×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mini-vibrators

Artikelen 33 tot 64 van 293 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Gebogen om een van je meest gewenste plekken te stimuleren, combineert deze genotzoekende toverstaf een soepele vorm met krachtige trillingen, waardoor je ongelooflijke voldoening krijgt met een simpele druk op de knop.

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Deze krachtige Pock Rocket doet wat er op de verpakking staat! Wordt geleverd met 4 verschillende hoofdjes voor diverse stimulaties en die zijn eenvoudig te wisselen! Eén snelheid is wat je soms gewoon nodig hebt! Deze kleine stimulator is gemaakt van ABS met een PU-coating.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Laat de DJ de reis draaien. OhMiBod's Club Vibe 2.OH brengt je naar de bestemming...

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    De Gaia Eco Bullet is 's werelds eerste biologisch afbreekbare en recyclebare vibrator! Deze kleine, plezierige sfeer is gemaakt van Biofeel, een op zetmeel gebaseerd bioplastic. Geniet van stille, krachtige vibraties met één snelheid, bediend met een eenvoudige drukknop.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Verhoog de opwinding, vergroot het plezier en voel elke sensatie in hoge definitie met onze prachtig ontworpen Doxy Bullet, gemaakt voor ultieme discretie en sensationele stimulatie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom is ontworpen om een plezierige en verleidelijke ervaring te bieden dankzij de dikke en ronde tong en perfect ontworpen mond. Deze magische eenhoornvibrator heeft een superzachte vacht en flirterige, gepassioneerde bewegingen waar je ongetwijfeld van zult genieten. Laat je meeslepen door zijn betovering en beleef onvergetelijke sensaties die je meest intieme fantasieën waar zullen maken.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Laten we Shoty verwelkomen, de vibrerende kogel waarmee je nachten nooit meer hetzelfde zullen zijn.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ontsteek uw verlangen met de Bdesired Deluxe. 6 functies creëren perfecte stimulatie voor plezier op meerdere niveaus. Een glad ontwerp met subtiele rimpelingen, deze waterdichte stimulator zorgt voor bedwelmende opwinding. Geniet van moeiteloos opruimen na het spelen van onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen, terwijl je de boel blijft opschudden met een druk op de knop.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Pocket Pink

    De PalmPower Pocket is de nieuwste toevoeging aan de Palmpower collectie krachtige vibrators! De Pocket is de miniatuurversie van de klassieke toverstok, met vergelijkbare kracht in een klein speeltje.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Met een rechte en taps toelopende vorm is de Bcute Classic ideaal voor het lokaliseren van de clitoris, tepels, eikel en elke andere erogene zone die u wenst.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Het vinden van de tijd voor wat solo-spel is essentieel voor het behouden van een goede seksuele gezondheid, en het is ook gewoon leuk! Met dit in gedachten wil je er zeker van zijn dat je de juiste uitrusting voor de klus hebt, en dat is waar de Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator van pas komt. Met 10 verschillende daadwerkelijke vibratiemodi, kun je merken dat de vibrator gebruiksvriendelijk is, er zijn strak uiterlijk en genoeg verrassingen in petto voor de gebruikers.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Geniet van een fluweelzachte ronding die pulseert tussen je dijen met onze Bdesired Deluxe Curve. Sensueel van de basis tot de grote boog, je zult geen centimeter aan mogelijkheden missen. Onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen zijn gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk sensueel bij contact. Laat uw opwinding u overal mee naartoe nemen met deze waterdichte stimulator met 6 functies.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Krachtiger, mooier en discreter: LILY 2 is perfect voor solospel van tussen partners te nestelen tijdens het vrijen, subtiele doordrenkt met een kenmerkende geur om al je zintuigen te bevredigen.

    € 149

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Je mooie, kleine sfeer: matzwarte behuizing, bedieningsknop met bronsdetail en een perfecte tint van een orgasme. Draag je geheime vibrator in een handtas of broekzak en niemand anders zal er iets van weten...

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Deze nieuwe krachtige genotskogels in beperkte oplage zullen je prikkelen en plagen met 7 vermoedelijke, zondige instellingen van pure extase!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Waar uw reis u ook naartoe brengt, geniet van een beetje 'me-time' met het Kyst™ Flicker mini-stimulator. De krachtige mini-siliconenkogel zit boordevol 10 vibratiefuncties, een geheugenchip en een flikkerende tongpunt.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Het sturen van goede vibes naar alle vrouwen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Gemaakt van strak siliconen met 10 krachtige vibratiemodi, deze unieke vibrator is een echte orgasme-essentieel.

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    De Gaia Eco Bullet is 's werelds eerste biologisch afbreekbare en recyclebare vibrator! Deze kleine, ambachtelijke sfeer is gemaakt van Biofeel, een op zetmeel bioplastic. Geniet van stille, krachtige trillingen met één snelheid, bediend met een eenvoudige drukknop.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Wie wil er nu niet haar eigen sexy geheim? Ze bloosde terwijl ze HER Finger Vibe op haar vingers droeg voor een vibrerende massage op haar tepels voordat ze hem in haar kanten slipje stopte. De zijdezachte, gladde siliconen warmden zachtjes op tot haar lichaamstemperatuur. Ze maakte de soepele bandjes rond de buitenkant van haar slipje vast en plaatste de bobbel van de motor comfortabel tegen haar clitoris.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Omdat je ex je clitoris nooit kan vinden en jij misschien ook niet kunt vertrouwen op je volgende date... Ga aan de slag!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    De Satisfyer Teaser is perfect voor veelzijdige stimulatie van alle erogene zones zoals de clitoris en tepels: De vingervibrator is zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken dankzij de flexibele opening.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Screaming O Bullets is de ultieme 'O' overal superkrachtige mini-vibe met een fluisterstille motor en een compact formaat voor veelzijdig plezier. Zet het plezier aan met slechts één aanraking voor de hoogste kwaliteit kogel op de markt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Verfraai uw plezier met een Rose Lipstick Vibe! Sterke vibraties in een lief, discreet pakketje. Deze sfeer ziet eruit als echte lippenstift in je handtas of make-uptasje. Draai de basis, net als bij een echte lippenstift, om de satijngladde punt omhoog te brengen en de vibraties aan te zetten. Het perfecte schoonheidsmiddel om je op te warmen en je te laten blozen van kleur!

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    My Secret Vibrating Panty Set brengt de kracht van genot binnen handbereik met een krachtige vibrerende kogel die discreet in een kanten slipje past om hem op zijn plaats te houden.

    € 68,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Verhoog de opwinding, vergroot het plezier en voel elke sensatie in hoge definitie met onze prachtig ontworpen Doxy Bullet, gemaakt voor ultieme discretie en sensationele stimulatie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Crave Vesper 2 Black

    Nu met nieuwe kleuren, waterdicht ontwerp en een nieuw trilpatroon. Vesper werd voor het eerst gelanceerd in 2014 als het eerste concept van pleziersieraden dat de wereld had gezien: een vibratorketting. Het werd al snel een iconisch symbool van eigenliefde en sekspositiviteit en heeft veel lof gekregen in de popcultuur, met een cultachtige aanhang van beroemdheden, intimiteitscoaches en gedurfde individuen. Ontwerper en mede-oprichter Ti Chang bracht pleziersieraden tot leven om schoonheid en emotionele verbinding aan plezierproducten te brengen.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 293 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.