×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Realistische vibrators

Artikelen 33 tot 64 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Zebulon Realistic Vibrating Dildo 19.4cm Nude

    Zebulon heeft een realistisch ontwerp met een uitpuilende eikel, aderen op de schacht en gladde testikels. Uitgerust met een stevige zuignapbasis, hecht de dildo moeiteloos aan elk glad oppervlak, waardoor handsfree spelen mogelijk is. Het superzachte TPR-materiaal is lichaamsveilig en voelt zacht aan op de huid. Deze versie van Zebulon is voorzien van een bedrade afstandsbediening met een tuimelwieltje om trillingen te regelen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Beautiful Dick Realistic Vibrating Dildo 28cm Nude

    Word jij enthousiast van het idee van een realistische vibrerende dildo met een mooie eikel, authentieke aderen en sensuele testikels? Dick heeft het allemaal, plus een stevige zuignap voor sexy handsfree spelen!

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Maak kennis met koning Dong. 20 cm dik realistisch genot. Met op meerdere snelheden instelbare trillingen die uit de buurt van de punt van de schacht komen en een sterke zuignapbasis die ook harnas-compatibel is. King Dong is gemaakt van in het laboratorium getest lichaamsveilig zacht TPE.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Als je een gekke, ongeëvenaarde ervaring wilt, is de zoektocht voorbij! Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Naked Addiction-familie! Deze dong beweegt als geen andere roterende, vibrerende of stotende dong in de lijn. Hoe komt het? Want wanneer heb je voor het laatst een dong gezien die alle drie tegelijk kan doen!? Deze dong is 19,5 cm lang en heeft een inbrengbare lengte van 15,5 cm en heeft veel kenmerkende eigenschappen van de Naked Addition-lijn.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Bahamut Realistic Vibrating Dildo 21.8cm Nude

    Bahamut heeft een realistisch ontwerp met een uitpuilende eikel, aders op de schacht en gladde testikels. Uitgerust met een stevige zuignapbasis, hecht de dildo moeiteloos aan elk glad oppervlak, waardoor handsfree spelen mogelijk is. Het superzachte TPR-materiaal is lichaamsveilig en voelt zacht aan op de huid. Deze versie van Bahamut is voorzien van een bedrade afstandsbediening met een tuimelwieltje om trillingen te regelen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Deze vibrerende, stuwende en roterende dildo uit de Get Real Naked by TOYJOY collectie heeft de realistische kenmerken van een echte penis, maar heeft eigenlijk meer te bieden dan het echte werk.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Maak kennis met de Admiral® 8” Vibrating Captain, een ongelooflijk zachte en levensechte dong die altijd klaar is voor actie. De stevige en flexibele constructie wordt versterkt door een superieure zuignapbasis, die zorgt voor stabiliteit en handsfree plezier tijdens het spelen.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Als je op zoek bent naar een realistische sfeer die altijd klaar is voor actie, dan is de King Cock Vibrating Stiffy de perfecte keuze voor maximale tevredenheid! Deze levensechte dildo is gemaakt in Amerika en beschikt over een krachtige vibrator met meerdere snelheden die voor verbluffende sensaties zorgt. Het is ftalaatvrij, lichaamsveilig en voelt zelfs beter aan dan het echte werk! Probeer het onder de douche of in de spa en verander badtijd in plezier.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Met 8 inch en meerdere instelbare trilsnelheden. Deze realistische, harnas-compatibele dildo is klaar voor extreem plezier. Gemaakt van ons unieke X5 Plus-materiaal, heeft deze X5 Plus 8 Inch vibrerende lul een realistisch gevoel dat het menselijk lichaam nabootst. De moleculaire binding van X5 zorgt ervoor dat het flexibel en toch zeer veerkrachtig is. Dit betekent dat X5 geheugen heeft en zijn vorm kan herstellen. Het meest uniek is de extreme zachtheid. Je zult versteld staan van deze ervaring.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Buraq Realistic Vibrating Dildo 24cm Nude

    Buraq heeft een realistisch ontwerp met een uitpuilende eikel, aderen op de schacht en gladde testikels. Uitgerust met een stevige zuignapbasis, hecht de dildo moeiteloos aan elk glad oppervlak, waardoor handsfree spelen mogelijk is. Het superzachte TPR-materiaal is lichaamsveilig en voelt zacht aan op de huid. Deze versie van Buraq is voorzien van een bedrade afstandsbediening met een tuimelwieltje om trillingen te reguleren.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Beter dan het echte werk: zachte huid, harde kern – en vibratie!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Verlang je naar vreugde die onvervalst en echt is? Maak kennis met de ontzettend mooie en realistische Silexd op afstand bestuurbare dildo met krachtige trillingen. Vervul je diepste dromen, passies en verlangens met een realistische droomdildo!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Ervaar de ultieme voldoening met de Squirting Fuck Stick™, een oplaadbare dong met een realistische en gebruiksvriendelijke spuitfunctie. Deze dong kan maximaal 0,34 fl. oz./10 ml van uw favoriete vloeistof voor een levensechte ervaring.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting RC Vibrator Skin

    De roterende, stuwende RC Medical Siliconenvibrator heeft een realistische penisvorm. Het heeft ook een sterke zuignap onder de grote testikels. De zuignap plakt stevig op elk glad oppervlak en maakt daardoor handsfree plezier mogelijk.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith SQ-WBD10066R Thrusting Dildo Vibrator with 3 Powerful Thrusting Speeds & 10 Vibrations Remote Skin

    Deze verbeterde vibrerende dildo versterkt de kracht van de motor, met een telescopische lengte van 3 cm. De supersnelle telescopische penis kan de G-spot raken en wordt nooit moe. Als je naar het echte ding verlangt, bevredigt deze realistische dildo je echt. Kom en steek hem diep in voor wild en nat genot.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Girthy Vibrating Dong 7 Inch Light Flesh

