×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Rabbit vibrators

Artikelen 97 tot 128 van 742 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Op zoek naar iets dat de volledige aandacht aan u en uw gevoelige gebieden biedt? Deze heerlijke vibrator van Paloqueth is hier om je absolute voldoening en adembenemend genot te geven. Hij kan trillen, en met 9 vibratiestanden in de ingenieus gevormde basis zal hij je clitoris plagen, maar dat is nog niet alles, want hij kan ook op 3 standen trillen en de G-spot zorgt voor de spanningen. Je bent klaar voor spannende sensaties!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy is een dual-end hoogfrequente vibrator voor onmiddellijke orgasmes.

    € 219

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Door nauwkeurige clitorale stimulatie te koppelen aan voortreffelijke interne intensiteit, creëert de Oh My Rabbit een opwindende, gemengde sensatie voor betoverende extase. Een voorgevormde schacht schaduwt de contouren van je lichaam, voorzien van een gebogen taps toelopende punt om de druk op de G-plek te vergroten.

    € 129

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Geniet van gepassioneerde speeltijd met de Foreplay Frenzy™ Pucker en breng fantasieën tot leven. De perfecte dubbele stimulator is compleet met 10 krachtige vibratiefuncties, 4 snelheden voor intieme zuigkracht en onafhankelijk bediende dubbele motoren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vind bij INTOYOU jouw favoriete speelgoed, waar je ook naar op zoek bent. Rush Nova is het nieuwste lid van Intoyou. Een vibrator met een clitoriszuiger.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Introductie van MOSE, de eerste dubbelstimulerende stimulator in konijnenstijl uit de ZALO Legendary Series. Voortbouwend op het boeiende oude Egyptische thema van de collectie, haalt MOSE zijn inspiratie uit Thoetmosis, de god van de wijsheid. MOSE brengt de krachtige en succesvolle heerschappij van de farao van de 18e dynastie van Egypte over en beschikt over innovatieve functies, waaronder ZALO's baanbrekende PowerThrust-technologie gecombineerd met motoren in de schacht en die zich uittrekken vanaf de schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Haar Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her combineert een intieme zuignap met een vibrerende, likkende tong. Het lange, smalle, fluweelzachte handvat kan ook als vibrator gebruikt worden. Het is geweldig voor externe stimulatie zoals tijdens geweldige orale seks en voor diep genot. De extra lange pompslang zorgt voor meer ruimte tijdens solo- of koppelplezier!

    € 169

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Irresistible Desirable Pink

    De Desirable heeft een superkrachtige F1-motor van de nieuwe generatie met 10 vibratiestanden en een flexibele puntvibrator die zich aanpast aan de vorm van elke vrouw en perfect gevormd is om je g-spot te raken om het meest intense interne en externe orgasme ooit te creëren ! De Desirable heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-oplaadpoort en een meegeleverde oplader. Wanneer hij volledig opgeladen is, gaat hij 60 minuten mee. Het voelt zacht aan, het gladde en waterdichte ontwerp is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, waardoor het wenselijk gemakkelijk schoon te maken is.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Verdubbel het plezier, verdubbel het plezier - de geheel nieuwe Satisfyer DUAL PLEASURE is een clitorisstimulator met Bluetooth en interne G-spot vibrator. De DUAL PLEASURE is gemaakt om te combineren met de bekroonde Satisfyer Connect-app en heeft je sensuele reis naar een nieuw niveau gebracht!

    € 76,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Gender X Sunflower Yellow

    Twee krachtige motoren in één stijlvolle dubbelzijdige sfeer! Trakteer uzelf op deze robuuste machine met twee gezichten, met een getextureerde ronde kop aan de ene kant en een lange, dunne ovale kop aan de andere kant.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Ervaar het betoverende plezier van de French Kiss™ Elite Siren en til uw intieme ontmoetingen naar nieuwe hoogten. Deze boeiende flikkerende teaser is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en een rijk van sensueel genot te openen. Met zijn getextureerde vibrerende kogel prikkelt en plaagt hij en biedt 10 voortreffelijke functies van vibratie, pulsatie en escalatie om je diepste verlangens te vervullen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Martinella, een vrouwelijk speeltje waarmee je je een koningin voelt, zonder afhankelijk te zijn van iemand om te genieten van je seksualiteit en je diepste sensaties.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    De elegante Trinity uit de Caresse by TOYJOY collectie is een drievoudige pleziervibe die niet één, niet twee maar drie keer zoveel verbazingwekkend plezier biedt. Het ontwerp heeft een slanke schacht, krachtige clitorisstimulator en sexy achterdeurkieteler; Dit betekent dat de chique Trinity werkelijk al jouw hotspots bedekt!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Ares is een buigbare vibrator die zijn schuine positie behoudt. Daarom kan het heel precies worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker en kan Ares elke keer weer ander plezier bieden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    De Dual Kiss zal indruk op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    We geven u redenen waarom we hier zijn en waarom we een merk voor iedereen en voor elke levensstijl hebben gelanceerd.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Bill Purple

