×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatvibrators

Artikelen 33 tot 64 van 198 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Trakteer uw smaak op een trifecta van verleidelijke verleiding. De 17x P-Trigasm beschikt over een krachtig zoemende perineumsteel met 3 snelheden en 4 patronen van externe trillingen. Het bevat ook verschillende rijen roterende kralen onder het oppervlak van de schachtbasis, om verleidelijk rond je sluitspier te wervelen met 5 instellingen. Ten slotte beweegt een kraal onder het oppervlak van de punt op en neer, waardoor je favoriete plekje wordt gemolken met nog eens 5 bewegingsmodi.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote is een verbeterde, op afstand bestuurbare prostaatstimulator met 20% meer kracht en twee motoren in de basis en de punt voor perineum- en prostaatstimulatie. Het kenmerkende Zweedse ontwerp past perfect bij alle anatomieën, terwijl het bredere scala aan vibratie-instellingen meer speelruimte biedt voor intieme verkenning.

    € 269

    € 199

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Vingerplezier (niet alleen) aan de achterdeur!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Geniet van krachtige vibraties, van binnen en van buiten, met deze getextureerde prostaatstimulator en rekbare cockring met perineale stimulator! Dubbele motoren sturen dreunende sensaties naar je anus en bederven terwijl je penis keihard wordt gehouden. Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad... met een bereik van 9 meter!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dynamische stotende, vibrerende en ronddraaiende stimulatie voor een opwindende intieme ervaring.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Backie Pink

    Prostaat- en perineumstimulator. Glad curve-ontwerp voor een bevredigender gevoel. Pretty Love is een nieuwe collectie luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Bruno Black

    Bij BRUNO draait alles om eenvoud, kracht en verfijning. Door middel van 6 variabele genotsinstellingen levert de elegante siliconenvorm zijn verbazingwekkende kracht precies daar waar de veeleisende man dit het meest nodig heeft, voor grotere, betere, langere en intensere orgasmes.

    € 199

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Flexibele prostaatvibrator met gebogen top, gegolfde schachten en gegroefde perineumstimulator. 9 vibratiemodi. Deze kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V combineert de bekroonde vorm en anatomisch ontworpen contouren van 's werelds populairste mannelijke G-spot-stimulator met de extra intensiteit van trillingen. Het resultaat zijn orgasmes van enorme kracht en diepte, ervaringen die zo intens zijn dat ze je referentiekader over seksueel genot voor altijd zullen veranderen.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ is de ultieme anaalplug, een kleine maar krachtige vibrator met een blije, taps toelopende kop en een flexibele basis voor eenvoudig gebruik en gericht geno. Gecoat met zachte siliconen, waterdicht en oplaadbaar, doet Ditto+ alles wat je nodig hebt – en veroorzaakt een extra laag genot toe voor elk lichaamstype.

    € 159

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    De staaf van 21 cm is ULTRA-FLEXIBEL en stelt u in staat dit product in elke positie te gebruiken, solo of met z'n tweeën. De ovale vorm maakt eenvoudig inbrengen mogelijk. DEEP EXPLORER, is tegelijkertijd anaal-, prostaat-, vaginaal-, G-spot- en clitorisstimulator. DEEP EXPLORER, onthuller van diep genot!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Rimming Hero Black

    Prostaatstimulator, fantasierijk en slim ontworpen voor dubbele orgastische stimulatie. 2 krachtige motoren met 10 trilfuncties zorgen voor een opwindende stimulatie van de prostaat en het perineum, terwijl een derde motor met 3 snelheden en roterende kralen voor een uitzonderlijk gevoel op de anus zorgt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Vakantie op Ibiza kan vele vormen aannemen, maar je kunt het het beste als een spannende reis beschouwen met deze prostaat- en perineumstimulator! Het heeft een aangename vorm voor comfortabel richten op de P-spot en een gestructureerd gedeelte op de buitenarm om het perineum te plagen. De functies worden gemakkelijk geselecteerd via de afstandsbediening, die u kunt behouden of aan uw collega kunt toevertrouwen!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy is een extra slimme dubbele P-Spot-stimulator die o zo gemakkelijk te gebruiken is. De middelgrote singel van Rude-Boy zorgt ervoor dat je stevige en passende stimulatie krijgt in combinatie met perineummassage.

    € 80,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    De P-Spot Wave is een revolutionaire prostaatstimulator die de functies van verwarming, wiebelen en vibratie combineert. Wat het onderscheidt is de geavanceerde verwarmingstechnologie, die een intelligente en geruststellende warmte aan het achterste gebied biedt, zonder enig gevoel van vreemd lichaam.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote is een verbeterde, op afstand bestuurbare prostaatstimulator met 20% meer kracht en twee motoren in de basis en het punt voor perineum- en prostaatstimulatie. Het kenmerkende Zweedse ontwerp past perfect bij alle anatomieën, terwijl het bredere scala aan vibratie-instellingen meer speelruimte biedt voor diepgaande verkenning.

