×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Clitorisvibrators

Artikelen 65 tot 96 van 847 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Red Hot Ember

    Een discrete "goes anywhere" stimulator die elke weelderige lust bevredigt met bevredigend genot. Ja, het is een Red Hot, die de hitte naar al je wensen verhoogt. Met een intense motor met 10 functies en een golvend lichaam dat is gemaakt van ongeparfumeerde, niet-poreuze en hypoallergene premium siliconen, lijdt u niet aan kwaliteit voor het beste plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave is de eerste gecombineerde douchekop en clitorisstimulator met watermassage, die de expertise van badkamerexperts Hansgrohe en plezierleiders Womanizer verenigt om een werkelijk uitmuntende crossover te creëren: de plezierdouchekop.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony van INYA - Een multifunctionele vibrator met contouren en drie motoren die krachtige G-spot-vibraties leveren terwijl de clitoris sensueel wordt gestimuleerd met opwindende luchttechnologie. Waterbestendig en oplaadbaar. Geschikt voor alle smeermiddelen. Gemaakt van platina kwaliteit siliconen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Iedereen weet dat stimulatie van de clitoris voor ons de sleutel is tot een hoogtepunt. Maar we ervaren plezier allemaal anders. Sommigen houden van intense stimulatie, anderen geven de voorkeur aan zachte stimulatie. Het kan dus een uitdaging zijn om speelgoed te vinden dat voor jou werkt. Daarom hebben we Trinitii gecreëerd.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Vera by Revel beschikt over kloppende luchtpulstechnologie om vloeiende sensaties op de juiste plaatsen te bezorgen. Vera is gemaakt van superzachte siliconen en is reisvriendelijk, waterbestendig en oplaadbaar.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Ervaar de ultieme sensatie met Sugar Craze, de flikkerende tongstimulator die is ontworpen om uw plezier naar nieuwe hoogten te tillen. Dit compacte en reisvriendelijke speelgoed wordt geleverd met een draagtasje voor onderweg, zodat je overal van de geneugten kunt genieten.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager wordt geleverd met 4 unieke massagekappen. Een supermini-stimulator steekt al zijn kracht in de bovenkant. Deze funky stimulator is een speeltje dat bij vrouwen op het nachtkastje hoort te staan. Mini-stimulator kan eenvoudigweg een zalig orgasme veroorzaken.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ze verlangde altijd naar orale seks en wenste dat ze er vaker van kon genieten. Nu kon ze dat. Haar Ultimate Pleasure zou haar de intieme extase kunnen geven waar ze naar op zoek was. Eerst drukte ze op de knop om de vibratie te activeren en volgde vervolgens haar lichaam met het pulserende, nauwkeurige genot. Ze wist dat dit later diep van binnen zo goed zou voelen, maar eerst wilde ze de orale sensaties verkennen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dames, maak je klaar om op te stijgen: met een stijlvolle hoes en zes stimulatieniveaus essentieel het Liberty-plezier op elke plek op de planeet.

    € 149

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Elke vrouw verdient het om de volledige aandacht van iemand te krijgen! Elke vrouw verdient een orgasme en plezier. Iedere vrouw verdient Paloqueth Dual Stimulation, een hulpmiddel dat betaalbaar en handig is. Laat hem aan je clitoris zuigen en tegelijkertijd direct naar de G-spot trillen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    De Curvy Trinity 5 van Satisfyer is een luchtpulsstimulator, een 3-in-1 speeltje voor enorm veel speelplezier!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Onze Curvy 1+ bevredigt de clitoris met een balans tussen luchtpulsstimulatie en intense trillingen. Bovendien vormt het ergonomische afgeronde lichaam de contouren perfect om uw meest intieme delen te behandelen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Bereid je voor om voor de gek gehouden te worden met het unieke ontwerp van deze bullet-vibe met 10 functies. Elegant en discreet, en afgewerkt in stijlvol roségoud, uw liefdesknop zal dolgelukkig zijn met zijn gladde oppervlakken, puntige randen en de levering van intense trillingen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Mia 2 Purple

    Binnen de onschuldige buitenkant van MIA 2 ligt de sleutel tot het ontsluiten van je geheime verlangens. Klein maar krachtig, deze USB-oplaadbare vibrator is de perfecte aanvulling op je tas voor plezier onderweg. De stille trillingen, de waterdichte buitenkant (tot een diepte van 1 meter) en de 6 vibratiepatronen garanderen dat je nooit genoeg zult krijgen van de intense sensaties van MIA2 - waar ze je ook naartoe brengen.

