×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Peniskokers

Artikelen 65 tot 96 van 279 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Performance 9 Inch Cock Sheath Extender

    De Performance 9 Inch Cock Sheath is zacht en levensecht voor een realistisch gevoel, net als je schacht, maar groter. De interne ribbels zorgen voor een zuigkracht die de schede stevig vasthoudt en voor extra gevoel voor de drager zorgt. Steek gewoon uw penis in de Performance 9 Sheath en schuif vervolgens uw testikels door de balband. Deze stevige schede is perfect om je speeltijd te verlengen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Bij OXBALLS® zijn er maar weinig dingen die ons zo geil maken als een grote vrachtwagenchauffeur... en stoere arbeidersjongens lijken altijd de beste uitstulpingen te hebben.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin 2 in 1 Extension + Masturbator

    Penisverlenging en masturbator in één!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Crystal Penis Sleeve with Extension + Ball Ring Transparent

    Verdikt en verlengt de penis, versterkt een erectie en verhoogt de stimulatie!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Extreem zacht en aangenaam flexibel!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Laat de ogen van je geliefde rollen op het ritme van hun eigen kreten van genot, terwijl je erectie groter wordt en je ejaculatie wordt uitgesteld. Deze rekbare extender is bedekt met getextureerde plezierknoppen en een uitgesproken schuimkraag en voegt 7,5 cm extra toe aan de speeltijd.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

    Verander uw penis in een instant genotsapparaat met de ongelooflijke Fantasy X-tensions. Nu kunt u de man zijn die u kunt zijn en uw partner tevreden stellen met deze gebruiksvriendelijke erectieversterker. Ontwikkeld als een veilig, betaalbaar, niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen, zal je Fantasy X-tension je de grootste, dikste en meest bevredigende plezierstaaf geven die je ooit had gedacht! Perfect voor mannen met ED en halverwege prestatieproblemen. Uw nieuwe versterker zal de resultaten opleveren waar beide partners dol op zullen zijn!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • COLT Slammer

    Extra omvang betekent extra plezier - u vindt precies wat u nodig heeft om al uw sensuele verlangens te vervullen. Een perfecte pasvorm is helemaal van jou met dit rekbare en comfortabele genot. Net zo eenvoudig schoon te maken als gemakkelijk te gebruiken, u zult merken dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurt.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Deze transparante Vibrating Sleeve van Crystal Clear is gemaakt van zacht, rekbaar materiaal en brengt de penis in topvorm zodat deze voor vervullend genot kan zorgen. De nauwsluitende hoes ondersteunt de erectie. Hij wordt over de penis geplaatst en de kogelring zorgt ervoor dat de hoes veilig en comfortabel zit, en zorgt er ook voor dat hij niet afglijdt.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Daddy Extender Black

    Krijg een buikvullende singel met DADDY, de nieuwe vlezige fuckstick-extender van OXBALLS. DADDY is een dikke, vlezige penis- en balhuls die is ontworpen om zich als een tweede huid naar je rommel te vormen.

    € 129

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Deze erectieverbeterende hoes is extra dik, met grote ribbels voor een ongelooflijke omtrek en veel sensatie! De buitenste textuur is voorzien van grote rollen, voor intense stimulatie bij elke stoot. De balriem helpt hem op zijn plaats te houden, en door het open ontwerp voel je je meer als je partner terwijl je hem wild maakt met je nieuwe, dikkere lul!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • PowerBullet Extra Touch Finger Dong Pink

    De Extra Touch Finger is ontworpen voor als u wat extra hulp nodig heeft om de juiste plekken te bereiken. Met een ontwerp dat heel gemakkelijk in een handomdraai aan te brengen is, blijft de Extra Touch veilig op zijn plaats en is hij flexibel met een stimulerende textuur aan de basis voor externe stimulatie.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Jeremy Penis Thicker Flesh

    Maak je penis sterker met een geweldige penishuls! Met een zijdezacht TPR-materiaal is de penishuls zacht en rekbaar, maar sterk genoeg om te blijven zitten. Hij past op elke penisomtrek, sluit nauw aan op de huid, houdt het bloed in uw penis vast en helpt u om langer aanhoudende en sterkere erecties te krijgen .

