×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Clitorisvibrators

Artikelen 129 tot 160 van 847 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    De Dual Kiss zal indruk op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ontsteek uw verlangen met de Bdesired Deluxe. 6 functies creëren perfecte stimulatie voor plezier op meerdere niveaus. Een glad ontwerp met subtiele rimpelingen, deze waterdichte stimulator zorgt voor bedwelmende opwinding. Geniet van moeiteloos opruimen na het spelen van onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen, terwijl je de boel blijft opschudden met een druk op de knop.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Pocket Pink

    De PalmPower Pocket is de nieuwste toevoeging aan de Palmpower collectie krachtige vibrators! De Pocket is de miniatuurversie van de klassieke toverstok, met vergelijkbare kracht in een klein speeltje.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Met een rechte en taps toelopende vorm is de Bcute Classic ideaal voor het lokaliseren van de clitoris, tepels, eikel en elke andere erogene zone die u wenst.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    De Womanizer Classic is, zoals de naam al verklapt, de klassieker van Womanizer – 'het kleine zwarte jurkje' onder ons speelgoed, om zo te zeggen. Hij is uitgerust met onze unieke technologie die een contactloos zuigeffect heeft op de plaats van de voorheen bekende trillingen. De 8 gewelddadige niveaus maken vele soorten genot mogelijk – het eerste niveau een subtiele zachte start en het maximale niveau, het onmogelijke van genot. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Classic volledig waterdicht, en dus ideaal voor je volgende duik in bad.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Het vinden van de tijd voor wat solo-spel is essentieel voor het behouden van een goede seksuele gezondheid, en het is ook gewoon leuk! Met dit in gedachten wil je er zeker van zijn dat je de juiste uitrusting voor de klus hebt, en dat is waar de Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator van pas komt. Met 10 verschillende daadwerkelijke vibratiemodi, kun je merken dat de vibrator gebruiksvriendelijk is, er zijn strak uiterlijk en genoeg verrassingen in petto voor de gebruikers.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Een wandvibrator is tijdens gebruik vaak te groot of te zwaar. De Rosy Gold Curve Massager biedt dezelfde stimulatie als een grote wandvibrator, maar heeft een praktisch formaat. De zachte kop, de 10 vibratiestanden en de oplaadbare batterij maken de Rosy Gold Curve Vibrator nog aantrekkelijker.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieker Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Waggelen in gelukzaligheid met onze Penguin Holiday Edition! Deze geliefde Satisfyer drukgolfvibrator, altijd klaar voor de gelegenheid, heeft zijn feestelijke outfit aangetrokken om je op te vrolijken. Of het nu gaat om een kleine traktatie voor uzelf of als cadeau voor iemand anders: de Satisfyer Penguin Holiday Edition is er om al uw wensen te vervullen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next is een nieuwe dimensie van plezier – een combinatie van de revolutionaire 3D Pleasure Air-clitorale stimulatie met de nieuwe Climax Control, waardoor uw orgastische reis extra diepte en rijkdom krijgt. ontworpen voor intense, intuïtieve meerdere orgasmes, biedt Next onbeperkte kracht en premium functies, waaronder een nieuwe reeks aanpasbare patronen terwijl je fluisterstil loopt.

    € 249

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Geniet van een fluweelzachte ronding die pulseert tussen je dijen met onze Bdesired Deluxe Curve. Sensueel van de basis tot de grote boog, je zult geen centimeter aan mogelijkheden missen. Onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen zijn gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk sensueel bij contact. Laat uw opwinding u overal mee naartoe nemen met deze waterdichte stimulator met 6 functies.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dames, maak je klaar om op te stijgen: met een stijlvolle hoes en zes stimulatieniveaus essentieel het Liberty-plezier op elke plek op de planeet.

