×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Womanizer

Artikelen 33 tot 64 van 283 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Sona Black

    SONA stimuleert de hele clitoris - zelfs de delen die je niet ziet - met zachte geluidsgolven in plaats van conventionele trillingen. Deze fluisterstille sonische stimulator biedt een geheel nieuw orgasme, een langdurige climax na een sensuele opbouw. Het gladde, waterdichte ontwerp is gemaakt uit één stuk premium siliconen, waardoor SONA ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken is en zacht aanvoelt. En omdat het niet direct in contact komt met de clitoris, kan het worden gebruikt om keer op keer meerdere orgasmes te genereren zonder enig ongemak.

    € 229

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, een vrouwelijke stimulator waarmee je een koningin voelt, zonder afhankelijk te zijn van iemand om te genieten van je seksualiteit en je diepste sensaties.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    We zijn nooit tevreden met de status quo en daarom verleggen we altijd de grenzen om iets werkelijk buitenaards aan te bieden. Maak kennis met ENIGMA, een luxe stimulator met dubbele werking die het beste van twee werelden verspreid: diepe stimulatie van de clitoris en G-spot. ENIGMA is gemaakt voor een sonisch, buitenaards orgasme.

    € 339

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    De exclusieve Satisfyer Luxury Haute Couture is gemaakt van ultrazachte vloeibare siliconen en perfect gedetailleerd met echt leer en edelmetaal. Trakteer uzelf op het beste, simpelweg omdat u het waard bent! Zijn luxe designs, de beste materialen en glamour iets voor jou? Dan is dit verfijnde juweeltje uit de nieuwe Satisfyer Luxury Collection met extra spannende vibratiestand het perfecte hoogtepunt voor jouw speelgoedcollectie.

    € 119

    € 54,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Womanizer Premium Red-Gold

    De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en hoogwaardig design. De Pleasure Air-technologie stimuleert je clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot superkracht in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Met de nieuwe stuurautomaatfunctie ervaar je je orgasme onverwachts, en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence voelt uw verlangen. De Womanizer Premium start pas wanneer deze bijna het huidoppervlak raakt. Dit maakt hem niet alleen stiller in gebruik, maar maakt je genot ook nog intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    De Satisfyer Cotton Candy valt op door zijn ovale vorm en een compact ontwerp. De oplegvibrator van lichaamsvriendelijke siliconen verwent de clitoris met een opwindende combinatie van drukgolven en trillingen.

    € 49,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Iedereen weet dat de stimulatie van de clitoris voor ons de sleutel tot een onmogelijke is. Maar wij ervoeren plezier allemaal anders. Horizontale houden van intense stimulatie, anderen geven de voorkeur aan zachte stimulatie. Het kan dus een uitdaging zijn om speelgoed te vinden dat voor jou werkt. Daarom hebben we Trinitii gecreëerd.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    DUO 2 is een uniek premium konijnenspeeltje – een Pleasure Air clitorisstimulator en krachtige G-Spot vibrator gecombineerd om meerdere, gemengde orgasmes te creëren.

    € 229

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Vervangende doppen voor de Satisfyer Pro2.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    De Dual Kiss zal indruk maken op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave is de eerste gecombineerde douchekop en clitorisstimulator met watermassage, die de expertise van badkamerexperts Hansgrohe en plezierleiders Womanizer verenigt om een werkelijk uitmuntende crossover te creëren: de plezierdouchekop.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony van INYA - Een multifunctionele vibrator met contouren en drie motoren die krachtige G-spot-vibraties leveren terwijl de clitoris sensueel wordt gestimuleerd met opwindende luchttechnologie. Waterbestendig en oplaadbaar. Geschikt voor alle smeermiddelen. Gemaakt van platina kwaliteit siliconen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Iedereen weet dat stimulatie van de clitoris voor ons de sleutel is tot een hoogtepunt. Maar we ervaren plezier allemaal anders. Sommigen houden van intense stimulatie, anderen geven de voorkeur aan zachte stimulatie. Het kan dus een uitdaging zijn om speelgoed te vinden dat voor jou werkt. Daarom hebben we Trinitii gecreëerd.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Vera by Revel beschikt over kloppende luchtpulstechnologie om vloeiende sensaties op de juiste plaatsen te bezorgen. Vera is gemaakt van superzachte siliconen en is reisvriendelijk, waterbestendig en oplaadbaar.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Nee. TwentyTwo heeft 3 functies, allemaal heel verschillend van elkaar, maar allemaal ontworpen en gemaakt voor plezier. Je zult zeker denken dat dit stimulator hetzelfde is als de rest van de stimulators op de markt, maar geloof me als ik je vertel dat dit niet zo is.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dames, maak je klaar om op te stijgen: met een stijlvolle hoes en zes stimulatieniveaus essentieel het Liberty-plezier op elke plek op de planeet.