    € 269

    € 199

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    De nieuwste toevoeging aan de Revo-familie heeft een dubbele cockring, zodat je harder en langer door kunt gaan!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Als je je anale spel naar een hoger niveau wilt tillen, is de Anal Fantasy® Elite Collection de beste keuze voor hoogwaardige anale opwinding en prostaatspel. De Elite-collectie is gemaakt van onze ultrahygiënische Elite Silicone™ en is lichaamsveilig, ftalaatvrij, latexvrij en gemaakt om hard te spelen. Met behulp van de nieuwste oplaadbare USB-technologie zijn de stekkers en sondes van de Elite Collection ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort en gegarandeerde tevredenheid. De unisex-collectie is perfect voor elk geslacht en zit boordevol verbluffende functies die ongelooflijke spanning en explosieve resultaten bieden!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Dit prachtige nieuwe anale speeltje laat je kont trillen met één druk op de knop! Laat het plezier de controle overnemen met deze gebruiksvriendelijke, op afstand bedienbare, oplaadbare prostaatvibrator! Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    De anale vibrator Ass-Gasm Pro P-Spot Milker van Anal Fantasy Elite Collection heeft een perineumstimulator en cockring. De fraai gebogen top van de vibrator maakt ook intense knikbewegingen mogelijk, die niet alleen de prostaat laten pulseren; de knikbewegingen worden ook overgebracht naar de gegroefde perineumstimulator en de cockring voor extra, opwindende wrijving.

    € 109

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Blue

    De krachtige, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een indrukwekkende en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een dramatische bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Lange slagen voor gelukkige kerels, de Renegade Deep Stroker heeft een groter bewegingsbereik voor diepgaande stoten en intens orgastisch genot. Krachtige trillingen dragen bij aan het explosieve plezier van Renegade's Deep Stroker. Dit krachtige en oplaadbare speeltje is gemaakt van lichaamsveilige siliconen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Maak kennis met Booty Beads - het meest diverse en flexibele anale speeltje ter wereld - NU OPLAADBAAR!

    € 72,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Ontworpen om alle basissen te bedekken met het vier punten van plezierontwerp, biedt Simul8 gerichte prostaatstimulatie naast perineumvibraties en pik-/balringen. Alleen serieuze orgasmes!

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Black

    Zet je schrap voor sensationele anale stimulatie met de HUGO™ 2-app-aangesloten prostaatstimulator met twee krachtige motoren. HUGO™ 2 is ideaal voor mensen die hun solo- of koppelspel naar een hoger niveau willen tillen, omdat het een volledige, handsfree overgave aan de spectaculaire trillingen mogelijk maakt. Het bevat meer kracht met een langere levensduur van de batterij voor onbeperkte toegang tot prostaatorgasmen en is compatibel met de LELO-app, waarmee u extra modi kunt ontgrendelen.

    € 219

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Verdubbel de gelukzaligheid van de buit met een anaal accessoire dat zoemt en wervelt. De 7x P-Gyro kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je gat pulseren en kloppen. Ondertussen zal de punt in cirkels in je ronddraaien, ronddraaiend tegen je ‘sweet spot’.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Haal een intenser orgasme uit jezelf met een hightech P-spot-stimulator. Dit krachtige anale hulpmiddel trilt niet alleen, maar de schacht draait ook rond en zorgt voor een prikkelende stimulatie van uw prostaat. Dankzij de dubbele motoren ervaar je het plezier van binnen en van buiten, met een steel die tegen je perineum zoemt.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Geniet van elke zwelling in je gaatje, maar stel je de sensatie voor wanneer een van hen je prostaat begint te strelen! De 7x P-Milker kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je hol pulseren en kloppen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Deze vibrerende E-Stim-prostaatstimulator is ontworpen om een schok aan uw systeem te geven en is het toppunt van intens mannelijk plezier - geniet van de opwindende wereld van electro-spel met een speeltje dat het gemakkelijk maakt om in te brengen en te genieten, geen stroomboxen of verbindingssystemen vereist! Gevormd voor nauwkeurige prostaatstimulatie en perineum-vibes over het hele lichaam om uw orgasme naar buigniveaus te tillen - uitstekend geschikt voor sologebruik of met een partner.

    € 159

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Je zult op de Thrust vertrouwen nadat je de kracht van deze vibrerende en stuwende buttplug hebt ervaren. Deze discrete plug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en biedt een heerlijke volheid terwijl je de verscheidenheid van 10 snelheden en ritmes ervaart. Ontdek handsfree spelen met de elegant eenvoudige afstandsbediening. Vrijheid om te spelen!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulatie en vibratie – in één stijlvol speeltje!

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 198 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.