    Prachtig vervaardigd om op het echte werk te lijken, heeft deze omvangrijke vibrerende dildo een gedefinieerde punt met een bevredigende dikke kroonrand - en realistische aderen en texturen. Regel 10 snelheden en trillingspatronen, van zacht tot intens, met één simpele knop op de krachtige zuignapbasis – en neem je speeltje onder water omdat het volledig onderdompelbaar is. Oplaadbaar, hoogwaardig siliconen, gemakkelijk schoon te maken.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Beautiful Alex Realistic Vibrating Dildo 28cm Nude

    Word jij enthousiast van het idee van een realistische vibrerende dildo met een mooie eikel, authentieke aderen en sensuele testikels? Alex heeft het allemaal, plus een stevige zuignap voor sexy handsfree spelen!

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Een krachtig erotisch hulpmiddel dat je laat kreunen van gelukzaligheid! Paloqueth wordt geleverd met een unieke neukmachine die je zal verbazen met zijn functies en adembenemend realistische prestaties. Geef je over aan de sensuele stoten en trillingen en pas de dildo aan om je zo comfortabel mogelijk te maken. Het zuignapuiteinde op de basis houdt hem zonder zorgen op zijn plaats!

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    SilexD biedt een assortiment dildo's met een extra zachte siliconenhuid van hoge kwaliteit met een SILEXPLAN-vulling met dubbele aansluitingen en een harde binnenkern, voor een uiterst diepgaand gevoel en een onvergelijkbare genotservaring. De revolutionaire gepatenteerde formule van het SILEXPLAN-materiaal dat wordt gebruikt om onze producten te vullen, zorgt voor een betere zoektocht en hogere flexibiliteit van de dildo. Dit geeft het een prachtig gevoel en een grotere elasticiteit. Voor uw grootste orgastische genoegens opgelost SilexD aan zijn collectie de vibratiefunctie om uw diepste seksuele fantasieën te bevredigen. Geen thermoreactieve functie opgenomen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Deze prachtige en realistische vibrator met balletjes kun je in elke gewenste positie buigen en blijft dan op zijn plek zitten. Dit betekent dat het onder elke hoek kan worden gebruikt, zelfs in de hoeken die onmogelijk lijken. De zuignap kan op elk glad oppervlak blijven plakken. Deze vibrator is ook een goede metgezel in bad of onder de douche omdat hij waterdicht is. Het is ook geweldig als strap-on.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon is een realistische dildo met 20 vibratiestanden die je snel en eenvoudig kunt bedienen met de draadloze afstandsbediening. Er zit een toevoeging in voor extra stimulatie van de clitoris.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    SilexD biedt een assortiment dildo's met een extra zachte siliconenhuid van hoge kwaliteit met een SILEXPLAN-vulling met dubbele aansluitingen en een harde binnenkern, voor een uiterst diepgaand gevoel en een onvergelijkbare genotservaring. De revolutionaire gepatenteerde formule van het SILEXPLAN-materiaal dat wordt gebruikt om onze producten te vullen, zorgt voor een betere zoektocht en hogere flexibiliteit van de dildo. Dit geeft het een prachtig gevoel en een grotere elasticiteit. Voor uw grootste orgastische genoegens opgelost SilexD aan zijn collectie de vibratiefunctie om uw diepste seksuele fantasieën te bevredigen. Geen thermoreactieve functie opgenomen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Beautiful Jack Realistic Vibrating Dildo 27cm Nude

    Word jij enthousiast van het idee van een realistische vibrerende dildo met een mooie eikel, authentieke aderen en sensuele testikels? Jack heeft het allemaal, plus een stevige zuignap voor sexy handsfree spelen!

    € 30,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Ongelooflijk levensecht met een dubbellaagse schacht en realistische uitpuilende kop, Lovetoy dubbellaagse siliconen natuurl onmogelijk een authentieke climax met zijn 10 modi van ongelooflijke trillingen en rotaties.

    € 109

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock 23cm

    Onze nieuwe King Cock vibrerende dildo's zijn de meest realistische vibrerende pikken van Amerikaanse makelij ter wereld! Elke ader, elke schacht en elk hoofd is handgemaakt met voortreffelijke aandacht voor detail om u de meest levensechte ervaring te bieden die u zich kunt voorstellen. Dankzij de verstelbare assen kun je de vibratie buigen zodat deze zich aanpast aan de contouren van je lichaam, terwijl de krachtige motor je meevoert.

    € 64,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Bergrisi heeft een realistisch ontwerp met een uitpuilende eikel, aderen op de schacht en gladde testikels. Uitgerust met een stevige zuignapbasis, hecht de dildo moeiteloos aan elk glad oppervlak, waardoor handsfree spelen mogelijk is. Het superzachte TPR-materiaal is lichaamsveilig en voelt zacht aan op de huid. Deze versie van Bergrisi is voorzien van een bedrade afstandsbediening met een tuimelwieltje om trillingen te reguleren.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Realistische G-Spot-boegschroef. De FemmeFunn THRUST-collectie herdefinieert realisme door innovatieve stuwtechnologie te combineren met het ongelooflijk realistische gevoel van FemmeFunn's kenmerkende LIQUISILK™ vloeibare siliconen. Dompel jezelf onder in een nieuwe dimensie van gevoel en sensaties.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Ongelooflijk levensecht met een dubbellaagse schacht en realistische uitpuilende kop, Lovetoy dubbellaagse siliconen natuurl onmogelijk een authentieke climax met zijn 10 modi van ongelooflijke trillingen en rotaties.

    € 109

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.