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Skin Penis Sleeve 8" Flesh

    Wees de grotere, betere deal. De superlevensechte vormen, texturen en kleuren van deze dong zien er echt uit en voelen aan als echt! Dit zachte materiaal is gemaakt van ftalaatvrije huid-TPE en bootst de zachtheid van een echte huid na en is volledig lichaamsveilig. Deze prachtig vervaardigde dildo is gemaakt door middel van spuitgieten om geur en defecten te elimineren en tegelijkertijd de thermostabiliteit en duurzaamheid te vergroten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Deze flexibele penishoes met afstandsbediening van Rebel helpt de penis met zijn zachte textuur in vorm te komen, zodat hij voor bevredigende genotsmomenten kan zorgen. De stevige eikel verlengt de penis bovendien met 8 cm. De nauwsluitende, erectieondersteunende huls wordt over de penis geplaatst en de kogelring zorgt ervoor dat deze veilig en comfortabel zit en voorkomt dat hij afglijdt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Flawless Clear Penis Sleeve Add 2" Clear

    Een lust voor het oog voor de meest erotische fantasieën, de schaamteloze, betrouwbare series van LOVETOY helpen je nieuwe niveaus van plezier te ontdekken! Beeldhouwd voor superrealisme en unieke snoer voor maximale sensaties. Dit huidveilige, transparante speeltje is een ideale keuze voor seksspeeltjesspelers. Het zal je seksspel inspireren met eindeloze mogelijkheden en eindeloos plezier.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Nauwsluitende latex penis-/testikelhoes voor stijve erecties en een geweldig gevoel.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve XLarge

    Vergroot de lengte, dikte en plezier met de TOYJOY Get Real Extension Sleeves, verkrijgbaar in drie maten. Het zachte en rekbare TPE zorgt voor een perfecte pasvorm. De Extension Sleeves van TOYJOY Get Real zijn een geweldige manier om dingen op te fleuren.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    De Sensation Enhancer is een superstrakke, open verlenghoes met een sensueel gerolde schacht. De supergrote versterker wikkelt zich strak om uw pleziertool om de omtrek, lengte en plezier te vergroten. Terwijl u uw geliefde opwindt met een grotere omtrek en stimulerende kralen, resulteert de krachtige erectieondersteuning en het open-end ontwerp van de vervullende versterker in explosieve resultaten voor jullie beiden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 1" Extension Flesh

    De Perfect 1 inch Extension is een aanpasbare verlenging die eenvoudig aan de basis kan worden bijgesneden voor een perfecte pasvorm. Het is super rekbaar voor de meeste maten en nauwsluitend genoeg om langer mee te gaan. Je partner zal genieten van een diepere penetratie met de 1 inch verlenging aan de punt, terwijl de ultra-levensechte schacht je 33% dikker maakt voor een voller gevoel en een uitzonderlijke climax. Het superzachte Fanta Flesh®-materiaal voelt aan als een tweede huid. Perfect voor mannen met ED en halverwege prestatieproblemen.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adonis Extension Clear

    Grootte maakt uit! Geef jezelf meer om mee te werken. De Adonis Extension is een zachte, heldere, ultragetextureerde TPR-hoes (thermoplastisch rubber) die over de penis past om centimeters, omtrek en extra stimulatie toe te voegen tijdens seks, of hij kan over een dildo worden gebruikt voor solo-spel.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Pleasure X Tender Vibrating Penis Sleeve LV1066 Add 3" Flesh

    Superrealistische penisverlengingshoes voor een toename van 7,5 cm in lengte en 70% in omtrek

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 3" Extension Flesh

    Verander je penis in een instant pleziermachine met de ongelooflijke Fantasy X-tensions. Nu kunt u de man zijn die u kunt zijn en uw partner tevreden stellen met deze gebruiksvriendelijke erectieversterker. Ontwikkeld als een veilig, betaalbaar, niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen, zal je Fantasy X-tension je de grootste, dikste en meest bevredigende plezierstaaf geven die je ooit had gedacht! Perfect voor mannen met ED en halverwege prestatieproblemen. Uw nieuwe versterker zal resultaten opleveren waar beide partners dol op zullen zijn!

    € 49,90

    € 32,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Butch Cocksheath Night Edition

    Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION-uitrusting met fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+siliconen™-mix...sterke TPR voor geweldige stretch + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Lust Fingers Soft + Bumpy Purple

    Seven Creations Lust Fingers Zacht + Bumpy Paars

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Ridge Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Knights Ring is een geweldige keuze voor individuen en partners die op zoek zijn naar een lange erectie-ervaring zonder gedoe. Het voelt huiselijk aan en is enorm vlezig, wat een authentieke sensatie onmogelijk maakt, zowel van binnen als van buiten.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Ga een investeerder verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. De levensechte hoes met hol ontwerp opgelost 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 279 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.