×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Massageapparaten

Artikelen 97 tot 128 van 309 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Met zijn gemakkelijk afleesbare digitale display biedt de Pink Sunset massagestaaf van You2Toys de beste controle voor ontspannende massages en gerichte stimulatie. Je hebt altijd een exact overzicht van de 10 vibratiemodi, hun 4 intensiteiten, de batterijduur en de gebruiksduur.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Maak kennis met de krachtigste wandvibrator die er is: MyMagicWand. Met zijn krachtige motor en vele toepassingen, zoals het masseren van pijnlijke spieren en het stimuleren van erogene zones, zal hij zowel mannen als vrouwen zeker verrassen en verrukken. Ontdek MyMagicWand nu!

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand MensWand Black

    De MensWand is de eerste Bodywand die speciaal voor mannen is ontworpen. Het compacte, krachtige USB-oplaadbare massageapparaat heeft een flexibele nek die helpt meer of minder druk uit te oefenen op de gewenste gebieden. De gladde siliconen vleugels van het meegeleverde multifunctionele opzetstuk omhullen de schacht en kunnen worden gebruikt voor solospel, voorspel of als aanvulling op orale seks. Schakel 8 snelheden en 20 trillingspatronen in om te genieten van de stimulerende aanraking van de licht gestructureerde binnenkant van het opzetstuk.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Ervaar tweemaal zoveel fantasieplezier! Met dit oplaadbare siliconen speeltje met twee uiteinden kun je aan de ene kant genieten van sterke toverstafvibraties, en van de sensaties van de ronddraaiende, vibrerende, verwarmde schacht aan de andere kant.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Eindelijk een toverstaf die onderwater werkt!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Het ultieme vibrerende genot, deze ongelooflijke massagestaaf is oplaadbaar en boordevol kracht. De PalmPower Extreme, de grootste toverstok in de PalmPower-collectie, heeft een unieke curve die zorgt voor een comfortabele grip en waarmee u het hoofd kunt gebruiken tijdens het gebruik van kantelen.

    € 179

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Wandvibrators zijn vaak groot en zwaar, maar Aida is dat allesbehalve! Deze compacte vibrator heeft 10 vibratiestanden voor de beste stimulatie. Het Aida wandmassageapparaat biedt een comfortabele grip en kan met één hand worden bediend. De vibrator is tevens waterdicht en kan gebruikt worden onder de douche en in bad.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® wordt jouw meestermagiër… Deze clitorisstimulator zal je verbazen met zijn superkracht! De Wanderful® wordt geleverd met 2 hoofden: de Rabbit, perfect voor stimulatie van de clitoris en G-spot... en de Anale, stevig maar flexibel, voor ultiem genot. Eén Wanderful® met twee hoofden, voor een veelheid aan sensaties!

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Veelzijdig, krachtig en elegant ontworpen! Deze krachtige toverstaf beschikt over eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en een groot aantal comfortfuncties, zodat u gedurende langere perioden kunt masseren zonder vermoeidheid. De roségouden accenten en de dieppaarse kleur zorgen voor een premium esthetiek die past bij de intense massagekracht!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    De Bodywand Luxe 2-Way Wand is precies hoe het klinkt, een uniek speeltje met een kopzijde en een staartzijde. De ene kant is voorzien van een klassieke massagekop, ideaal voor externe stimulatie, en de andere kant heeft een ergonomische vorm, ideaal voor het richten op de G-spot. De Luxe 2-Way Wand heeft twee afzonderlijke motoren, is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en is USB-oplaadbaar.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Met Doxy Die Cast 3 Oplaadbaar kunt u vertrouwde dingen sneller en gemakkelijker doen, precies waar u bent. Plekken die voorheen simpelweg niet mogelijk waren. Het gebruik ervan is dus een geheel nieuwe ervaring. Eentje die persoonlijker is dan ooit.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    De Legend is een stimulator met pure stimulatiekracht. Het zachte, chique ontwerp heeft een gladde handgreep en een licht flexibele, gedefinieerde kop voor een gevoel van allesomvattend genot.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast Black

    Voor klanten die houden van onze Doxy Original-ervaring en die nog grotere gevoelens willen, is de Doxy Die Cast wat je zoekt. Het is zo bijzonder dat het wordt geleverd in een eigen luxe souvenirdoosje.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Domi Female Attachment

