×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Rabbit vibrators

Artikelen 129 tot 160 van 742 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Als jij het soort persoon denkt dat twee orgasmes beter zijn dan één, dan staat je iets lekkers te wachten. Soraya™ 2 is 's werelds meest luxueuze konijnenvibrator die tropische dubbele stimulatie biedt voor zowel clitoraal als G-spot-orgasme, op een geheel nieuw niveau. Met zijn luxueuze ontwerp en onmiskenbare vorm is Soraya™ 2 de perfecte combinatie van kracht en precisie.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Chorus Blue

    De meest intuïtieve vibrator voor koppels van We-Vibe® ooit - met een verstelbare pasvorm, aanraakgevoelige bedieningselementen en handsfree trillingen die seks naar een geheel nieuw niveau tillen.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motoren, 2 functies, genoeg kracht: maak kennis met de Satisfyer Triple Lover! Dit prachtige liefdesspeeltje kan worden gebruikt als konijnenvibrator voor intense G-spot- en clitorale stimulatie of als stimulator voor sensuele massages van het hele lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Deze krachtige G-spot stimulator heeft 2 motoren, een draadloze afstandsbediening met een bereik van 10 meter en een clitorisstimulator. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Zowel de stimulator als de afstandsbediening zijn oplaadbaar. De krachtige motor biedt 9 verschillende trillingspatronen.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Je hebt Tinder niet meer nodig om alleen of met een partner plezierige seks te hebben. Waterdicht, krachtig, met een zachte textuur die uitnodigt tot verwennerij om het plezier van het wrijven te vergroten en uitgerust met twee motoren in plaats van één voor een ongekende dubbele stimulatie, Bruno van Intense is de vibrator voor koppels met afstandsbediening die jullie dichter bij elkaar brengt . Dan een safari door de savanne

    € 109

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Drievoudige stimulatiestimulatie voor onderweg! Deze pantyvibrator zorgt voor drievoudige stimulatie! In de anus zit een smal balletje, in de vagina zit een vibrator en op de genotsparel zit een stimulator.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Onze Embrace Me konijnenvibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd met trillingen van twee krachtige motoren. Dankzij de vasthoudring combineert de vibrator praktisch gebruiksgemak met volledige stimulatie van jouw genotsplekjes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson iRide Pink

    Berijd erop, rock erop of lepel erop! iRide is een krachtige nieuwe stroming in speelgoed. Je bestuurt het ritme, de snelheid en de sensatie met de beweging van je lichaam, waardoor je je handen vrijmaakt voor belangrijkere, spannendere dingen! Er zijn zelfs twee onafhankelijk aangestuurde vibrerende gebieden op 3 niveaus die rechtstreeks op uw twee meest erogene zones zijn gericht! Het natuurlijk gebogen ontwerp zorgt voor sensuele ritmische bewegingen, terwijl het gevoerde kussen zorgt voor een zachte, soepele rit. Gepresenteerd in een doorzichtige verpakking. Gebouwd om lang mee te gaan, met materialen van de hoogste kwaliteit die bekend zijn bij speelgoed, monteer je de iRide comfortabel en rock je jezelf in extase

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 krachtige motoren, naadloze siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken de Mono Flex tot het hoogtepunt van elke collectie. Het heeft ook een geavanceerde vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Introductie van MOSE, de eerste dubbelstimulerende stimulator in konijnenstijl uit de ZALO Legendary Series. Voortbouwend op het boeiende oude Egyptische thema van de collectie, haalt MOSE zijn inspiratie uit Thoetmosis, de god van de wijsheid. MOSE brengt de krachtige en succesvolle heerschappij van de farao van de 18e dynastie van Egypte over en beschikt over innovatieve functies, waaronder ZALO's baanbrekende PowerThrust-technologie gecombineerd met motoren in de schacht en die zich uittrekken vanaf de schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Dit rozenspeeltje voor dames is een zielenroof en een groot succes op TikTok. Als je het gaat gebruiken, noem jezelf dan gewoon super licker, want je vrouwelijke delen zullen SQUIRTEN, DRIPPEN, ZWEKEN en dat is allemaal mogelijk op low.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca voegt zich bij de Action-familie als speelgoed met drie functies, uitgerust met de meest geavanceerde technologie op de markt. Een orgasme in minder dan een minuut, plezier gegarandeerd.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys The Hammer Pink

    Sterk getextureerde vibrator, met geprononceerde kop, konijnvormige clit-kieteler en door de knop geregelde krachtintensiteitsniveaus.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Soraya 2 Black

    Als jij het soort persoon bent dat denkt dat twee orgasmes beter zijn dan één, dan staat je iets lekkers te wachten. Soraya™ 2 is 's werelds meest luxueuze konijnenvibrator die geoptimaliseerde dubbele stimulatie biedt voor zowel clitoraal als G-spot-orgasme, op een geheel nieuw niveau. Met zijn luxueuze ontwerp en onmiskenbare vorm is Soraya™ 2 de perfecte combinatie van kracht en precisie.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE is gemaakt door professionals en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling.

