×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Massageapparaten

Artikelen 129 tot 160 van 309 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Een exclusieve, oplaadbare massagestaaf Wandvibrator met 2 opzetstukken vanaf 40 jaar. Het heeft 8 vibratiemodi in 3 snelheden die een heerlijk massageplezier bieden dat voldoet aan de behoeften van de gebruiker. De vibratiestanden zijn eenvoudig met een druk op de knop aan te passen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    De DOXY Number 3 is de nieuwe kleinere plug-in wandstimulator van DOXY. DOXY Number 3 is lichter om vast te houden en gemakkelijker te manoeuvreren. Dankzij de kleinere kop kan de gebruiker de trillingen nauwkeuriger naar het gewenste contactgebied leiden en is hij minder opdringerig, wat het spelen met koppels vergemakkelijkt.

    € 269

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Het ultieme vibrerende genot, deze ongelooflijke massagestaaf is oplaadbaar en boordevol kracht. De PalmPower Extreme, de sterkste toverstok in de PalmPower-collectie, heeft een unieke curve die zorgt voor een comfortabelere grip en waarmee u het hoofd tijdens gebruik kunt kantelen.

    € 179

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Als u op zoek bent naar een veelzijdige stimulator die u zal bevrijden van de stress van het dagelijks leven, dan is Relyme wat u nodig heeft. Met een krachtige motor met 10 vibratiefuncties brengt Relyme je van zachte en ontspannende vibraties naar andere krachtige en opwindende vibraties. Gebruik een goed glijmiddel op waterbasis om het genot te maximaliseren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast Purple

    Voor klanten die van onze Doxy Original-ervaring houden en die nog grotere gevoelens willen, is de Doxy Die Cast wat je zoekt. Het is zo bijzonder dat het wordt geleverd in een eigen luxe souvenirdoosje.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motoren, 2 functies, genoeg power: maak kennis met de Satisfyer Triple Lover! Dit prachtige liefdesspeeltje kan worden gebruikt als konijnenvibrator voor intense G-spot- en clitorale stimulatie of als stimulator voor sensuele massages van het hele lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Kom in contact met je lichaam en ervaar onbeperkte ontspanning terwijl je geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Smart Wand 2 Medium is een ultiem voorspelhulpmiddel voor opname van uw partner. Bevrijd de spanning in uw lichaam door stress los te laten en uw spieren te ontspannen, waardoor de deur wordt geopend voor uw seksuele energie om een holistische orgastische ervaring te ontvangen.

    € 259

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Ervaar ultiem genot met de Evermore 2-in-1 Massager & Vibrator van TOYJOY Fame. Dit oplaadbare plezierspeeltje is gemaakt van superzachte vloeibare siliconen en biedt 7 vibratiepatronen en 3 snelheden voor buitengewone sensaties.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio en Genius zijn onze iconische accessoires die hun volledige potentieel ontplooien wanneer ze met je lichaam werken. Ze zijn ontwikkeld samen met experts in de anatomie van vrouwen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 stuks Palm Power-hoofden. Ontworpen om te passen met Palm Power-stimulator.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Wand met compact, ergonomisch ontwerp en flexibele hals. Oplaadbaar en krachtig.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    De Pocket Wand is gebouwd rond een zeer krachtige vibratiemotor, die ultieme kracht uitstraalt, en doet niet onder voor veel stimulators met grote wand. Het product heeft 3 vibratie-intensiteiten en 4 vibratiemodi, waardoor je gemakkelijk een hoogtepunt bereikt met jouw voorkeursinstellingen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Hype Massager

    Ga stomen met een geliefde onder de douche of masseer pijnlijke spieren, de veelzijdige Hype Massager kan aan al uw behoeften voldoen. Het ultrazachte siliconenlichaam, de flexibele kop en de 10 vibratiefuncties zorgen gegarandeerd voor speels genot.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane is een bijzondere vibrator die aan beide kanten gebruikt kan worden. De brede, ronde kop is ideaal voor externe stimulatie en massages, terwijl de andere kant gebruikt kan worden voor interne stimulatie. Beide hebben een eigen motor die verschillend kan worden bediend.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand is een zeer krachtige wandstimulator met een strak en mooi ontwerp. Het hoofd van de stimulator is bedekt met siliconen en heeft een groot, comfortabel oppervlak dat de krachtige trillingen naar uw lichaam geleidt. Het hoofd biedt diepe en onbeperkte kracht zonder het ongemak van een verdovende handgreep. De Power Wand is draadloos en oplaadbaar, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen! Raak het aan!

    € 103,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Nami Purple

    NAMI is een nieuwe draai aan onze dubbelzijdige VIVE019-massagestaaf. Met twee nieuwe generatie F1-motoren met 10 functies en zijn krachtige technologieën (de twee motoren kunnen onafhankelijk worden bestuurd).

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In is een verrassend vibrerend massageapparaat in klassieke stijl die constante kwaliteit biedt met een bijpassend bekroond ontwerp. Deze wereldwijd compatibele vibratie met airconditioning beschikte over 10 onderscheidende, rommelende vibratiesnelheden en 6 vibratiepatronen. Het slanke, zachte handvat en het extra lange snoer van 245 cm maken het gemakkelijk om hem vast te houden en in meerdere hoeken te navigeren, terwijl de flexibele nek buigt voor positionering en plezier.

