×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatvibrators

Artikelen 129 tot 160 van 198 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimaliseer uw plezier. De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot (of p-spot) genoemd, zit boordevol duizenden zenuwuiteinden om je genot te vergroten. De OptiMALE P-Curve-stimulator beschikt over 7 unieke trillingspatronen die uitstralen van de p-spot aangename interne ballon naar de buitenste perineumstimulator, waardoor alle stimulatie wordt geboden die u nodig heeft om het krachtigste orgasme van uw leven te ervaren.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dubbele motoren voor dubbel plezier, waardoor je de controle hebt over eindeloze combinaties van intense hoge tonen en rommelende bastrillingen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    De Lumen is niet zomaar een genotsplug en biedt een nieuwe ervaring voor wie van zijn slaapkamer een podium wil maken. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen met Velvet Wave-comforttechnologie; een gedempte, geribbelde siliconen die zowel comfort als plezier biedt voor een zalige, maar oh zo plezierige ervaring.

    € 219

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    De Eclipse Probe is een sensuele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Terwijl het ergonomische ontwerp en de zachte siliconen ervoor zorgen dat je gemakkelijk kunt spelen, zorgen een roterende punt en 12 krachtige vibratiefuncties voor wereldschokkend plezier.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n roteer met de b-Vibe Rocker Plug. Deze ergonomische P-spot plug biedt het plezier van druk rechtstreeks op de prostaat. Met een gladde, uitlopende basis plaatst deze plug u letterlijk op de bestuurdersstoel met gerichte, verzwaarde stimulatie in elke steen op de plug. Met de gebogen kop voor interne massage stuurt de Rocker Plug je naar sensaties over het hele lichaam die "helemaal rock-'n-roll" zijn.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Met de DUKE krijg je twee speeltjes in één: een prostaatbutplug die perfect aansluit op je lichaam en je perineum omhelst en een uitneembare vibrator met 5 standen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Maak kennis met Viotec's Loyte, een luxueus zachte vibrator ontworpen om uw genotservaring te verbeteren. Loyte bedien je moeiteloos via de powerknop aan de onderkant van deze prostaatvibrator.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Ontdek de Mustang prostaatstimulator, solo of samen met je partner. De prostaat is de mannelijke versie van de g-spot en het stimuleren ervan heeft meerdere seksuele voordelen. Het uitoefenen van druk op de prostaat versterkt en verlengt de erectie van de penis en kan zelfs een verbluffend orgasme creëren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Met een automatische, ritmische pompfunctie voor het vervullen van vaginaal en anaal genot!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Archenemy Black

    Droom jij van sensuele ervaringen achter je achterdeur? Het is duidelijk dat je een handig speeltje nodig hebt om je hierbij te helpen! Dit kan deze prostaatstimulator van Pretty Love zijn. Het heeft een soepel en ingenieus gebogen ontwerp en geeft je de functie van pulsatie aan de punt. Kies 12 geweldige modi!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme is alleen voor ervaren gebruikers. De dikke schacht zal zelfs de moeilijkste bevrediging vervullen. Het heeft twee sterke, rommelende motoren: één in de schacht en één in de basis voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    NexusBendz is een dubbele prostaat- en perineummassager met een aanpasbare schacht. Met siliconenballen met dubbele dichtheid en twee krachtige motoren biedt dit luxe, op afstand bestuurbare speelgoed eindeloze mogelijkheden voor plezier.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    De druk en het plezier nemen toe met Pleasure Pleaser. De schacht van deze tikkende prostaatstimulator is gemaakt van fluweelzachte siliconen en beweegt met je lichaam mee en verwarmt tot een stomende 109 graden terwijl je 7 vibrerende snelheden en ritmes verkent. Het vibrerende handvat stimuleert de externe erogene zones, terwijl de afstandsbediening je de vrijheid geeft om handsfree te spelen. Vrijheid om te spelen!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Het G-Play [+]-assortiment is echt veelzijdig voor een verscheidenheid aan toepassingen. Verkrijgbaar in drie maten afzonderlijk of als 'Trio'-set. Elke maat beschikt over 6 verschillende trilfuncties: langzaam, gemiddeld, snel, langzame puls, snelle puls en escalerend. G-Play [+] is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft een afneembare motor. Dit maakt het schoonmaken super eenvoudig of als je de hoes wilt gebruiken als een niet-vibrerende vingervibe, dan kan dat! G-Play [+] is waterdicht en ook oplaadbaar.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    De NU Sensuelle Homme Ace 15-functie flexibele oplaadbare siliconen prostaatvibrator met dubbele motor in zwart beschikt over 2 intens krachtige motoren en 15 prikkelende functies van diepe kloppende en pulserende actie in plaats van de zoemende trillingen die anderen hebben.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Perfect gevormde RC Roterende Prostaat Massager met vibratie van ANOS, beschikt over een roterende tweekoppige punt die specifiek op de prostaat gericht is tijdens een anale massage. Twee krachtige motoren zorgen voor intense rotatie en diepe trillingen, die ook sterk voelbaar zijn in de brede en gebogen stopperbasis om tegelijkertijd de anus en het perineum te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Betreed de wereld van erotisch speelgoed met het Go Power-assortiment, het meest verslavende speelgoed op de markt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Verdubbel het gevoel voor hartverscheurende stimulatie met de nieuwe b-Vibe 360 Plug! Breng plezier in je handpalm met op afstand bedienbare vibratie- en 360° rotatie-instellingen, een glad siliconen lichaam en gelijktijdig prostaat- en perianaal genot.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Draai voor 4 manieren om te spelen! Nexus Revo Twist is een verwisselbaar roterend en vibrerend seksspeeltje dat op 4 verschillende manieren kan worden gebruikt. Aan het ene uiteinde bevindt zich een vibrerende buttplug met 6 snelheden en aan de andere kant een roterende as met 2 snelheden. In beide richtingen in te brengen voor gelijktijdige anale en perineumstimulatie.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Anale vibratie met één druk op de knop!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Ervaar het ultieme niveau van prostaatstimulatie met deze dubbele geurbevrediger! Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van voldoende kracht om de meest veeleisende anale liefhebbers tevreden te stellen. Dit speeltje is ontworpen voor intens mannelijk plezier dankzij de twee gedraaide stimulatoren: een speciale prostaatvibratorsteel om je ingewanden te zoemen, en een prikkelende, op geur tikkende tand om je over de rand te duwen!

