×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende masturbators

Artikelen 65 tot 96 van 276 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Eenmaal geopend, staat deze Vulcan-rijpe vagina klaar om het echte liefdeswerk onder de knie te krijgen. Hij is afgewerkt met realistisch Love Skin-materiaal in huidskleur, heeft een getextureerde binnentunnel en je kunt trillingen aan het plezier toevoegen: 6 niveaus van trillingen en pulsatie. Volledige maat: ca. 15 cm, met een strakke maar toch flexibele tunneldiameter. De meegeleverde minivibe is afneembaar. Materiaal: PP, SEBS (masturbator), ABS (minivibe). Inclusief batterij (LR1).

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Naast intense trillingen, die ook via de app te bedienen zijn, biedt de Satisfyer Men Vibration+ je een elegant design en een ergonomische vorm die comfortabel in de hand ligt. De uitnodigende opening is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 is een nieuw doe-het-zelf-seksspeeltje voor mannen van OTOUCH! Deze luxe DIY-masturbator heeft een mooie, discrete behuizing.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Compacte en zeer eenvoudig te gebruiken masturbator met opwindende vibraties en talloze zachte stippen die de eikel en het tongriempje direct plezieren. De 3 flexibele dilatatoren van verschillende grootte kunnen indien nodig worden ingebracht of verwisseld voor extra urethrale stimulatie. De 10 vibratiestanden zorgen voor divers genot en zijn eenvoudig te bedienen via de knop op het speeltje.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator fantasierijk en slim ontworpen voor het stimuleren van de meest gevoelige plekjes van de man. 2 krachtige motoren met 10 vibratie- en tikfuncties zorgen voor opwindende stimulatie van de penis, testikels en het perineum

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Met een steviger materiaal dan de originele FLIP ZERO EV, biedt de vibrerende FLIP ZERO EV BLACK sterkere sensaties en een strakkere knijp. Geniet van de meest dynamische rommelende stimulatie die beschikbaar is, met interne details die zijn verfijnd om te passen bij de intense sensaties van het stevigere materiaal, en de rommelende stimulatie van de Dual Vibration Cores!

    € 349

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Roteert, masseert en trilt voor intens soloplezier!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Een alternatief voor masturbatie is deze fantastische, USB oplaadbare SM360 masturbator! Schuif je penis, voorzien van wat glijmiddel, in de schacht en laat je verwennen door de magische zuigfunctie in combinatie met vibratie voor maximaal genot.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Op zoek naar meer? Ontworpen voor uitmuntendheid, ervaar pure gelukzaligheid door penisstimulatie met de Power Masturbator.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO Elektronische Super Masturbator met draai- en duwfunctie

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    CONTROL…¡ is gemaakt met de kracht om te beïnvloeden en biedt technologie om masturbatie te verbeteren en intieme ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Moderne masturbatie met een eigentijds ontwerp, de CONTROL Power-Bator biedt handsfree stoten, rustgevende hitte en sexy praten en kreunen tegelijkertijd of onafhankelijk. De oplaadbare motor biedt krachtige prestaties met 7 intense stuwmodi die persoonlijk plezier mogelijk maken. De interne hoes omringt de schacht met soepele, uitdagende texturen om deze krachtige masturbatie-ervaring te versterken.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Speelgoed gemaakt voor penissen is vaak enorm, lelijk en lastig om met een partner te gebruiken. De slanke, gemakkelijk te hanteren MANTA is ontworpen om perfect te zijn voor partnerseks, maar ook voor solospel, waarbij hij tussen je lichamen glijdt en je penis feitelijk in een vibrator verandert. Het is ook een geweldig pijpaccessoire, dat rond de achterkant van de penis cirkelt voor een diep keelgevoel. Vergeet het solospel niet! De ribbels van de MANTA houden glijmiddel vast, voor een beter strijkgevoel.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrerende pijpbeurten met een strakke grip en sexy gekreun!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    De M for Men Isabella zorgt voor een zachte en soepele mond die wijd openstaat voor jou. Deze realistische stroker is meegevend, flexibel en gevuld met sensationele texturen. Het wordt geleverd met een vibrerende kogel met meerdere snelheden, om het gevoel tijdens het aaien te verbeteren.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Een echt stijlproduct; de grootte en textuur zijn bijna identiek aan die van een echte ezel.

    € 249

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    De PDX ELITE® MOTO-MILKER™ tilt masturbatie naar een hoger niveau met krachtige intermitterende stoten voor de ultieme stroker-ervaring. Het is een perfecte storm van sensatie voor intensievere solo-sekssessies die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke stemming! Maak je klaar voor explosief handsfree stoten rond je penis met ultrazachte automatische strelingsactie! Je ultieme masturbatie-ervaring is klaar wanneer jij dat bent!

