×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Realistische vibrators

Artikelen 97 tot 128 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Nude

    Onze Vortex-serie is onze meest traditionele plezierset. Gebeeldhouwd om het menselijk lichaam te repliceren. Het realistische gevoel en de gebeeldhouwde G-spot-precisie brengen je tot leven met 8 vibratiemodi en 360° beweging. De turboknop brengt je naar een hoogtepunt.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    Bij de Tendril Thruster draait het allemaal om de heen en weer gaande slag om het gevoel te geven van een hard beukende getextureerde top. Met een slag van iets minder dan 5 cm komt de Tendril Thruster bijna overeen met de slag van grote neukmachines. De supercharged motoren van de Tendril Thruster leveren het vermogen om diep te rijden. We hebben ervoor gezorgd dat het sterk genoeg is om in de strakste gaten te dringen.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Gvibe's revolutionaire Bioskin-materiaal voelt en reageert als vlees. Het is bijna niet te geloven hoe realistisch het materiaal van dit seksspeeltje werkelijk is. We bereikten een nieuw hoogtepunt in de evolutie van stimulatormaterialen toen we “BIOSKIN” creëerden. Het komt zo dicht mogelijk bij het menselijk lichaam.

    € 159

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin Dancing Dick

    Verdrievoudig de hoeveelheid plezier!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile Vibrating Ring Rabbit Pink

    Een schattige vibrerende ring met een schattig klein ondeugend stimulerend konijntje. Het past op de penis, die mooi strakker wordt om een erectie te bevorderen en te versterken. Vervolgens trilt het verleidelijk en zal het de clitoris heerlijk plagen tijdens het vrijen. De prijs is meer dan redelijk, aarzel niet om hem aan uw winkelwagen toe te voegen!

    € 7,90

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Dual Density Big Vibrator 9 Inch Light Skin

    De Dual Density Big Vibrator 9 Inch is een premium, levensechte vibrator uit de Get Real by TOYJOY collectie, ontworpen om al je intieme hotspots te bereiken. Dit plezierige ontwerp heeft een huidskleur, een natuurlijk silhouet en krachtige, multifunctionele vibratiemodi: waardoor je een spannende, realistische ervaring krijgt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Little Hurricane Thrusting Realistic Dildo with Remote 19cm Skin

    Geniet van het levensechte, doordringende gevoel van seks met de diepstuwende actie van de Thrusting-dildo. Het materiaal is gemaakt van vloeibare siliconen en bootst de zachtheid en het gevoel van een echte huid na - het is zo natuurlijk als maar kan!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Dr. Skin Silicone Dr. Beckham - 19,5 cm grote dreunende dildo met afstandsbediening

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 2 Flesh

    De dokter is in! Dr. Skin Cock Vibe #2 is een realistische vibrator van 9 inch met aders en draaiknopbasis voor vibratie met meerdere snelheden. De taps toelopende kop en dunne schacht kunnen comfortabel en gemakkelijk worden ingebracht. Cock Vibe #2 is gemaakt voor beginners en prijsbewusten en is gemaakt van ftalaatvrij PVC en wordt aangedreven door 2 AA-batterijen, niet inbegrepen.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Gvibe's revolutionaire Bioskin-materiaal voelt en reageert als vlees. Het is bijna niet te geloven hoe het materiaal van dit seksspeeltje werkelijk is. We bereikten een nieuw virtueel in de evolutie van stimulatormaterialen toen we “BIOSKIN” creëerden. Het komt zo dicht mogelijk bij het menselijk lichaam.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Het is tijd voor uw plezierafspraak en Dr. Ethan staat klaar om u mee te nemen op de rit van uw leven! Hij heeft 7 krachtige draaifuncties die de schacht in je bewegen voor perfecte G- of P-spotstimulatie en ongeëvenaarde sensaties.

    € 189

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Deze Vibrerende en Kralen stimulatiedildo uit de Get Real Naked by TOYJOY collectie heeft een zeer realistisch uiterlijk en zorgt voor next level stimulatie met zijn roterende en vibrerende kralen. Dankzij de zuignap plaats je de dildo op een vlakke ondergrond en geniet je volledig handsfree. Liever samen spelen? Ook dat is mogelijk! Deze dildo is strap-on-compatibel.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Naked Addiction Dual Density 8" Rotating & Vibrating Dong Skin

    Naakte verslaving Roterende en vibrerende Dong van BMS Enterprise. Maak kennis met de Naked Addiction-collectie. Dankzij de Incredifeel-technologie voelt deze superieure siliconen ultrarealistisch aan. Ongelooflijk zacht om aan te raken, maar toch stevig waar nodig, je zult geobsedeerd zijn door de sensatie die het geeft.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 1 Flesh

    De dokter is in! Blush Novelties Dr. Skin Vibe #1 is een realistische vibrator van 9 inch met aderen en draaiknopbasis voor vibratie met meerdere snelheden. De taps toelopende kop en dunne schacht kunnen comfortabel en gemakkelijk worden ingebracht. Gemaakt voor de beginner en voor de prijsbewuste, Vibe #1 is gemaakt van ftalaatvrij PVC dat comfortabel zacht en toch stijf is voor krachtig spelen. Vibe #1 wordt aangedreven door 2 AA-batterijen, niet inbegrepen.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Realistixxx RealThing 22,5cm

    Realistische verleiding!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Dr Skin Silicone Dr Dylan, 7 inch vibrerende dildo met afstandsbediening

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    Bij de Tendril Thruster draait het allemaal om de heen en weer gaande slag om het gevoel te geven van een hard beukende getextureerde top. Met een slag van iets minder dan 5 cm komt de Tendril Thruster bijna overeen met de slag van grote neukmachines. De supercharged motoren van de Tendril Thruster leveren het vermogen om diep te rijden