    Het vrouwelijke opzetstuk heeft een G-spotarm met dubbele stimulator, een clitorisborstel en een vulvastimulator. De G-spot arm is de perfecte balans tussen flexibiliteit, stevigheid en ronding. De clitorisborstel heeft flexibele nopjes die de rillingen over je rug doen lopen en de vulvastimulator is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan brede stimulatie.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Het ontwerp van deze wandvibrator is geïnspireerd op de scepter van krachtige Egyptische farao's. De vibrator zendt sterke trillingen uit, beïnvloed op de kop van de toverstaf, voor een krachtige, directe stimulatie. De grote massagekop helpt spieren te verzachten en stress te voorkomen. Kyro is uitgerust met twee multifunctionele siliconenaccessoires om de mogelijkheden van plezier uit te vergroten. Het ene accessoire kan worden gebruikt om gevoelige gebieden te verkennen en te stimuleren, bijvoorbeeld de tepels, terwijl het andere accessoire perfect is om de G-spot te verkennen en de clitoris te stimuleren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Ontspan, geniet en voel het plezier van trillingen met het Wanda-stimulator.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    De iVibe Select iWand verheft het klassieke massageapparaat van een speelgoeddoos tot een multidimensionaal genotsinstrument. Naast de 7 vibrerende en pulserende massagepatronen die zijn ontworpen om optimaal te prikkelen, heeft de siliconen iWand een zacht verwarmend effect dat de kop van de siliconen staaf langzaam verwarmt tot een aangename, lichaamsveilige temperatuur. iWand kan worden gebruikt met de verwarmings- en vibratiemodi tegelijk of één voor één ingeschakeld.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand is een compacte wandvibrator in zakformaat, perfect voor plezier waar en wanneer dan ook. Het biedt opmerkelijk krachtige en diepe rommelende vibraties en verschillende puls- en golfpatronen, waardoor degenen genieten van genot op aanvraag tevredengesteld worden. Hij is uitgerust met twee veelzijdige hulpstukken om te verkennen en voor meer plezier.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    De Monica wandstimulator uit de Prestige collectie van Dream Toys is een zwarte toverstaf met stijlvolle goudkleurige accenten, een edelsteenvormige knop, een stevig stevig handvat, een ronde kop en een flexibele nek. Monica heeft een krachtige motor die 7 trilpatronen en 3 snelheden biedt.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Deze massagestaaf boven de meest sensuele vibraties die je ooit zult ervaren! Met zijn 10-versnellingsmodus en ultrasterke, maar geluidsarme (55dB) motor is de sky the limit! Het zachte siliconenmateriaal voelt heerlijk aan op je huid en verleden zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De flexibele kop biedt veel comfort en is prettig in gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Le Wand oplaadbare vibrerende stimulator zorgt voor intens en sensueel genot. Deze luxe toverstok heeft 10 kenmerkende, rommelende vibratiesnelheden en 20 vibratiepatronen. Krachtig, doordringend plezier wordt geboden door het gemak en de veelzijdigheid van een oplaadbare toverstaf.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Deze massagestaaf boven de meest sensuele vibraties die je ooit zult ervaren! Met zijn 10-versnellingsmodus en ultrasterke, maar geluidsarme (55dB) motor is de sky the limit! Het zachte siliconenmateriaal voelt heerlijk aan op je huid en verleden zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De flexibele kop biedt veel comfort en is prettig in gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo is een krachtige interactieve verwarmingsstaafvibrator, sexy ontwerp met afneembare konijnenoren, gebruik ze om je oren, nek, tepels en al die gevoelige gebieden die veel meer aandacht nodig hebben te stimuleren...

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Domi Male Attachment

    Het mannelijke opzetstuk heeft een prostaatstimulatorarm en een penisstimulator. De arm is een flexibele P-spotarm waardoor je gemakkelijk de goede plek kunt vinden. De stimulator kan zich aanpassen aan alle maten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia is een krachtige mini wandvibrator met 10 verschillende vibratiestanden. Hoewel de motor erg stil is, zendt de vibrator sterke trillingen uit, geconcentreerd vanaf de bovenkant van de vibrator. Valencia kan worden gebruikt om spierstijfheid te verminderen, voor een aangename massage te zorgen of om erogene zones te stimuleren. De wandvibrator is waterdicht, gemaakt van hypoallergeen siliconen en gemakkelijk schoon te maken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Unicorn Wand

    Maak je klaar om een fantasieland vol eenhoorns, regenbogen en magisch krachtige orgasmes te betreden met de nieuwe Le Wand Unicorn Wand - een 8-delige limited edition-set voor solo- en partnerspel!

    € 249

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Ervaar een onbeperkte ontspanning terwijl u geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Terwijl de vaste kracht van 10 verschillende massagepatronen stoffen verzacht en stress verlicht, zorgen voor een stabiele handgreep en een nog oplaadtijd ervoor dat u urenlang plezier kunt beleven.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Een zeer bevredigende draadloze toverstaf gemaakt voor diepe, intuïtieve verkenning. De ergonomisch gevormde handgreep van de Bthrilled Premium is schuin geplaatst om het bereiken van elke gewenste plek moeiteloos te maken. Het is vakkundig ontworpen en beschikt over een gladde, brede kop die golven van all-over stimulatie levert en een nek die zachtjes buigt om ongewenste wrijving te verminderen. En dankzij de USB-oplaadmogelijkheid, het compacte formaat en de unieke beschermkap is dit de meest reisvriendelijke toverstaf die er is.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite is de kleinere versie van ons iconische, oplaadbare wandmassageapparaat. De Le Wand Petite is kleiner van formaat, maar groot van kracht.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Wand met compact, ergonomisch ontwerp en flexibele hals. Oplaadbaar en krachtig.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Mini Love Edition

    Zachte aanraking. Spatbestendig. ontworpen met gedempte geluidsniveaus. ontwikkeld voor krachtige en continue stimulatie. Eenvoudige bediening met één vinger. Gebruik in meerdere richtingen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 309 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.