×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatvibrators

Artikelen 65 tot 96 van 198 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme is niet voor bangeriken!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Deze P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. De 2 rekbare ringvormen kunnen worden gebruikt om de erectie te verbeteren en fungeren als penis- en balringen. De grootste opening is 36 mm en is bedoeld voor het scrotum. De kleinste opening is 31 mm en is bedoeld voor de penis.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Bij Tardenoche weten we dat anale stimulatie een onderdeel is van seksualiteit die we graag ervaren, daarom hebben we Ampex op de markt gebracht, een unieke en ongeëvenaarde prostaatstimulator.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Deze Swirling P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste, penisvormige uiteinde in de mannelijke 'buit', zal het kortste, geribbelde uiteinde het perineum stimuleren. Een bijzonder kenmerk van de Swirling P-Pleaser is de mogelijkheid om rotatiebewegingen te maken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Renee Black

    De Renée stimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte stimulator met stijlvolle goudkleurige accenten, een ronde kop en een flexibele verbinding tussen beide uiteinden. Renée heeft 2 krachtige motoren, één aan elk uiteinde, die 7 vibratiepatronen en 3 snelheden bieden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Voor intens achterdeurplezier!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis is een prostaat-anaalvibrator voor het P-punt met vibratie. Het lichaam heeft een kromming die is ontworpen om de prostaat en het P-punt te stimuleren. Tegelijkertijd heeft het nog een gestructureerd gebied voor extra stimulatie.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Vakantie op Ibiza kan vele vormen accepteren, maar je kunt het beste als een spannende reis gemaakt met deze prostaat- en perineumstimulator! Het heeft een aangename vorm voor comfortabel gericht op de P-spot en een deel op de buitenarm om het perineum te plagen. De functies worden gemakkelijk geselecteerd via de afstandsbediening, die u kunt behouden of aan uw collega kunt toevertrouwen!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Deze P-Strap Milker is de prostaatplug die het allemaal doet - ontworpen om erecties te verbeteren met zijn strakke pik- en ballenriem, om je smet te stimuleren met intense trillingen en om je prostaat te melken met een kinky massagekraal!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Deze premium prostaatstimulator maakt gebruik van innovatieve technologie en hoogwaardige materialen om u de achterdeurgeluk te geven waar u naar verlangde. Ervaar krachtige trillingen in je anus en tegen je perineum met 3 snelheden en 4 functies om mee te spelen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    We dagen je uit om niet spectaculair te komen met LOKI Wave™ 2, een nieuwe generatie van onze legendarische prostaatstimulator. Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden en met twee krachtige motoren is dit apparaat een droom die uitkomt voor mensen die langer durende en intensere orgasmes willen ervaren. Gebruik het alleen of met een partner om nieuwe orgastische geheimen te ontgrendelen met behulp van meer genotsinstellingen voor ongeëvenaard vingerachtig prostaatspel.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand is een unieke opblaasbare siliconen vibrator die je naar nieuwe hoogten van genot brengt. Pas je fantasieën aan door te schakelen tussen zeven opblaas- en vibratiemodi die je vagina of anus met plezier zullen vullen. Bovendien beschikt Ultimate Expand over een tweede motor die uw perineale en clitorale gebieden stimuleert.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Striker Black

    Deze krachtige, duwende anale vibratie heeft een fallisch gevormde kroon en een geribbelde schacht om heerlijke interne sensaties te creëren, terwijl de basis is ontworpen om tegelijkertijd op het perineum te tikken voor een wilde boost van genot precies daar waar je dat het meest wilt. Laat de afstandsbediening leuke mogelijkheden toevoegen aan uw speeltijd.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC helpt je buitengewone orgasmes te ervaren. De 360 graden roterende kop van Spotty RC masseert je prostaat terwijl hij het perineum verwent met opwindende trillingen. Beide functies kunnen afzonderlijk worden bediend via een stijlvolle en handige afstandsbediening.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Gebaseerd op de wereldberoemde Rude-Boy, maar deze keer met de toegevoegde contouren om je een explosieve traktatie te geven die je steeds meer zal laten verlangen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Bereid je voor op een knaller met Mach 2 'Renegade's krachtige stimulator, ontworpen om de prostaat met uiterste nauwkeurigheid en verbluffende resultaten te masseren. Hij heeft een mooi en stijlvol ontwerp, is gemaakt van zachte, flexibele siliconen en wordt aangedreven door een ultra-drive motor voor maximale prestaties. Inclusief USB-oplaadkabel en draadloze afstandsbediening. Waterafstotend.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Ervaar het ultieme niveau van prostaatstimulatie met de strijkende kraaltip en vibrerende schacht van de P-Massage! De gladde schacht trilt met een krachtige dubbele motor die in staat is tot 10 verschillende zoempatronen en de interne kralen van de massagetip stimuleren je favoriete plekken met zijn 10 unieke massagepatronen, allemaal bestuurbaar met de bedieningselementen aan de basis.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Prostate Massager