    € 189

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibratiepatronen - Met 3 stotende bewegingen van de schacht en 7 vibratiepatronen van de konijnenoren biedt de PALOQUETH stotende vibrator 3x7 opties voor jou. Voel je vrij om van modus te wisselen, afhankelijk van je liefdessnelheid.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Tracy Purple

    Deze superzachte siliconen vibrator met 7 functies is opmerkelijk uitgerust om je nacht na nacht van intens genot te voorzien. De vorm van dit slanke en stoere paarse speeltje is blij en gebogen, met een dikke kop om je interne G-spot te bereiken en een kleinere gebogen konijnenclit die zorgt voor vuistklemmende orgasmes.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Martinella, een vrouwelijke stimulator waarmee je je een koningin voelt, zonder afhankelijk te zijn van iemand om te genieten van je seksualiteit en je diepste sensaties.

    € 87,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Minds of Love Timo Purple

    Krachtige vibrator met clitoris-kieteler en afstandsbediening. Het punt en de clitkieteler zijn ideaal voor het stimuleren van je G-spot en clitoris. 2 krachtige motoren met 10 functies (vibrerende en pulserende modi) zorgen voor natuurlijke stimulatie. Er wordt een satijnen tas voltooid voor opslag. Materiaal: siliconen, zacht, flexibel, geurloos, gemakkelijk schoon te maken, waterdicht, eenvoudige bediening via de aan/uitknop of comfortabel via de afstandsbediening, oplaadbaar via een USB-kabel (adapter niet meegeleverd).

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Een konijnenvibrator met clitorisstimulator en anaalplug. De flexibele en licht gebogen schacht met gladde bovenkant is ideaal voor G-spot stimulatie. De clitorisstimulator heeft 2 zachte konijnenoorkietelaars en het anale verlengstuk heeft een kralenvorm.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Betreed de wereld van erotisch speelgoed met het Go Power-assortiment, het meest voorkomende speelgoed op de markt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    De perfecte metgezel voor uw meest intieme momenten van plezier. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Zwart is aangenaam flexibel en gemaakt van zachte en hoogwaardige siliconen die je heerlijk zullen verwennen. Deze dubbelstimulerende vibrator biedt niet alleen intense trillingen, maar ook een innovatieve flapperende beweging die zorgt voor gerichte stimulatie van de G-spot, en er is ook een bedwelmende clitorale zuigfunctie.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Flex White

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en externe schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Bij Action weten we dat je fantasieën niet altijd hetzelfde zijn. Om ervoor te zorgen dat je van elk moment kunt genieten, hebben we No. Fifteen gecreëerd, speelgoed met drie motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Vind je het leuk om spannende speelsheid te ontdekken? De Woomy-collectie bestaat uit charmant speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen met een leuk en elegant uiterlijk en de beste eigenschappen. In de Woomy collectie zit deze charmante vibrator waarmee je tegelijkertijd de G-spot en de clitoris stimuleert. Geniet van de aanraking van zachte siliconen en ook van de aangename warmte, want de vibrator kan tot 40°C verwarmen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    DUO 2 is een uniek premium konijnenspeeltje – een Pleasure Air clitorisstimulator en krachtige G-Spot vibrator gecombineerd om meerdere, gemengde orgasmes te creëren.

    € 229

    € 209

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Eindelijk vond ze een speeltje dat aan al haar eisen voldeed: trillingen, stoten, ronddraaien, clitorisstimulatie en opwarming. Ze kon niet wachten om de Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her te proberen! Ze wilde weten hoe het voelde om alles op haar bucketlist in één keer te voelen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel is een veelzijdige vibrator die je niet wilt missen! Het is krachtig, getalenteerd en elegant. Het is ergonomisch ontworpen voor gemakkelijk vasthouden. Hij beschikt over 2 supersterke motoren die zowel zelfstandig als in gezelschap te gebruiken zijn. Het is ideaal voor het stimuleren van clitoris, G-spot en tepels. Voor verleidelijk voorspel of adembenemende geslachtsgemeenschap, voor solo-seks of spelen met een partner, Angel zal aan al je wensen voldoen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    DUO 2 is een uniek premium konijnenspeeltje – een Pleasure Air clitorisstimulator en krachtige G-Spot vibrator gecombineerd om meerdere, gemengde orgasmes te creëren.

    € 229

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Ga op een reis vol intiem plezier met de French Kiss™ Elite Romeo. Deze verleidelijke combinatie van flikkerende teaser en stotende kogel is ontworpen om je passies aan te wakkeren en je buiten adem te laten. Ontdek 10 verleidelijke functies van vibratie, pulsatie en escalatie die je wild zullen maken van verlangen.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 742 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.