    Als het wat afgekoeld is in de slaapkamer, dan is Bill wat je nodig hebt. Een stimulator van koppels met iets anders. Deze koppelstimulator beschikt naast 12 vibratiefuncties en een afstandsbediening voor meer comfort over een extra clitorisstimulator met konijnenoren waar je sprakeloos van wordt.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    De meest intuïtieve vibrator voor koppels van We-Vibe® ooit - met een verstelbare pasvorm, aanraakgevoelige bedieningselementen en handsfree trillingen die seks naar een geheel nieuw niveau tillen.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Onze e-stim-vibes zijn speelgoed waar je van kunt genieten – trillingen en elektrische stimulatie tegelijk – en waarvoor je niet eens een zenuwstimulatorset nodig hebt. Geen kabels, geen apparaten – Daring Danny trilt, tintelt en pulseert helemaal alleen. Danny heeft niet slechts twee maar vier geleidende gebieden, zodat hij zowel vaginaal als clitoraal tegelijk kan stimuleren.

    € 169

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Nova 2

    Ervaar een gemengd orgasme - de nieuwe en verbeterde Nova buigt met je mee, houdt constant contact met je clitoris terwijl je je G-spot stimuleert.

    € 189

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE is gemaakt door professionals en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling.

    € 189

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Sync Lite is een intuïtieve vibrator voor nieuwsgierige stellen die hun verbinding willen verdiepen. Soepel en eenvoudig te gebruiken, Sync Lite is de perfecte manier om je avontuur te beginnen met handsfree trillingen waar je allebei van kunt genieten.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Love to Love's Wonderlover overtreedt alle regels dankzij zijn twee superkrachten: het flapperende ontwerp en het verlichte scherm. In het donker of overdag zorgt het ontwerp met LED-achtergrondverlichting, dat even esthetisch als praktisch is, ervoor dat u op het eerste gezicht kunt zien in welke modus u zich bevindt.

    € 179

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Sync is de originele vibrator voor koppels, het spel essentieel voor gedeeld genot. De verstelbare pasvorm maximaliseert het plezier en comfort terwijl hij zich richt op de G-Spot en clitoris. Sync blijft comfortabel op zijn plaats, zelfs als je tijdens de seks van houding verandert.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Ina 2 Purple

    De bestverkochte vibrator met dubbele werking voor intens genot.

    € 219

    € 179

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Laat Ava Neo jouw plezier in de schijnwerpers zetten. Deze app-compatibele stuwende vibrator maakt deel uit van de Connexion-serie van SVAKOM en biedt aanpasbare vaginale stimulatie die u van dichtbij of op grote afstand kunt regelen. Breng uw sessies naar een hoger niveau door interactie met video's voor volwassenen en webcamplatforms.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Het geheim heeft dat je niet wilt bewaren... De Top Secret+ vibrator een platte, ergonomische basis, die voor maximaal comfort zorgt, en een geribbelde schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go is een lichtgewicht koppelvibrator voor koppels die de wereld willen verkennen – en elkaar. In het handige reisetui kunt u met Sync Go handsfree trillingen delen, waar u ook bent.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    De flexibele 3 Functie Vibrator van JAVIDA verwent de vagina intensief met trillingen en een stotende functie, terwijl ook de clitoris wordt gestimuleerd door bonzende pulsen. Verdubbel het plezier voor dubbele hoogtepunten!

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Deze geweldige 3-in-1 draagbare vibrator beroert je stoutste dromen! Zodra je deze vibrator opzet en aanzet, kun je drie dingen tegelijk doen: clitorisstimulatie, G-puntstimulatie en een massage voor het perineum. De dildo-vormige vibrator weet precies hoe hij je Hot-Spots moet uitpersen voor explosief genot. En ik kan je vertellen, je hele lichaam voelt alsof het op het punt staat te smelten.

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    De prachtig ontworpen VIVE049 wordt aangedreven door drie nieuwe generatie F1-motoren met 10 snelheden/functie. Er is een pulsgolf-clitorale motorfunctie en vibrerende dubbele tanden (met 2 onafhankelijke motoren) die u zullen helpen geestdodend genot te bereiken.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Als jij het soort persoon denkt dat twee orgasmes beter zijn dan één, dan staat je iets lekkers te wachten. Soraya™ 2 is 's werelds meest luxueuze konijnenvibrator die tropische dubbele stimulatie biedt voor zowel clitoraal als G-spot-orgasme, op een geheel nieuw niveau. Met zijn luxueuze ontwerp en onmiskenbare vorm is Soraya™ 2 de perfecte combinatie van kracht en precisie.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 742 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.