×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Peniskokers

Artikelen 129 tot 160 van 279 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Oxballs HULK Gargantic Cocksheath Eggplant

    HULK cocksheath is enorm. Het is de grootste cocksheath ooit...het maakt wat je GROOTST hebt!. Dit ding is een enorme, zware, vlezige lul voor de echte grote gaten. Gemaakt van dik rubberachtig flexTPR, omhult dit je vlees en verdeeld 3-5x meer omtrek en 15-18 cm meer lengte toe... het is echt groot.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Met deze erectieverbeterende kooi kunt u opwindende stimulatie en textuur aan uw pik toevoegen. Schuif hem gewoon over uw penis in erectie en laat uw partner genieten van de verbeterde sensaties terwijl de zijdezachte siliconen deze van binnenuit stimuleren. Net zo eenvoudig te gebruiken als een condoom, maar toch ongelooflijk effectief.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Pleasure X Tender Penis Sleeve LV1053 Add 2" Flesh

    Superrealistische penisverlengingsschoenen voor een toename van 5 cm in lengte en 30% in omtrek

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Vergroot de omtrek van de penis met 66% en de lengte met 8,9 cm!

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    De Renegade Manaconda vibrerende penisverlenging biedt mannen extra omtrek en lengte om hun partners te plezieren en tegelijkertijd hun eigen partners te vergroten. Het verlengstuk is gemaakt voor een realistische look en feel en is voorzien van een sterke bullet-vibrator aan de basis voor maximale stimulatie en een nauwsluitende bal-drop om de familiejuwelen comfortabel te wiegen en de hoes op zijn plaats te vergrendelen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 03

    Met een speciaal gat voor de balstretcher biedt de Monstar Sleeve een extra voordeel dat hem onderscheidt van andere producten op de markt. Deze unieke functie verbetering niet alleen de stimulatie, maar moeilijk ook een grotere uit kracht, waardoor gebruikers hun intieme ervaringen kunnen verlengen voor maximale tevredenheid.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Ga een stapje verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. De levensechte hoes met hol ontwerp voegt 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Snake Deep-reacher Cocksheath Black Ice

    SNAKE is de nieuwste toevoeging aan ons bestverkochte cocksheath-aanbod.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229812

    O mama! We weten dat er maar weinig dingen beter zijn dan een goed orgasme en het belang van het behouden van een goede seksuele gezondheid vanwege de vele voordelen ervan: het verbetert de bloedstroom, verbetert de stemming, helpt bij het slapen, houdt de hersenen gezond, het is een natuurlijk pijnstillend middel, vermindert stress, naast het bieden van welzijn en het verbeteren van de emotionele gezondheid.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • TitanMen Cock Cage Black

    De betrouwbare Cock Cage van Titan Men vervult dezelfde basisfunctie als een cockring, maar is breder en robuuster en zorgt ervoor dat je langer harder kunt blijven terwijl je de omvang toevoegt.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Toylie Latex Penis Sleeve Carlos 15cm Black

    Anatomisch gevormd, gevormd, zwaar geaderde penissleeve van latex met een rolrand van 5,5 cm, gevormd eikel en groot scrotum.

    € 49,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Sensational Seven Textured Sleeves Transparent Small

    Me you Us Sensational Zeven getextureerde mouwen voegen extra intensiteit toe aan je plezier. Deze mouwen kunnen op de penisschacht of op een vibrator worden gedragen, waardoor een extra gevoelslaag wordt toegevoegd waar het telt.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Penishoes met een sensuele rasterstructuur die zorgt voor een extreem stimulerend oppervlak. De strakke pasvorm kan erecties versterken en geslachtsgemeenschap verlengen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Fuk Tool Penis Sheath and Ball Stretcher Black

    Deze stevige maar toch rekbare peniskoker zorgt voor extra omvang, lengte en textuur. Nu kun je langer en harder gaan, gewoon door deze Fuk Tool aan te trekken. De gaten ondersteunen de pik en de ballen en zorgen tegelijkertijd voor scheiding. Perfect voor een lange nacht van eindeloze penetratie.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Geef jezelf een gepantserd voordeel met deze unieke cockring die naast je lid staat om kracht en omtrek toe te voegen voor intenser koppelspel. De flexibele schacht is gemaakt van romig, glad siliconen en beweegt met je lichaam mee en geeft jou en je partner keuze uit 20 verschillende snelheden en functies voor een ervaring op maat.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Realistixxx Extension Liquid Silicone

    Voor nog indrukwekkendere momenten!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Miguel Clear

    Ben jij een voorhuidfanaat? Ben jij een knappe kerel die zich altijd heeft afgevraagd hoe het zou zijn om zelf een dikke hangende snuit te hebben?

