×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Klassieke vibrators

Artikelen 97 tot 128 van 232 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Geniet van spannende variatie en dubbele veelzijdigheid met de ultieme koppelset! Alle vier klassieke favorieten kunnen samen of verschillend worden gebruikt. De slanke 7” multi-speed vibe kan worden gecombineerd met de ultrarekbare getextureerde hoes en krachtige kogel voor je eigen superstimulerende konijn. Probeer de C-ring rond zijn schacht van ballen te plaatsen, met of Probeer zonder de vibrerende kogel, voor spannend seksspel. De mogelijkheden zijn eindeloos voor urenlang sexy partnerspel!

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    De Gaia Eco is 's werelds eerste biologisch afbreekbare en recyclebare vibrator! De Eco is gemaakt van Biofeel, een op zetmeel gebaseerd bioplastic. Wees gerust in de wetenschap dat Eco minder energie verbruikt en minder broeikasgassen uitstoot dan enig ander seksspeeltje op de markt! Het ontwerp van de Eco is klassiek en kan worden gebruikt voor interne of externe stimulatie: inclusief een slank profiel en taps toelopende punt voor comfort.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Space Rider 3000

    Slanke vibrator gemaakt van gladde, transparante paarse gelei met glitterdeeltjes, verwent met zijn stille vibraties op meerdere snelheden.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    De Classic Original Vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met geweldige vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een sexy, licht gebogen schacht die je moeiteloos zal vullen met wellustig verlangen. Deze genotsbrenger heeft een levensecht silhouet met realistische details zoals pulserende aderen en een uitgesproken punt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    De Classic Slim Vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met verbazingwekkende vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een slanke, licht gebogen schacht die je moeiteloos zal vullen met wellustig verlangen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    's Werelds technologisch meest geavanceerde, bekroonde G-spot-vibrator heeft zojuist een upgrade gekregen voor het vermogen en de gebruiksduur van de batterij. Pearl3 is een technologisch geavanceerde G-spot vibrator met aanraakgevoelige technologie. De licht gebogen vorm is perfect voor G-spotstimulatie en alle vormen van extern genot. De drie bobbels op de Pearl3 stimuleren de G-spot intenser wanneer deze in het lichaam wordt ingebracht.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • PicoBong Transformer Pink

    Waarom genoegen nemen met één positie als je er twee kunt proberen? Waarom genoegen nemen met 2 posities als je er 3 kunt hebben? Buig me, vorm me, hoe dan ook, je hebt me nodig! Of je nu alleen of met je gelukkige partner geniet, de Transformer is letterlijk miljoenen seksspeeltjes in één.

    € 109

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Kom binnen bij LateToBed en maak kennis met Evan, de nieuwe en aangename vibrator met een innovatieve en super aangename vorm.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    De Real Vibration M vibrator is een echte orgasmemachine. Gemaakt van zachte, veilige siliconen. Laat je ware fantasieën de vrije loop met dit semi-realistische speeltje. Geniet van de 7 vibratiestanden en flirt met de 4 intensiteitsmodi om die pieken van genot te bereiken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Verpakking met 5 jelly-vibrators.

    € 64,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Renee is de vibrator die je nodig hebt in je dagen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Deze volledig krachtige vibrator geeft een stille maar krachtige vibratie en beschikt over 7 krachtige programma's. Door de touchknoppen is hij gemakkelijk te gebruiken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Denk roze met deze warm getinte vibrator! De Eve's Slim Pink Pleaser is een realistisch gevormd plezierspeeltje met een verhoogde adertextuur, een taps toelopende punt van de peniskop en instelbare snelheden om uw genot aan te passen. Deze vibrator is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers van seksspeeltjes en heeft precies de juiste maat en vorm om orgasme na orgasme uit te lokken!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Murray is een vibrerende dildo met zijwaartse pulsatie en zuignap. Gebruik de intuïtieve knoppen om door 12 vibratie- en zijpulsaties te bladeren om het ultieme genot te vinden. De fallische kop zorgt voor een intense stimulatie en de zuignapbasis van de dildo zorgt voor een veilig gebruik.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Deze chique chroomvorm is stijlvol en gestructureerd voor een gemakkelijke grip en levert krachtige vibraties in een lange, slanke schacht die eindigt met een gladde, bolvormige punt.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    De Silicone Remote Pinpoint Pleaser is de uniek gevormde achterdeurteaser van je dromen. De verleidelijke anale sonde heeft een verrukkelijke rollerballtip, een geribbelde schacht en 12 vibratiefuncties die ervoor zorgen dat je bij elke plagerige aanraking opgewonden raakt. Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos is gemaakt van donkerblauw siliconen met goudkleurige details, geheel in stijl met het andere Goddess Collection speelgoed. De elegante vibrator heeft een ringvormig handvat met metalen coating waardoor hij gemakkelijk vast te pakken is en er luxueus uitziet. Deze vibrator is gemaakt van vloeibare siliconen, heeft een zachte punt en voelt zijdezacht aan.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    De Mystim Terrific Truman is gevormd naar de natuur. Na wiens? Wij verraden niet. Met een trotse lengte van 27 cm en een dikte tot 4,3 cm doet de aantrekkelijke vibrator je verlangen naar meer. Verkrijgbaar in ondeugend roze, dieppaars en middernachthemel. Geheim en stilletjes weet Terrific Truman perfect hoe hij je heel discreet moet plezieren.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    De unieke ''Power Boost''-functie levert op commando een uitbarsting van maximale vibratie van 10 seconden. Gebeeldhouwde realistisch gevormde punt. 8 unieke en krachtige snelheden en functies. De stevige zuignapbasis kan stevig op elk vlak oppervlak worden bevestigd voor handsfree spelen. De unieke ''Power Boost''-functie levert op commando een uitbarsting van maximale vibratie van 10 seconden. Gebeeldhouwde realistisch gevormde punt. 8 unieke en krachtige snelheden en functies. De stevige zuignapbasis kan stevig op elk vlak oppervlak worden bevestigd voor handsfree spelen.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane is een bijzondere vibrator die aan beide kanten gebruikt kan worden. De brede, ronde kop is ideaal voor externe stimulatie en massages, terwijl de andere kant gebruikt kan worden voor interne stimulatie. Beide hebben een eigen motor die verschillend kan worden bediend.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    De klassieke G-Spot vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met geweldige vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een ergonomisch gebogen schacht die moeiteloos met sensationele precisie de G-spot raakt. Deze genotsbrenger heeft een levensecht silhouet met realistische details zoals pulserende aderen en een uitgesproken punt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    De Impulse E-stimulation-collectie is er om nieuwe energie op te doen met de Intimate E-Stimulator Petite Wand. Deze slanke stimulator beschikt over 5 elektrostimulatiefuncties en 7 vibratiefuncties voor krachtig verhoogd genot bij elk gebruik.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Chick Flick Mint