    € 149

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Als je het typische speelgoed dat op de markt verkrijgbaar bent beu bent, moet je Dash 2.0 Softer Tip proberen, het laatste, maar daarom niet minder belangrijke lid van de Intoyou-familie.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Geniet van gepassioneerd speelplezier met de Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser en breng ondeugende fantasieën tot leven. De perfecte dubbele stimulator is compleet met 10 krachtige vibratiefuncties, 4 snelheden voor intieme zuigkracht en onafhankelijk bediende dubbele motoren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Elke vrouw verdient het om de volledige aandacht van iemand te krijgen! Elke vrouw verdient een orgasme en plezier. Iedere vrouw verdient Paloqueth Dual Stimulation, een hulpmiddel dat betaalbaar en handig is. Laat hem aan je clitoris zuigen en tegelijkertijd direct naar de G-spot trillen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    De Satisfyer Supernova verleidt de clitoris met sensuele luchtpulsgolven en stimuleert de G-spot met krachtige vibraties. Dankzij het flexibele kettinggewricht past de siliconen vibrator zich aan jouw anatomie aan om je te verrassen met een perfecte stimulatie.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    De Curvy Trinity 5 van Satisfyer is een luchtpulsstimulator, een 3-in-1 speeltje voor enorm veel speelplezier!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Onze Curvy 1+ bevredigt de clitoris met een balans tussen luchtpulsstimulatie en intense trillingen. Bovendien vormt het ergonomische afgeronde lichaam de contouren perfect om uw meest intieme delen te behandelen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klassiek en stijlvol Satisfyer Pro 2 introduceert onze gepatenteerde Air-Pulse-technologie, bedoeld om je clitoris tot pure gelukzaligheid te prikkelen. Met een fluisterstille motor en een zachte siliconen kop, bepaalt de Pro 2 de sfeer om het hoogtepunt van uw verlangen te bereiken.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Melt Coral

    De enige Pleasure Air™-stimulator ontworpen voor koppels, met pulserende golven en zachte zuigkracht die als geen ander aanvoelt.

    € 209

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium Black-Gold

    De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en hoogwaardig design. De Pleasure Air-technologie stimuleert je clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot superkracht in 12 verschillende gewelddadige niveaus. Met de nieuwe stuurautomaatfunctie kom je onverwachts klaar, en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence voelt uw verlangen. De Womanizer Premium start pas wanneer dit bijna het huidoppervlak beschadigd is. Dit maakt hem niet alleen stiller in gebruik, maar maakt je genot ook niet intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Heerlijke drukgolven stimuleren de clitoris met 11 gewelddadige zonder contact. De Love Breeze zal je ook inspireren met zijn zachte siliconen kop, oplaadbare batterij en ergonomische, waterdichte afwerking.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Met zijn compacte vislook-design en de tintelende combinatie van drukgolven en trillingen is de siliconen Satisfyer Sugar Rush de ideale metgezel voor onderweg. De twee motoren zijn bijzonder krachtig.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 is de ultieme reisgenoot van de originele Pleasure Air-technologie van Womanizer biedt in een compact formaat, waardoor gebruikers de kans krijgen om te genieten waar ze ook heen gaan. Dit discrete speeltje zit boordevol kracht met 8 opwindende en versterkte niveaus. De Liberty 2 wordt geleverd met een hygiënisch beschermhoes en veilig reisslot, waardoor het een handige en veilige optie is voor mensen die onderweg zijn.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Eén doelwit. Twee soorten stimulatie. De krachtigste mini-vibe van We-Vibe en de originele Womanizer Premium zijn nu gecombineerd in één exclusieve boxset. Gemaakt om de vereniging van de twee merken te vieren.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Verdubbel het plezier, verdubbel het plezier - het geheel nieuwe Satisfyer DUAL PLEASURE is een clitorisstimulator met Bluetooth en interne G-spot vibrator. De DUAL PLEASURE is gemaakt om te combineren met de bekroonde Satisfyer Connect-app en heeft je sensuele reis naar een nieuw niveau gebracht!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 139

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 283 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.