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 07

    Maak kennis met de revolutionaire Monstar Sleeve - de ultieme verbetering voor uw intieme ervaringen! Laat je innerlijke beest los en begin aan een reis van onbeperkt plezier met onze nieuwe volledig zachte vloeibare siliconen penishoezen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Ga een stapje verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 8”. De levensechte hoes met hol ontwerp voegt 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Breng uw gewone vingermassages naar een hoger niveau met de Posh Silicone Finger Teasers. Deze zachte teasers bieden alles wat je leuk vindt aan vingers op die gevoelige clitoris, tussen je lippen en het strelen van je g-plek... met natuurlijk de extra extase van ongelooflijke textuur, ultrazachte materialen en vrouwelijke, flirterige kleuren. De Posh Silicone Finger Teasers-set wordt geleverd in vier kleuren, passend bij elke stemming. Probeer het heldere en sprankelende oranje, leuke en flirterige roze, sensuele paars of prachtig diepblauw op maat.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • WAD Butt Buster Clear

    De WAD Butt Buster is aderlijk dik en open. Een geweldige manier om extra lengte, omvang en sensatie toe te voegen voor jou of je partner. Een goede rit met deze dikke extender, met zijn aderachtige textuur, zal zeker de 'sappen' laten stromen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Head Stimulator

    Richt je op de eikel van je penis voor een vibrerende massage! Met superkrachtige dubbele vibrerende kogels en een super rekbare, hoofdomsluitende hoes, kun je gerichte stimulatie ervaren op een van de meest gevoelige delen van je lichaam! Schuif de beker gewoon over de kop van je pik en regel het trillingsniveau met de gebruiksvriendelijke snelheidsknop op de bedrade controller.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 10

    Met een speciaal gat voor de balstretcher biedt de Monstar Sleeve een extra voordeel dat hem onderscheidt van andere producten op de markt. Deze unieke functie verbetering niet alleen de stimulatie, maar moeilijk ook een grotere uit kracht, waardoor gebruikers hun intieme ervaringen kunnen verlengen voor maximale tevredenheid.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Penis Sleeve L Skin

    Iedereen die uniek en stimulerend plezier wil. Iedereen die zich zorgen maakt over voortijdige ejaculatie. Iedereen die vanwege zijn kleine formaat geen zelfvertrouwen heeft.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 7 Inch Clear

    We zijn verheugd om de nieuwe Fat Ultra Fat, voorheen bekend als onze super populaire Fat Boy, te introduceren in een scherpe, geheel nieuwe verticale opslagverpakking. Voegt een indrukwekkende omtrek van 2,5 cm toe aan uw penis!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Butch Cocksheath Steel

    Bij OXBALLS® zijn er maar weinig dingen die ons zo geil maken als een grote vrachtwagenchauffeur... en stoere arbeidersjongens lijken altijd de beste uitstulpingen te hebben.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Matias Penis Sleeve Flesh

    Maak je penis sterker met een geweldige penishuls! Met een zijdezacht TPR-materiaal is de penishuls zacht en rekbaar, maar sterk genoeg om te blijven zitten. Hij past op elke penisomtrek, sluit nauw aan op de huid, houdt het bloed in uw penis vast en helpt u om langer aanhoudende en sterkere erecties te krijgen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Light

    Vergroot de omtrek van de penis met 66% en de lengte met 7,6 cm en laat hem bijna!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Gil is de cockring en ballstretcher onder de Toylies, een perfect seksspeeltje voor een vertraging in de ejaculatie en een langere erectie.

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Fido Clear

    Een geheel nieuwe bot om mee te kwispelen...FIDO puppy-lul cocksheath is een dikke, vlezige cocksheath in de vorm van een dierlijk vlees...deze klootzak heeft zelfs een dikke knoop in het midden...de punt is klein en het hele ding is blij en glanzend voor een soepele toegang.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    De penissleeve Extension Sleeve van Nature Skin maakt de penis 7 cm langer en 2 cm dikker. De sleeve met uitgesproken aderen en uitpuilende eikel kan eenvoudig over de penis worden geplaatst en kan vervolgens worden gebruikt voor diepe en vervullende genotsmomenten.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Black

    Na het zeer gewaardeerde succes van zijn assortiment cockringen, richt Zizi zich nu op pluggen, met als constante en leidende doelstelling maximaal plezier en veiligheid te garanderen.

    € 53,90

    € 32,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 279 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.