    € 149

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste ondergrondse en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen. Pretty Love brengt je een nieuwe sensuele ervaring die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Omdat wij professionele teams het revolutionaire concept gebruiken om nieuwe manieren te ontdekken om aan de behoeften van vrouwen te voldoen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Mini Gold

    Zachte aanraking. Spatbestendig. ontworpen met gedempte geluidsniveaus. ontwikkeld voor krachtige en continue stimulatie. Eenvoudige bediening met één vinger. Gebruik in meerdere richtingen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    GENIET VAN UW VRIJHEID MET HET DOXY NUMMER 3R - SPEEL OVERAL NU WE DE KABEL HEBBEN GEGEVEN.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Dit 100% siliconen opzetstuk voegt meer veelzijdigheid en opties toe aan uw PalmPower Massager. De PalmEmbrace bevat een hulpstuk dat bij gebruik met PalmPower zal helpen uw stress te verlichten en een verkwikkende massage te geven op gebieden die gewoonlijk over het hoofd worden gezien!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Maak kennis met het toppunt van glamour en plezier: de magnifieke Glam Dual Wand Vibe! Ontketen de kracht van veelzijdigheid met twee bruikbare uiteinden, elk ontworpen om ongeëvenaarde tevredenheid te bieden. Aan de ene kant kun je genieten van de zachte streling van de kop van de toverstok, die op een flexibele nek zit die naar jouw wensen buigt. Aan de andere kant kun je de diepten van plezier verkennen met de gebogen G-spot vibrator, gemaakt om je meest intieme gebieden met precisie en genot te bereiken. Beide zijden kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In is een eersteklas vibrerend massageapparaat in klassieke stijl dat ongeëvenaarde kwaliteit biedt met een bijpassend bekroond ontwerp. Deze wereldwijd compatibele vibratie met airconditioning beschikt over 10 onderscheidende, rommelende vibratiesnelheden en 6 vibratiepatronen. Het slanke, zachte handvat en het extra lange snoer van 245 cm maken het gemakkelijk om hem vast te houden en in meerdere hoeken te navigeren, terwijl de flexibele nek buigt voor positionering en plezier.

    € 149

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, voor de vrouw die van kracht en finesse houdt. Het ingewikkelde en unieke ontwerp past perfect bij uw vaginale rondingen en seksueel misbruik van de clitoris, de schaamlippen en het perineum. De comfortabele grip zorgt voor een nauwkeurige en moeiteloze positionering op de onmogelijke plekken. De krachtige motor biedt tien modi van enorme opwindende vibraties, die je zult begeleiden naar een groot aantal gedenkwaardige orgasmes. Het zal snel een van je favorieten worden!

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive is een nieuw fenomeen in de wereld van luxe genotsproducten voor volwassenen. De Shiatsu heeft een fantastisch ontwerp, waardoor het zeer een krachtig speeltje is en de vorm ervan overtuigd zal je nieuwe sensaties van plezier bezorgen. De 2 motoren die in de kop en onderkant van het speeltje zijn geplaatst, hebben 10 verschillende trillingspatronen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Ontdek Tracy's Dog Hammer Toverstaf-vibratorset! Deze set bevat een luxe wandvibrator met vier siliconen opzetstukken, elk met een eigen stimulatiedoel. Dankzij deze opzetstukken heb jij volledige stimulatie in huis!

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa Power Trip Black

    Ervaar de voldoening van een stijlvolle, met siliconen afgedichte toverstaf die krachtige vibraties uitstraalt uit de flexibele, ronde kop en gemakkelijk in de hand ligt met een stevige, gestructureerde grip.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Wij presenteren de Lovely Leopard De Lovely Leopard is een elegante, oplaadbare mini-wandvibrator. Haar vibraties zijn krachtig en stil. Het schattige luipaardje is waterdicht, heeft 10 functies en is ontworpen voor stimulatie van de clitoris. Het product wordt geleverd met een fantastisch make-uptasje voor al haar benodigdheden met een prachtige luipaardprint. Het mooie luipaard is waterdicht en kan in bad of onder de douche worden gebruikt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Beide uiteinden van de massagestaaf Warming Wand Vibrator van Cupa kunnen worden gebruikt voor divers massageplezier op het hele lichaam of voor spot-on stimulatie van genotsplekken. Aan het ene uiteinde bevindt zich een ronde vibrerende massagekop en aan het andere uiteinde een vibrerend verwarmingsoppervlak. Het lange, slanke handvat ligt zeer gemakkelijk vast en zorgt ervoor dat de massagestaaf comfortabel in gebruik is. Het bereikt ook gemakkelijk elke plek van het lichaam.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Royal Mini Opal

    Geweldige dingen komen in kleine verpakkingen, zoals het krachtige plezier van Royal Mini, een compacte Wand gemaakt van fluweelzachte siliconen. Het gedempte hoofd en de flexibele nek bewegen met je lichaam mee terwijl je 10 unieke trillingssnelheden en -patronen verkent. Waterdicht en onderdompelbaar, je kunt overal plezier beleven. Vrijheid om te spelen!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Op zoek naar iets meer dan alleen een gewone vibrerende toverstaf? Dit speelgoed luistert naar jouw wensen! Aan de ene kant is het een klassieke vibrerende toverstok met een flexibele kop van zachte siliconen, maar het handvat is zeker niet traditioneel. Hij is zelfs uitgerust met een stimulatiegat dat je clitoris zal prikkelen met drukgolven. Ontspan, vergeet stress en voel je goed!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Liaison Wand LED Vibrator

    De mooie en elegante Wand LED-vibrator van Liaison combineert alle voordelen van een siliconen- en glazen vibrator. Beide uiteinden zijn te gebruiken: het uiteinde met de licht flexibele massagekop is gemaakt van siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur en het andere uiteinde is gemaakt van massief, hoogwaardig borosilicaatglas met een sensueel LED-licht in de punt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 309 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.