×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Klassieke vibrators

Artikelen 129 tot 160 van 232 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Beau Purple

    Het is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en beschikt over 12 trillingsfuncties. Met zijn trendy, elegant uiterlijk, aantrekkelijke kleur en comfortabele aanrakingen is het ontworpen om aan de verschillende behoeften van vrouwen te voldoen. Het ergonomische ontwerp is voor gebruik.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    De Classic Slim Vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met verbazingwekkende vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een slanke, licht gebogen schacht die je moeiteloos zal vullen met wellustig verlangen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Klaar voor sexploratie op het volgende niveau? Geef uw genot een boost met Vibe & Tease, onze vibrator met meerdere snelheden. Met deze veelzijdige krachtpatser kun je mixen en matchen - gebruik de vibrator alleen of bevestig de Teaser Tip voor een nog spannendere ervaring!

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    's Werelds technologisch meest geavanceerde, bekroonde G-spot-vibrator heeft zojuist een upgrade gekregen voor het vermogen en de gebruiksduur van de batterij. Pearl3 is een technologisch geavanceerde G-spot vibrator met aanraakgevoelige technologie. De licht gebogen vorm is perfect voor G-spotstimulatie en alle vormen van extern genot. De drie bobbels op de Pearl3 stimuleren de G-spot intenser wanneer deze in het lichaam wordt ingebracht.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Elke glimlach maakt de wereld een beetje beter, dus deze lieve brenger van vreugde draagt zijn naam ter ere van goede stemmingen overal. En dat is eigenlijk niet zo ver weg als hij met zijn ergonomische rondingen bij je om de hoek komt: als je eenmaal aan zijn charme bezweken bent, verleidt hij je met zijn soepele Silk Touch-oppervlak, de aangenaam gebogen vorm en de 12 adembenemende intensieve vibratieprogramma's.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Bang jezelf met deze extra grote bullet vibrator! Verleid je zintuigen met het zijdezachte materiaal terwijl je speelt met 3 krachtige vibratiesnelheden, zowel extern als intern. De buitengewone motor zal je versteld doen staan. Plaag jezelf richting iets groots en moois, geniet van elke schok door je kern terwijl je steeds dichter bij de rand wordt gebracht... tot BANG! Spelen met een partner? Laat ze zien hoe je het leuk vindt en laat ze vervolgens de controle overnemen - of ontdek waar ze van een beetje vibratie houden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Courage Violet

    Kans, uitdaging en onbekende wereld, alleen moed kan overwinnen. Maar er is meer moed nodig om je eigen lichaam en hart onder ogen te zien. Verwen uzelf; Open de glamoureuze deur naar moed.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X Scorpion Teal

    Deze zeer krachtige vibrator is ontworpen om eruit te zien als de staart van een schorpioen en heeft een breed geribbelde schacht die lang en flexibel is en een stevige, gripvriendelijke basis.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, een vibrator met 10 vibratiefuncties, ideaal voor als je wilt genieten van zachte vibraties of krachtige stortvloeden van genot.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Het is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en beschikt over 12 trillingsfuncties. Met zijn trendy, elegante uiterlijk, aantrekkelijke kleur en comfortabele aanraking is hij ontworpen om aan de verschillende behoeften van vrouwen te voldoen. Het ergonomische ontwerp is voor gebruiksgemak.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    De Real Vibration M vibrator is een echte orgasmemachine. Gemaakt van zachte, veilige siliconen. Laat je ware fantasieën de vrije loop zijn met dit semi-realistische speeltje. Geniet van de 7 vibratiestanden en flirt met de 4 gewelddadige manieren om de pieken van genot te bereiken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Hype Wand

    Omarm flexibel plezier en laat de veelzijdige Hype Wand voor al uw behoeften zorgen. Het flexibele lichaam, het ronde ontwerp en de 10 vibratiefuncties zullen je zeker plagen en plezieren, precies zoals jij dat wilt. Deze krachtige stimulator is gemaakt met een flexibele nek en een brede kop, zodat u de sensaties gemakkelijk kunt beheersen. Een intense motor in de flexibele schacht zorgt voor intense trillingen voor speels krachtige stimulatie.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved The G-Rave Purple

