×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Peniskokers

Artikelen 33 tot 64 van 279 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Me You Us Orgasma Sleeve

    De super rekbare 5 inch hoes voegt extra omtrek toe en het getextureerde huidveilige rubber zorgt voor extra sensaties.

    € 13,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Black

    Bent u op zoek naar net een paar centimeter meer op de meest comfortabele manier? Dan is precies wat je nodig hebt! De dikke hoes is ontworpen om 2,5 cm aan uw penistoe te voegen en 0,4 cm aan uw omtrek. De dikke hoes is gevormd om optimale stimulatie te geven en door de ballenband blijft hij goed op zijn plek zitten. Zelfs je beste beweging zorgt ervoor dat het niet lukt! Het is gemaakt van de beste kwaliteit zacht TPE en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en transparant.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Adam's Extension

    Adam en Eva kunnen je groter maken dan je ooit had gedroomd - in één keer! Met onze Adam's Extension heb je de kracht om extra lengte in te pakken wanneer je daar zin in hebt. Schuif deze zachte en rekbare doorzichtige gelei-extensie gewoon op je schacht –– en VOEG DIRECT TWEE INCHES TOE!

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Wave Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Het knuffelt je rommel en duwt het naar voren met zijn comfortabele en stimulerende verpakking. Wikkel de ridderring rond de basis van je penis en scrotum voor langdurig spelen. Het klaart de klus perfect door een extra toename van 45% in omtrek te bieden. Je zult dol zijn op de natuurlijke penisverlenger over je schacht, die ongelooflijk realistisch zacht is en een opwindende buzz geeft.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers

    Deze PVC hobbelige en geribbelde tip-lustvingers hebben een zijde-look en zijn gemakkelijk schoon te maken. Verpakt per twee in de kleuren rood en paars.

    € 4,90

    € 3,69

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Transparent

    Bent u op zoek naar net een paar centimeter meer op de meest comfortabele manier? Dan is dit precies wat je nodig hebt! De dikke hoes is ontworpen om 2,5 cm aan uw penis toe te voegen en 0,4 cm aan uw omtrek.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sleeve X-tra Lust

    Gladde hoes van paarskleurig jelly-materiaal met noppenkop en zachte punten op de schacht.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Clear Extension 5.5 Inch

    Ervaar de Performance Maxx™ Clear Extension 5.5" en vergroot uw plezier met extra lengte en omtrek. Deze extension is ontworpen om u een boost in omvang en zelfvertrouwen te geven.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Deze transparante Penis Sleeve met verlengstuk en kogelring van Crystal verdikt de penis dankzij het dikke materiaal en de uitgesproken aderen. De stevige eikel verlengt de penis bovendien met 5 cm.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Vergroot het genot voor jullie beiden en voeg direct centimeters toe met de Vibrating Pleasure X-tender sleeve! Met de ballenband strak om je heen gewikkeld, verleng je de ejaculatie voor de meest explosieve climax die je je ooit hebt voorgesteld. Je partner zal genieten van een diepere penetratie met het 7,5 cm lange verlengstuk aan de punt, terwijl de ultra-levensechte schacht je rondom 50% dikker maakt. Dit levensechte verlengstuk is super rekbaar en geschikt voor de meeste maten, strak genoeg om je langer te laten meegaan, en het superzachte materiaal voelt aan als een tweede huid - alleen dan beter!

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Penis Enlargement Bigger Man Skin

    Absoluut plezierige en realistische penishoes! Het buitenste gedeelte is super authentiek, kijk maar naar de mooie eikel en aderen! Terwijl het binnenste gedeelte verbazingwekkend gestructureerd is en bedoeld is om je opwindende stimulatie te geven. Gebruik hem voor koppelspelletjes of als masturbator, hij staat altijd klaar om je te plezieren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Medium

    Vergroot de lengte, dikte en plezier met de TOYJOY Get Real Extension Sleeves, verkrijgbaar in drie maten. Het zachte en rekbare TPE zorgt voor een perfecte pasvorm. De Extension Sleeves van TOYJOY Get Real zijn een geweldige manier om dingen op te fleuren.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Penis Sleeve Skin

    Houd jij van verandering? Deze sleeve transformeert je penis, vibrator of dildo en voegt er net wat extra's aan toe. Het heeft een absoluut prachtige, perfect realistische textuur, een mooie eikel en er is geen tekort aan sensuele aderen. Het is gemaakt van super rekbaar materiaal dat zich aanpast aan jouw proporties.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Power Penis Sleeve Set Clear

    De Power Penis Sleeve is een voordelige set van 6 elastische mouwen ontworpen voor dubbel genot. De mouwen zijn gemaakt van flexibel TPE en elke mouw heeft een andere vorm en textuur wat voor een variatie aan sensaties zorgt, voor hem en voor haar! De ringen zijn lichaamsveilig en waterdicht. Ontdek samen zijn mannelijkheid en ga op avontuur met TOYJOY Manpower!