    € 149

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Geniet van een prachtige en unieke ervaring met deze Taptastic Vibe Clitorisstimulator. Het speelgoed beschikt over een vibrerend en bewegend element. Laat je aangenaam verrassen door de 6 verschillende tikstanden en ervaar het gebruiksvriendelijke ontwerp van dit stijlvolle speeltje.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 119

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Onze Love Triangle bewezen Air-Pulse-technologie met diepe trillingen en een gladde siliconen kop. De praktische dop zorgt altijd voor een hygiënische en discrete opslag, zelfs onderweg.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Voor een spannende, liefdevolle verzorging!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Laat de zachte bloemblaadjes van de Power Flower rond gevoelige gebieden dansen terwijl de trillingen in de zijdezachte siliconen schacht je in extase brengen. Perfect om jezelf onder te dompelen in de schatten van je lichaam en om je erogene zones wakker te maken!

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Ontdek buitenaards plezier met Pulse Galaxie. In tegenstelling tot andere clitorisstimulatoren duwt en trekt hij lucht om een zuigeffect te creëren, terwijl het oplaadstation een sterrenlicht projecteert. Ontdek 5 modi en 5 zuigintensiteiten plus 3 sterrenlichtweergavemodi. Gebruik Pulse Galaxie met de SVAKOM-app voor aanpasbaar spelen en spelen op lange afstand.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Een nieuw niveau van luxe - met echt leer en echt edelmetaal

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuleert de hele clitoris - zelfs de delen die u niet ziet - met zachte sonische golven in plaats van conventionele trillingen. Deze fluisterstille sonische stimulator biedt een geheel nieuw orgasme, een langdurige climax na een sensuele opbouw. Het gladde, waterdichte ontwerp is gemaakt uit één stuk premium siliconen, waardoor SONA Cruise ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken is en zacht aanvoelt. En omdat het niet direct in contact komt met de clitoris, kan het worden gebruikt om keer op keer meerdere orgasmes te genereren zonder enig ongemak.

    € 269

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 met de originele Pleasure Air-technologie is onze meest luxueuze creatie tot nu toe – echt het Prada onder de seksspeeltjes, het ultieme speeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar meer dan alleen maar een apparaat om mee te spelen. Met meer veilige niveaus dan ooit tevoren en een verbeterde Autopilot-functie om mee te nemen op nieuwe, onvoorspelbare avonturen, is PREMIUM 2 het puurste geno van de hoogste kwaliteit.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer PREMIUM 2 met de originele Pleasure Air-technologie is onze meest luxueuze creatie tot nu toe – echt het Prada onder de seksspeeltjes, het ultieme speeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar meer dan alleen maar een apparaat om mee te spelen. Met meer veilige niveaus dan ooit tevoren en een verbeterde Autopilot-functie om mee te nemen op nieuwe, onvoorspelbare avonturen, is PREMIUM 2 het puurste geno van de hoogste kwaliteit.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    My Secret Vibrating Panty Set brengt de kracht van genot binnen handbereik met een krachtige vibrerende kogel die discreet in een kanten slipje past om hem op zijn plaats te houden.

    € 68,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Waterdichte orgasmemachine!

    € 80,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Poets de parel, tik op de boon, maak gebruik van je potentieel. Kortom, duik diep in de wereld van tintelende clitorale orgasmes met deze geweldige clitoriskit van Fun Factory! Met niet één, maar twee supertools om elk van de 8000 zenuwuiteinden in je superboon te bedienen, ontdek je hoe de clitorishemel eruit ziet.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Maak kennis met de oplaadbare clitorisstimulator met kraag van het merk IBIZA, een gouden juweel van plezier.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 149

    € 67,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Het gebruik van vacuümzuigtechnologie stimuleert je clitoris als bij echte orale seks zonder direct contact te maken.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Moxie

    Moxie van We-Vibe™ is ontworpen om onder je kleding te dragen, met handsfree, fluisterstille trillingen.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dames, maak je klaar om op te stijgen: met een stijlvolle hoes en zes stimulatieniveaus essentieel het Liberty-plezier op elke plek op de planeet.

    € 149

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Dit rozenspeeltje voor dames is een zielenroof en een groot succes op TikTok. Als je het gaat gebruiken, noem jezelf dan gewoon super licker, want je vrouwelijke delen zullen SQUIRTEN, DRIPPEN, ZWEKEN en dat is allemaal mogelijk op low.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 847 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.