    Twee gelukkige eindes in één onvergetelijke Chick Flick! Deze double-header-ervaring biedt aan het ene uiteinde een zacht gebogen, geribbelde schacht die is ontworpen om gemakkelijk de G-spot te bereiken, terwijl het andere uiteinde een opwindend bewegingsgevoel geeft, waar je daar het meest naar verlangt. Verhoog de trillingen en bewegingssnelheden met onafhankelijk bestuurde motoren en ontdek de diepe voldoening van een goed vervaardigde dubbele functie.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya is een smaakvol ontworpen persoonlijke stimulator die op natuurlijke wijze gebogen is voor zowel externe als interne stimulatie. De krachtige trillingen worden intuïtief bediend met een vergrendelbare interface met 3 knoppen en zijn fluisterstil voor volledige discretie. Elke stimulator is waterdicht voor totale hygiëne en plezier in bad of onder de douche.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Geniet van spannende variatie en eindeloze veelzijdigheid met de ultieme koppelset! Alle vier klassieke favorieten kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt. De slanke 7” multi-speed vibe kan worden gecombineerd met de ultra-rekbare getextureerde hoes en krachtige kogel voor je eigen superstimulerende konijn. Probeer de C-ring rond zijn schacht of ballen te plaatsen, met of zonder de vibrerende kogel, voor spannend seksspel. De mogelijkheden zijn eindeloos voor urenlang sexy partnerspel!

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    De klassieke G-Spot vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met geweldige vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een ergonomische gebogen schacht die krachtig met sensationele precisie de G-spot reageert. Deze genotsbrenger heeft een levensecht silhouet met realistische details zoals pulserende aderen en een uitgesproken punt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Liefhebbers van G-spot stimulatie zullen dol zijn op deze spatwaterdichte vibrator van Purrfect Silicone. Door de gebogen vorm is het gemakkelijk om de peniskop deze bijzondere hotspot te laten raken, terwijl de siliconen schacht met aderen de vagina stimuleert. De vibrator heeft zeven verschillende functies: 3 pulsaties, 1 escalerende modus en 3 trillingen. De diameter van de schacht wordt breder nabij de basis van de vibrator.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Verwen uzelf met de eenvoudige geneugten van een klassieker! De flexibele, gebogen schacht van de Mr. Right is ontworpen om u precies goed aan te raken. Pas de multi-speed draaiknop aan voor het gewenste genotsniveau en laat de trillingen je naar het ultieme hoogtepunt leiden. Hij is compact en waterdicht, dus geniet ervan onder de douche of in de spa. Ga terug naar de basis, probeer een Classix!

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Geheel in stijl met het andere Goddess Collection speelgoed is Belenos gemaakt van donkerblauw siliconen met goudkleurige details. De klassieke vibrator heeft een ringvormig handvat met metalen coating waardoor hij gemakkelijk vast te pakken is en er luxueus uitziet. Deze vibrator is gemaakt van vloeibare siliconen en voelt fluweelzacht aan.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Hou je van echte jongens? Dan is onze Real Deal Neal zeker iets voor u. Een krachtige motor en een opwindend ontwerp zullen u verrassen met zowel e-stim als trillingen. Je kunt ervan genieten om met Neal aan de slag te gaan – hij zal je plezieren met 8 vibratie- en 5 e-stim-programma’s – of hij kan zelfs je nieuwe favoriete trainingspartner worden. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • PicoBong Transformer Yellow

    Waarom genoegen nemen met één positie als je er twee kunt proberen? Waarom genoegen nemen met 2 posities als je er 3 kunt hebben? Buig me, vorm me, hoe dan ook, je hebt me nodig! Of je nu alleen of met je gelukkige partner geniet, de Transformer is letterlijk miljoenen seksspeeltjes in één.

    € 109

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    De klassieke bullet vibrator heeft zojuist een enorme nieuwe make-over gekregen! Dit extra grote plezierinstrument is oplaadbaar en beschikt over 3 snelheden van interne vibratie waarvan je zowel extern als intern kunt genieten. Geniet van het gestroomlijnde gevoel terwijl de zachtheid van de vibratie langs je meest gevoelige delen glijdt en wild zoemt om je naar een climax te lokken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 232 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.