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Drip Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Knights Ring is een geweldige keuze voor individuen en partners die op zoek zijn naar een lange erectie-ervaring zonder gedoe. Het voelt huiselijk aan en is enorm vlezig, wat een authentieke sensatie onmogelijk maakt, zowel van binnen als van buiten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve 01 Clear

    Deze rekbare verbeteringshoes is een eenvoudige manier om een nieuw niveau van plezier en sensatie toe te voegen aan je hengel of favoriete dildo. Schuif de sleeve eenvoudig over uw schacht. Makkelijk in gebruik en blijft goed zitten!

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension

    Verander je penis in een instant pleziermachine met de ongelooflijke Fantasy X-tensions. Nu kunt u de man zijn die u kunt zijn en uw partner tevreden stellen met deze gebruiksvriendelijke erectieversterker.

    € 53,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Black

    Bent u op zoek naar net een paar centimeter meer op de meest comfortabele manier? Dan is dit precies wat je nodig hebt! De dikke hoes is ontworpen om 2,5 cm aan uw penis toe te voegen en 0,4 cm aan uw omtrek. De dikke hoes is gevormd om optimale stimulatie te geven en door de ballenband blijft hij goed op zijn plek zitten. Zelfs je beste bewegingen zorgen ervoor dat het niet lukt! Het is gemaakt van de beste kwaliteit zacht TPE en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en transparant.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    De Power Stretchy Sleeve is een voordelige hoes ontworpen voor dubbel plezier. De hoes verbetert zijn erectie en zorgt voor uithoudingsvermogen, terwijl het gestructureerde oppervlak voor extra interne stimulatie voor haar zorgt.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa Choose Your Adventure Smoke

    Voeg lengte en omtrek toe aan je lid met 5 unieke mouwontwerpen die elke seksuele ervaring verbeteren met prikkelende texturen en intense trillingen.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile Men Extension Sleeve Vibrating Flesh

    Als je zin hebt in wat extra lengte in de slaapkamer, dan zal onze fantastische penisverlenger met balring je zeker helpen. Deze penisverlenger zal uw erectie verbeteren, waardoor u zich zelfverzekerder en tevredener zult voelen tijdens de seks.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    De cockring heeft 9 krachtige vibratiemodi met verschillende snelheden, pas voortdurend de snelheid aan om je penis te trainen, train je gevoeligheid om je uithoudingsvermogen te vergroten, voel het plezier van verschillende trillingen, maak jezelf harder, sterker en duurzamer.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Spiral Knights Ring

    Knights Ring is een geweldige keuze voor individuen en partners die op zoek zijn naar een lange erectie-ervaring zonder gedoe. Het voelt huiselijk aan en is ongelooflijk vlezig, wat een authentieke sensatie creëert, zowel van binnen als van buiten.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 11

    De Monstar Sleeve is speciaal gemaakt voor gebruik in de groothandel en richt zich op mensen die op zoek zijn naar een premium en aantrekkelijk product om hun voorraad uit te breiden. Onze hoes is zorgvuldig ontworpen met de grootst mogelijke aandacht voor detail, zodat deze voldoet aan de hoge normen en eisen van uw klanten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Large

    Groot de lengte, dikte en plezier met de TOYJOY Get Real Extension Sleeves, verkrijgbaar in drie maten. Het zachte en rekbare TPE zorgt voor een perfecte pasvorm. De Extension Sleeves van TOYJOY Get Real zijn een geweldige manier om dingen op te fleuren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Oscar Penis Sleeve Clear

    Maak je penis sterker met een geweldige penishuls! Met een zijdezacht TPR-materiaal is de penishuls zacht en rekbaar, maar sterk genoeg om te blijven zitten. Hij past op elke penisomtrek, sluit nauw aan op de huid, houdt het bloed in uw penis vast en helpt u om langer aanhoudende en sterkere erecties te krijgen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Drip Knights Ring

    Knights Ring is een geweldige keuze voor individuen en partners die op zoek zijn naar een lange erectie-ervaring zonder gedoe. Het voelt huiselijk aan en is enorm vlezig, wat een authentieke sensatie onmogelijk maakt, zowel van binnen als van buiten.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Vibrating Silk Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Knights Ring is een geweldige keuze voor individuen en partners die op zoek zijn naar een lange erectie-ervaring zonder gedoe. Het voelt huiselijk aan en is enorm vlezig, wat een authentieke sensatie onmogelijk maakt, zowel van binnen als van buiten.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 279 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.