonlijk plezier mogelijk maken. De interne hoes omringt de schacht met soepele, uitdagende texturen om deze krachtige masturbatie-ervaring te versterken.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Speelgoed gemaakt voor penissen is vaak enorm, lelijk en lastig om met een partner te gebruiken. De slanke, gemakkelijk te hanteren MANTA is ontworpen om perfect te zijn voor partnerseks, maar ook voor solospel, waarbij hij tussen je lichamen glijdt en je penis feitelijk in een vibrator verandert. Het is ook een geweldig pijpaccessoire, dat rond de achterkant van de penis cirkelt voor een diep keelgevoel. Vergeet het solospel niet! De ribbels van de MANTA houden glijmiddel vast, voor een beter strijkgevoel.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Op zoek naar meer? Ontworpen voor uitmuntendheid, ervaar pure gelukzaligheid door penisstimulatie met de Power Masturbator.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    The Perfect Fuck, dubbele structuur met rijen kietelende teasers en genotsnoppen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 On-demand gesimuleerde orale seks krijgen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Het is noodzakelijk voor een man die plotseling seksuele interesse heeft, waar je ook naar kijkt of slaapt. Druk lang op de knop om aan te zetten, en zoals een luidspreker of een "Alexa" -type van het ding heeft tot doel het hoofd te aaien van...

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    CONTROL is gemaakt met de kracht om te beïnvloeden en biedt technologie om masturbatie te verbeteren en intieme ervaringen naar een hoger niveau te tillen. De Silicone Twin Turbo Stroker is ontworpen voor ultieme solo-stimulatie door de penis nauwsluitend te omringen met aangename warmte en krachtige trillingen van dubbele kogels die strategisch aan de boven- en onderkant zijn geplaatst.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Geniet van het gevoel van een pijpbeurt met de vibrerende pijpsimulator uit de Boners collectie. Deze stijlvolle masturbator is voorzien van een krachtige motor met 10 verschillende vibratiestanden. De instellingen zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de onderkant.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Seks in een blikje Vibrerende vagina Uithoudingsvermogen Tunnel Masturbator

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Houd je van knusse, natte en realistische masturbatieactie? Dan zul je dol zijn op de Super Wet Tight Twat Vibrating uit de Bangers-collectie van Hidden Desire! Deze draagbare, vibrerende masturbator is gemaakt van ultra-levensechte Waterskin: een uniek TPR-materiaal dat superglad en glad aanvoelt als je water toevoegt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Er zijn maar een paar dingen die er echt toe doen in het leven en we weten allemaal dat gezondheid daar één van is. Niet alleen de lichamelijke gezondheid als zodanig, maar ook de geestelijke gezondheid, die hand in hand gaat met seksuele bevrediging. Dit paar speelgoed van het prestigieuze merk Fun Factory geeft je opwinding, ongelooflijke orgasmes en ondersteunt je mentale welzijn. Speel er alleen of met z'n tweeën mee en als je klaar bent, stop je ze in het etui dat ook in het pakket zit.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Zachte, stimulerende, roterende tongen voor een intense penismassage!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 275 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.