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Vibrerende EGG 10 Functies inbegrepen. Realistische, levensechte inzending voelt net als het echte werk.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Er zijn maar een paar dingen die er echt toe doen in het leven en we weten allemaal dat gezondheid daar één van is. Niet alleen de lichamelijke gezondheid als zodanig, maar ook de geestelijke gezondheid, die hand in hand gaat met seksuele bevrediging. Dit paar speelgoed van het prestigieuze merk Fun Factory geeft je opwinding, ongelooflijke orgasmes en ondersteunt je mentale welzijn. Speel er alleen of met z'n tweeën mee en als je klaar bent, stop je ze in het etui dat ook in het pakket zit.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Seks in een blikje Vibrerende vagina Uithoudingsvermogen Tunnel Masturbator

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatisch pijpen – geen handen nodig!

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Sasha Gray is 's werelds heetste pornoster die mainstream-sensatie is geworden, en ze kan niet wachten om je af te zuigen! Deze levensechte ULTRASKYN™-masturbator, rechtstreeks door Sasha zelf gevormd, heeft een enkel gat, waardoor een strakke, natuurlijke zuigkracht rond je pik ontstaat, en een krachtige vibrerende kogel met 7 functies die ongelooflijke zoemende sensaties aan je lichaam zal geven. Laat vanavond een hete lading in Sasha's sletterige mond vallen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Houd je van knusse, natte en realistische masturbatieactie? Dan zul je dol zijn op de Super Wet Tight Twat Vibrating uit de Bangers-collectie van Hidden Desire! Deze draagbare, vibrerende masturbator is gemaakt van ultra-levensechte Waterskin: een uniek TPR-materiaal dat superglad en glad aanvoelt als je water toevoegt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 On-demand gesimuleerde orale seks krijgen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Het is noodzakelijk voor een man die plotseling seksuele interesse heeft, waar je ook naar kijkt of slaapt. Druk lang op de knop om aan te zetten, en zoals een luidspreker of een "Alexa" -type van het ding heeft tot doel het hoofd te aaien van...

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA eikelzuigende masturbator zorgt voor fantastische orale stimulatie en is bovendien zelfherstellend. De warmhoudfunctie brengt je tot een maximale temperatuur van 45 graden Celsius en is afzonderlijk aan- en uit te zetten.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Geniet van on-demand zuigen met deze vibrerende stroker die onmiddellijke zuigkracht levert terwijl je drukt – en snel loslaat als je dat niet doet. Een aparte knop biedt een automatische zuigoptie, terwijl de binnenkamer zoemt met de kracht van twee vibrerende kogels, opgevangen achter een heerlijk gestructureerd kanaal.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Geniet van het gevoel van een pijpbeurt met de vibrerende pijpsimulator uit de Boners collectie. Deze stijlvolle masturbator is voorzien van een krachtige motor met 10 verschillende vibratiestanden. De instellingen zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de onderkant.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Deze ongelooflijk authentieke masturbator zal zeker al je zintuigen prikkelen met een erotische ervaring. Uitgerust met 3 zuigstanden en 12 vibratiestanden om de meest gevoelige delen van de penis met verschillende intensiteiten en ritmes te stimuleren. Het zal je bevallen met een dicht getextureerde hoes met ultrazachte plezierplooien. En als je weer klaar bent, onthoudt de slimme geheugenfunctie je favoriete instelling. Gemakkelijk schoon te maken met een afneembare hoes, geef deze krachtige masturbator een kans om je solo-momenten opnieuw te beleven.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    CONTROL is gemaakt met de kracht om te beïnvloeden en biedt technologie om masturbatie te verbeteren en intieme ervaringen naar een hoger niveau te tillen. De Silicone Twin Turbo Stroker is ontworpen voor ultieme solo-stimulatie door de penis nauwsluitend te omringen met aangename warmte en krachtige trillingen van dubbele kogels die strategisch aan de boven- en onderkant zijn geplaatst.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    The Perfect Fuck, dubbele structuur met rijen kietelende teasers en genotsnoppen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Ervaar ultiem genot met de Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, een volledig op zichzelf staande oplaadbare masturbator die zowel vibratie- als stuwkrachtmogelijkheden biedt. Met 10 intense functies voor vibratie, pulsatie en escalatie, evenals 10 onafhankelijke strijkfuncties, levert dit apparaat een breed scala aan sensaties voor genot op maat.

    € 189

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Speelgoed gemaakt voor penissen is vaak enorm, lelijk en lastig om met een partner te gebruiken. De slanke, gemakkelijk te hanteren MANTA is ontworpen om perfect te zijn voor partnerseks, maar ook voor solo-spel, waarbij hij tussen je lichamen glijdt en je penis feitelijk in een vibrator verandert. Het is ook een geweldig pijpaccessoire, dat rond de achterkant van de penis cirkelt voor een diep keelgevoel. Vergeet het solospel niet! De ribbels van de MANTA houden glijmiddel vast, voor een beter strijkgevoel.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 276 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.