    € 159

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    De compacte Vibrerende G- & P-Spot Massager van Sweet Smile is een perfect gebogen, flexibele vibrator voor gerichte stimulatie van de anale P-spot (prostaat) of vaginale G-spot.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Hierdoor wordt de achterkant warm! Deze prostaatvibrator Op afstand bedienbare prostaatplug met 2 functies van Rebel valt op door zijn vele functies en genotgevende vorm.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Deze duwsonde zal zeker tevreden zijn met zijn sterke motor en 3 snelheden. De schacht is perfect gevormd voor G- of P-spotspel en het handvat maakt bediening voor gebruik met een partner of alleen eenvoudig. Het is oplaadbaar en waterdicht/onderdompelbaar, waardoor Thrust een product van topkwaliteit is.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    We dagen je uit om niet spectaculair te komen met LOKI Wave™ 2, een nieuwe generatie van onze gerenommeerde prostaatstimulator. Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden en met twee krachtige motoren is dit apparaat een droom die voltooid voor mensen die langer benadrukt en intensere orgasmes willen ervaren. Gebruik het alleen of met een partner om nieuwe orgastische geheimen te ontdekken met behulp van meer genotsinstellingen voor een onbeperkt vingerachtig prostaatspel.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    “Spotty RC 2” is een prostaatstimulator met afstandsbediening, die u meer vrijheid en speelmogelijkheden biedt voor uw partner of uzelf. Je mag alleen spelen of met je partner binnen een straal van 5 meter. Spotty RC 2 werkt op de juiste plek, bedoeld voor P-spotmassage (draaikop) en perineumstimulatie (trilling). Deze op afstand bedienbare mannelijke prostaatvibrator kan ook gebruikt worden als handsfree vibrator. Het product is zeer krachtig en door de ergonomische vorm kan de gebruiker ongekend anaal genot ervaren.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Piper Purple

    Met 12 vibratiestanden en 12 pulsatiestanden is de prostaatvibrator de perfecte aanvulling op al je anale behoeften. Met 12 vibratie- en pulsatiefuncties kun je de krachtige vibraties variëren die beginnen bij de basis en door de inbrengbare schacht in het hoofd lopen voor meer gerichte stimulatie. Om je benen echt te buigen, kun je beide knoppen omzetten en een ongeëvenaarde anale bevrediging ervaren.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Twee sterke rommelmotoren, één in de schacht en één in de basis, voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    De zeer flexibele anaalvibrator RC Two Spot Massager van Rebel heeft een uitpuilende P-spot tip met groeven en een brede anatomische basis voor extra perineumstimulatie. Het is bedekt met siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur voor eenvoudig inbrengen. De siliconen zorgen er ook voor dat het comfortabel is om te dragen en ook gedurende een langere periode gedragen kan worden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Ontdek een prostaatvibrator die net zo organisch gevormd is als jij! Deze op de prostaat gerichte vibrator is speciaal gebouwd met jouw innerlijke rondingen in gedachten voor een verbluffend gevoel en genot! Gemaakt van ftalaatvrije, fluweelzachte siliconen, is het inbrengen van deze heerlijke achterdeurplug leuk en uniek. In plaats van een grote, taps toelopende bol, kun je dit anatomisch gebogen speeltje in je meest gevoelige gaatjes masseren!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Ontgrendel intens genot als nooit tevoren met de Pointed Vibrating Prostate Massager. Met zijn visionaire puntige vorm is deze metallic groene siliconen vibrator ontworpen om je P-spot te stimuleren en sensaties door je hele lichaam te voelen.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 198 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.