    Binnenkort meer details over dit product. Verander je slaapkamer in een raveclub met het speeltje dat je plezier verlicht! Laat de gloeiende lichten van de schacht en de punt door je spel navigeren met een zacht gebogen kop die is ontworpen om elke keer de G-spot te raken. De geribbelde kraag kietelt als je naar binnen gaat voor een prikkelend gevoel, en je kunt kiezen uit 7 krachtige snelheden - zelfs onder water omdat hij volledig onderdompelbaar is. Reinigen met speelgoedreiniger en warm water.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Haar lichaam was verleidelijk rond en ze wilde een voortreffelijk speeltje dat samen met haar flexibel kon zijn. Haar Flexibele Please-Her's genereuze flexibiliteit bewoog met haar mee. Ze drukte op de knop om de diepe, krachtige trillingen te starten. Mmmmm... het pulserende genot zou zo goed voelen over haar hele lichaam en diep in de vochtige kloof tussen haar benen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    De Luxe vibe Lillie is slank, flexibel en discreet stil. Gemaakt van gladde, platina siliconen, verhoogt deze elegante, krachtige vibe het genot voor een adembenemende sensuele ervaring. Oplaadbaar. Waterafstotend.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    De Gold Dicker Vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een briljante goudkleurige vibrator met geweldige vaardigheden en sensaties om onbeperkt intiem genot te bieden. Het ontwerp heeft een sexy, licht gebogen schacht die je moeiteloos zal vullen met wellustig verlangen. Deze gouden genotsbrenger heeft een levensecht silhouet met realistische details zoals pulserende aderen en een uitgesproken punt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane is een bijzondere vibrator die aan beide kanten gebruikt kan worden. De brede, ronde kop is ideaal voor externe stimulatie en massages, terwijl de andere kant gebruikt kan worden voor interne stimulatie. Beide uiteinden hebben een eigen motor die afzonderlijk kan worden bediend.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Stap in de toekomst van seksspeeltjes met de blueMotion NEX|2. De 2e generatie van deze app-gestuurde g-spot vibrator is perfect voor solo- of koppelspel. Ons meest populaire ontwerp staat bekend als het "Zwitserse zakmes onder de seksspeeltjes" en is nu geschikt voor Bluetooth, perfect voor langeafstandspartners! Begin met het downloaden van de gratis OhMiBod Remote App, start, koppel en speel. Eenmaal aangesloten zijn de mogelijkheden eindeloos! Probeer meerdere modi, van de op geluid reagerende Club-modus tot de voorgeprogrammeerde pulsen van de Rhythm-modus, of tik en neem zelfs je eigen pulspatronen op!

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Ombra Pink

    Vive is een nieuw fenomeen in de wereld van luxe genotsproducten voor volwassenen. De Ombra heeft een luxe uitstraling waardoor hij erg sexy is en door zijn dynamische vorm bereik je onvoorstelbare hoogten van extase.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    De Classic Slim Vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie is een kwaliteitsvibrator met opmerkelijke vaardigheden en sensaties voor onbeperkt intiem genot. Het ontwerp heeft een slanke, licht gebogen schacht die je moeiteloos zal vullen met wellustig verlangen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    De Sleek Freak is een echte klassieker. Rechtlijnig en zonder franjes kan hij je alles geven wat er toe doet in een echt geweldig speeltje: een krachtige en zeer stille motor, 8 vibratieprogramma's en 5 e-stim programma's plus een bekkenbodemtrainingsprogramma. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    De Eezy Pleezy heeft de klassieke, beroemde vorm van een bullet-vibrator die we allemaal kennen en waarderen. Het geheim zit echter van binnen. In die beroemde vorm schuilt een geavanceerde PowerBullet®-motor die trillingen bevat die variëren van mild tot wild!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    De Majestic is een opwindende stuwende vibrator uit de SeXentials by TOYJOY serie. Deze op-en-neer sfeer neemt je mee naar nieuwe hoogten van intiem genot met zijn sensationele vaardigheden en sensaties. Het USB-oplaadbare silhouet met dubbele motor biedt 3 vibratiesnelheden en 4 vibratiepatronen, gecombineerd met een verbluffende stuwfunctie.

    € 149

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Het rechte en langwerpige lichaam van de Elegant Soft Touch vibe van Mae B voelt zo soepel en zacht aan, terwijl de stevige vorm perfect is voor het uitoefenen van de gewenste druk.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap biedt twee manieren van stimulatie: tikken en trillen, beide uitgerust met 10 verschillende modi. Bovendien werken de drie motoren samen om de gebruiker een plezierig moment te bezorgen. Swap is de perfecte vibrator om de P- of G-Spot te stimuleren.

    € 80,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Deze Twisted multi-speed pocketraket is perfect voor beginners en geeft je een verbluffende voldoening die niet van deze wereld is! De geribbelde schacht is gemaakt van superglad TPR en biedt ongelooflijke stimulatie, terwijl de draaiknop met meerdere snelheden aan de basis je in een oogwenk van fladderen naar kloppen brengt.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Deze Vegan Vibrator van FUCK GREEN is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van PLA Plastic op zetmeelbasis. Dit bestverkochte ontwerp geeft je het gevoel alsof je in schone lucht zweeft.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    De iroha zen brengt iroha's unieke Soft-Touch Silicone naar iedereen in een nieuwe, verfijnde, draagbare behuizing op batterijen. Rijen plooien sieren de buitenste siliconen, met een lange vorm die gemakkelijk vast te houden is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima is een geribbelde vibrator met een glijdende kraal om te plagen en te plezieren, terwijl de gebogen vorm op zoek gaat naar de G-spot.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Geniet van golven van plezier terwijl de California Dreaming™ Surf City Centerfold je plaagt en prikkelt richting extase. De krachtige wandstimulator heeft 3 opwindende pulsatie-intensiteiten en 10 vibratiefuncties voor een unieke genotservaring.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Het rechte en langwerpige lichaam van de Elegant Soft Touch vibe van Mae B voelt zo soepel en zacht aan, terwijl de stevige vorm perfect is voor het uitoefenen van de gewenste druk.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Deze Vegan Vibrator van FUCK GREEN is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van PLA Plastic op zetmeelbasis. Dit bestverkochte ontwerp geeft je het gevoel alsof je in schone lucht zweeft.

    € 30,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 129 tot 160 van 232 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.