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 7 8.5 Inch Vibrating Cock Chocolate

    De dokter zal je nu zien! Blush's Dr. Skin Vibe 7 vibrerende dildo is een realistische 8,5-inch vibrator met een aderachtige, getextureerde schacht die erotisch masseert terwijl je stoot. De krachtige trillingen worden gecontroleerd door een handige draaiknopbasis van hoog naar laag. Het is waterdicht voor douche- en badtijd.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Flexibele realistische vibrator Buigbare RC-vibrator van Nature Skin die eruit ziet als een echte penis met uitgesproken aderen en uitpuilende eikel. Het heeft een zuignap die stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en handsfree plezier mogelijk maakt. Dit betekent ook dat de realistische vibrator compatibel is met strap-ons en harnassen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Naked Addiction 6.5" Thrusting Dong with Remote Vanilla

    Als je zin hebt in een duwtje in de rug, zoek dan niet verder dan de Naked Addiction 6,5” Mini Thruster!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit gemaakt is! Het beschikt over handgemaakte details en een verwijderbare vibrator die krachtige vibraties met meerdere snelheden door de hele schacht levert. De zuignapbasis zorgt voor extra stabiliteit voor een soepele rit. Ftalaatvrij en lichaamsveilig. Gebouwd in Amerika.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    De Naughty Bits® Ombré Hombre® XL vibrerende dildo is een zachte, levensechte dong met een sprankelende glitterafwerking en 10 intense vibratiefuncties die je van binnen en van buiten laten stralen. De real-feel dong is klaar voor speeltijd met zijn stevige basis en flexibele siliconen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Iedereen wil het! Gegoten uit een echte stijve penis, komen de perfecte textuur en verhoudingen van de ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 Inch met dubbele dichtheid tot leven met een eenvoudige draaibediening die de sterke multi-speed vibrator in de zuignapbasis aandrijft.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 6 8.75 Inch Vibrating Cock Beige

    De dokter is in! De Dr. Skin Cock Vibe 6 is een lange, realistische vibrator met een prominente kop. Beheers de krachtige, kloppende trillingen van het speeltje met de handige draaiknopbasis.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    De dokter is in! De Dr. Rob vibrerende lul met zuignap is bedoeld om te behagen met zijn zachte, realistische gevoel. De vibraties met meerdere snelheden van dit speeltje zijn verstelbaar, zodat je het juiste krachtniveau voor jouw lichaam kunt vinden. Met een inbrenglengte van 11,5 cm en een omtrek van 1,25 cm is Dr. Rob zo groot dat hij comfortabel is voor zowel de beginner als de ervaren speelgoedgebruiker.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator with Balls Skin

    10 vibratiestanden - elk in 3 snelheden - zijn op en neer te bedienen met de draadloze afstandsbediening. Dankzij het bereik van maximaal 10 m kan een partner ook de modi besturen. De Buigbare RC-Vibrator met Ballen is waterdicht en kan ook in bad of onder de douche gebruikt worden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Geniet van de huid van fluweelzachte, levensechte huid met deze aanzienlijk realistische vibrerende dildo. Zorgvuldig ontworpen met een uitgesproken kop en uitpuilende aderen, de super-levensechte vormen, texturen en kleuren van deze vibrerende dong zien er echt uit en voelt aan als het echte ding Dit zachte materiaal is gemaakt van ftalaatvrij Skin"TPE en bootst de zachtheid van een echte huid na en is volledig lichaamsveilig.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • FemmeFunn Wireless Turbo Baller Nude

    Onze Vortex-serie is onze meest traditionele plezierset. Gebeeldhouwd om het menselijk lichaam te repliceren. Het realistische gevoel en de gebeeldhouwde G-spot-precisie brengen je tot leven met 8 vibratiemodi en 360° beweging. De Turbo Baller 2.0 is een van onze beste vibrerende speelgoeddildo's en wordt geleverd met een turboknop die je naar een hoogtepunt brengt.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Maak kennis met de Bad Boy Next Door. De man over wie je hebt gefantaseerd, is tot leven gebracht met This Bad Boy. Hij is doorboord. Hij is enorm. Hij trilt! Plak hem op een glad, plat oppervlak en berijd hem hard. Hij is uitgerust met multispeed-vibraties die handig boven de zuignap zijn geplaatst.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo with Balls 20cm Flesh

    Geniet van de huid van fluweelzachte, levensechte huid met deze ongelooflijk realistische vibrerende dildo. Zorgvuldig ontworpen met een uitgesproken kop, uitpuilende aderen en hangende ballen, de superlevensechte vormen, texturen en kleuren van deze vibrerende dong zien er echt uit en voelen echt aan. Dit zachte materiaal is gemaakt van ftalaatvrij Skin TPE, bootst de zachtheid van een echte huid na en is volledig lichaamsveilig.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Real Softee Vibrating Dildo 9.5" Brown

    Met een levensecht realistisch ontwerp brengt de Lovetoy Real zachtere platina siliconen vibrator je ervaring naar een ongeëvenaard niveau. De zachte, realistische schacht en de uitpuilende kop zorgen voor een authentieke climax via 10 krachtige vibraties. Dit apparaat zit niet alleen boordevol krachtige functies, maar de stille motor zorgt ook voor discretie en plezier, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 8" 20 cm Vanilla

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit gemaakt is! Het beschikt over handgemaakte details en een verwijderbare vibrator die krachtige vibraties met meerdere snelheden door de hele schacht levert. De zuignapbasis zorgt voor extra stabiliteit voor een soepele rit.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 97 tot 128 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.