    Laat deze stimulator in je anus draaien, speel met je prostaat en laat je de hemel zien die orgasme heet.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomisch perfect gevormde prostaatstimulator met 3 motoren van ANOS met 3 armen voor intens anaal genot. De golvende centrale schacht met de naar boven toe wijde kop bereikt gegarandeerd de P-spot. Maar niet alleen de prostaat en het anale kanaal worden verwend door de diepe vibratie, maar ook de anus en het perineum worden gestimuleerd door de vibrerende ankervormige stop.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley is een roze prostaatvibrator die perfect is gevormd om te werken met de contouren van je lichaam en dankzij het compacte formaat nauwsluitend in de palm van je hand past. Het flexibele, golvende ontwerp heeft een licht gebogen realistische kop, waardoor hij gemakkelijk in te brengen en comfortabel te dragen is.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Buig hem in de gewenste hoek en geniet vervolgens van de externe trillingen en het melken van de prostaat! De 7x P-Bender kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 snelheden en 4 perineumtrillingspatronen te bladeren, evenals 5 melkbewegingsmodi vanaf een kleine kraal onder het oppervlak van de punt van de schacht. Het dubbele genot wordt geperfectioneerd door de flexibiliteit van de schacht, waardoor u deze perfect kunt positioneren voor gerichte prostaatstimulatie.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Green

    Zet je schrap voor sensationele anale stimulatie met de HUGO™ 2-app-aangesloten prostaatstimulator met twee krachtige motoren. HUGO™ 2 is ideaal voor mensen die hun solo- of koppelspel naar een hoger niveau willen tillen, omdat het een volledige, handsfree overgave aan de spectaculaire trillingen mogelijk maakt. Het bevat meer kracht met een oorsprong van de batterij voor onbeperkte toegang tot prostaatorgasmen en is compatibel met de LELO-app, waarmee u extra modi kunt ontgrendelen.

    € 219

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Ontworpen om tegelijkertijd de prostaat en het perineum te stimuleren, is Vector een anale vibrator voor intense dubbele stimulatie.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Verwen uw prostaat met zowel vibratie- als strijksensaties. De 7x P-Stroke kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je gat pulseren en kloppen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    De ergonomisch gevormde anale vibrator Hyper-Pulse P-Spot Massager van Anal Fantasy Elite Collection is geweldig omdat hij de prostaat gemakkelijk op een intense manier vindt, bereikt en stimuleert. Aan de punt zit een zacht siliconenmembraan dat de P-spot rechtstreeks raakt, zodat deze deze met extra kloppende impulsen kan masseren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Een matzwarte prostaatvibrator met afstandsbediening van Mr. Play by Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    De Eclipse Polsband Remote Thrusting Rotator Anal Plug is een sensueel siliconen speeltje gemaakt om je te laten genieten van spannend anaal- en prostaatplezier. De slanke afstandsbediening met polsbandje bedient 12 krachtige vibratiefuncties met intens gesynchroniseerde roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Ervaar de vibrerende omvang van een lamp die in je gaatje wordt gestopt, terwijl de perineumstimulator je van buitenaf zoemt. De 10x P-Flexer kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 vibratiesnelheden en 7 pulsatiepatronen te bladeren, intern en extern geleverd via de krachtige dubbele motoren. De grote lamp zit op een buigzame, smalle steel waardoor hij zich kan aanpassen aan de natuurlijke hoeken van uw innerlijke werking.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Geef je over aan de stevige, volledig mannelijke ervaring wanneer je de iconische Rude -Boy Xtreme omarmt voor diep, krachtig prostaat- en perineumplezier.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    De RC Roterende Prostaatplug met Vibratie van ANOS heeft een uitgesproken textuur en een roterende vibro-tip die de prostaat stimuleert. De brede stopper zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat het speeltje naar binnen glijdt, waardoor dit verfijnde speeltje voor langere tijd draagbaar is.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Tapping Buttplug

    Ervaar optimale stimulatie met deze stijlvolle tikkende buttplug uit de Hueman collectie. De plug is gemaakt van zachte siliconen en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden, waaronder 3 snelheden en 7 patronen. De schacht van de buttplug is gebogen om de prostaat te stimuleren en voor heerlijke sensaties te zorgen tijdens het inbrengen en verwijderen van de plug

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 198 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.