    € 159

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klassiek en stijlvol Satisfyer Pro 2 introduceert onze gepatenteerde Air-Pulse-technologie, bedoeld om je clitoris tot pure gelukzaligheid te prikkelen. Met een fluisterstille motor en een zachte siliconen kop, bepaalt de Pro 2 de sfeer om het hoogtepunt van uw verlangen te bereiken.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Melt Coral

    De enige Pleasure Air™-stimulator ontworpen voor koppels, met pulserende golven en zachte zuigkracht die als geen ander aanvoelt.

    € 209

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Deze nieuwe krachtige genotskogels in beperkte oplage zullen je prikkelen en plagen met 7 verslavende, zondige instellingen van pure extase!

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium Black-Gold

    De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en hoogwaardig design. De Pleasure Air-technologie stimuleert je clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot superkracht in 12 verschillende gewelddadige niveaus. Met de nieuwe stuurautomaatfunctie kom je onverwachts klaar, en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence voelt uw verlangen. De Womanizer Premium start pas wanneer dit bijna het huidoppervlak beschadigd is. Dit maakt hem niet alleen stiller in gebruik, maar maakt je genot ook niet intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set van 2 vibrerende speeltjes in één verpakking. De oplaadbare oplegvibrator is tevens een afstandsbediening voor het intieme vibrerende eitje. De lay-on kan worden gebruikt als handmatige zakvibrator of als stimulator die in je slipje wordt gedragen. De oplaadbare vibrerende kegelballen kunnen op afstand worden bediend en helpen de bekkenbodem te trainen om sterkere intieme spieren te ontwikkelen en uw seksuele genot te vergroten.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Heerlijke drukgolven stimuleren de clitoris met 11 gewelddadige zonder contact. De Love Breeze zal je ook inspireren met zijn zachte siliconen kop, oplaadbare batterij en ergonomische, waterdichte afwerking.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Met zijn compacte vislook-design en de tintelende combinatie van drukgolven en trillingen is de siliconen Satisfyer Sugar Rush de ideale metgezel voor onderweg. De twee motoren zijn bijzonder krachtig.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Nice is het nieuwe lid van Intoyou, jouw favoriete speelgoedmerk.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 is de ultieme reisgenoot van de originele Pleasure Air-technologie van Womanizer biedt in een compact formaat, waardoor gebruikers de kans krijgen om te genieten waar ze ook heen gaan. Dit discrete speeltje zit boordevol kracht met 8 opwindende en versterkte niveaus. De Liberty 2 wordt geleverd met een hygiënisch beschermhoes en veilig reisslot, waardoor het een handige en veilige optie is voor mensen die onderweg zijn.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Eén doelwit. Twee soorten stimulatie. De krachtigste mini-vibe van We-Vibe en de originele Womanizer Premium zijn nu gecombineerd in één exclusieve boxset. Gemaakt om de vereniging van de twee merken te vieren.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Verdubbel het plezier, verdubbel het plezier - het geheel nieuwe Satisfyer DUAL PLEASURE is een clitorisstimulator met Bluetooth en interne G-spot vibrator. De DUAL PLEASURE is gemaakt om te combineren met de bekroonde Satisfyer Connect-app en heeft je sensuele reis naar een nieuw niveau gebracht!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 139

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium eco

    We hebben alles genomen wat ons vlaggenschipproduct, de Womanizer PREMIUM, zo goed maakte, en zoveel mogelijk plastic verminderd. Uiteraard heeft hij dezelfde 12 intensiteitsniveaus, is hij oplaadbaar via USB en is hij spatwaterdicht. Goed voor de planeet, ONGELOOFLIJK voor je lichaam, het is het perfecte seksspeeltje voor milieubewuste mensen.

    € 339

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Ervaar sterke en intense orgasmes met de ETERNAL LOVE vibrator. Deze speelse vibrator beschikt over drie verbluffende functies: de trillingen in de schacht masseren de vaginawand, de pulserende functie stimuleert de g-spot en de microvibraties in de stimulator zorgen voor zalig genot aan de clitoris. Maak je klaar voor een waanzinnig orgasme en als het te intens wordt, kun je alle functies afzonderlijk gebruiken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Het kan worden gebruikt voor clitorale, vaginale, anale en tepelstimulatie, maar waarom zou je daar stoppen als je het overal kunt gebruiken!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Vibrerende lippenstift – een chique en discrete superkrachtige, multifunctionele minivibrator vermomd als lippenstift met een zachte, op sensatie gerichte 'flextip'.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Met een rechte en taps toelopende vorm is de Bcute Classic ideaal voor het lokaliseren van de clitoris, tepels, eikel en elke andere erogene zone die u wenst.

    € 30,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 847 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.